Obekväm arbetstid

I torsdags så var jag med Moa. Vi käkade en gammal favorit till lunch, tonfisksallad med couscous. Och så han vi med att prata en massa förstås, väldigt skönt att få umgås lite. På kvällen for jag in till stan, träffade Anna en sväng och sedan till lägenheten för att somna tidigt.

Fredagen innebar massa jobb. Först 3 timmar på morgonen och sen 8 timmer på kvällen. Det blev lite smått kaos då 2 av 4 i personalen fick ge sig iväg på annat jobb. Vi redde ut det rätt bra ändå! Men trött var jag allt.

Idag började jag 6.30 och jobbade till 14.30. Även idag var det lite körigt då och då. Men en kul dag har det ändå varit! 

Imorgon börjar jag jobba 14.00 på TB och sen fick jag ställa upp på samma ställe som personalen i fredags så jag slutar inte fören 14.00 på måndagen. Jag ska alltså jobba 24 timmar i sträck och på natten ska jag och en annan tjej turas om att sova. Det känns lite nervöst då jag ska jobba med någon jag inte känner och jag känner heller inte flickan vi ska ta hand om. Sen är det ett helt nytt ställe jag ska vara på också. Men klart man ställer upp när det är kris. Sen lär det bli ganska bra betalt också! Så ikväll har jag ställt in alla planer och ska bara ta det väldigt lugnt.

18/12

Igårkväll åkte jag hem till Jeppe innan han slutat jobba. Jag gömde skorna och jackan och kröp ner i hans säng. När han kom hem hoppade jag fram och skrämde honom haha, han blev tyvärr inte så rädd men det var kul att se att han blev så glad att jag var där hihi :) 

Imorse åt vi som sagt var frukost ihop. Tomtegröt och frallor blev det :) Sen slängde jag även ihop en ugnspannkaka till lunch och det var uppskattat. När Jesper åkte till jobbet så åkte jag till Stenserum där jag lagade mat till mamma, morfar och farmor, det var också uppskattat! :) 
Nu ligger jag i pappas säng med mamma bredvid mej. Pappa är inte hemma så passar på att låna han säng när jag kan :) ska snart krypa ner i min egen säng och spela lite. Är supertrött så tänkte sova tidigt! 

❤️

Nu har jag varit borta ett tag igen. 

Filmen i torsdag var så jäkla grym! Sen fick jag somna bredvid min kära pojke på kvällen, helt okej alltså :)

I fredags träffade jag min fina grupp och vi åt julfrukost ihop, det var sjukt mysigt och tiden bara flög iväg! Men efter några timmar var jag tvungen att ge mig av och börja fixa inför kvällen. Vid 4 plockade jag upp Emelie, och sedan Frida och till sist Moa innan vi for vidare till Mickis. Vi festade till det lite och jag hade en sån sjukt bra kväll! Dock somnade vi lite för sent.

Lördagen var seg. Åkte hem från Åtvid vid 12 och började jobba vid 14. Jag var så jäkla trött hela kvällen och jag kände mig värdelös och missade massa grejer hela tiden haha :( Söndagen fortsatte sedan likadant och jag var så besviken på allt, bläää. Söndagskvällen fick jag äntligen träffa Jesper igen. Vi städade och hade ett väldigt bra snack om framtiden. Åh vad jag tycker om honom!

Måndagen spenderade jag i skolan, 10-16. Sen blev det One Tree Hill hela kvällen då jag inte kände mig riktigt på banan så att säga..

Idag har jag suttit på Campus från 9.30-15.15. Har skrivit på en jättetråkig uppgift. Får se om jag åker dit imorgon med eller om jag skippar det. Jag ska iaf äta frukost med min älskling hur som helst :)

Torsdag

De senaste dagarna har jag vaknat upp med huvudvärk och så också idag. Klarade iaf av några timmar i skolan. När jag kom hem ville jag egentligen vila upp huvudet men istället drog jag på "naket poden" där Ida Warg är med, hon är min nya idol! Samtidigt diskade jag, dammsög och plockade undan. Tänk vad fort det går att göra det när man kan lyssna på något spännande samtidigt! 
Nu är jag trött på städning så jag lämnar resten till på söndag då Jeppe och jag ska göra julfint :) Vill att klockan ska slå fyra så vi får käka lite gott!

11/12

Idag är det onsdag och jag har varit i skolan några timmar. Sen när jag kom hem så kollade jag på One Tree Hill. Har börjat att se hela serien från början (igen..) så nu kan jag inte sluta titta, helt hopplöst haha (a) Just nu så står pojken i köket och diskar, han kan om han vill! Imorgon ska jag till skolan 9-12 och sen blir det Ginger och The Hobbit del 2 på bio med några. Jeppe och jag kollade på 1an igår så nu bara måste vi se 2an!! 

Tisdag

Även denna dag började med en promenad. Idag var det inte så kul att gå för det var slaskigt överallt. 
Nu är det skolarbete som gäller och sen kommer mamma till stan vid 2 och då ska vi shoppa lite inför jul och annat :)  

Snö

Jobbet igår gick bra. Men jag fick testa mitt tålamod några gånger haha! Fick mig ett par fina rivmärken på sidorna av halsen också, men det är smällar man får ta.. Jag fick sluta kl nio så då hämtade Jesper och Jocke upp mig och så åkte vi en sväng i snöyran. Träffade Fille och Emelie bland annat :) 
Sen somnade vi hemma hos Jesper.

Idag åkte han till jobbet vid kvart i 6 och jag somnade då om. Vaknade strax innan nio och har legat och kollat igenom telefonen nu. Måste snart ta mig upp och knalla hem till mig. Lät bilen stå igår för jag tyckte att en promenad på morgonen skulle va skönt. 
Jag ska försöka hinna med lite skolarbete, skicka efter julklappar och städning idag. Får se hur det går!

Mysigt

Efter mycket om och men så blev det Linköping i fredags men väglaget till Åtvidaberg var inte särskilt kul. Blev bättre sen dock! Hittade tyvärr inte jättemycket så är lite besviken. På kvällen åt vi räkmacka i Stenserum och sov sen där. 

På lördagen fick vi frukosten serverad innan vi drog igång och fixade med Jespers bil. Vi bytte klädsel och drog kablar. Höll på att frysa ihjäl, inte det roligaste sättet att spendera en lördagsförmiddagen på.. Kvällen. Blev bättre då vi lagade god mat och myste framför en film med lite godis. Sen slocknade vi.

Idag blev jag väckt av Tallbacken så ikväll ska jag jobba lite, det säger jag inte nej till!! Men innan dess så ska jag väcka pojken som ligger bredvid och sover. Jag vill ha frukost!!

Puss


Nöjd tjej efter ett pass bodypump! Har fått i mig lite kvällsmat och ska nu krypa ner under täcket och se lite på tv.
Ber till vädergudarna att vi kan ta oss till Linköping imorgon också!!

Torsdag

Inatt kom min pojk och sov hos mig efter jobbet och sen gick vi upp och åt frukost ihop, så välbehövligt och mysigt! Sen åkte jag till Campus för att plugga, lyckades få klart min examinationsuppgift så nu är jag ledig fredag-måndag, underbart!! Firar det med en tripp till Linköping imorgon för lite shopping med Jesper :) 

Nu tänkte jag plocka lite i lägenheten innan det är dax för Bodypump igen!

Monster

Tjo brä.
Början på denna vecka har varit lite svajig. Har inte mått så himla bra. Så jag hoppar över mån-tis.

Idag gick jag upp och såg julkalendern, det måste man ju såklart varje morgon! Sen har jag varit i skolan mellan 10-15. Vi har bland annat haft ett seminarium som gick superbra och vi hade jättekul! Känner mig mer och mer hemma i min klass alltså, riktigt kul! :) På vägen hem fick jag prata av mig lite med fina Frida och när jag kom till stan sprang jag in i Emelie på Willys. Sen åkte jag hem och träna, bytte om och sedan ner till Träningsvärket med Sabina för lite bodypump. Sen följde jag med henne för att handla på Willys och så blev vi kvar en halvtimme i bilen för att snacka lite skit. Hon åker till USA om några dagar så vi hade mycket att prata om! 

Nu sitter jag i min soffa och saknar min pojk. Hatar dessa veckor när han jobbar kväll :(

Hej

I fredags eftermiddag bakade jag som sagt var med Paulin. Det blev pepparkakor, knäck och cupcakes, nöjd med vår insats haha! Hon åkte hem strax innan sex och då åkte jag till Jesper för att äta tacos med honom, Michael och Mikaela. Sedan spelade vi buzz ihop :) 

På lördagen vaknade jag upp på min soffa klockan sex då det var dax för jobb. Hade en riktigt bra förmiddag med promenad, film, matlagning och lite annat :) När jag slutade for jag hem och fixade mig för att åka till Hultsfred på ljusparty hos Frida. Det var supertrevligt! Beställde lite fina grejer, blev bjudna på gott fika och avslutade med en massa prat, en superkväll helt enkelt :) Väl tillbaka i Västervik så hämtade jag Jeppe som var ute med några kompisar. Han var sådär charmig full hehe.. Så han somnade så fort han kom innanför dörren!

Idag glömde jag sätta klockan så vi sov till halv elva. Efter det kändes hela dagen förstörd för jag var jätteseg.. Så har inte alls fått något vettigt gjort alls.. Gick iaf en promenad till Jeppe för att hämta bilen förut och efter det blev det lite squats, biceps curls, dips med vikter och sen några armhävningar och situps. Skönt att få något gjort iaf! 
Ikväll ska jag se Johan Falk och sen hopp i säng!