Lycka och positivitet

Just nu känner jag mig riktigt positiv och mycket glad! Antar att det beror på min härliga helg jag haft ute i Blackstad hos Emelie och Fille. Mestadels har jag och Emmis lagat mat åt Jesper, Fille och Adde medan de har spelat tv-spel, åkt cross, lirat musik och bara chillat haha. Men det har varit väldigt trevligt måste jag säga :) Vi avslutade vistelsen med att plocka svamp, snacka om att samla bra energi i skogen! 

Denna vecka kommer också bli väldigt bra och jag ser fram emot mycket som kommer ske! 
Redan igår visade det sej genom att vi gick en kort dag i skolan så jag fick tid över till att plocka lite hemma. Jag var även och handlade massa gott inför veckan och lyckades då stöta på Elin och Becca. Vi tog en fika på Maxi och snackade lite skit. Avslutade kvällen med att träna bodypump med Sabina och sen käka västerbottenpaj med kantareller tillsammans med min sambo. Så efterlängtat och asgott!!

Resterande dagar kommer bestå av att träffa Mickis och kanske Emmis, träna med Sabina, äta god mat, jobba på TB och sist men inte minst så ska jag idag åka till Hultsfred och träffa saknade Frida. Spår en riktigt bra dag! 
Hoppas detta positiva humör håller i sig för attans va skönt det är att känna såhär :)

Klaga lite

Lång och tråkig dag i skolan idag. Som alltid typ. Har inte ens gått i två veckor än och är redan trött. Men det beror mest på att vi ofta åker till Vimmerby i onödan, väldigt tråkigt. När jag kom hem så åkte jag nästan direkt till Maxi för att investera i några fina skålar till mig och mamma. Sedan käkade jag med min pojkvän som är hemma och är sjuk. Smittade honom nog haha.
Har också hunnit med att träna på Actic med Sabina. Vi kör ett lite annorlunda upplägg nu som känns väldigt bra! Och förhoppningsvis så blir det lite mer fria vikter snart också. 

Nu är det sängen som gäller då klockan är ställd på 6.00. En resa till Kalmar väntar.

Hej

Min dag började inte så bra. Blir lite irriterad på min kära sambo som inte riktigt hjälper till så mycket aom han borde här hemma. Tröt på att huset är uppochner vänt mest hela tiden. Nåja, det löser vi nog! 
När Jesper åkte till jobbet så plockade jag lite innan Emmis dök upp på lite kafferep. Mycket trevligt som vanligt :)
Resten av kvällen har jag ägnat åt att äta mat och handla på maxi. 

Nu ska jag dock ta en pw med fina Sabina!!

Äntligen

I'm back! Äntligen har jag frisknat till och kan börja träna igen. Har mått rätt dåligt över att inte kunna göra det. Riktig ångest ärligt talat. Men nu ska jag försöka släppa det och köra hårt. 
Igår tog jag en pw på en timma för att känna hur mycket jag orkade och det kändes bra. Så idag gav jag mig på ett Bodypump pass med Sabina och Sanna. Det var fruktansvärt svettigt men så jäkla kul! Har fortfarande samma problem med utfallen dock (får ont i benhinnan, höger ben). Men Sanna lovade att hjälpa mig och se vad jag gör för fel nästa gång. 

Annars har min dag varit riktigt tuff. Hade en förjävla dålig morgon på MF. Det enda positiva? Att jobba med Emma. Sen bar det av till förskolan. Det var såklart jättekul men det är inte lätt att vara på småbarnsavdelningen när det är massa barn och få personal. Dessutom är många nyinskolade. Dock så är det såklart fruktansvärt mysigt! En liten tjeja har hängt med mig hela dagen, så go! 
Trots bultande huvudvärk så tog jag mig igenom dagen. Och efter att ha tränat så känner jag mig så mycket piggare och gladare! 

Nu ska jag mata min fina kanin och sen invänta min fina sambo. 
Innegrejerna har inte kommit än så vi får improvisera ;)

Hej

Dagarna rullar på som bara den just nu. Jag har hunnit jobba lite, vara ledig, legat sjuk, umgåtts med vänner och familj och mycket mer. Inte minst så har jag börjat skolan igen, igår. Vi hade bara en introduktion så vi var i skolan i typ 2 timmar bara. Efter skolan så hämtade jag upp Emelie så hon följde med mig och hämtade en bok och sen när vi kom till Hornsvägen så var Mickis där. Vi satt och pratade och drack kaffe tills Mickis skulle med tåget hem. Emelie stannade dock kvar enda tills halv 10 haha. Vi pratade, käkade och chillade framför tvn. Alltid mysigt att ha lite besök :)

Idag är jag ledig så jag tänkta få lite saker gjorda här hemma. Ligger efter då jag var sängliggandes i stort sett hela helgen. Dock så vaknade jag upp med mensvärk så det blir inte många knop gjorda. Så jäkla typiskt. Tvätt nummer två ligger dock i maskinen och jag har plockat undan lite. Hoppas värken ger med sej snart så jag kan ta tag i resten också!