Juni, juli, augusti

Vilken mardrömmsnatt.. Vaknade till och från av att huvudet snurrade och jag mådde illa. Har lite för mycket att tänka på tror jag. Kom iallafall iväg till jobbet och känner mig rätt så pigg ändå. Har druckit ett par koppar kaffe och nu tog jag en liten paus då gänget ser på film. Det är bara fyra ungdomar idag, så det blir en lugn dag :) Vädret tillåter inte så mycket, så himla molnigt och tråkigt.


Öland

Måndag: Direkt efter jobbet packade jag ihop mina grejer och drog till Öland med mamma och pappa. Har en fin liten stuga på Lundegårds camping nära Köpingsvik. Käkade gott på kvällen och avslutade kvällen med Wallander. Tisdag: Med tanke på supervädret så spenderade vi förmiddagen på stranden för att sedan åka in en sväng till Borgholm. Lite sen lunch och sen ett par timmar till i solen! På kvällen åt vi gott igen och kollade på Allsång på Skansen och sen på Tomas Ledin, han är bäst! Sommade rätt fort sen, solen gör en halvdöd! Idag: Lite molnigt på morgonen så vi åkte in till Kalmar och shoppade loss! Hittade tre linnen, en väska, smycken, skor och lite annat småplock. När vi kom tillbaka åt vi lunch och intog sen stranden igen då vädret blev bättre :) Just nu har jag precis duschat och ska läsa lite tror jag, känner mig nere och vad är då bättre än att läsa en bra bok? Imorgon åker vi hem, ska bli skönt! Hinner dessutom med en jobbtur på fredag. Ännu mer skönt!


Once

Fy farao vilken bra kväll jag hade igår!! Träffade Mickis som jag saknat så in i norden, fick se världens bästa Darcy och speedway i världsklass. Avslutade kvällen med Natti på Donken, fina du <3
Nu ska jag snart duscha och sen åka till stan för att se på bio med Paulin :)


Baby you light up my world

Bra dag på jobbet och förhoppningsvis får jag en superkväll på speedwayovalen med fina människor! Idag är ju lite halvt dackefan, kan inte riktigt låta bli ;) Darcy ❤


Helt galen, galen i dig

Kom hem ifrån Moa för ett tag sen. Hon hjälpte mej att färga håret så nu slipper jag den där nedrans utväxten fram till att jag ska fixa håret hos frisören :) sen såg vi en film tillsammans me Henke och åt svampmacka, riktigt fint! Nu ska jag bädda ner mig i sängen och smsa tills jag somnar.


Come a little closer

Ännu en natt är avklarad, den sista på väldigt länge hoppas jag!! Har sovit typ 5 timmar så jag känner mig rätt så pigg iaf. Inatt hade jag iaf ingen att ta hand om utan jag kunde se på film, städa som vanligt och till och med ta en powernap. Dana ringde också, alltid kul att prata med honom. Det fick lite extra tid att gå också :) Nu ska jag snart käka lite och sen åka hem till Stenserum!


What to do?

Jobbar lite natt igen. En av dom yngre vaknade för mer än en timme sen helt förtvivlad och vägrar somna om, vet inte riktigt vad jag ska ta mej till känner jag.. Provat med allt som brukar funka! Nu är han iaf inte lessen så jag hoppas han somnar snart så jag kan fixa de som ska fixas.. Sällskapssjuk är jag också, vill va me alla vännerna som hänger på vis ju :( nåja, tjänar ju pengar iaf..


Vart jag än går


Great day

Superdag på jobbet! Bakade kladdkaka och muffins med ett par av killarna, spelade kubb, förlorade stort i basket på wii, åt god mat och hade det allmänt trevligt! Ibland älskar jag mitt jobb lite mer än vanligt :) Självklart ingår det massa annat som är jobbigt/tråkigt men de bra är så gott som alltid mer än de dåliga haha. Imorgon ska jag och Daniel försöka få det att fungera utan ordinarie personal, kan bli spännande!! Nu ska jag vänta på att klockan blir halv 6 så jag kan få se Per laga lite mat! :D


Ångest

Ibland känner jag inte riktigt igen mig själv. Jäkla alkohol! Tröstar mig med att läsa lite i min fina nya bok om Justin Bieber som Moa gav mig i fredags haha, sen ska jag sooova!


Sometimes i wish i was you

Äntligen fått igång bloggappen på telefonen igen!! Igår hade jag en asgrym kväll med massa sköna typer. Förfestade i Käreby och drog sen till Hultsfred. Hade riktigt kul! :) idag är det inte lika kul.. Ska skjutsa Antemannen till Gamleby och sen blir det nog att somna till en film skulle jag tro.


4 juli

Dagarna rullar på och pengarna rullar in. Det är lite smått kaos på jobbet men jag har sjukt kul också. Idag avslutade vi med att möblera om lite och spela en massa UNO. Superduper!

Just nu sitter jag i lägenheten efter att ha spelat match förut. Vi vann med 9-1 och jag gjorde sista målet, på nick och allt!! Kände mig som ett litet barn på julafton haha (a)