29 april

Avnjuter just nu en riktigt god bananpankaka med lite bär till, mumma! Imorgon är det Valborg och för tillfället har jag ingen aning om vad som kommer ske då. Inte likt mig att inte ha något planerat..

Idag vaknade jag upp och mådde lite halvdant så jag har mest tagit det lugnt. Jesper har varit hos mig ett tag och vi var på Maxi för att handla. Har även plockat undan och diskat. Jag har förövrigt bakat bröd idag också, det trodde jag inte om mig haha! Det blev frukostfrallor fulla av frön, supergoda!!

Lycklig tjej

Fick ett sms om att min soffa har kommit hem så imorgon får jag den levererad till lägenheten!! Har fått vänta kortare än vad jag trodde så jag är superglad! :D Inflyttningsfest nästa ;)


Tiden går fort närman har roligt

Mitt liv går i 180 nu. Har massa att göra nästan jämt, både skönt och jobbigt. Behöver stanna upp lite och andas tror jag haha. Men sen sist så har jag haft sånna jäkla bra dagar! Har bland annat spenderat några nätter i Hultsfred hos Frida och Kalle. Både förra helgen och nu i helgen. Sen har jag även hunnit med att umgås med massa vänner, en bussresa till Ullared, fixat i lägenheten med nya prylarna och spenderat några timmar med att skjuta lerduvor. Både i Fliseryd och i Gamleby. Det jag därimot inte har hunnit med är att sova med min pojk så det tänker jag prioritera denna vecka hihi.

Nu ska Jeppe och jag kolla film och mysa, bäst!


Vilken dag är det?

När man inte jobbar så ofta så flyter dagarna ihop. Men igår hade jag iaf en bra dag med Becca minns jag! Vi dansade, handlade lite och snackade skit som vanligt. På kvällen var vi på Mejeriet och kollade på när Emelie sjöng, hon är så duktig lilla Emmisen :) Köpte hem lite gott till Jeppen på kvällen då han var lite nere min plutt :(

Idag har jag inte känt mig helt pigg så jag har bara tagit det lugnt så jag blir bättre tills imorgon. Då ska jag äntligen få träffa min saknade Frida!! Spår en bra helg :D


Dåligt väder?

Både på Facebook och bloggar ser jag att folk klagar på vädret. Jag tycker det är riktigt perfekt! Med hjälp av regnet så försvinner ju snön fortare. Plus att det är lättare att plugga och städa när vädret är dåligt haha.

Kom nyligen tillbaka till lägenheten efter att ha lunchat hos Jesper. Ska städa och lägga i en tvätt innan jag beger mig tillbaka dit för att plugga lite. Ikväll ska jag göra jägarexamenprovet igen!


Helgen

Jag har haft en riktigt bra helg! Efter hur torsdagen kändes så var det väldigt skönt.

I fredags var jag med Becca nästan hela dagen. Vi fick oss bland annat ett träningspass genom lite Just Dance på Wii. Vi var helt slut haha! På kvällen kom Jesper och fredagsmyste med mej.

På lördagen jobbade jag 9-19. Jag var fortfarande rätt trött efter att ha jobbat natt men vi hittade på massa kul så 10 timmar gick väldigt fort!! När jag slutade skyndade jag hem, städade lite och klädde om. Tog en sväng till SevenEleven för att hälsa på Becca innan jag åkte och hämtade upp Natti. Det var så jäkla skönt att umgås med henne igen. Allt var precis som vanligt och vi hade så kul ihop! Efter att ha druckit lite vin så åkte vi till Palle. Lätt bästa Palladiumkvällen på fruktansvärt länge! Träffade mycket roligt folk och bara släppte loss. Underbart.

På söndagen var jag inte så pigg. Men jag tog tag i mitt liv och bad Jesper åka med mej till Stenserum (jag var icke körklar haha). Väl där bytte vi till sommardäck, åt pannkakor och tog med lite mer saker till lägenheten. Lite filmkväll i lägenheten och sen somnade jag gott och vaknade inte fören 12 timmar senare.


TB-detaljer


TB

Har spenderat nästan 2 timmar på jobbet. Jag har Jesper i Skype i bakgrunden medan jag ser på nått dåligt tv-program. Tänkte skriva en liten lista på vad som ska göras inatt nu med. Sen ska jag göra allt för att hålla mej vaken med hjälp av kaffe! Det är lixom inte den bästa natten att jobba om man säger så. Mår fortfarande rätt dåligt så jag är nervös för hur det ska gå..


Inte min dag

Idag är en så himla dålig dag. Jag har världens depressionsångest-liknade attacker. Har varit lessen nästan hela dagen. Det gör lixom ont inuti hela kroppen. Sen att allt har gått imot mej gör inte saken bättre. Och jag är så leden och besviken på det mesta just nu så jag vet inte om jag orkar mer. Men ikväll ska jag träna och sen jobba natt så det är väl bara att klistra på ett leende och låtsas som om allt är bra.


Bra mat

Det här med lite nyttigare matlagning har blivit riktigt kul! Och framförallt så är det väldigt gott! Och nu vet jag dessutom att jag aldrig ska bli matfotograf ;)

1. Gårdagens middag: blomkålsmos, babymorötter, sparris och torsk

2. Dagens frukost och lunch (slog ihop måltiderna): Turkisk yoghurt med banan och kanel, kalkonbacon, babymorötter, stekta ägg och funlight saft

3. Förberedd sen middag till efter träningen: Kycklingfilé och babymorötter


Lyxdag

Gårdagen var riktigt bra! Spenderade största delen av dagen med Emelie och Becca. Det käkades supergod mat, pratades lite skit, for runt i bilen och till sist fixade vi ansiktsmasker och hade manikyr. Skönt, avslappnande och fruktansvärt välbehövlig dag!

Idag har jag hittills ätit god frukost/lunch och väntar nu på Jesper som snart slutar skolan :) Ikväll vankas det Kettlebell!!


8 april

2 riktigt härliga pass på TB har jag haft i helgen! Sen en jäkla massa mys med mina fina pojk. Oslagbart!

Idag har jag först suttit hos frissan i 2,5 h för ett försök till en ljusare kalufs och jag tycker Jennifer lyckades bra! Jag är helnöjd :) Ett besök hos farmor hann jag också med innan jag begav mig in till Västervik igen för att träffa Emelie. Vi uträttade en del ärenden och tog igen lite förlorad tid. Nu tar vi tag i detta igen!!


Stenserum

Inatt sov Jesper och jag i Stenserum så han skulle få lite sovmorgon och närmre till Akzo. Så vid strax efter 8 skickade jag iväg honom. Hoppas han fixar det sär nu så han har jobbet klart i sommar!

Idag ska jag först klippa av lite slitet hår och sen jobba lite på TB. Det ser jag fram emot!!


Tredje April

Klockan är bara 10 och jag har redan hunnit med en promenad i solskenet, byta några ord med Simon, ta en uppfriskande dusch och till sist, äta en god frulle med massa bär! Varför börjar man inte alltid dagen såhär?

Precis som igår så ska jag ner på stan idag och leta lite saker till lägenheten. Bland annat några lådor att ha under sängen. Ska nog unna mig något roligt också :)


2 april

Lördagen på pumpen var riktigt bra fram till sista timmen då alla blev trötta haha. Men det var superkul att umgås med alla igen! Dagen efter var seg men jag och Jesper lyckades pilla lite på hans bil iaf.

Idag plockar jag iordning i lägenheten igen. Moa hjälpte ju mej att få upp både en hylla och ett tvbord så jag har lite att göra, kul! Sen blir det en sväng på stan för att hitta ett par grejer som jag saknar. Runt halv 5 kommer Jeppe hem från Akzo så då hoppas jag att han vill käka med mig innan han ger sig på bilen igen ;)