When the drugs don't work no more

Sitter i datasalen och inväntar att Moa ska sluta sin lektion. Då ska vi först handla, sen laga mat. Jag är hungrig!
Efter middagen drar vi bort till Willys och hänger med ett gäng brudar, skapligt fint!

Vet ni vad jag hatar? Att skolan har börjat, gaah! Kommer inte överleva :(

DissN

Vet ni vad man ska göra när man är deppig? Läsa fjortisbloggar ;) Allra helst dom som går på Åby-skolan! Haha kan muntra upp vem som helst, lovar xd 



Besviken är bara förnamnet.
Varför blir allt fel hela tiden?

Get a life!

Fick en fin kommentar från Aub
Nu har du väl gett igen så det räcker. Väldigt töntigt att lyssna på sån skit när man är på sitt 19-de år och ska ut i vuxenvärlden. Speciellt när "världens bästa kompis" Johanna, är den som är boven i hela dramat. Om du bara visste vad hon har sagt om dig. Fast det glömde hon väl nämna, när hon skvallrade på Jennifer. Är det någon som ska få tillbaka så är det hon, för det är hon som är den stora boven i erat lilla drama. Tids nog träffar jag på henne och då jävlar blir det inte roligt.

Skrattar lite för mej själv, inlägget som kommenterades (Tröttsamt) handlade inte ens om Jennifer varför "Aub" nu tror det vet jag inte. Fy fan asså, börjar bli löjligt :)

Medan vi faller

Hela fredagen spenderade jag i Ullared med min kära Moa. Vi åkte buss it och det är supersegt.. Men det är fan värt de! 2000kr fattigare men en massa bra att ha saker rikare :) Köpte bland annat smink, kläder, datamus, skönhetsprodukter och en väska! Jag är mycket nöjd!
Idag har jag tränat lite fotboll och bara tagit det lugnt. Vid halv 6 tar jag en buss in till stan och träffar saknade Elinbabe och Rasta! Kommer nog bli trevligt :*

Kyla!

Torsdag den 24 Februari. När jag vaknade var det jättekallt i mitt rum! Gick ut i köket och kollade på termometern och den visar -13. Tydligen så hade det varit hela -21 imorse när mamma och pappa. Väldigt kallt alltså! Så det blir att tända en brasa för att få upp lite värme. Inte min starka sida men med lite hjälp av Anton så ska det nog gå!

Annars så har jag inget planerat idag mer än att förbereda lite inför imorgon då jag och Moa åker buss till Ullared. Har inte varit där på nästan ett år! Jag som brukar åka dit minst tre gånger per år haha.
En handlarlista ska knåpas ihop och iPoden ska laddas. Funderar på om jag ska ta mig en liten promenad också. Har suttit inne för mycket på lovet!

Love

jag gillar bilden

Man ska aldrig ha för höga förhoppningar om något.


kan.inte.låta.bli

Sitter ensam i farmors lägenhet. Hon åkte till Gamleby en sväng men skulle komma tillbaka fort. Medan hon är borta passar jag på att damma lite. Man måste vara snäll mot sin gamla farmor :)
Ska nog sätta mig framför tvn en sväng nu med. Hoppas det finns något att se!

Odensvi


Jag har fina vänner♥

hittade en fin bild från min cam, fina brudar

Gött

Igår blev det som sagt jobb på TB igen. Gick superduper som vanligt! Man känner sig så uppskattad och behövd vilket är väldigt kul.
Idag tog jag tåget hem 11.07 och lyckades möta på Mikaela där så morfar och jag skjutsade hem henne och sen skjutsade han hem mig till Stenserum. Så nu ligger jag inne på mitt rum. Ska snart ta tag i lite städning och sen spela SIMS 3, så gött!

nytvättat hår, osminkad och allmänt seg!

Kanske dax att fixa till sej? ;)

Promenix

Gick en liten promenad förut, det resulterade i några bilder och här är två av dem!

Miracle


En såndär lördag

Jobbat gick mer än bra. Var faktiskt rätt lugnt idag med :) Fick träffa en ny kille, han var superhärlig! Så jag spelade lite yatzy och finns i sjön med honom och en tjej. Självklart kikade vi på Melodifestivalen också (trots att jag totaldissat det egentligen!)
Nu kollar jag på Gay-galen och ska snart krypa ner under täcket och läsa en bok. Imorgon åker jag hem till Stenserum en sväng och sen jobb på måndag igen :)

Pengar rullar in som dom ska!

Moa kom tillbaka i torsdags och då blev det semlebak! Vi bjöd över Anton, Tobbe och Igge och det slutade med att brorsan slaggade på soffan för att han inte orkar gå till skolan från Viborgsgatan haha :)
Igår gick skolan väldigt fort. Missade nästan hela första lektionen eftersom jag vaknade upp och mådde bajs. Men det var bara knalla dit och se glad ut. Vid 1 började jag jobba. För första gången så var det på riktigt! Med det menar jag alltså att jag tjänade pengar på det haha. Har inte varit på TB sen precis innnan jul så jag var nervös men det gick super! Hade bara fyra barn och det var riktigt lugnt. Jag jobbade med Petra och David och de är båda väldigt lätta så det var inga problem alls!
På kvällen skickade Frida en "taxi" till mej som sen lämnade av mig hos Linus. Träffade lite blandat folk vilket var trevligt!
Idag ska jag jobba igen men innan dess så ska jag diska, läsa lite och laga mat.

Pusshej

Eftersom Moatoa är sjuklig hemma i stenserum och jag hatar att vara ensam så har jag plockat hem lite fint folk till lägenheten både igår och idag.
Igår var Mickis här, hon hjälpte mig med projektarbetet, lagade mat med mig och så :) På kvällen kom även Tobbe och Igge. Mickis fixade efterrätt till oss som bestod av glass, möms! Fick oss en liten läskig biltur med Iggetheman också :)
Idag så kom systrarna Sallermo förbi, fan vad jag gillar dom där brudarna! Vi har snackat en massa skit och bara tagit det lugnt. Saknar våra fina tider vi hade när jag alltid var på skyttegatan ♥
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, imorgon är det torsdag! haha
pusshej

Glee

Kan muntra upp vem som helst!

bilder från weheartit

Somebody dreams about you every single night



Tröttsamt

Tänk vad mycket man kan lära sig på en och samma dag!  Jag har inte haft en ända lektion (de var inställda) men ändå fått reda på en del saker. Konstigt att vissa inte kan hålla käften, jag vet en som ska få tillbaka! ;) Plus att jag tycker att vissa fortfarande ligger på högstadienivå? Besviken blir jag!

Och ja, jag är frälst i ringar, men det har jag varit ett bra tag (sjönk jag med till högstadienivå nu?).

Skaffa ett eget liv, mitt vill jag helst sköta själv :)

Dirty Situation

Fan va snabbt saker sprider sig. Läskigt! Men alltså, skitsamma :)

Jag längtar till halv fem för då är det ett nytt OTH avsnitt, love!

Frukost och sol!

Vaknade vid 9 av att mamma och pappa fixade i köket så jag gick upp och kollade vad som pågick. Möttes då av scones, ägg, bacon och annat gott på köksbordet, mums! Så nu kommer jag hålla mig mätt ett bra tag till! Utanför fönstret lyser solen men det är superkallt. När jag gick upp var det ungefär 19 grader, nu är det 15.
nyss fotade med mammas Canon Ixus 90IS, oredigerat.

Christian Walz

Idag tänkte jag kolla Melodifestivalen eftersom jag ändå inte hade något för mig och för att Christian Walz är en gammal favorit. Fastnade för hans låt direkt men självklart så gick han inte vidare. Jävla Svenska folket som alltid ska rösta vidare typ Sanna Nielsen bara för att lixom. Hennes låtar är typ likadana varje år. Så nu har jag lovat mig själv att dissa Melodifestivalen fram till finalen för jag blir ju bara besviken när mina favoriter försvinner.

Tröstar mig med att lyssna på lite Walz-godingar på Spotify :)
tryck här för att komma till hans skiva "Paint By Numbers" på spotify.

You're my only desire

Vill dra täcket över huvudet och försvinna ett tag

Vilken kväll/natt!

Började fredagen med skolan såklart. Hade endast två lektioner och slutade redan vid 1 så då gick Mickis och jag ner på stan för att fixa present till Elin. Det var världens snökaos så det tog mer än en halvtimme ner.. Väl nere sprang vi runt som galningar medan vi väntade in Rasta. Ihop med honom fixade vi ett Tomas Sabo armband och fyra berlocker till födelsedagsbarnet. Tror hon blev nöjd med det! :)
Hemma i lägenheten hade Moa gjort paj, supergott!

Efter det fixade vi oss och drog till Elin och folket började ramla in. Jättehärliga människor och inte fullt så härliga träffade man på haha. När grannarna började klaga så drog vi vidare mot Filles gårdshus, stannade inte där så länge utan jag och några drog vidare mot Makki. Moa och Mickis gick hem så det var bara jag, Lovisa, pontus, Qulle, Adde och Makki. Vi hade iaf jättetrevligt trots att vi bara chillade och inte drack så mycket. En hel del garv blev det kan jag säga! Aldrig sett Andreas garva så förbannat mycket, han kunde knappt andas xd Vid halv 4, efter att alla typ däckat, lämnade jag och Qulle folket och drog hem. Han till Gränsö, stackarn! Och jag fick skjuts av polisen hem till Johannesdal haha. Med tanke på att de gick en läskig man bakom mej så är jag väldigt glad för det...

Idag mår jag inte så bra. Ont i kroppen och såklart även i knoppen haha. Får se hur kvällen blir, ska ju till Palle men nu känns det oklart..

Guldfynd by Kenza

Jag har gått och blivit kär!!
Den första är grym! (bilderna är klickbara)

Hej på er

Blev så grymt besviken idag. Nämner inte på vad eller vem men många som läser vet redan om det. Kan väl säga att de förstörde en stor del av min dag. Inte bättre blev det av min mensvärk, usch och fy :(
Avsultade iaf dagen med mina fina pinglor Johanna, Frida och Jennifer. Vi körde runt lite, handlade, åt fruktsallad och färgade hår. Rätt skapligt fina är dom och dessutom fick de mig på bättre tankar ♥
Nu ska jag kolla in Halv 8 hos mig :)

Du är grym!

Lyckades komma in till stan så nu ligger jag nerbäddad med min dator i sängen. Lite ensamt är det men jag har ju min mobil så jag passar på att smsa med en fin vän.
Mamma och jag handlade lite på invägen så förut åt jag potatissallad och rökt skinka, supergott!
Anledningen till bildlösa inlägg är att min systemis är lite trasig *sadface*

Let's go all the way tonight

Idag har verkligen varit en slappardag. Underbart att slippa skolan ibland, det behöver man för att orka med allt pluggande!
Jag har faktiskt hunnit med att tvätta igenom det mesta i tvättkorgen också så då blir nog mamma glad :)
Nu ska jag packa lite och hoppas på att mamma kommer hem så hon kan köra in mig till stan. Skönt att slippa åka buss!

Coop

Moas och mina kompisar haha

My life

På morgonen fick jag mig en liten tur till Willys med Pontus, Emil, Linus och nån brud. Bra för då slapp jag sitta ensam inne i B-huset och vänta in klassisarna ;)
Psykosocialt arbete, människor i behov av stöd och svenska är de lektioner jag haft i skolan idag. Helt okej med tanke på att de två sista lektionerna så var vi ca sex personer så man fick super mycket gjort! Spelade trekort med lite handelsbrudar också, jag var värdelös och Hilda vann.. Så såg ungefär min dag ut, helt vanlig med andra ord :)
Efter skolan hade Kaj och jag lektion nr4 med Fågelbärsbarnen, dom är så söta! :D
Hann även med lite Åhmanskäk och träning på det.
Nu är jag supertrött men kan vara uppe hela natten om jag vill, studiedag imorgon :D

Where do we go now?

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Boom


You got a piece of me


Hurts so good

Måste bara berätta för alla att jag hatar verkligen matteB, och att vi har en dålig lärare gör det hela mycket värre! MatteB är den ända lektionen jag har haft än så länge. Väntar på att religionen ska börja så jag gick hem en sväng med Moa. Efter skolan åker jag hem för att träna fotboll. Hoppas min träningsvärk från i Lördags släpper lite tiill dess!




Jag är så trött på dig.

All that I wanted was you

Zumban var mycket roligare och även jobbigare denna gång! Kände mig mer säker i stegen nu men jag ser nog rätt knäpp ut haha. Tur att alla andra nästan ser ännu värre ut ;)
Sen jag kom hem har jag hunnit se nyaste avsnittet, på säsong 8, av One Tree Hill. Får inte riktigt nog av alla snyggingar där. Har även pratat lite med Jocke, händer inte så ofta så de är trevligt :)
Nu ska jag snart kolla på "No Ordinary Family" och sen invänta Wallander :)

I run out of words

Idag är det den 6 februari. Tiden går visst väldigt snabbt!
Jag har haft en helt okej helg med massor trevliga människor omkring mej.
I fredags käkade jag, Elin och Moa god mat innan Elin drog till Anna medan Moa och jag gick till sporthallen där det var nattinnefotboll. Petra och Mickis mötte också upp oss vilket var trevligt! :) Efter att ha varit i sporthallen en hel kväll blir man riktigt seg så vi struntade i finalen och drog istället till Makki där han, Ante, Jesper, Johan, Oskar, Adde och Pontus var. Störda men sköna killar helt klart! Ett litet plus till Ederlöv eftersom han skjutsade hem oss ;)
Lördagen blev en helkväll med fotbollsbrudarna. Vi började med en två timmars träning 11-13 och så tacosbuffé på de. Sen bowlade vi, måste säga att jag är riktigt urkass alltså xd
Runt 7 på kvällen sen så åkte vi till Emma där det var förfest. Vi spelade drickspel, skrattade och snackade lite skit. Helkul kväll!
Avslutade hemma hos Monica och Magnus, sen var sängen väldigt efterlängtad runt halv 1 :)

day 13 - a memory

Jag vet att jag är supersen med den här listan men bättre sent än aldrig heter det ju :)
Jag har jättemånga underbart fina minnen med olika människor. Tillexempel alla brudhäng, alla sköna sommarfester, alla fotbollsresor, Gothia Cup och många fler.
Ett favoritminne är iaf Danmark med Moa 2009 Hennes lillebror och hans fotbollslag skulle dit för att spela cup och jag fick följa med. Vi bodde på en camping i Ishøj om jag minns rätt. Det var en precis lagom stor och fin camping med hyffsat nära till stranden och annat kul. Det bästa var nog att man fick se massor utav fotboll. Både lite yngre och lite äldre. Tyvärr gick det inte så bra för Philips lag men de fick sig en bra erfarenhet iaf! Och den där skånska domaren som dömde en av matcherna, vem kan glömma honom? ;D
Efter att ha spenderat en vecka i Damark drog vi vidare mot Kungshamn. Inte helt fel det heller! Västkusten är så grymt fin, små söta hus, fina stränder och massor att se!
Sammanlagt var jag alltså 2 veckor tillsammans med min bästa vän och hennes familj. det er en af mine bedste minder!

Kolla hit!

De flesta vet att jag för ett tag sedan beställde örhängen från Carolines Smyckeskrin. Ett par silverkors och ett par guld hjärtan (har jag inte berättat på bloggen) blev det då. Nu är jag sugen på att klicka hem lite nya fina smycken. Det finns verkligen riktigt mycket fint så det är dock svårt att bara köpa EN sak, men vad gör väl det? Man kan aldrig ha för mycket smycken! :)
Mina favoriter har blivit de nya armanden som ni kan se här och här men även dessa örhängen och den här ringen gillar jag en hel massa! Jag är riktigt svag för hjärtan och kors och det finns det gott om på http://carolinessmyckeskrin.se/.
Frakten kostar 20kr vilket är riktigt billigt, dessutom levereras smyckena alltid i en liten fin påse. Smidigt ifall man vill ge bort smyckena i present. Att själva smyckena också är väldigt billiga är ett extra plus! :)
Jag har länkat på ett antal ställen i det här inlägget så jag tycker att ni ska klicka på någon av länkarna och ta er en titt, jag lovar att ni kommer fastna för något!