Hello

I två dagar har jag nu legat på soffan.. Jag som trodde jag var påväg att bli helt frisk. Kanske lite väl ambitiöst att köra pang på med träningen. Efter att ha kört Body Attack vaknade jag upp på onsdagen men ont i halsen och så kände jag mig allmänt hängig. Orkade mig ändå iväg till skolan och fick finbesök av Emelie och Sabina på kvällen. Vi försökte köa oss in på elevens utförsäljning men vi gav upp när kön knappt rörde sig något alls på typ 30 min.. Så vi gick tillbaka till mig för en kopp te och lite skitnsnack ☺️
På torsdagen vaknade jag upp och kände mig ännu värre. Migrän från helvetet och jätteont i halsen 😓 Försökte sätta mig vid tvn men kräktes av migränen så det var bara att lägga sig och försöka sova lite till. Det hjälpte lite men jag hade huvudvärk kvar hela dagen. Halsen kändes också bättre på dagen men det kom såklart tillbaka framåt kvällen. Det enda jag gjorde igår var att shoppa på eleven, vi kom in! Hittade en del bra saker faktiskt. Mer orkade ja inte så det blev tyvärr ingen fotboll. Så tråkigt 😪 
Idag skulle jag egentligen varit i skolan men det fanns inte en chans att jag skulle orka det. Är helt död. Och ensam haha. Jesper jobbar. Och inte nog med det så funkar inte Netflix, så tråkigt 😂
Nåja. Måste krya på mig för imorgon ska jag jobba!! 
❤️❤️

Jag tror mitt hjärta blöder

Igårkväll och imorse stod det jobb på schemat. Det gick bra, vi hade en lugn och mysig kväll igår och idag skulle barnen till skolan så det blev ett kortpass på bara tre timmar. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket. Handlat, fått ljus av Linnea, dammsugit, lagat lunch och vilat. Ska dock snart iväg och träna, Body Attack blir det och jag är sjukt opepp! Men skulle gärna se att det försvinner nått kilo till + ett par centimeter innan det är dags att åka till Ullared. Skulle gärna vilja känna mig lite extra snygg på 25årsfesten den 28! Så det är bara att ligga i. Ligger iaf fortfarande på samma vikt som när C9 tog slut för en vecka sen. Så det är jag nöjd med 😊




Min tur att vara den som får bli lycklig

Denna helg har jag spenderat hos mamma och pappa. Jesper har jobbat  och sovit kvar på hotellet så istället för att vara ensam så åkte jag till Stenserum. Gårdagen blev super med finmiddag, baljbad, plockmat till fotbollen och ett par cider. Perfekt lördag med hela familjen! 
Imorse bjöd jag familjen på nyvalde scones med morötter i, succé! Skulle egentligen ha åkt hem framåt 2 men Jesper skulle umgås med Adam så jag passade på att sova kvar en natt till så jag kan träffa Paulin imorgon en sväng innan jag ska åka och jobba. 






Du ser in i mina ögon och du ser att jag ljuger

Gårdagen skulle egentligen ha spenderats i Kalmar men tack och lov så slapp jag det. Så skönt! Istället fick jag hänga med flera fina flickor så som Moa, Mickis, Becca, Frida och Linnea. Tackar gudarna för att jag har dessa fina människor omkring mig! Min kära Mikaela drog dessutom med mig på fotbollsträning och det var riktigt roligt må jag säga! Träningsvärken idag sitter där den ska och det lär inte vara bättre imorgon, trots det bokade jag in mig på ett BodyAttackpass på TR. Bara köra på hårt så man håller kvar resultaten från C9 höhö.
Idag har jag för första gången på två veckor unnat mig mer än bara ett par munsbitar, det resulterade i magvärk så nu ligger jag i sängen och spelar spel medan Jesper och Adam är i rummet bredvid och snackar skit som två små tjejer haha. Innan magen la av så har jag både hunnit ta ett cellprov (tack Becca för att du hängde med din fega kompis!), laga godaste vegpizzan (Jeppe är ju typ helveggo nu), prova fler godissorter och kollat på serier. En lugn och skön fredag! 






Dag 5-7

Jag har verkligen inte orkat att skriva dag för dag om hur C9 gått men jag kan säga så pass mycket att jag fortfarande kör på! Dricker Aloevera, massa vatten, fibrerna och therm-tabletterna. Längtar eftermiddagen varje dag men klarar mig mycket bra med lite frukt 😊 idag har jag inte ätit någon frukt alls men valde att ta 600kcal måltiden till lunch istället och jag gjorde likadant igår eftersom det passade bättre med jobbet. Men det är okej enligt boken iaf! Till frukost har det fortfarande blivit kvarg men istället för att göra smoothie så har jag skurit i ett päron eller äpple för att slippa kalorierna som banan innehåller eftersom den inte finns med på fria listan 😊 Träningen har jag halkat lite efter med intet par dagar men idag tog jag en morgonpromenad iaf 😁 Har dessutom fixat årskort på TR så imorgon blir det Body Attack för första gången på två veckor. Jobbigt!! Men väldigt bra träning. Annars rullar det på okej. Har haft lite motgångar i livet men jag hopps det vänder nu till det bättre och det känns faktiskt som om det kommer göra det! Bara kämpa på sista dagarna!!


Tycker faktiskt det har hänt en del, inte sant? Det är faktiskt inte bara vinkeln!




C9 dag 3&4

Näe jag kollade bloggen insåg jag att det senaste inlägget om dag 3 och 4 blev publicerat på fel blogg haha.. Men här kommer det! 

Gårdagen var så konstig så jag orkade inte göra något inlägg om dag 3.. Jag får verkligen inte i mig shakerna och från dag 3-9 ska man ju få i sig två stycken. Igår gjorde jag den med kokosmjölk, blåbär, hallon och mango men det gick ändå inte. Mådde illa så fort jag såg den haha! Så igår åt jag endast från fria listan plus Aloevera då. Fick i mig en morot, ett litet äpple, en klemetin, fyra plommontomater och ett päron från till middagen, det funkade inte så bra direkt. Höll mig pigg fram till 3 typ men sen gick det utför. Så middagen kl 17.30 var underbar!! 

Kyckling, sötpotatis, sallad och favoritsåsen 😍 Detta var ungefär 400kcal så det var dock lite för lite men jag blev supermätt! Sen pimplade jag såklart massa vatten under dagen också. Dag tre innebar även vägning och mätning och det händer verkligen saker ska ni veta!! 

Inga bilder på mig så Currie, Beccas kisse får, får visa upp sig istället 😊 På kvällen tog Jesper och jag en promenad också. Ordentlig hård träning är inget som fungerar direkt haha..


Imorse gjorde jag en liten habravink och fixade mig min egen smoothie. Det finns inte en chans att jag klarar mig utan shaken om jag inte kompenserar upp det så jag tog lite kvarg, en banan, bär och vatten. Så gott!! Så jag tänker köra på en sån varje morgon istället. Kanske inte får samma resultat som med shakerna men men. Tror det är okej ändå 😊 Aloeveran, fibern och therm-tabletterna kör jag fortfarande iaf! Framåt 13 började jag bli lite hungrig igen så ett äpple och en morot samt massa vatten botade det bra. Jag plockade sedan ihop lite grejer och kissen och tog mig till Stenserum. Försöker stå emot alla frestelser här haha. Det går faktiskt bra men de där fun-bullarna ropar på mig med jämna mellanrum 😂 Nu är jag dock proppmätt efter middagen. Den var ännu godare än igår!! Ni anar inte hur jag njuter av att få käka igen 😍 

Bjöd även lillebror på mat då mamma och pappa är i bowlinghallen 😁 Den där såsen fick hänga på idag igen. Det är Grill och Kebabsås från Findus, den innehåller få kalorier i jämförelse men andra såser och den är superstark!

Nu blir det Vardagspuls på tvn och lite mys med min kisse ☺️

C9 dag 2

Dag två har varit tuff. Jag kände redan igårkväll att det skulle bli tufft! Efter att ha skrivit inlägget blev jag fruktansvärt trött, seg, frusen och lättirriterad. Vaknade även på natten och kände mig konstig.

Hur som helst. Dagen började med frukost precis som igår. Tog också en promenad på 30 minuter som var riktigt tung! 

Eftersom jag var ledig från skolan idag så var det svårt att sysselsätta sig så hungern inte kändes av. Försökte iaf lösa det genom att dammsuga, diska och tvätta. Funkade helt okej ett tag! Framåt 12 fixade jag lunchen och tänkte att jag skulle lyxa till shaken med blåbär och mandelmjölk. Det blev så fruktansvärt vidrigt! Jag tror det är mandelmjölken i kombination med den fejkade vaniljsmaken på pulvret som förstörde det mesta. Försökte verkligen dricka upp den men det fick inte. Hällde ut ca 1/3 av innehållet och drack istället massa vatten och tog 1 och 1/2 morot i normal storlek. Hade sjukligt ont i magen av shaken så Jesper följde med mig ut på ännu en promenad för att jag skulle få tänka på något annat. Blev nästan 30 min även där!

Efter promenaden så frös jag väldigt mycket. Har gjort det under hela dagen. Har dock inte känt av någon huvudvärk som många andra sagt att dom fått. Har läst igenom massa bloggar om C9 vilket jag tycker är jättespännande 😊
Till middag skulle jag endast dricka 30ml Aloevera som igår men jag valde att göra en liten "soppa" på vatten, broccoli och blomkål kryddad med cayenne. Kände mig väldigt hungrig, kanske för att jag ej drack ur shaken? Unnade mig en plommontomat också medan jag lagade Jeppes mat som jag lovat.  
Hade föredragit Jespers mat. De vegetariska chiligrejerna luktade himmelskt!! 

Kvällen har hittills gått bra. Jag tog ett päron förut för att stilla hungern lite samtidigt som jag drack dagens sista Aloevera. Tittar lite på skolarbete inför seminarium imorgon och sen ska jag krypa ner i min varma säng!


Idag blev det ganska mycket från fria listan men jag kände att det behövdes. Att inte dricka upp hela shaken påverkade mig nog mer än vad jag trodde. Fibrerna var dessutom iblandade där så de gick jag miste om också.. Nåja, imorgon får jag äta mat!!

C9 dag 1

Igår tjuvstartade jag C9 genom att dricka lite Aloevera men idag körde jag igång på riktigt! Tänkte försöka skriva här varje dag för att det kan vara kul att ha till ett senare tillfälle 😊 

För er som inte vet vad C9 (change 9) så börjar jag med lite kort information. Det är en detoxkur från forever living där man i nio dagar ska rensa ur kroppen för att känna sig piggare, få mer energi och kanske gå ner något kilo/minska några centimeter på kroppen. Första två dagarna får man inte äta någon mat utan då är det endast Aloevera gel, shake, något piller och fibrer som ska ner. Utöver det så dricker man sjukt mycket vatten. Minst två liter. Om det känns omöjligt så finns det en "fria listan" med grönsaker och frukt som är okej att äta lite av. Dag 3-9 äter man ett mål mat på ca 600kcal utöver det man äter de första två dagarna. Sen så ska man träna minst 30 min varje dag. 


Dag 1.
Till frukost drack jag 30ml Aloevera, en tablett forever therm och massa vatten. Jag tog även en promenad på 25 minuter för det är vad jag hann med innan det var dax för skolan. Jag har faktiskt inte känt mig särskilt hungrig alls idag. Till mellanmål blev det en påse forever fiber och fy vad det var vidrigt! Det blandades i vatten och jag fick kämpa för att få i mig det. Läste dock i motivationsgruppen på fb att man kunde blanda i den i shaken som ska ätas till lunch så det gör jag nog framöver. 



Till lunch drack jag 30 ml Aloevera, 1 tablett therm och 1 mått forever ultra som alltså är pulvret till shaken. Den går att blanda med typ soja, mandel eller kokosmjölk och det enda jag hade hemma var kokosmjölk så det fick bli dagens blandning. Kokosmjölken är lite för tjock i konsistens tycker jag men det var helt okej ändå! Köpte dock på mig lite annat att blanda med framöver. Kommer nog mixa shaken med lite bär nästkommande dagar för att få en godare smak också 😉 Shaken mättade iaf väldigt bra. Drack den kl 11.45 och kände inget sug fören efter 15. Botade det me en äppelbit (som då är okej enligt fria listan) och lite vatten. Sen åkte vi och storhandlade. Kände mig lite slö så tordes inte åka själv utan Jeppe fick hänga med. Runt 17 fick jag i mig middagen som bestod av endast 30 ml Aloevera. Den är riktigt äcklig att shotta men med ett par droppar citron i så går det lättare. Eftersmaken är dock vidrig 😂 Framöver kommer jag dricka 120ml tror jag, fy!
Det enda som återstår att "äta" idag är 30ml Aloevera till. Men jag tänker även unna mig ännu en bit av äpplet som jag steker i kanel. Så det är redan ifyllt på checklistan 👇🏼

Sammanfattningsvis så har det gått bra idag. Jag känner mig lite trött nu och blir lite yr om jag reser mig upp för fort. Det svåraste kommer nog vara sen när vi sitter framför tvn och kollar på serier för det förknippar jag med att äta haha.. Jag har iaf inga jobbiga utrensningssymptom, härligt!!