Tandvärk..

Jag har riktigt ont i tanden/tänderna. Det bådar inte gott för imorgon :( Får leva på tabletter om de inte går över(y)
Jag och Moa dra till Gamleby vid 12 till kusinerna. Får se vad som händer å sker sen. Hoppas iaf på ett nyår utan strul!

Bilder med nya filtret








(n)

Nyår är fett överskattat(n)
HejJagVillGrävaNerMejOchInteKommaUppIgen..

Mellandagsrea?

Jag fattar inte att jag aldrig kommer till Linköping under mellandagsrean. Helt jävla sjukt. Bara för att alla andra har åkt dit så har dom köpt precis de kläderna jag har pekat ut också, så nu kan jag inte köpa dom sen heller :(
Och imorgon ska jag till fitt-tandläkaren också, jävla piss&skit vad jag hatar tandläkaren. Hör ju inte ens vad dom säger -.-

Slaskväder och sovmorgon

Tog en välbehövlig sovmorgon, gick upp för lite mer än en timma sen ungefär. Sen dess har jag suttit och kollat på tv, käkat och sen suttit här och lekt lite med bilder.
Utanför fönstret smälter snön. Det kommer bli en massa slask, det gillar vi inte..

Ikväll ska jag till Kisa och spela innefotboll. Jag har tränat 2/3 gånger och jag kommer aldrig palla -.- Men det är bara att göra det bästa av situationen!


Jossan är happy för hon har lyckats med detta ;d  ↑

Dags för sängen

Jag tänker faktiskt gå och lägga mig för att läsa lite. Skönt att varva ner innan man ska sova :)


Fotat och redigerat av mig©

Calle Kristiansson

Här sitter jag vid datorn och njuter av Calles underbara stämma. Fy satan så bra han är! Jag är verkligen helt såld på honom♥

Mamma och jag beställde bläckpatroner och ett close up filter till mej förut också! happy happy! :)


Erik och Kungen. (google bild)


Close Up filter från tvspelsweb.se


Från fina vänner ♥



1. Necessär
2. Bath Lily
3. Coconut Body Butter
4. Coconut Shower Cream
5. Coconut Body Scrub
6. Kroppscréme "Jordgubbs Frestelse"
7. Nivea Shine Finish Diamond Gloss
8. Maybelline Define-A-Lash Mascara

Collide

Det blev inget bloggande igår för jag hann helt enkelt inte. Jag var på den årliga annandagsbandyn med Mickis först och sen på kvällen så gick jag bort till Moa där även Amanda var. Vi spelade Buzz och planerade nyår (som jag har stoor ångest över). Helt okej dag!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Kanske skriver lite på min apu-rapport för det behövs. Juste, måste beställa bläckpatroner till båda skrivarna också! Kanske även beställer nån kamerapryl då :) hihi


25 DECEMBER

Nu har precis farmor, morfar och kusinerna åkt hem. De har varit här och käkat lite mat m.m. Jag var väldigt osocial och höll mig i mitt rum. Jag orkade helt enkelt inte vara trevlig. Jag satt vid Sims ett bra tag och lät sen Paulin ta över när jag begav mig till tvn för att kolla Narnia. Älskar den filmen (a)

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova lääänge!

grattis till kusinerna också :*

Jag orkar inte!

Nu har jag jobbat med min apu-rapport typ hur länge som helst och jag orkar verkligen inte skriva ett ända ord till. Fy satan vad trist det är. Plus att jag inte verkar komma framåt för fem öre.. Aja, nu blir det Sims iaf! :)


Jag är en av alla dom som går och tror att livet ordnas upp med tiden.
Jag är en av alla dom som kan ge upp, när jag är söndagkvällsförvriden.
Vad gör man då?
Jag är en av alla dom som ser nåt svårt i dessa jämngrå vinterdagar.
Är Du en av alla dom som vill försvinna, när det känns som mörkret klagar,
så är vi två.
Och jag försvinner gärna just inatt.

Nu är julafton slut

Bra kväll igår! Efter att ha vatt hos Farmor så åkte vi till morfar där kusinerna var. Jag var skit trött hela dagen men annars så vare bra :)

Fick bla:

Pengar
Halsduk
Smink
The Body Shop saker
Strumpor
Mössa
Kalender
m.m

Har även Kusiner kvar som jag inte fått nått av än :)

Nu ska jag ta och skriva lite på min APU-rapport sen ska jag chilla framför The sims 3!

Jul i Odensvi

Sitter hos farmor nu och vi har precis ätit julmat. Jag åt inte så mycket. Var inte alls sugen trots att jag var jättehungrig! Märkligt..

Snart hoppas jag på att Moa och Amanda kommer till Odensvi så vi kan byta julklappar och så måste vi även prata lite om nyår. Fiiint :)


Äntligen!

Städning klar
Västervik avklarat
Julklapparna inslagna
Det ända jag missade var att fota, men det kommer fler dagar!

(alla bilder är klickbara)

Före
  

Efter
  

Nya bilen


Inhandlat

Lila mössa
Brödrost/toaster till lägenheten
Pommac

På schemat idag:

♣ Fortsätta städa (blev långt ifrån klar igår haha)
♣ Hämta nya bilen i Västervik
♣ Slå in julklappar
♣ Fota ute?

Frågan är om jag kommer hinna allt, städningen kommer nog ta hela dagen-.- Kanske bäst att sätta igen direkt.
Vi hörs


Städning på G!

Just nu är mitt rum helt upp och ner! Städar och slänger en massa så nu ligger det saker över hela mitt golv, på sängen, på skrivbordet och på datastolen. Det ser 15ggr värre ut än när jag började haha. Men sen när allt är klart så kommer det helt klart kännas bra!

Bäst att fortsätta!

ÄNTLIGEN JULLOV!

Hemma från Västervik och allt som har med skola att göra har jag lagt åt sidan. NU ÄR DET LOV! Så grymt skönt att veta att man slipper gå upp tidigt imorgon. Att få ligga kvar i sängen och bara vara. Wonderful!

Dagen har varit superbra! Istället för avslutningen i skolan så var Fredrik supersnäll och lät mig gå till Lidhem och kolla på när mina äpplen sjöng "Rudolf" Det var superkul att se dem och jag kunde inte annat än le hela tiden.
Alla barn på Lidhem var faktiskt väldigt duktiga, det bjöds både på julskämt, teater, sång och diktläsning. När showen var slut så följde jag med Marika och Mathias till klassrummet och hjälpte barnen städa sina bänkar och sen krama alla hejdå. Åh vad jag kommer sakna det där..

Nu ska jag sätta mig framför tvn tror jag. Kanske drar på en film eller något liknande. Hur som helst så ska jag iaf bara ta det väldigt lugnt :)


Äppelbarn - ni har verkligen fångat mitt hjärta

Nyduschad

Kom precis ut från duschen. Har rakat benen och en massa så att jag ska slippa det imorron. Så trist att göra det på morgonen. Fast egentligen har jag tid för jag har typ nån timmes sovmorgon, men skönt att ha det gjort :)

Nu sitter jag och väntar på att tvn ska visa nån bra film sen blir det nog sängen.

puss

Tävling!!

Jag är med och tävlar hos Matilda om en Reflexskärm från Tvspelsweb.se.
Vill ni också vara med? Kika då in här!

Temat är Den där känslan och jag har valt denna bild som för mig speglar känslan av att vara liten igen. Jag saknar den tiden. Allt var så enkelt och man hade inga bekymmer. Och framförallt så hade man tid.

Sjukt jobbig morgon.

Vaknade med världens mensvärk och frossa imorse. Jag trodde faktiskt att jag skulle avlida! Så jag tog ett par tabletter och satte mig vid tvn och inväntade att tabletterna skulle börja värka och att julkalendern skulle börja. Efter att ha gråtit av smärta ett tag så gick det äntligen över. Eller jag känner det lite fortfarande men inte lika mycket som förut iaf.

Idag tänkte jag att jag skulle gå ut och fota lite. Men när jag tittar på termometern så ångrar jag mig. -18 grader är way to cold for me! Hoppas att det stiger lite så jag kanske kan komma ut senare :)


bild tagen utanför huset med min Aino


Tack för allt!

Ja vad ska man säga? Som ni säkert redan förstått så var det min sista dag på praktiken idag. Jag har haft 7 underbara veckor där och lärt mig grymt mycket! Att kunna hantera en klass som den jag har varit i kräver en hel del tålamod. Men jag känner verkligen att jag lärt mig hur barnen fungerar och hur man ska agera vid olika situationer. Det har också fått mig att inse att jag först vill läsa vidare till lärare på lågstadie och sen till specialpedagog. 
Jag kunde absolut inte ha hamnat på något bättre ställe än Lidhem. Jättebra personal och härliga barn. Jag kommer verkligen sakna allt och alla, och jag hoppas att jag kommer kunna komma tillbaka dit igen i trean när vi har 6 veckors praktik.
Lämnade skolan idag 100 teckningar och 1000 kramar rikare och med ett stort leende på läpparna. Hur ska jag klara av att gå tillbaka till skolan när man inte ens har orkat gå på Individuellavalet lektionerna? Helt klart en fråga utan svar..

Tack för allt!


En helt vanlig 30mins rast

påväg till julspel

"julkul" på idrotten

Snö? Nej tack!

Kom precis in från en promenad med Frida, Moa och Henke. Fy fan så kallt det var! Men ändå ganska skönt att röra på sig :)

Innan så hade vi bakat chokladmuffins som vi bjöd på, mumsigt värre :d
Jag har bilder men ingen mobilsladd så det blir inget med det :(

Puuuss

Och så finns det dagar man helst bara vill glömma.



Seventeen is just a test,
yeah and I would recommend,
that you live with no regrets,
and even if it seems
aike the world is crashing on you,
you shouldn't let it hold you down,
shouldn't hold you back,



allt annat känns fel

Bloggade inte igår men jag gjorde ändå inget speciellt. Praktik och träning bara.

Idag har jag varit fruktansvärt seg. Är snorig och nyser ungefär 24/7.. Usch, jag har inte lust att bli sjuk nu. Jag har inte tid heller för den delen.
Träffade Anton, Pontus och Makki förut också. Dom skolkade från simhallen haha. Jag tror jag känner igen de asså;d
Ute snöar det för fullt. Ganska skönt att det äntligen börjar bli lite "juligt" men egentligen så är jag inte så sugen på en massa snö och blask. Hellre lite sommar igen!
Muntrar upp mig själv med att sitta under en filt och lyssna på Lasse Winnerbäck♥

Veckan som gått.

Jag har inte bloggat på en hel vecka...

Måndag: Bak med barnen på Lidhem. Det bakades både lussekatter och pepparkakor. Det var väldigt kul men ansträngande haha ;) På kvällen var det träning. Mycket kul!

Tisdag: Vanlig dag på praktiken. Massa mys med barnen :)
Moa och jag handlade och vi kokade risgrynsgröt. Sen blev det att lägga sig hyffsat tidigt, trötta som vi var.

Onsdag: Praktik och planering. På morgonen var vi i Glasbruksparken. Vi gick tipspromenad och sen fick barnen leka fritt. På kvällen gick jag, Becca, Mickis och Moa på Hockey. VIK vann med 3-2 om jag minns rätt :)

Torsdag: Simhall med ungarna på morgonen, lika kul som vanligt haha. Sen hade vi matte och svenska som vanligt. På kvällen blev det som ni säkert vet Linköping och Lars Winnerbäck. Finaste på länge!

Fredag:
Var med Erika i Skolan. Hon går i en stor och läskig skola :o Åkte hem efter 4 och då blev det att bara ta det lugnt och se på idol. Erik vann..

Lördag:  Bandy på Tjustvallen, 4-2, kul1 :)
Tjejkväll sen som var helt okej. Kunde varit bättre. Vi såg på film, åt god mat och pratade.

Söndag: Blev utelåst och hela dagen sög. Snorig som attans också, inte kul.


Veckans höjdpunkt eller rättare sagt, månadens!

Sötunge!


Hanna är grymt söt och jag har inget att göra, puss på det!

Inhandlat

Hmm, min kamera har fått ryck :0 Så det blir inte att lägga upp några bilder på allt jag köpt. Tänkte bara berätta istället.

Jag köpte bla:
• röda wesc hörlurar
• 2 par leggings
• ett linne
• en "tjocktröja"
• massa strumpor
• trosor
• julklappar
• saker till lägenheten
• hårprodukter
• ansiktsprodukter/smink
• skor (ej inne i ullared)

Det var mer saker men jag minns inte just nu haha.


Andra advent

Idag är det andra advent. Tiden bara flyger iväg och jag vet inte hur jag ska hinna med allt! Bara två veckor kvar av praktiken. Åh, hur ska jag klara mig utan de där gulliga små barnen? :(( Jag kommer dö..

Idag ska jag ta tag i lite bilder på vad jag köpt i Ullared och även prova vår nya skrivare. Förhoppningsvis blir det lussekatter hos morfar också :)


En bild jag tog igår kväll.

I wanna lay you down in a bed of roses

now as you close your eyes, know I'll be thinking about you
while my mistress he calls me to stand in his spotlight again
tonight, I won't be alone but you know that don't mean I'm not lonely
i've got nothing to prove
for it's you that I'd die to defend.


fotat med Sony Ericsson U10i Aino

HEMMA!

Äntligen är jag hemma igen. Eller egentligen så kom jag hem för typ tre timmar sen. Hur som helst så är det väldigt skönt för jag är helt slut! Ska snart sätta mej framför tvn med en kopp varm choklad. Det var askallt i huset när vi kom hem så det ska bli gott att dricka nått varmt :) Sen blir det nog också att kolla in gymnasiekatalogen som kom hem i torsdags. Det har tagit grymt lång tid för den att komma hem och när den väl kommer så är jag inte hemma -.- Men nu får jag äntligen kolla! :D

Tobbe kom nu och snart kommer Linus, tror att Anton ska ha barnkalas haha xd

bilder och annat tar jag nog tag i imorgon, orkar inte nu (a)


Du tror att du betyder allt, du har fel

Här sitter jag i sängen med min mini laptop och mina nya WESC lurar. Tacosen står och väntar på bordet så snart ska jag gå och äta lite, men först hinner jag blogga lite :)

Mamma, pappa, jag och morfar var på net on net förut och köpte en skrivare till mitt rum. Det behövdes verkligen för den i Antes rum suger. Hoppas på att den fungerar bättre till att skriva ut kort med också!

Imorgon är det lördag och jag har inget mer än hemresan härifrån Ullared planerad. Känns faktiskt ganska skönt med tanke på att jag är helt slut. Det får väl bli att lägga sig framför någon mysig film eller sitta vid datorn. En mysig hemmakväll helt enkelt.

Nä nu måste jag äta, innan jag svälter ihjäl haha ;d


Ullared for the win

Har ganska precis kommit ut från Ullared. Hittade en del kläder och en hel massa annat. Tex ett par snygga WESC hörlurar, me like!
Åker hem imorgon och då lägger jag upp lite bilder :)

Hallå träningsvärk!

I måndags tränade jag fotboll för första gången på ett bra tag, igår kändes det lite i benen och idag känns det hur mycket som helst! Jag har svårt att gå haha. Men det är skönt att veta att det gjorde lite nytta att komma igång igen iaf :)

Har fixat en massa inför Ullerad imorgon. Bla, laddat mobil&ipod, packat, skrivit handlarlista och laddat hem en massa ny musik. Så nu är jag väl förberedd :) Dock så åker vi inte fören 12 imorgon. Jag slipper skolan men Anton ska gå några timmar. Välbehövlig sovmorgon för mej!

Nu ska jag kila och dricka mjölk, såå gott!

1/12-09



Det blev en mobil igår iaf! :D Dock så fanns inte den vita hemma men en svart duger minst lika bra ;9 Jag är hur som helst väldigt nöjd och väldigt glad över den! (även om det inte syns på bilden haha)

Idag har jag inte gjort nått speciellt. Moa och jag åkte ner till Gittans kontor för att sedan åka vidare till lite affärer för att leta efter ljusstakar m.m. Hittade ett par stycken så nu har vi lite julmys :)

Just nu så kikar jag på "halv åtta hos mej" helt okej program!