Bandy med MickisEla

Det där med att lägga upp bilder funkade inte så bra, som vanligt haha. Hur som helst så kommer de ett par från bandyn som jag var på igår istället.
Tjust mötte Stjärnan och när jag gick stod det 4-8 men det blev säkert ett par till baklängesmål sen.. Trots resultatet och frusna tår så var det sjukt kul att se lite bandy gen. Var ett bra tag sedan. Extra plus är att Mikaela gjorde mig sällskap♥
De är lite suddigt och vitbalansen är lite kass men de var så sjukt kallt om fingrarna att jag struntade i det :)

Bed of roses

Sen senast jag skrev här så har jag hunnit umgås med mycket fina människor och gjort en hel massa annat kul. Kameran har jag tyvärr aldrig med mig så bilder finns det inga. Funderar på att ta ut den en sväng imorgon om termometern inte visar mer än -10 som den gjorde imorse då de var -19..
Kanske kan lägga upp lite bilder på det som inhandlades idag när jag var i Linköping på mellandags-rean. Hatar alla tomma inlägg utan bilder!
Men just nu ska  jag inte göra något annat än sova!
Puss&godnatt

god jul till er alla!


Jag gav aldrig upp dig när du försvann

Jag la mig pinsamt tidigt igår och de ser ut att bli samma idag. Men det är rätt skönt så kommer man upp skapligt imorgon.
Jul imorgon!

Samma gamla visa

Lite cathup på vad som hänt i veckan :) 

måndags var första ordentliga dagen i skolan på ca 6 veckor. Vi fick börja skriva på APU rapporten och det var i stort sett allt vi gjorde.
På kvällen bjöd jag och Moa lite folk till lägenheten. Anton, Adde, Makki, Rasta och Elin käka med oss. Vi bjöd på klyftpotatis och kyckling med kladdkaka till efterrätt, supergott! Lite senare dök även Henke, MakkiW och Anton upp. Vi chillade mest och Henke stod för pratet som vanligt :)

tisdagen skrev vi på APU rapporten hela jävla dagen, dösegt..
Efter skolan gick jag ner på stan för att möta Moa och Erika. Jag kom inte in i lägenheten för jag hade glömt nyckeln.. Men de var trevligt, vi käka på Morella och handlade lite småplock :)
På kvällen drog jag med Elin till Anteman där Anna, Adde, Ederlöv och Makki var. Sedan kom Rasta, Fille, Igge och Tobbe också. Fullt hus som vanligt :) Men de är alltid kul att träffa lite fölk!
När vi kom hem skrev jag klart min APU-rapport sen sängen!

onsdagen var det avslutning i skolan. Först "mingel" på morgonen och så uppvisning i aulan. Slutade runt 10 men jag stannade kvar me Becca, Denise och Mickis och sen träffade vi Petrasnygg också :*
Åkte inte hem till Stenserum fören vid typ 5-6 för lillebror skulle köpa ny mobil och lite annat.
När jag kom hem njöt jag bara av lugnet. Camade med Mickis typ halva kvällen. Hon är rätt awsome alltså♥

Idag fick jag en välbehövlig sovmorgon till 10. Sen innan 11 så åkte vi ner för att hämta Anton som gjorde nått med bandypojkarna. Vi handlade lite mat också, fy fan vilken kö det var.. Sen har jag varit hos morfar och fikat och nu ska jag städa och slå in julklappar :)

IMORGON ÄR DET JULAFTON!

River flows in you

Jag har fixat ihop en liten playlist till nästa partytillfälle.
Hoppas att den kommer till användning snarast! :D
Ärefezt? ← Lyssna gärna och ge förslag på fler låtar :)

'Cause you only live once

Jag hatar när folk inte kan säga "hej" trots att man träffats ett antal gånger. Inte heller tycker jag om när man helt plötsligt slutar säga "hej". Därför blev jag riktigt positivt överraskad igår. Trodde att du näst intill hatade mig men har jag tur så är det inte så. För man kan väl i alla fall prata och vara vänner?

It's for you

Kvällen igår var grym!
Mickis följde mej hem efter skolan så vi lagade vår favoritmat "veg-grytan". Supergott! Sen fixade vi oss och begav oss senare till Viborgsgatan där Kajsa hade inflyttningsfest. Träffade både nya och gamla ansikten så det var riktigt trevligt :) Blev lite strul för vissa men så blir det ju alltid.
Vi gick hem redan runt 12 nångång och de känns idag att det var smart gjort. Är lite seg men inte alls så trött som jag brukar vara dagen efter :p
Idag gäller det att ladda om för ikväll ska jag på Palle! Har inte varit där sen i maj så de ska faktikst bli kul :) Ska även hem till Frida innan, hon är allt bra fin den flickan♥
Nu ska jag dricka mjölk och äta pepparkakor och titta på lite alpint!
See ya

Rise and shine

Jag har världens mensvärk, därför sitter jag vid datorn istället för att ligga i sängen som jag kunde ha gjort. Kan inte försöka sova när jag har så ont. Ska ta en ipren sen så det blir lite bättre.
Om två timmar ska jag till skolan, fram tills dess så ska jag bara ta de lugnt :)

I forget who you used to be


In love with my new shoes

149:- Rea! på Din Sko




Mys♥

Moa jag och Elin har precis käkat tacos. Älskar dom där brudarna asså♥
Senare blir det glögg och pepparkakor med MakkiJ, sen får vi se om MakkiW och Rasta kommer förbi en sväng. Och kanske även Manda och Ela :)

Fullt ös medvetslös!

Och jag saknar någon jag inte borde sakna..

Helt klart!

Jag har av någon konstig anledning fullt upp jämt och ständigt. Men jag trivs superduper med det :)
I tisdagskväll åkte jag in till stan igen för att mysa med Elin, vi käkade pepparkakor men ingen glögg, för det fick vi inte köpa xd Tobbe, Mickis, Anton och Igge kom också sen :))
På onsdagkvällen åt jag julbord nere på HR med halva släkten. Hur mysigt och gott som helst, credit till folket där :)
Efter det gick jag, brorsan och kussen till Tobbe där även Simon, Rasta och Elin var, sen kom Igge också såklart :D
Igårkväll la jag mig direkt när jag kom hem från praktiken eftersom jag började vid halv 7 imorse. Det är dock inte lika segt att gå upp så tidigt längre, man vänjer sej.
Snart ska jag gå till skolan och käka med folket. Åker hem till Stenserum vid halv 1. Ska servera i Odenskans ikväll och imorgon ska jag till Linköping och sen äre fest hos Simon. Spår en bra helg helt klart :D

Högst upp på önskelistan!

Jag har spanat in den ett bra tag nu, Appels nya iPod Touch. Den är urläcker och har en hel del nya funktioner, just the way I like it! Det är lite ont om pengar men den ska nog finnas hos mig inom en snar framtid. Awsome

Ledig idag!

Åkte hem med mamma från stan igår för att få en dag i Stenserum. Är här så sällan nu när jag jobbar så konstiga tider så det är skönt att vara här och bara chilla :)

Helgen har varit AWSOME! I fredags efter att jag jobbat klart så gick jag till Elin och var med henne, Henke, MakkiW och Rasta. Vi tittade såklart på "Heja Björn". Dålig humor.se... Jag var kvar till typ 12-1 nån gång.
På lördgen började jag jobba vid halv 7 och slutade halv 3. Gissa om jag var trött och seg?! Men de gick faktiskt bra. Men inte en lugn stund fick jag dock. Det var många barn som krävde väldigt mycket uppmärksamhet så det gällde att ha koll hela tiden annars kunde verkligen vad som helst hända!
På kvällen kom Mickis, Elin, Rasta, Henke, MakkiW och Anton till oss. Vi drack lite (vissa mer än andra haha!) och spelade kort. Vid nio tordes jag inte ha kvar dem hos oss så då drog vi til Elin istället. Där segade vi mest för alla var så trötta xd Mickis och jag gick hem vid 2 typ. Bilder från kvällen kommer senare!
På söndagen var vi på innebandy och sen jobbade jag 14-18. Fick gå 6 eftersom det inte fanns något att göra.
Har vatt en grymt bra helg med fina människor (syftar på brudarna asså hö hö)!

Ligga?


Skum grej som satt på vår spegel när alla gått hem igår ↑ Tänkte att de är nog bäst att jag suddar för lite av nummret så ägaren av det inte får så mke sjuka samtal haha :)

He would do anything he could to kill the pain

Nu har jag egentligen lite brottom men jag orkar inte skynda. Jag är ledig idag men jag ska till skolan för att träffa Mickis som vanligt :) Vi ska snacka lite julklappar, vi har kommit på en helgrym som jag, mickis och Moa ska köpa ihop. Awsome!


reprisbild

OMG

Ohshit så jag är trött och schleten nu alltså. Elin, Rasta, Henke och MakkiW har precis dragit och äntligen får man lite lugn och ro. Dom pojkarna är inte att leka med. Dom har nog damp alla tre :) Aja, började kvällen rätt lugnt med lite käk. Ante, Tobbe, Mickis, jag och Moa lagade lite gott och sen kom Elin och Makki. Senare kom Henke och MakkiW och så Rasta såklart. Trevligt men påfrestande!

Nu ska jag SOVA!

pusss


Better than love

Igå var jag jättesur för ingen kunde ta sej till stan. Blev dock lite bättre när jag var på praktiken. Det var lugnt med bara tre barn på tre personal plus mej. Vi spelade bowling på Wii, fia med knuff och kortspel. Jag förlorade hela tiden och David (personal) blev mästaren. Men de var bara tur från hans sida för sen blev han sönderägd av både mej och Helene när vi spelade när alla barn gått och lagt sig haha :) Åh vad jag trivs!

Idag har både Mickis och Moa lyckats ta sej till Västervik så vid 11 ska jag till skolan och käka med Mikaela sen ska jag vänta på att hon slutar så hon kan följa med mej hem och städ haha ;D Ikväll kommer kanske Elin och några förbi :))