Glad tjej

Idag är en sådan dag då jag är så himla stolt över mig själv! Jag har kommit bra mycket längre än vad jag någonsin trodde. Det är helt sjukt egentligen. Men sjukt på ett bra sätt såklart! :) 

Jag har tagit tag i träning+kost igen. Har liite kvar för att komma tillbaka till samma kost när det gick som bäst, men jag är på god väg :) 
För ett par dagar sedan så började jag med en "squat challenge" så det kör jag varje dag. Idag har jag gjort 60 squats, 30 min kondition och sedan ska jag köra Core på T1.

Föresten så var jag på förskolan där jag ska ha VFU framöver och gud va kul det var! Länge sen jag var på en förskola nu. Barnen var sådär mysigt frågande som alltid när någon ny kommer haha. Jag var med på samling, när barnen bakade paj, utelek, mat och vid läsning. Hittade nog några helt okej observationer :) Gick hem med ett leende på läpparna! 
När jag kom hem bytte jag om och drog till gymmet. 
Nu är Jeppe här och snart ska jag iväg till T1!

Sön-mån

Idag är det måndag igen och jag har gjort min första tenta i Vimmerby. Det kändes faktiskt helt okej och jag svarade på allt utom ett begrepp så jag är rätt nöjd. Bara vänta på resultatet nu då :)

Igår var jag och Jesper i Vimmerby med Kalle och Frida. Vi var på Höstmarknaden på ALV och sedan åt vi ihop. Det var riktigt mysigt! :) sen på kvällen pluggade jag inför tentan. Skulle käkat fruktsallad framför en film men fick prioritera. Så fruktsallad blir det ikväll istället! Men först ska vi äta hemmagjord pizza och städa. Bara vänta på att Jeppi kommer hem från jobbet :)

Lördag

Igår umgicks jag med min andra halva hela dagen. Skulle gjort lite annat kul men jag var tvungen att köra på farmor. Hon fick sova på akuten en natt på grund av att hon hade ont i benet. Så jag körde hem henne bär hon mådde lite bättre. Fixade lite hemma hos henne och sen åkte vi förbi Stenserum också innan vi var tillbaka i Västervik. När vi kom fram åkte Jeppe skateboard och jag filma. Blev rätt bra klipp som han nu satt ihop till en film :) Sen fick jag reda på att jag klarade av min senaste hemtenta (!!) så vi firade med lite god mat och en film.

Idag tog vi lååång sovmorgon och begav oss sen begav vi oss till Lotta och Mikaela för lite fika. Blev kvar några timmar innan vi åkte hem igen. Väl hemma så har vi käkat och lite. Ska spela lite tv-spel ihop nu innan vi åker hem till min lägenhet för att ha film och glassmys :)

Torsdag

Imorgon fick jag en välbehövlig sovmorgon och sen en stor frukost innan Jeppi och jag åkte hem till honom. Han spelade lite gitarr för mig, blir lite extra kär då aka ni veta hihi. Sen åkte han skateboard och jag filmade med min kamera. Kul att den används lite igen :) Men åh så gärna jag vill ha ett fisheye!! Sen åt vi lite lunch innan jag körde honom till jobbet. Efter det åkte jag hem och satte mig med tentaplugget. Det gick faktiskt bra och jag kan rätt mycket, hoppas bara det jag kan kommer på tentan hehe. 
Vid halv 6 åkte jag mer till T1 för att köra Core+Bodypump. Kände att jag fick in bättre teknik idag så det var superjobbigt! Jag kan redan se lite muskler krypa fram så det är jättekul :D
Sen mötte jag upp mamma och hon följde med mej och handlade mat på Willys. 
Nu har jag landat i soffan och är helt slut. Funderar på att kolla lite plugg till, ska ändå vara vaken för att hämta Jeppe sen när han slutar. Erbjöd mig att göra det så jag slipper sova ensam (a) 

Onsdag

Började dagen med ett litet pass på Actic med Emelie innan det bar av till skolan. Vi hade ett konstigt grupparbete och sen en lång föreläsning som för en gångs skull var riktigt intressant! Lyckades anteckna nästan all tre timmar haha :) När jag kom hem pratade jag lite med farmor och mamma innan jag begav mig till träningsverket med Sabina. Vi körde Aerobic Puls, sjukt jobbigt! Nu har jag landat framför tvn och inväntar Jeppe. Idag slutar han 10 istället för 12! :D 

Jesper Appelqvist

Finns inga ord för hur mycket jag älskar denna pojken. Du gör mig hel ❤️


Biblioteket

Idag har jag självstudier men jag ska plugga med gruppen i stort sett hela dagen. Åkte till Biblioteket vid 10 och fick en uppgift gjord och nu är jag hemma hos Jesper på lunch. Eftersom han jobbar kväll och jag har tidiga morgonar så syns vi inte så mycket tyvärr. 
Ska snart tillbaka till bibblan och då ska vi plugga inför tentan.

Hej

Jag har haft en såndär jättebehövligt bra helg! Älgjakt, Winnerbäckskonsert, en kväll med Frida och mys med Jesper har jag hunnit med! 
Lasse var så grymt bra, precis som alltid. Jag blir helt löjligt glad och släpper alla problem när jag får höra honom sjunga, bästa!!
Och att prata av sig med Frida var väldigt okej det med, träffar varken henne eller någon annan av mina vänner särskilt ofta längre tyvärr. 

Idag var jag i skolan 8-10 och när jag kom hem gjorde Jeppe och jag lite lunch som vi åt medan vi såg på "Toy Story 3" älskar animerat!
Jesper har åkt till jobbet för ett tag sedan och jag har betalat räkningar, skrivit handlarlista och sorterat papper. Inte så kul men behövligt. Ska försöka ta mig iväg och träna en stund sen innan jag slänger ihop något ätbart. 

Onsdag 16/10

Idag ringde klockan vi 8, så gick upp bytte om till träningskläder och begav mig till gymmet. Körde bara kondition då jag ska köra både Core och Kettlebell ikväll. När jag började bli lite hungrig så åkte jag hem och gjorde omelett med skinka och lite fetaost till frukost. 

Nu har jag ätit klart och ska tentaplugga lite genom att läsa kurslitteraturen, kul!

Försöka hitta motivationen igen

Ställde mig på vågen förut och den visade att jag nästan är tillbaka på ruta 1 igen. Så sjukt deppigt. Jag visste att det skulle bli såhär iofs då jag varit nere och tröstat mig med godis, glass och annat onyttigt och tränat mindre. Men det är ändå jobbigt att se då det gick så bra väldigt länge. 
Nu tänker jag inte ställa mig på vågen fören jag lyckats ta tag i det här. Om jag bara kan slappna av och inte oroa mig och vara rädd hela tiden så går det, det vet jag! Måste hitta motivationen igen.

Fre-mån

Vilken himla bra helg jag har haft! Lite ledsen att jag inte kunde åka till pumpen men en bra kväll på Palle vägde upp :) 

Efter en fin planka i Stenserum i fredags så åkte vi hem, mätta och nöjda! 
På lördagen jobbade jag men fick gå hem tidigare så vi hann äta hos Jespers mormor och morfar. Efter det mötte jag upp Nathalie för att förkröka lite! Jeppe var gullig och körde ner oss till Palle där vi hade det super! Träffade Emelie och Becca bland annat :) Sen snackade jag en massa fotboll med en väldigt saknad Lovisa Alamaa som var på krogen för första gången. Så kul att se henne!! Lagom full och glad blev jag upphämtad vid 3 av Jesper :) 

Söndagen mådde jag faktiskt ovanligt bra. Men en jäkla mensvärk fick jag stå ut med. Jepp och jag njöt av det fina vädret med lite skate och så spelade vi tv-spel :) Avslutade kvällen med lite god mat innan vi slocknade.

Idag vaknade jag hos Jesper och har sen skrivit matlista och handlarlista. Ska även tanka innan jag beger mig till lägenheten för att plugga och städa :)

Ge mig lite sömn

Inatt har jag fått sova ut någorlunda iaf. För igår natt var lika illa som natten innan. Så trött på att inte få den sömn jag behöver!

Igår var jag och tränade med Sabina. Kettlebell stod på schemat och jag höll på att falla ihop flera gånger haha. Träningsvärken är sjuk idag också! Efter träningen fastnade vi utanför i kylan i 40 min för att prata. Det var skönt som tusan. 

Vid 10 åker vi till Vimmerby och sen slutar jag vid 3. Ikväll blir det Plankstek hos päronen! 

It's not easy

Hej alla vänner och bekanta!

Idag har varit en jobbig dag. Har gått i skolan från 10-16.30 och ja kunde inte koncentrera mig för fem öre på hela dagen. Somnade jättesent igår och sov oroligt hela natten. Mamma ringde och var ledsen igår och jag var höll tårarna borta när vi pratade men sen bröt jag ihop och kunde inte riktigt slappna av. Tur att jag har sovmorgon imorgon så jag får sova ut. 

Just Dance

Herre min skapare vad trött jag är, och svettig! Becca och jag har dansat med mitt "Just Dance" i typ 3 timmar! Kan ju säga att det ger verkligen massor. Och så är det kul också :) Jag skjutsade nyligen hem henne så nu är jag ensam igen. Ska hoppa in i duschen och sen börja med maten och invänta Jeppi. Hoppas på en myskväll med min favorit pojk <3

Hej

Humöret är snäppet bättre och jag känner mig inte lika depp. 
Beror säkerligen på att jag träffat lite vänner som jag saknat! En annan bra anledning är min och Jespers utflykt till Segersgärde i söndags. Så fruktansvärt mysigt var det!! Vädret var underbart och allt var perfekt hihi. Vi klättrade högst upp på berget och fikade och njöt av utsikten :) 

Igår var jag dock lite småsur då våra lektioner i skolan var totalt meningslösa.. Tränade bort det sura på kvällen. Sabina har i flera månader försökt få med mig på bodypumpen på Träninsvärk1 och igår hade jag inte längre några ursäkter ;) Det var första gången med nya passet så det var packat med folk! Men kul var det :) Kan dock inte gå idag haha..

Nu ska jag ta mig en tur med bilen och plocka upp Beccis! 

Ingen ska se mig gå ner mig

Att sova länge har blivit något av en omöjlighet för mig. Idag öppnade jag ögonen vid 7 och en timme senare har jag fortfarande inte kunnat somna om. Så nu har jag gett upp. Idag kommer Frida till mig någonting under dagen så jag skulle ju kunna ta och städa lite, eller?

Igår vaknade jag upp efter en jobbig natt med magvärk och oro. Trots det lyckades jag ta mig iväg till jobbet i tid. Jätteskönt att bryta av pluggandet med lite jobb. Efter det knallade jag till gymmet och sprang på löpbandet en bra stund, så himla nöjd! På vägen hem stannade jag på Högö och köpte ingredienser till ett bullbak. Baka bullar är inte så himla kul precis men de blev så goda så det var värt det haha. Medan bullarna jäste så passade jag på att finslipa det sista i min text och sedan skickade jag in den. Usch, ingen rolig uppgift alltså! 
Jeppe kom förbi sen efter jobbet och fick sig några bullar och ett glas mjölk och sedan åkte vi till farmor och åt våfflor. Svängde in i Stenserum och lämnade bullar åt mamma, pappa, Anton och morfar också :) 
Sen landade vi framför en film på kvällen, men vi somnade båda två.

Trött på sanningen, behöver en ny




Hej

Idag har jag lyckats få klart den där äckliga uppgiften. Ska bara finslipa lite på den imorgon. 
Ikväll ska vi fira Mikaela igen, fast hos Michael denna gång. Så just nu sitter jag uppe på Jespers rum och hoppas på att han ska göra mig lite sällskap snart. 
Imorgon ska jag jobba en morgontur på TB och sen förhoppningsvis baka bullar!! Kanske bjuder nån på fika :)

Sugit

Ikväll får jag somna utan Jeppe och det lockar inte direkt. Och imorgon måste jag cykla eller gå vart jag än ska för bilen är inlämnad. Det är väl egentligen inga större problem men det är inte så värst kul att dra med sig en ryggsäck fullproppad med böcker plus en dataväska, kommer nog sakna bilen.. Funderar på att träna på morgonen, men nu börjar det bli lite väl tråkigt att åka själv, min träningskompis har visst gett upp hoppet mej eller nått.
Åh va allt är sugit just nu. 

Onsdag

Mina dagar består av att plugga. Har suttit två dagar i rad på bibblan med ett par tjejer från klassen. Ska dit imorgon också och hoppas då få klart det sista så jag får en ledig dag på fredag! 
Imorse tog jag mig till gymmet innan plugget. Träffade på Petra och Becca så det blev lite roligare att träna då :)

Ikväll ska vi fira Mikaela hos Jesper mamma. Sen är det bara hem, sova och sedan börja om igen haha..

Lite bättre dag

Idag vaknade jag upp i Jespers säng, men utan Jesper. Han är och jobbar (!) och det kommer han fortsätta med i ett par veckor, helt perfekt!! 
Än så länge ligger jag kvar i sängen men ska snart kliva upp fixa iordning mej innan det är dags att åka till biblioteket. Ska sitta och plugga med min grupp där och försöka få en del av uppgiften klar.