Y00

Igår var det måndag och dax för skolan igen. Halva dagen gick åt att försöka fundera ut vad som hänt Frida, som tur var så var hon vid liv trots en jobbig helg. Babe♥
Efter skolan åkta jag hem till Stenserum med Mikaela och senare åkte vi till Odensvi med Moa. Amanda var också där :) Självklart vare BOIF vi skulle titta på. Det blev vinst mot Ankarsrum med 2-1. Gosh vad jag gillar Hitlerdomaren! Ett gott skratt fick man sig iaf :D Tråkigt nog börjar det bli svinkallt på matcherna, jag vill ha värme!


My heart beats for BOIF (hihi)

Mycket bra match i Odensvi måste jag säga. Boif vann med 4-1 mot Rumskulla. Fina målchanser fanns det gott om så resultatet kunde dock varit ännu större. Moa och Amanda gjorde matchen om möjligt ännu bättre. De är allt två fina brudar!<3

Gammal bild: Daniel, Joakim, Jens Offa, Classe

Lever för det här

Igår hade jag besöksrekord, häftigt va? :)

Mycket snart ska jag bege mig mot Odensvi för att möta upp Amanda och Moa. Vi ska kolla på Boifs B-lag som möter Rumskulla. Kul att träffa lite folk och inte bara sitta här hemma och dega, fast det kan ju vara rätt skönt det med ibland haha. Men just nu känner jag för att komma ut från huset :)


Gammal bild på brudarna!

All over the world

Har precis kommit hem efter en fika hos morfar. Han bjöd på massor gott men jag tog inget eftersom jag var supermätt efter lunchen som bestod av potatisgrattäng och kött.
Jag kilade ut och tog några kort hos morfar också, vad tycker ni?



Ikväll är det fotboll i Odensvi :)

Jag älskar min nya väska!


Stadium 399kr

Bilder från P99 matchen i Totebo


Lite fotbollsskoleminnen

Direkt från kameran, alltså helt oredigreat. Btw, vem är fotografen?


I can't be tamed


På drift

Jag har pillat lite i bloggen, bla så är texten i headern ny, vad tycks?

Snart kommer halv släkten hit på middag. Hoppas det blir nått gott, börjar bli lite småhungrig :p

Find your heart

När jag kom hem igår från fotbollen så hade mamma stängt av datorn så jag bloggade inte igår. Men jag kan berätta att vi vann matchen mot Gullringen med hela 5-0! Tredje raka!

Idag har jag varit i Loftahammar och sålt bröd m.m på utställningen. Jag bredde mest mackor som förra året. Det är rätt segt men det gick ändå rätt fort att bli klar. Annars har jag inte mycket på schemat idag. Bara ta det lugnt och försöka få bort träningsvärken med ett bad. Har dessutom väldigt ont i baksida lår, sträckte mig riktigt ordentligt på den geggiga planen igår. Ett varmt bad lindrar nog det med :)

Still remember

You keep letting me down,
But I'm not giving you up,
I hope that deep down you still remember,

Who's gonna pick you up when you're down?
And make you spin around and around?
Who's gonna put your sneakers back on?
And lift your feet right off the ground?
Whos gonna take you home when you're out?
It's knock, this seems to thrill you no more,
Whos gonna put your sneakers back on?
And lift your feet right off the ground?


Du är glad, det har jag sett på din statusrad.

Lillebror sov hos oss igår igen. Han hade med sig Linus och Makki ett tag sedan drog dom iväg och när jag skulle sova så hade Anton inte kommit hem än. Lättväckt som jag är så var jag i stortsätt vaken tills han kom hem, seent. Eller det var nog inte så sent men jag var supertrött och hade mensvärk så det kändes sent.
Ännu segare var att han hade sovmorgon och fick fortsätta sova medan jag gick upp 06.40 (n) Och för att klaga lite till så kan jag berätta att min cykel nog har punka så jag fick knalla till skolan idag. Jag överlevde, slutade ju redan vid 11. Vid halv 1 hämtade Anders mej sen åkte vi hem och jag hamnade här.
Snart ska jag ta mig nått att äta och ikväll är det match mot Gullringen. Hoppas det slutar regna, de suger att spela i regn.


So high

Igår försökte jag blogga från min ipod eftersom jag inte hann dra igång datorn men det gick inte som jag ville :(

Första skoldagen var helt okej. Vi gjorde inte så mycket, lånade lite böcker och pratade. På kvällen tränade jag fotboll. Planen var superduperkass men det funkade ändå.

Idag har vi varit med hela BF på Hasselö. "Tyvärr" så ställdes det mesta in eftersom det ösregnade så vi fick sluta vid 11. Kan inte bli mycket bättre! När jag kom hem till lägenheten började jag städa och det slutade med att jag både damsög och torkade golven. Hoppas Moa blir nöjd med mej nu ;)

Just not for you

Det blev inget bloggande igår eftersom dagen bestod av Linköping och sedan fotboll på Torvalla. Linköping var riktigt kul, inte umgåtts med Becca på ett tag så det var skönt att prata lite. Var helt slut efter några timmar i affärer. Vi hann även med att käka Kinamat och dricka supergod latte på Espresso house, mums!
När jag kom hem därifrån så blev det att snabbt hoppa in i duschen, byta kläder och slänga på sig lite smink för att sedan åka vidare till Torvalla där BOIF mötte Hjorted/Totebo. Matchen slutade 2-2. Tråkigt eftersom BOIF ledde med 2-0.

Nu sitter jag inne i stan med Moa. Hon börjar skolan vid 12 idag men jag börjar inte fören imorgon. Ska iaf möta upp Frida sen, saknar bruden sjukt!

Inhandlades i Linköping:
Adidas väska 399kr Stadium
2st BH/Bustier 99kr BIK BOK
Cardigan 199kr Gina Tricot
T-shirt 129kr Cubus
Svart och rött nagellack 39kr Cubus

Djeee

Beccisen ringde nyss och frågade om jag ville hänga med till Linköping imorgon så det blir att åka redan vid 7 imorgon. Kanske dax för sängen nu?
Sov gott folket!

!

Jag hatar alla dessa omogna idioter som finns i "Odensvi trakterna". Skaffat ett eget liv och skit i mitt.

Ibland blir jag bara riktigt sur.


HUNGRIG!!

Följde med Moa till Totebo för att titta på P99-laget förut. Boifs små gulliga pojkar mötte Hjorted/Totebo och vann med 6-2! Dom är riktigt duktiga allihopa! Väldigt kul att se dem spela. Jag har ju lovat Linus att kolla på deras matcher lite oftare så hoppas han är nöjd nu :p

Nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem med pizza. Jag är fruktansvärt hungrig. Har inte ätit sen frukost och det känns nu. Egentligen äter jag knappt pizza längre men idag är ett undantag :)


Boifpojkar, Westergren och Andersson fotbollskolan 2010

Fångarna på fortet!

Eftersom TV4 fyller 20 iår så ska Fångarna på fortet sändas igen. Dock så kommer det bara sändas på veckodagar i nån vecka om jag förstod det hela rätt. Men det jag ville komma fram till är att en av deltagarna som ska vara med är ingen mindre än min favorit fotbollsspelare (som tyvärr har slutat spela) Niclas Alexandersson!


Bilderna tagna från www.ifkgoteborg.se


Finns inget här att hämta

Kände mig bättre efter att ha käkat och vilat igår så på kvällen drog jag upp till jaktstugan med halva byn. Vi grillade, pratade och drack lite vin m.m
När vi kom hem därifrån slocknade jag direkt. Helt slut.

Idag ska jag inte göra allt för mycket. Det regnar ute(n) hade velat läsa något men jag måste skaffa nya böcker först.

Följ mig via bloglovin'!

Såg att de är 12pers som följer min blogg nu, kul!
Vore även kul om ni skrev vilka ni är, vissa vet jag ju men inte alla, så kom igen, skriv! :)

Om ni inte redan följer min blogg så klicka på den lilla rosa rutan under mitt namn!

We party every day!

Jag är trött, har ont i ryggen, ont i två tår och förbannat hungrig men det är det fan värt! Tjust IF damlag satte verkligen dit VFF idag. Jag är inte alls nöjd med min insats och vårt spel ibland var under all kritik. Men vi vann, 3-1. Underbara resultat! Denna match var väldigt viktig att vinna och vi lyckades. Grymt!
Att möta VFF är något som vi alltid har svårt med. Känns som om vi har lite respekt för dem. Förstår inte varför, det är bara trycka till så har vi dem, hur enkelt som helst! VFF spelar fult dock, jag brukar inte bli sur men idag fick jag DAMP på en tjej. Synd att domaren inte såg henne. Men det kan inte vara lätt för domarn att gå in och dömma en het derbymatch när han bara är 19år ^^ Aja, tre poäng är superbra och kanske är vi på G nu!

Bokeh




Nikon D60 + Sigma AF70-300/4-5,6 DG
Bländare F/5,6
Slutartid 1/125s
ISO 100

So small

Jag har inte kunnat blogga på ett tag pga min lillebror. Han har lanat med några kompisar på våran altan och det betyder att jag inte har något internet och inte heller någonstans att sova. Moa räddade mig och sov med mig i min ombyggda lekerstuga iaf :) Vi såg på film, "Never back down" som jag tipsade om här för ett tag sen.
Men innan det var vi i Loftahammar på fotboll som jag nämnde igår. Tyvärr så förlorade Tjust även denna gång men VFF är ett sjukt bra lag så 3-5 resultatet var helt okej ändå!
Moa åkte hem ganska tidigt idag för att Philip fyller 13 idag, grattis! Så då tog jag med mig kameran och fotade lite bokeh-bilder m.m. Det kommer nog upp på bloggen snart :)


19 augusti 2010

Ikväll är det iaf träning igen och om Moa är frisk så ska vi till Loftahammar efter för att kolla på fotboll. Philips lag spelar mot VFF.


Tjust och VFFs drabbning sist slutade med förlust om jag minns rätt.

Jag är med i en tävling

Hade inte tänkt blogga något mer idag men så råkade jag glida in på http://nicolesjostrom.blogg.se/ och just nu pågår en tävling där. Så om du också vill vara med så klicka här och läs hur du ska göra :)

Showing style and skill and grace wonder goals and lightning pace

Nu har jag precis käkat och borde egentligen gå och duscha. Jag är äckligt svettig ska ni veta, blää. Som sagt var så fick vi träna på Erneberg. På en liten pluttig 7-mannaplan. Inte det roligaste, jag var helt vilsen och så fort man tog i så gick bollen till inkast. Aja, vi fick ju lite träning på passningsspel iaf, alltid något!
Något som är väldigt kul är att vi har fått en ny tjej i laget. Som det ser ut så skriver hon på för Tjust nu i veckan, vi behöver allt folk vi kan få så det är super :D Dessutom ska VFF krossas på lördag (redan nervös).

Nä nu vankas duschen, see ya

Jag låtsas sova men är vaken

Nu laddar jag upp för lite fotbollsträning med att lyssna på Kent och Volbeat. Eftersom det har regnat större delen av dagen så har träningen flyttats från Tjustvallen till Erneberg. Inte uppskattat men antagligen nödvändigt.


Akzo Nobel Cup 3/7-2010

Filmtips!

Never Back Down
Jake Tyler har flyttat in i en ny stad, Kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.
Skådespelare: Cam Gigandet, Leslie Hope, Evan Peters, Sean Faris m.fl.

Betyg: Bra handling. Snygga killar, bråk och kärlek. Bra film hel enkelt :) 4/5


MidsommarFlashback

Var precis inne på bilddagboken och hittade en kommentar där som fick mig att tänka tillbaka på midsommar. Helt sjukt vilken kväll haha! Det bästa på kvällen var nog ett av fyllesamtalen jag fick, kan fortfarande inte tro att det är sant ;) Fina pojkar dricker inte väl?! Haha. Aja, skönt att det kunde göra min kväll lite bättre när annat inte blev som det skulle :)
Midsommar 2010, kommer inte glömma!








Let the rain go on and on






I get up into heaven everytime I feel your lovin'

Jag gick upp vid nio idag!
Idag är jag ensam hemma för Anton åkte till André för att lana igårkväll. Jag hatar att vara ensam. Det är så.. ensamt? haha. Så idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Jag är verkligen trött på att sitta hemma och inte göra någonting så det ska bli skönt att börja skolan om en vecka. Fast jag kommer säkert ångra att jag sagt det där rätt snart


Såhär mörk var himlen igår (minus regnbågen) Bilden är tagen efter skolavslutning i Gamleby 18 juni-10

I'm halfway gone

Helt sjukt. Det började åska igen och denna gång mycket värre! Det lixom mullrade hela tiden utan stopp. Plus att blixtrade en hel del, det är ett under att vi inte fick strömavbrott som vi brukar få. Nu har det iaf slutat och jag är supersugen på att spela Pettson och Findus i mucklornas värld men jag kan inte hitta det. Hittar bara ett tomt fodral. Fråga mig inte varför jag blev så sugen på det helt plötsligt haha :) Istället får jag väl hitta nått annat töntigt spel eller bara strunta i det och fortsätta med min bok "Skuggkysst"

Åskrädd

Imorse vaknade jag kvart över 6 av att det åskade. Pinsamt nog är jag riktigt rädd för åska så jag ville bara gömma mig under täcket. Men jag visste att jag var tvungen att gå upp och dra ur alla kontakter. När jag skulle lägga mig igen la jag mig i pappas säng haha. Gjorde det bara för att ha lite mer koll ifall strömmen skulle gå eller nått. Lyckades somna någon timme efter att de slutat åska så jag var rätt seg när jag gick upp vid 10 sen.

Annars har jag inte gjort allt för mycket nu på förmiddagen. Diskat och hamnat här. Ska nog ta och läsa lite snart och så tänkte jag göra ett fotbad samtidigt :)


google.se

Next thing we're touching, you look at me it's like you hit me with lightning

Vädret är fortfarande väldigt tråkigt. Så nu tänker jag sätta mig med min bok och vänta på att träningen ska börja. Har inte spelat fotboll på en vecka så de är dags nu haha.



"Att hålla kärlek instängd är ungefär som att försöka hålla tillbaka vrede.
Det gnager sönder en inuti tills man bara vill skrika och sparka på något"


Det regnar och blåser. Är sommaren redan slut?


Boktips!

Ett tips på en serie böcker för er som älskar att läsa om Vamyrer. Vampire Academy!
Jag här läst ut ettan och tvåan på ett par dagar och är nu inne på nummer tre. Fyran heter Löftet och har kommit ut men jag har inte hunnit köpa den än. Böckerna handlar om vamyrer, kärlek, bråk och mycket annat. Jag tycker verkligen att ni ska läsa dem!



Ny kategori-Tips!

Hur kan man älska en sport där några osmarta människor bara kör runt, runt, runt? Tro mig, det är lätt som en plätt!





Nikon D60 + Sigma AF70-300/4-5,6 DG

Jag stal något du ändå ville ge mig

Glömde berätta att jag och Moa åkte till Blackstad igår för att kolla BOIF. Dom mötte Storebro och det blev vinst med 3-0! Man börjar bli bortskämd med BOIF vinster nu asså :) Oskar Kallin gjorde 2 mål och Offa 1. Hyffsat bra match, kunde nog varit ett par mål till minst.
Moa och jag spenderade större delen av matchen med Simon och Max, sköna ungar haha! Fick mej en pratstund med min snygga gamla jobbarkompis också, de säger jag inte nej till ;)




Fotograf: Max Andersson
Kamera: Nikon D60
Objektiv: Sigma AF70-300/4-5,6 DG

Jag kan höra musiken du gav mig

Här har jag visst inte tittat in sen i onsdags! Har haft fullt upp faktiskt. Tänkte dra igenom lite snabbt ifall nån är intresserad :)

Onsdag: Efter att ha varit och kollat på "lägenheten" till Anton (som var superkass) så träffade jag Mickis och vi lagade mat och spelade GH, sen kom Moa också. På kvällen fick vi besök och det slutade inte så bra haha. Idiotungar asså!

Torsdag: Jag var lite halvnervös genom hela dagen asså, fy! Annars så vare bra. Moa, jag och Mickis var i Odensvi och kollade på BOIF. Underbar vinst slutade det med! Pratade lite med en gamal klasskompis, alltid kul! Trots att han är helt cp och bara retas haha. Fick också prata lite med J, det är rätt trevligt det med hihi :)
Vi kom hem ganska sent därifrån och jag var trött som ett as så jag la mej så fort jag kom hem.

Fredag: Var ute i ett vindskydd med Ante, Tobbe, Simon, Linte, Moa, Makki, Pontus och Malin. Helt sjukt som vanligt. Vissa borde tänka över sina alkoholintag helt klart haha. Men för det mesta så vare väl okej.

Lördag: Bästa på hela veckan, Speedway Grand Prix i Målilla. Det var massa folk och man stötte på en hel del sköna människor ;) Resultatet var ju liite sämre dock. Holta den jäveln vann. Men Gollob fick iaf komma på pallen och plockade dessutom mer poäng än Hampel vilket betyder att han leder GP-serien med fem poäng, gött!


Anton Kristiansson


Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer

Jag hade ingen lust att blogga mer igår.

Igårkväll åkte iaf jag och mamma fram till Odensvi för att fira farmor som fyllde år. Fick oss som vanligt väldigt god tårta, goda bullar osv. Medan vi satt och kollade på Allsång på skansen så ringde pappa och berättade att vi eventuellt hittat en lägenhet till min lillebror. Så ikväll ska jag inte på träningen utan jag ska följa med och kolla på den :) Och om vi får den så ska det nog inhandlas lite saker. Sen ska jag stanna kvar i stan för Moa kommer in efter träningen och Mickis stannar kvar efter jobbet. Ikväll ska vi bara ta det lugnt men imorgon ska vi göra en storstädning! Mickis måste tyvärr åka tidigt så Moa och jag får fixa det själva haha. Vi måste hem skapligt imorgon också för BOIF spelar hemma på Odenskans :)

Frida, om du är i stan och har tid så kan du ju komma förbi en sväng antingen ikväll eller imorron? :)

Ibland behöver man skriva av sig

Det är fan i mej inte konstigt att jag mår som jag gör och inte törs släppa in någon i mitt liv. Jag vill inte lite på folk sen den där hemska tiden. Och antagligen så är det anledningen till att jag tar åt mig av minsta lilla, är rädd att bli ensam och till att jag är så feg. Jag har ALDRIG mått så dåligt och jag kan fortfarande känna av det trots att det var för flera år sen. Förstår inte hur det kunde bli som det blev. Det har förstört stora delar av mitt liv som jag aldrig kommer kunna laga igen. Det är sjukt när jag tänker tillbaka på det. Läste precis en msnkonversation mellan mej och tre till. Alla var emot mig och tryckte ner mej bara för att jag vill umgås med S. Dom skrev verkligen elaka saker, jag vet inte hur jag ska förklara, måste nästan läsa det för att inse. Jag började så gott som gråta när jag läste det nu. Och jag minns att jag var jättelessen när dom skrev. Det var under den perioden då jag var hemma ovanligt mycket för jag mådde så jävla kasst. Vet inte hur många gånger mamma fick köra hem mej och alla andra i klassen sa att jag bara skolkade hela tiden. Om dom bara visste..
Inte nog med det så var det i samband med att min mormor dog. Så jävla lågt av dem, som att sparka på någon som redan ligger ner. Grät mej till sömns varje natt. Orkade inte göra nått. Allt som hände sitter väldigt djupt i mej och jag vet inte hur jag ska få bort det. Blir så JÄVLA förbannad. Önskar att dom fick känna samma sak som jag fick. Tack och lov så är jag pratar jag inte med nån av dem nu. Tur att du bytte klass. Jag ser dem ibland men jag bryr mej inte om att se på dem, usch, jag blir äcklad!
Det är bara få av mina vänner som känner till det här och de kompisarna som hjälpte mej upp ur skiten finns inte längre vid min sida. Nu har jag nya vänner och mår bättre. Men jag kommer alltid minnas.

Sega ben

Jag hatar det fula vädret. Jag blir så seg av det. Fast det är inte ända anldeningen till att jag är seg. Fotbollen igår satte sej i både ben och rygg. Jag är riktigt stel må jag säga! Men det var det verkligen värt. Tog en grymt viktig seger mot Högsby med 5-1. Skönt att målskyttet äntligen har släppt! Jossan G gjorde två mål, Sandra, JAG och Johanna gjorde varsitt :) Kunde inte sluta le efter mitt mål, det händer ju inte så ofta precis haha ;)

Idag har jag bestämt mig för att städa mitt rum, får se hur det blir med den saken haha.

När vindarna viskar mitt namn.

Mitt fästingbett svider fortfarande. Men jag har haft på salubrin så det känns lite bättre iaf.

Vid 7 idag har jag match. Första matchen efter uppehållet. Tråkigt att vi inte fått någon träningsmatch innan, vi hade nog behövt det. Men nu är det inget att göra åt. Får hoppas på det bästa :) Synd bara att det kom värsta regnskuren förut så nu är väl fotbollsplanen en stor geggpöl haha, aja som sagt var, bara att göra det bästa av det :)

Nu ska jag packa fotbollsväskan!

Jag hatar fästingar!

Istället för att sätta mig vid datorn direkt när jag vakna så har jag faktiskt varit lite duktig! Dammsugit hela huset, diskat, tvättat och plockat undan. Har även pysslat om mig själv med en ansiktsmask och fotbad. Riktigt skönt! När jag sedan skulle hoppa in i duschen så inser jag att jag har fått världens största fästing! Jag lyckades inte få bort hela så nu är jag nervös att jag ska få borelia eller nått :s Det gör ont och är riktigt rött. Plus att det är ett sår för att fästingen satt så djupt att jag fick ta i massa med pincetten. Blää! Jag tycker lite synd om mej själv :(

pusssss

Sitter med Moa i mitt rum vid varsin dator och bara chillar :) Eller nu håller vi på och lackar ut fullständigt på Mikaela som inte svarar i telefonen. Det är VIKTIGT!
Det blev ingen fotboll idag, den var inställd men det fick vi inte reda på fören vi kom till Ankarsrum. Lite lagom kul sådär.. Äckliga regn!! Istället fick jag med mej Moa hem på en liten minifilmkväll. Vi såg "The Last Song" som alla pratar om. Den var supergrym precis som alla sagt att den ska vara!

Äntligen fått tag i Mickan, nu ska jag och Moa dampa av oss,

pussss


O.L♥

Har suttit och kollat på reprisen av Sommekrysset nu. Missade det igår så det var tur att jag lyckades dra igång tvn precis samtidigt som Oskar skulle uppträda. Gud jag ryser så fort han börjar sjunga! Kan bara inte få nog!


När allt känns på rutin och redan gjort

Som vanligt har jag hamnat här vid datorn. Typiskt. Mamma och pappa är i Locknevi på marknad men jag var inte å värst sugen på det. Minsta och sämsta marknaden jag varit på haha.
Jag har annars inget bestämt idag mer än att jag ska till Ankarsrum på fotboll ikväll. Som det ser ut nu så kommer det vara rätt blött, men de struntar jag i. Inte kollat Boif på mer än två veckor, helt sinnes ;)

Nu ska jag äta lunch och glo på tv.

Swedish Floorball Open

Nu är jag så gott som nyhemkommen från Västervik. Lyckades ta mig in med min lilla P till stan :) Vi käkade på Tant Grön och kollade på Ogräs efter kläder till Phille. Sedan begav vi oss först till Mickis sen vidare på innebandyn. Dom fick flytta in den i sporthallen eftersom det regnade så mycket. Väldigt tråkigt! Vi var även i lägenheten och körde en liten snabbstädning och lämnade av lite saker. Måste verkligen göra en storstädning där innan skolan börjar ;) helt sjukt så det ser ut.

Det blev inget sims imorse så jag tar nog det nu istället medan pizzan står i ugnen.

seeya

Jag har samma trasor på och röker samma marlboro



Jag tänker på dig,
jag kommer aldrig sluta tänka på dig


:)

Värt att lyssna på!
Leona Lewis Feat. OneRepublic – Lost Then Found

Hej

I Måndags efter träningen bestämde jag, Moa och Erika att vi skulle ha filmkväll hos henne och så fick det bli! Vi käkade pizza, badade och såg ett par filmer. Somnade sedan gott i Karin och Stafans säng :) När vi vaknade upp på tisdagen bestämde vi hastigt och lustigt att vi skulle dra till Linköping och det är då anledningen till den dåliga uppdateringen. Stannade där tisdag-torsdag i Erikas lilla söta etta :) Hade massa mys med hårfärgning, shopping och annat fint :) Bestämde även att Moa och jag ska upp den 20 då det är RIX FM-festival. Kommer bli döö nice!
På stationen på väg hem mötte vi på Kevin Borg, det är status ;)
Hej rörigt inlägg haha! men men nu vet ni iaf vad jag sysslar med :)

Ikväll äre träning, sen skulle jag ha åkt in till stan men mamma satte stopp för det-.- :(

Tävling!

Snälla gå in och rösta på min bild, snälla? :)

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=8302

Lag VM

Juste! Kom på att jag glömde skriva om lag VM i speedway. Matchen gick igår på svt play. Den skulle ha varit i lördags men det började självklart regna så matchen blev inställd. Mej gör det dock inget eftersom jag inte kunde se i lördags. Men iaf.
Jag tyckte det såg väldigt ljust ut i början. Efter fem heat låg Sverige på första plats men efter det gick det bara neråt. Jag förstår inte riktigt hur vi kunde plocka så många nollor. Lindgren tillexempel var verkligen inte på G. Lindbäck räddade sig själv lite iochmed att han avslutade sina heat med två raka heatsegrar. Tack vare det kunde Sverige ta en medalj, brons. Jonsson fick vara den som avgjorde det sista heatet och han lyckades hålla engelsmannen bakom sig. Bra gjort där!
Vinnarna av Lag VM blev inte helt oväntat Polen. Det var dock väldigt jämt mellan dem och Danmark men när Danmark plockade för få poäng i de sista heatet kunde Polen dra ifrån. Matchhjälte för Polen blev som vanligt Tomasz Gollob. Han är verkligen kung! Så Polen lyckades alltså behålla guldet från förra årets VM. Fast egentligen, att ha Gollob i sitt lag gör en hel del. Dessutom har dom Hampel som är i riktigt god form och leder GP-serien. Och Holta, som jag inte tänker säga nått om haha. Miedzinski och Kolodziej körde också rätt bra så de var verkligen värda guldet iaf! :) Sen så hejade ju egentligen jag lite mer på Danmark. Det är riktigt kul att dom kan köra så bra trots att Nicki inte är med. Tyckte alla danskar gjorde bra ifrån sej. Inte minst Niels Kristian, som jag förövrigt saknar i Västervik, som gjorde flera bra heat. Tillexempel när Andreas Jonsson körde joker och låg först i ca 4½ varv innan Iversen blåste förbi och blåste Sverige på 6poängaren. Riktigt bra körning av PUK! Fattar dock inte vart han fick den där superfarten ifrån! 
Okej, jag vet att typ ingen som läser min blogg bryr sej nått om speedway men ändå lixom, jag gillar att skriva om det hihi :)

When the drugs don't work no more, you get high on life

Hej!
Nu ska jag dra mig in till stan med mamma. Ska låna ett par böcker på biblioteket och handla mat. Egentligen hade jag gärna stannat och sovit kvar i lägenheten men jag har träning ikväll så jag måste hem igen. Segt. Men jag hoppas på att kunna åka in ett par dar den här veckan iaf :) Kanske träffa Frida, Linnea eller någon:) Dessutom måste jag möta upp Liffner och Anton, dom är skyldiga mej 100:- var!


vi hörs :)

Favoritlåten igår, imorgon och förevigt!



When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face

För hjärtat pumpar utav nitroglycerin


fäzt

Idag har varit den segaste dagen på länge! Har varit och är väldigt trött och så lite bakis på de. Usch och fy. Men det var det fan värt för gårdagen var SUPER! Den spenderades hos Susanna med ca 30pers. Kände inte ens hälften men jag hade kul ändå och lärde känna lite nya människor, det är alltid kul :) Självklart strulade det till sig för både mej och många andra men det mesta har nog löst sig nu iaf. Somnade efter 7 nångång och fick sova ett par timmar och sen åkte Moa och jag hem. Så fort jag kom hem la jag mig och sov ett par timmar till men ändå är jag helt slut nu!

Måste bara säga att Lina är nog den stakaste personen jag känner. Att du orkar le och vara glad trots allt du går/gått igenom får mig att verkligen tro på dej. Du är värd att må så mycket bättre! Jag är glad att du berättade hur det ligger till så jag slipper lyssna på rykten. Jag hoppas verkligen att allt löser sig för dej vännen♥