Jag skulle klara vad som helst, skulle aldrig säga nej

Kvällen i Grönhult var speciell men jag måste erkänna att jag hade rätt kul. Iaf efter att en ganska oinbjuden man drog därifrån. Fick mig nåra sköna skratt och lite positiva feelings. Bra jobbat att va nykter på en sån fest tycker jag!

Idag ska jag jobba på Tallbacken, det var riktigt länge sen! Men det ska säkert gå bra :)


Let it rain over me

Sitter på lite behövlig rast just nu. Hade ju öppningen idag så jag började vid 6, det är tidigt! Slutar dock vid 13.30 så jag ska nog överleva :) När jag slutar ska jag kanske gå en sväng på marknaden sen hem, vila och tillbaka till Gamleby för att städa lite efter marknaden. Dock bara en liten stund eftersom jag måste hem och fixa mig innan det bär av till Kajsa i Grönhult. Tror det blir en bra kväll! :)
Föresten så regnar det idag igen men nu gör det inget för jag har mitt nya regnställ med mej haha. Inviger det gärna så jag hoppas vi går ut efter maten!


Godmorgon världen

Kul att vaktmästaren knackar på kl 8 när jag inte somnade fören halv 3.. Hade iaf en bra anledning till att somna så sent :) Idag ska vi baka lite kakor innan jag åker hem. Och ikväll aka jag teäna fotboll!


Why am I crying?

Morgonen var illa men allt vände till något bättre :)
Åkte in till Väatervik för att möta Kajsa och Natta på Corner sen drog vi ner på stan. Fick med mig en hel del bra hem faktiskt! Bland annat en klänning, skor och ett regnställ :) Fick träffa Nattas lilla Elton också, sjukt söt! :') Hängde sen på Kajsa hem en sväng innan jag drog till Stenserum igen. Väl hemma packade jag snabbt ihop och åkte till farmor där jag nu befinner mig :)


I'm not that fragile

Åkte trots allt ner till träningen men kollade bara på. Dåligt jag vet, men jag klarade det bara inte. All energi gick åt till att hålla huvudet högt. Ångrar att jag åkte. Inte en blick, inte ett ord. Nåja.

Nu ska jag läsa jättemånga kapitel i min bok och mysa i one piecen.
Nattinatti

24 april

Biltvättande, städning och klädtvättning har stått på schemat idag. Tänkte dock lägga ner allt och njuta av en smoothie och en bra bok.
Ikväll är det träning men jag känner inte för det. Känner mig fortfarande nere över en sak och orkar inte ta det idag. Samtidigt behöver jag träna. Får se hur det blir, får väl ta egen bil för jag pallar inte fråga om skjuts. Känns som om de inte hänger på mig just nu. Eller så är det precis vad det gör. Förvirrad


Det känns så uppenbart för mig

För andra dagen irad somnar jag med min one piece på mig, underbart gosigt. Dock inte lika gosigt som en kramgo kille, men antar att bästa nallen får värma mig lite extra hehe.


Ja du kan tolka det hur du vill och vi kan fortsätta stå still

Finns inga vinnare i lekar för två,
inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon,
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då

Thomas Stenström - Detsamma

En dag ska vi lyckas

Åh vad jag älskar att jobba på förskola. Kände mig skitseg och trött imorse när jag vaknade men det vände tvärt när jag gick in genom dörren till avdelning Nyckelpigan och alla barn springer fram och vill presentera sig. Var på nyaste avdelningen på Linnéan där jag inte varit innan och det var riktigt mysigt :) Kände till personalen sen innan men fick lära mig 13 nya namn. Dock sitter dom redan nu, tur att man har bra namnminne haha! Fick se lite dans och sång från några flickor, spela fotboll med killarna och läsa massa böcker. Det bästa var att på Nyckelpigan var killarna lika goa som tjejerna och kunde sitta stilla, krypa upp i mitt knä och lyssna på flera böcker i rad. Annars är det mest tjejerna som är så tycker jag. Hur som helst, bra jäkla dag som fick mig på härligt humör :') Alla borde få ta del av känslan man får när man jobbar med barn :)
På fredag har jag öppning på Fjärilen och Sländan, aldrig gjort det innan så det är lite nervöst men tror det kommer gå bra!

Nu då? Behöver lite förslag :)

En dag ska vi skina

Jag blir så osäker på vart jag står. Är det så konstigt att jag har problem att lita på människor när man gång på gång blir sviken/besviken? TPL

Gårdagen var över mina förväntningar och innehöll en hel del! Nya vänskaper, massa alkohol, 20årsfest, tårar, kramar, skratt, åhmans, palladium och så vidare. Och de bästa var väl att få slippa somna ensam haha :)

Nu är de dax för lite TVD och mys. Ny dag imorgon med nya tag. Tagga jobb 7-15!


vill du ligga med mej då?

Jävla låt som får mig att tänka på dig


Bra dag blev tråkig kväll

Kan någon vänlig själ rädda mig från migsjälv och mina dystra tankar? :)


Rast

Har en liten rast nu så sitter och planerar. Nån som vill boka in en dejt? Hör av er!


Jobb 8.30-16.00

Kul att jobba på förskola när vädret är blött och trist.. Alla barn blir så fruktansvärt smutsiga om vi är ute och om vi inte kan gå ut blir dom istället jättestökiga haha. Har iaf packat ner ett par stövlar, vantar och mössa för antagligen så går vi ut hur som :)


Stig in och välkommen

Kollade på sista avsnittet av OC förut så nu måste jag torka tårarna och börja peppa lite fotbollsträning.

Igår åkte jag in till stan för att träffa Emelie och så kom även Frida. Dom är väldigt bra dom där tjejorna!
Imorse slog jag och Emelie på stort och bakade scones, jättegott :)


Du är drömmarna jag drömmer ibland

Igår tränade jag fotboll för första gången på ett bra tag. Det gick rätt bra men jag orkar typ ingenting, men de kommer nog snart! Har lagt upp ett litet träningsschema. Måste ta tag i mig själv annars kommer jag aldrig bli nöjd! Inget märkvärdigt, bara små steg som förhoppningsvis får mig att må lite bättre.

Idag ska jag in till stan och träffa en söt tjej som jag saknat lite, tror de blor finfint :*


:')

Henke kan vara lite gullig ibland!
(syns lite dåligt)

I'm back!

Hej mina trogna läsare!
Är tillbaka på svensk mark sen ett par dagar. Det var gudomligt skönt att sova i sin egen säng och äta ordentlig svensk mat. 
Turkiet var riktigt bra trots ett par dagar med regn. Fick inte jättemycket färg då jag dessutom missade en soldag på grund av världens magvärk/bakfylla/frossa, inte kul!
Lärde känna lite nya fina tjejer på resan, sjukt härliga var dom hela högen :) Orkar inte skriva så jättemycket om själva resan så vill ni veta nått så får ni fråga ;) Bilder finns på facebook så kika in där!

Turkiet

Imorgon åker vi till Turkiet men jag vill åka nununu. Behöver en massa tid och rensa tankarna. Igårkväll var det jobbigt, idag är det värre. Bra Långfredag!


Återfall

Idag vill jag bara ha dig.


true words


Forever yours

Jag hatar att ligga hemma och vara sjuk. Jag vill träffa folk! Jag har varit ensam hemma för mycket. Hatar att veta om att alla har saker och göra medan jag måste ligga här och knarka nässpray. Idag är det faktiskt synd om mig :(
Inte nog med det, idag är det en såndär dag då jag har nära till tårarna hela tiden. Gaah, take me away please.

Stuck in our last kiss

Idag tog jag en tur till Västervik för att träffa Frida. Vi fikade, snackade skit och handlade lite bra att ha saker till Turkietresan :) Börjar känna mig stressad inför resan nu, vet typ ingenting om någonting känns det som!! Men jag hoppas det löser sig.
Nu ska jag nog lägga mig och vila lite. Har fruktansvärt ont i huvudet och snorar en massa. Blir jag inte av med detta till Lördag så gråter jag lite..


Takida!

I lördags var jag på Metropol med några fina flickor. Så sjukt jäkla bra det var!! Takida spelade och dom var urgrymma live! När dom spelat klart blev det dans för fulla muggar i baren. Tröttnade dock i slutet så vi åkte hem lite innan det slutade. Hade sjukt ont i halsen och skulle jobba på söndagen så det var bra.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196629431.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196629431.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196629435.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196629435.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196629680.jpg" class="image">