Heaven is a place on earth

Har packat fyra väskor som strax ska in i bilen och sen vidare till Västervik. Tänker spendera min helg där med fina människor! Det blir bland annat tv-spel och Palladium med Kajsa och såklart lite mys med Jesper som jag inte träffat på ett par dagar nu. Spår en bra helg helt klart :)


Jag vill säga att jag älskar dig, men det är för tidigt än

Har en liten dålig period just nu, humöret är inte är på topp och tårarna rinner lite oförklarligt då och då. Försöker vara glad utåt men det tar på krafterna! Jag hatar PMS rätt mycket :))

Idag har jag varit en sväng hos farmor, pluggat och haft kurs i Odensvi. Varit en lugn dag och det behövde jag verkligen,
Imorgon blir det en sväng upp till Norrköping sen träning med Emelie igen! :)


<3

Har haft en fullspäckad helg med jobb och nyktert festande. Riktigt bra har det gått trots att jag har varit allt annat än pigg.
Igår vid nio när jag jobbat färdig åkte jag hem till Jesper, han fixade fruktsallad så vi käkade det framför en film. Har bestämt mig för att inte äta lika mycket godis och chips (kommer gå åt skogen..) så fruktsallad får det väl bli framöver. Inte mig emot iofs :) 
 
Nu försöker jag få tag i Kajsa, vi ska käka på kina och ikväll ska jag träna med Emmis, ganska nice har jag hört!

Verkligheten

Var som sagt va med Jesper igår (ovanligt va?). Vi käkade supergod mat med hans pappa, pluggade och chillade. TB ringde även och frågade om jag kunde jobba nu imorse och det kunde jag såklart. Så vi gick och la oss redan vid 9 haha. Glömde till och med äta vår glass vi hade köpt hem!
Imorse gick jag upp 6 och åkte till jobbet nästan direkt. Inte så jätterockigt att mötas av -21 ute. Tur att vi har det apvarmt på jobbet iaf!
Just nu sitter jag i Antes lägenhet igen. Måste dock vara tyst och kan endast sitta vid datorn för i soffan ligger Lukas och i sängen ligger Glemme och Anton. Alla tre sover och är osociala :( Så det är väl bara att sitta här till det är dax för lite jobb vid kl 1 igen. Kul förmiddag!!

24/1-13

Vaknade upp i Jeppes stora (ironi) säng imorse runt 8. Trots det blev det stressigt när jag skulle iväg vid kvart i 10, konstigt det där. Är sjukt trött idag då vi såg skräckfilm fram till halv 3 inatt. Jag lyckades hålla mej vaken men Jepp somnade i mitt knä som den lilla unge han är haha :')
Har iaf lyckats göra några ärenden på stan idag. Köpte mig ett superfint halsband, örhängen och en ring. Sen lite smått och gott på Apoteket och Dollar Store med. Nu sitter jag nyduschad i Antes lägenhet och väntar på att pojken ska sluta skolan. Sen ska vi plugga!


Norrköping

Befinner mig som sagt va i Norrköping idag. Har haft en föreläsning som handlade om SOdidaktik/ämnesdidaktik, inte sådär jättekul precisera jag överlevde! När den var slut gick jag en sväng till Ica med ett par klassisar och sen till rummet. Har precis haft lite minispa med ansiktsmask och nagelfix och tittat på Farmen. Nu ska jag nog se Bygglov och prata med Jepp.

Godnatt i förväg!


Let me be your only one

Helt sjukt vad tiden går fort! Jag har nästan alla dagar planerade med saker hela tiden och jag gillar det! Förra veckan umgicks jag mycket med Jeppe, Vi var både i Stenserum och hos honom i stan. Men jag hann också jobba, plugga och festa! Lördagen var jag i Hultsfred hos Kalle och Frida. Hade en supertrevlig kväll där som slutade med att jag somnade på deras soffa inklämd mellan Emmis och Becca. Mysigt! :D Bilade hem rätt skapligt igår och åkte nästan direkt hem till Jesper där vi hade huset för oss själva. Så vi käkade mat, kollade film och pluggade. Vi är så duktiga :)
 
Denna vecka ser ut ungefär såhär:

Måndag: Hemmadag (Blev inget Norrköping)
Tisdag: Föreläsning i Norpan, sova kvar
Onsdag: 2 föreläsningar, åka hem, jägarexamenskurs
Torsdag: Lite ärenden i Västervik, umgås med Jesper
Fredag: Jobba 13.00-21.30
Lördag: Jobba 6.30-14.30, Inflyttningsfest i Hultsfred, Black Jack på Pumpen
Söndag: Jobba 14.00-21.30

17/1-2013


Johannesdal

Jag saknar verkligen Moas och min lägenhet i Västervik. Så mycket minnen och bra tider! Har diskuterat mycket med mamma om hur jag ska göra nu när jag sagt upp mitt rum i Norrköping. Jag vill ju helst ha en lägenhet i Västervik och hon tycker att det låter helt okej. Stora problemet är ju bara att få tag i en! Jag kan ju ta över Antons men det känns inte så lockande, den är inte så fräsch. Men en bra början till jag hittar en egen antar jag. Förstår inte att jag så gärna ville dra till Norrköping, jag vet ju hur hemmasjuk jag är haha!

En Josefin

Trött och lite halvdryg tjej går till sängs. Tenta imorgon!

Like a drug

Efter att ha jobbat lördagen så hängde jag med Kajs och Natti. Vi chillade, åkte bil och käkade på Corner. Bra brudar!
Igårmorse var det fruktansvärt jobbigt att gå upp till jobbet men det gick. Behövde bara hålla mig pigg i några timmar.
När jag kom hem till lägenheten väntade Jesper på mej där. Skulle egentligen åkt hem direkt men jag stannade kvar till 9 och myste lite med honom. Tvingade som vanligt honom att se mina animerade filmer haha (a) bästa killen <3


Jobbar och sliter

Jobbade 11 timmar igår och ska jobba 10 idag. Är dock hemma nu ett par timmar så jag passar på att ta det lugnt framför tvn. Har en ganska livlig helg med mycket hög ljudnivå så det tar på krafterna! Men kul har jag iaf! :) egentligen så borde jag plugga, men jag orkar inte det.. Istället hoppas jag på att få lite besök snart :)


You make me happy

Hade en sån himla bra dag igår. Började med en lång sovmorgon, skön dusch och lite plugg. Hämtade sen upp Jesper i Gamleby innan vi åkte vidare till farmor. Han blev som förväntat utfrågad om det mesta haha. Men farmor blev glad att vi hälsade på så det var värt det :') vid halv 5 åkte vi in mot stan och handlade lite på Maxi. Sen bjöd jag på mat, kyckling, klyftpotatis och beasås stod på menyn. Tror han uppskattade det :) På kvällen såg vi Insidious (lika läskig tredje gången som första!) och Atlantis och bara hade det bra. Var tvungen att lägga mej sen då jag gick upp och jobbade tidigt idag, tyvärr. Åh vad jag gillar den där killen.


Going home

Skolan har börjat igen och jag har spenderat en natt i Norpan. Jag har inte varit själv mycket alls senaste tiden så kvällen igår var riktigt seg och tråkig och jag kände mej ensam, blää. Men ska snart bege mig hemåt, ska bara packa lite grejer som ska hem :) Har bara kvar rummet till februari så jag börjar plocka lite småsaker redan nu.

Imorgon har jag planerat in ett besök hos farmor och en middag. Ska bli spännande om det blir av! ;)


Love

Blev som sagt va en tur till Palladium i lördags med Natti, Kajsa, Jessica och Jesper :) Träffade på massa kul folk, bland annat än väldigt saknad Rasta! Vi bestämde att vi skulle dra ihop gamla gänget snart, ska bli kul!
Efter ett tag blev det lite småstrul så jag och Jeppe gick hem och såg en film :)

Dagen efter jobbade jag 8.30-14.00 och träffade sen på Kajsa och Emelie en sväng :) När Emelie drog kollade jag och Kajsa i skolkatalogen, åt på corner och handlade lite :) Sen kom Jesper och Jocke och kollade lite filmer med oss. Två sjukt dåliga och Dumma mej :) somnade typ 2 nångång så var riktigt trött när jag skulle jobba imorse..
Men slutar vid 4 iaf och då ska jag fixa lite i lägenheten och sen åka till Frida i Hultsfred, bra avslut på lovet!!


And i'm like 'yeah whatever?'

Rundan på stan igår blev dyr.. Fick med mej byxor, bluerayfilmer, one tree Hill boxar, pysselgrejer och lite annat småplock hem :) Vid 3 började jag jobba och slutade vid 9. Gick då direkt hem till Kajsa där även Nathalie var :) Vi snacka lite skit och bara hade det bra!

Idag jobbade jag på förmiddagen. Skulle egentligen jobbat nu på kvällen också men det blev ändring så jag fick lite ledigt. Just nu väntar jag på att Jesper ska komma förbi och ikväll drar jag en sväng till Palladium. Nykter dock!! Jobbar vid halv 9 imorgon igen :)


Friends

Dagarna rullar på och hittills har det nya året varit bra. Igår tillexempel så var Jeppe hos mig. Vi kolla lite skräckisar och pratade lite och så :)
Idag har jag jobbat och sedan umgåtts med bästa Kajsa. Vi råkade ta hål i öronen lite spontant sådär haha. Sen såg vi film och dippade morötter.

Imorgon ska jag jobba igen (har fått 5dagar i rad) men innan dess blir det en runda på stan med Kajs :)


2013

Nytt år, nya möjligheter. Mitt nyår var sjukt, på så många sätt! Men också väldigt bra :) orkar inte gå in mer på vad vi gjorde och så men bilderna talar för sej själva tror jag!