When the stars go blue

Åkte upp till Norpan för att ha den där muntliga tentan jag nämnde igår. Möttes av en jävla massa blöt snö som föll ner på himlen vilket resulterade i väldigt blöta fötter. Inte så värst rockigt. Tog mig iaf igenom "muntan" men det kändes inge vidare så jag är inställd på omtenta i Januari hehe..

Fick ett sms förut om att det hade blivit avbokningar på TB så jag fick va ledig om jag ville. Men eftersom jag så gärna jobbar så tog Therese ledigt så jag ska jobba för henne istället nu haha (a) Kan inte bli mycket bättre!! :)


Noll motivation

Imorgon har jag tenta och jag har pluggat så jävla dåligt. Skapligt missnöjd med mig själv :(
Istället för att plugga har jag idag jobbat delad tur. Först 6.30-9.30 sen 13.00-21.30. Bra mycket bättre än att jobba!! Får ihop cirka 80 timmar denna månad vilket är konstigt att jag hinner med tanke på att jag egentligen borde plugga ca 40 h/vecka..
Nästa kurs ska jag fan ta tag i mig själv!!!!


4 in a row

Tisdagen spenderade jag först på stan med Natti. Vi hade en hel del att prata om! Sen jobbade jag några timmar på kvällen. Det gick bra trots lite små incidenter haha..

Onsdagen blev en pluggdag till Simon kom förbi en sväng och senare även Moa :) På kvällen var jag på jägarexamen i Odensvi. Åkte dock hem lite tidigare för att kunna se Grey's Anatomy (a)

Gårdagen (torsdag alltså) spenderade jag med Moa och Mickis i Vena. Vi käkade god lunch, snackade skit och kollade på film. Fick träffa Henkes lilla hundvalp också såklart hihi!

Just nu håller jag på att plugga lite och kommer fortsätta med det ett tag. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan följa med dom till morfar en sväng :) Ikväll blir det pyjamasparty i Grönhult. Inte så länge dock eftersom jag börjar jobba halv 7 imorgonbitti :)


5 minuter härifrån

Nyss hemkommen från Norpan där jag varit på ett seminarie och fått tillbaka min tenta. Har nu svart på vitt att jag fick ett G iaf! Daniella var sen snäll och skjutsade mig till bilen så jag kom hem fortare, uppskattas!

Funderar på vad jag ska göra resten av dagen, borde städa mitt rum men det är tråkigt ju! Nåja, ibland måste man ha tråkigt också :)


Le mot livet

Den där fullspäckade veckan jag pratade om har fortsatt i samma stil. Torsdagen bestod av jobb på TB. Vi var två stycken med två ungdomar så det var superlugnt men ändå kul såklart! :)

Fredagen började jag med en sväng till Norrköping. Hade lektion mellan 8-10, köpte en klänning på stan (till nyår!!) och åkte sen hem igen. Väl hemma tvättade jag min, mammas och Tobbes bil. Rätt ovärt med tanke på vårt väglag här i Stenserum dock haha.. På kvällen passade jag på gris med lillebror och Simon, Ante skjöt sig en liten en! Sjukt kul att va med!! :D Plockade sedan upp Tobbe, Makki, Torsten och Linnea och tog med dom en sväng till Stenserum. Kul att träffa Linnea och snacka lite skit :) Skjutsade sen hem alla igen.

lördagen tog jag sovmorgon innan det var dax att jobba kväll på TB igen. Jobbade med ett par som jag inte jobbat med på ett bra tag så det var skapligt kul! Vår praktikant spelar innebandy så hon fixade in mig och två av ungdomarna gratis så största delen av passet spenderade jag i sporthallen. Det var riktigt kul att se lite innebandy igen! Mickis och jag måste se herrarna snarast! När vi kom hem åt vi middag och spelade trekort/uno. Jag vann såklart flest gånger ;) Sen blev det lördagsmys med godis och "Så mycket bättre" på tvn :)


Idag började jag jobba vid 6.30. Inte helt okej att gå upp så tidigt! Ungdomarna på TB tog sovmorgon så bara en kom upp innan kl 9 haha. Så jag och den andra personalen spelade kort, snackade skit och drack kaffe (har nog druckit ca 10 koppar idag..). Bra jobb jag har alltså ;) Sen flöt dagen på med god lunch (som jag lagade med hjälp av två "fruntimmer" haha!) film, yatzy m.m. Har en liten kille som slickar på allt. Idag fick min mobil sig en dusch av hans saliv, inte så värts fräscht! Fick tvätta den med handsprit ett antal gånger haha.. Innan jag slutade hade vi rapport med personalen som skulle ta över. Vi kom in på alla möjliga konstiga samtal, vi skrattade så vi grät allihop :) Så jäkla härligt att jag kommit in i det där gänget!! 
När jag kom hem la jag mig framför tvn medan mamma och pappa lagade "Viltmästartoast" som var supergod! Rätt lyxig mat en helt vanlig söndag :D
Nu funderar jag på att lägga mig med en bok, eller kanske se OTH, i-landsproblem!!

Fullspäckad vecka

Den här veckan är full med grejer att göra.
I måndags jobbade jag. Hade som vanligt en jättebra kväll med bästa kollegorna! Enda negativa var att jag nitade mig i fingret, det gjorde jävligt ont och jag har fortfarande öm i fingret haha..
Gårdagen började jag med lite plugg innan Moa kom över. Jag slingade hennes hår och tro de eller ej men det blev bra!! När vi var klara åkte vi till Norrköping, käkade subway och var på Twinight. Så jävla grym sista filmen var!!

Idag har jag haft 2 lektioner i skolan. Kom hem till stenserum typ halv 8, fick stå i bilkö igen, riktigt segt.. Maten stod iaf på bordet när jag kom hem så de gjorde inget att jag kom sent :)
Nu kollar jag lite OTH och värmer mig. Var ute på en lång sväng med 4-hjulingen med lillebror. Vi såg 24 små grisar och 6 stora. Dom är helt störda, man kan köra så pass nära att man nästan kan plocka upp dem!! Dom små randiga är så nedrans söta så jag funderar på att ta hem en ;)


One Tree Hill

Ska se avsnitt nummer 17 på säsong 1 nu. Japp jag är nördig, men det finns fan inget bättre!


Ett steg i rätt riktning

Lyckades ta tag i lite pluggande. Har laddat hem nödvändiga artiklar, föreläsningar och en begreppslista och läst studiehandledningen för att se vad jag behöver göra. La upp en liten planering för de kommande dagarna.

Onsdag: Träff med Grupp E, Seminarium, köpa kompendium
Torsdag: Läsa kap 1&2 i McMillan, jobba med begreppslistan
Fredag: Skriva rent föreläsningar+seminarieinfo, läsa kap 3
Lördag fm: Ev jobba med grupparbete individuellt

Det där med att man ska plugga 40 timmar i veckan funkar inte så bra för mig hehe..

I'm such a mess

Tänkte plugga lite idag men ännu har jag inte börjat. Istället kollar jag förslag till tatueringar, budar på Tradera och har tvn på i bakgrunden. Ska boka in en ny tatueringstid snarast!! 
 
 

Livet på landet

Det är så jäkla gutt att bo såhär. Jag uppskattar det mycket mer nu än jag gjorde förr. Förstår inte varför jag så gärna ville flytta till storstaden haha..


Palladium

Utsatte mig själv för en nykter kväll på Palle. Fruktansvärt korkat! Alla fulla och fult utklädda ungdomar var sjukt jobbiga.. Träffade dock lite trevligt folk som gjorde allt bättre! Halv 4 somnade jag i Antes lägenhet och 6 gick jag upp för att jobba. Trodde jag skulle dö men det gick förvånansvärt bra! Virrade bara bort mig ett par gånger ;) Fan va jag trivs bra på TB!!


1 November 2012

Sveriges väder suger lite.

Ny månad, nya möjligheter!

Smootie av hallon och mango
Rågi-knäcke med kokt ägg

Nu: promenad i stormen