Valborg 2010!

Idag drog jag en riktig skolk från skolan. Sov fram till halv 10 nån gång och det var superskönt! Nu sitter jag här och lyssnar på lite sommarmusik. Per Gessle, Tomas Ledin och Gyllene Tider, de gillas!
Mellan halv två och två så ska jag och Moa till Gamleby för att gå på marknaden. Det är en tradition så det kan man inte bara strunta i haha!

Kvällen är just nu väldigt oklar. Tydligen så kom våra tränare på igår att vi ska städa efter marknaden, hur smart är det på en skala att berätta det för oss dagen innan när så gott som alla redan har massa andra planer? Ingen vill väl städa på Valborg dessutom? Riktigt dålig stil tycker jag! Dock så verkar det ändå inte som om vi har någon skjuts dit så jag SKA till Kulla och folket där. Inte ska väl fotbollen få sätta stopp för allt jämt?

Nu ska jag platta mitt krulliga hår hihi.


√ Romananalys om Candide



Äntligen klar!! Tog ett antal timmar.. Nu är jag helt slut men måste läsa lite Naturkunskap också..


Pluggkväll

Nu är jag ensam hemma i lägenheten. Johanna, Madde och Jennifer har varit här ett tag. Var tvugna att få Johanna att tänka på nått annat.. Men nu har dom åkt och det har även Moa gjort. Hon skulle träna vilket jag också skulle men jag har stort prov imorgon + en romananalys som måste lämnas in. Så det är vad jag ska ta tag i strax.

Dagen har varit helt okej. Började med Nationella i Engelska B. Tror det gick hyffsat bra. Har även haft redovisning i Pedagogiskt Ledarskap. Jag kände mig ganska lugn fast jag hatar att redovisa så det gick också bra :) Skönt att ha två saker mindre att tänka på!

Bäst att ta tag i plugget nu!

NIOÅRSKRIS

Jag har typ "nioårskris" idag. bläää










Jag gillar dej

Hur ska man kunna vara glad när allt är jobbigt?

Sitter i skolan och har egentligen naturkunskap men jag sitter och leker lite istället. Har en jättedålig dag och allt bara går emot mej. Massa skolarbeten som ska lämnas in människor runt om mej som är på dåligt humör och det smittar verkligen av sig. bläää

Ikväll börjar iaf speedwayen och det ska bli jättekul men dyrt. Mina pengar bara försvinner och inget sommarjobb har jag heller. Det är deprimerande :( Och jag blir galen av att alla andra verkar ha fått.. Åh jag blir galen!

Nu ska jag logga in på facebook.


You're gonna go far, kid

Den senaste halvtimman har jag kollat runt efter bra musik på spotify. Gjorde två härliga spellistor, en till fest och en till sköna sommarkvällar. Vissa av låtarna är samma men men.

Vid halv 7 är det träning, får väl se hur de går med tanke på att jag är stel som en gnu haha.

ärefezt?

Summerlovin'

26.04.10

Det är snart skoldax igen. Känns inte så bra med tanke på att jag inte pluggat något i helgen trots att jag verkligen bode ha gjort det. Suck. Nu blir det en jobbig vecka om jag ska hinna med allt.

Till helgen är det Valborg och jag ska nog bara hänga med några vänner. Har match borta mot Högsby dagen efter så det blir ingen dricka. Funderar på att kanske festa lite på lördagen istället, om jag orkar.

Ännu mera fotboll hihi

Vill ni veta något kul? Mitt Tjust IF slog idag Rödsle med 3-0! Helt underbart att börja serien med tre pinnar. Elsa gjorde två mål och Sandra ett. Själv tyckte jag att jag kunde varit bättre men jag spelade ändå okej. Hela andra halvlek hade jag grym skoskav på båda hälarna. Jag måste köpa nya fotbollskor helt enkelt. Aja hur som helst, UNDERBART!

Nu ska jag sart lägga mej eller nått för jag har haft världens huvudvärk sen jag kom hem.


Tävling!

Jag är med i en tävling hos Isabella där man kan vinna en reflexskärm!

Här är bilden jag tävlar med:

På bilden är det min kusin Paulin som för första gången rider sin nya häst Funi. Hon är totalt hästgalen och Funi var hennes första häst. Det var verkligen "A dream come true" för henne och jag vet hur lycklig hon var den dagen och man kan ju inte säga annat än att hon ser nöjd ut! Så jag tycker den här bilden speglar lyckan av att få en dröm att gå i uppfyllelse och även lyckan av att ha fått en ny 'bästis'.

hoppas på en massa tur ;)

Sorgligt resultat men fina bilder blev det allt

Bilderna dök inte upp igår för att jag åkte upp en sväng till killarna, Moa var också med såklart :)

Resultatet igår var verkligen det tråkigaste jag varit med om på länge. Jag som verkligen trodde på mina blåvita! När både Tobias Hysén och Fredrik Risp fick gå av redan i första halvlek så kändes det lite mörkt. Robin Söder ochNicklas Carlsson ersatte och spelade helt okej. Det var ju Söder som gjorde målet också! Men det räckte tyvärr inte. ÅFF fick en straff som slogs in av Jesper Arvidsson med bara några minuter kvar av matchen. Segt, mycket segt.
 
Göteborgs klacken var iaf bra mycket bättre än Åtvidabergs klack!


Såhär glad var Tobbe innan matchen, när han fick gå av var det inte lika glada miner.


Niklas Bärkroth♥


Åtvidabergs FF


Stefan "Sella" Selakovic

Det positiva med matchen var iaf att jag fick se IFK spela vilket var väldigt länge sen! Det är alltid roligt att titta på livefotboll och jag hoppas att vi kan ta oss till Göteborg i sommar för att se en match på Ullevi. Det skulle vara grymt :) Hoppas även kunna besöka Blåvittshoppen den 8maj när jag ska på Speedway Grand Prix!

Idag är det seriepremiär för damlaget också. Inleder med en match mot Rödsle B och jag är nervös som få!

Blandade känslor

Än så länge så är det väldigt blandade känslor för dagen. Ifk förlorade mot ÅFF och jag ville bara gråta. Missad straff och massa annat onödigt. suck.
Bättre är dock att Hv17 har vunnit SM-guld 2010! Så grymt härligt!!!!

Bilder kommer senare, puuuuss

En vinst skulle inte sitta helt fel, heja Göteborg!

Om ca 30min drar jag mig mot Åtvidaberg för att äta lite innan matchen. Jag är verkligen förväntansfull så det måste gå bra! Men med tanke på hur ÅFF spelat hittills så ska det inte vara några problem. Men man vet aldrig, det är lätt att ställa in skorna när man kör mot ett sämre lag. Hoppas på en vinst iaf!


På bilden är det Niclas Alexandersson som tyvärr har lagt av nu "/ Men
han kommer alltid vara min idol ändå! Bilden är för övrigt tagen med
min dåliga digitalkamera på Söderstadion i Stockholm när Hammarby
sorgligt nog vann med 3-1 över Göteborg för nått år sen.

Superduper humör!

Ååh solen skiner idag! Och när jag gick upp möttes jag av att frukosten står på bordet. Det måste vara ett av de bästa sätten att vakna på! Plus att om ett få antal timmar så drar jag till Åtvidaberg för att se mina änglar spela. Kommer bli så sjukt underbart! Föresten så är det första GPt ikväll också. Det körs i Polen och det ska bli jättekul att få se på lite speedway även om det är på tv. Denna dag kan ju inte bli annat än helt perfekt? :D

Nu ska jag lyssna på lite musik och ladda kameran tills ikväll hihi

Och grattis Jocke på 18årsdagen!


Ich und Mäddie :) Barn&Fritid for the win!

Wätt segt vettu

Åh vilken seg kväll! Det ändå roliga var att köra lite 4hjuling med Simon, Hanna, Kristin och Paulin. Kändes som om alla var någonstans och gjorde något kul ikväll medan jag satt hemma ensam? Aja. Jag har inget socialt liv på helgerna längre haha. Har iaf lekt lite med min ipod, laddade hem en massa roliga och inte fullt så roliga spel. Hanna tvingade mig att ladda hem ett spel där man klär på en prinsessa, lätt att jag kommer spela det jääämt haha.
Nu ska jag ärligt talat lägga mej, är helt slut.

IMORRON ÄRE IFK SOM GÄLLER! <3

Hey soul sister

Här sitter jag och kollar på Vänner och väntar på att åka till Gamleby för att träna. Hoppas det inte blåser lika mycket där som här för då kommer det bli riktigt tråkigt. Jag känner mig urkass då eftersom man slår bort bollen hela tiden. Men annars så ska det bli skönt att träna, fick ju hoppa över den i åndags eftersom vi spelade in filmen. Kändes inte så bra att göra det eftersom det är seriepremiär på söndag och jag vill vara så tränad som möjligt. Men skolan måste självklart gå före. På tal om skolan så har den varit helt okej. Missade första lektionen eftersom jag mådde jätteilla på morgonen så jag hade bara matte innan lunch. Efter lunch hade vi pedagogisk ledarskap och jag lyckades skriva klart min uppsats om Svennis som skulle vara inne senast idag. Väldigt skönt att slippa tänka på den något mer!

Nu ska jag byta om till ett par mjukisbyxor och kolla facebook.

pusshej


Rent och fint är alltid bäst!

Moa och jag har varit OERHÖRT duktiga nu! Vi har städat hela lägenheten väldigt grundligt :) Känns hur bra som helst nu!

Knackade precis på dörren, Becca och Mickis skulle jag gissa på, hihih


pusssss

Bloggtips!

Tänkte ge er ett tips på en blogg som jag följer dagligen :)

Fanny är en söt tjej som driver bloggen http://fimas.blogg.se/. Hon är från Västervik och brukar skriva vad hon gör om dagarna och en massa annat kul och intressant. Det dyker bl.a upp recept, olika snygga outfits och otroligt mysiga och fina bilder! Jag gillar sättet hon skriver på och hon verkar vara en riktigt snäll och omtänksam tjej. Ni som inte redan följer bloggen borde verkligen kika in hos henne :)

Standing on the outside

För lite drygt en timma sen kom jag hem efter en väldigt dryg dag i skolan. Men det är ju nästan alla dagar just nu. Jag längtar efter sommarlov!
Att vädret är så tråkigt gör ju inte saken bättre precis. Hur som helst så är jag lite mer glad när jag har fått komma hem till lägenheten och bara chilla. Sitter just nu och lyssnar på musik och läser lite bloggar.
Om nån timma ska jag börja med maten så den är klar när Moa kommer hem. Hon är i Växjö med klassen på Linnéuniversitetet. Lite avis är jag eftersom jag är sugen på att plugga där sen så jag hade velat se hur det ser ut.

Nu ska jag återgå till min musik

see ya babes


Min dag

Helt okej dag idag! Skolan var väldigt seg på förmiddagen, svenska, matte och naturkunskap stod på schemat. Men efter lunch flöt det på bättre. Vi filmade lite till vårt projekt i Kerstins ämne, det kommer bli prima :)
Efter skolan så gick jag Moa och Petra ner på stan. Hittade inget så vi köpte varsinn glass och satte oss vid vattnet, dock så vare sjukt kallt så vi gick in på donken och tog en kaffe istället. Senare blev det raka vägen till Willys för att handla mat och sen hem igen. Fastnade såklart här nästan direkt haha.


Moa och Petra


fågel


Bilderna från igår var inge bra så dom här får duga :)

2-1

Vackert Hv71! Fortsätt så så har vi snart guldet som i en liten ask :D


Puss!

Superkväll med brudarna! Kommer kanske lite bilder imorgon hihi :)

Sovmorgon

Jag tror att jag ska gå en sväng varje kväll innan jag ska sova för jag sov hur bra som helst inatt! Plus att det är ju bra med motion också!

Som vanligt på måndagar så har jag sovmorgon till 9.40 men eftersom jag åkte från Stenserum imorse fick jag ändå gå upp tidigt. Men det gör inget, istället kan jag sitta och titta på Vakna med The Voice :)
Efter skolan ska alla brudar med hem för att filma till ett projekt vi gör om tonåringar, hoppas på att det blir lyckat!

Nu ska jag läsa lite bloggar och sminka mig, vi hörs :)

You are everything

Sitter här och lyssnar på Lifehouse, var ett bra tag sen jag lyssnade på dem! De har även släppt en skiva nu 2010 så den kommer säkert spelas mycket nu när jag fastnat för dem igen :D Lovely

Nu funderar jag på att lägga mig och läsa lite. Jag är jättetrött trots att jag lagt mig runt 10(!) både fredag och lördag. Kanske har sovit för mycket vem vet. Hur som helst så kan man inte säga annat än att jag har sovit ifatt alla missade timmar iaf!

Imorgon är det skola, kul.

Blåvitt♥

Bara måste säga att alla borde läsa det här och det här! (:

Nu är vi på gång igen!


Ante Covic fällde Tobias Hysén och blev utvisad.                    
Foto: Scanpix

Back on track!

Hej! Nu är jag tillbaka på blogg.se för jag saknade min blogg så sjukt mke! ;9
Finaste Jennifer hjälpte mig med en enkel och vårig design, kika in hos henne vetja!

Idag har jag varit riktigt duktig om jag får säga det själv. Skrev klart historian förut och även lite på "ledararbetet" + att jag har hunnit med att sortera bilder och sparat dem på den externa hårddisken. Vill inte bli av med en massa bilder igen!

Föresten så är det idag exakt en månad till jag fyller 18år!♣

Nu ska jag se om det har slutat regna så jag kan gå ut och ta en nypa frisk luft :)