Snabba ryck

Klockan har inte ens hunnit slå tolv och jag har redan bockat av en del grejer på dagens agenda!
Imorse började jag med att jobba några immar på TB innan jag for hem, letade recept och skrev handlarlist. Sen mot Maxi för att storhandla och en sväng förbi kupan för att lämna lite grejer. När jag väl landade hemma igen så satte jag mig vid datorn och skrev ett litet arbete så jag slipper göra det i helgen, skönt!

Vid ett någongång ska jag plocka upp Paulin för vi ska baka lite men innan dess ska jag få i mig lite lunch :)

Bra humör

Idag är jag faktiskt på riktigt bra humör, utan anledning till och med! Var en sväng i skolan i morse och hade ett seminarium som gick super :) När jag kom hem plockade jag lite i lägenheten så det ska vara mindre att städa när jag tar tag i det. Nu har jag precis duschat och plockat upp lite fika som jag ska mumsa på tillsammans med min fina pojkvän vid tre. Sen blir det att jobba några timmar efter det! Helt perfekt :)

Julgardiner

Jag lyckades ta mig till träningen igår och det gick ganska bra. Kände dock att jag orkade my ket mindre. Minskade på alla låter utan bröst-låten. Glad att jag tog mig ner!! 
Innan träningen fick jag lite småsaker gjorda också. Skrev en lista på hur jag ska plugga denna vecka bland annat. Och så fick jag en uppgift gjord då med. Sen lyckades jag betala lite räkningar med mina små slantar jag har kvar. 

Idag vaknade jag när Jesper gick upp vid fem. Sen kunde jag inte somna om fören sju så jag lät bli att sätta klockan och vaknade av mej själv tre timmar senare. Sen var dagen halvt förstörd för jag var så seg haha. Fick ett skolarbete gjort iaf. När Jesper slutade jobba sen åkte vi till farmor för att äta, lägga upp gardiner och hjälpa henne putsa fönster. 
Nu har jag landat i min lägenhet och lyckades sätta upp gardinerna, blev mys! Snart kommer pojken också hoppas jag :)

Måndag 25/11

Eftersom jag kände mig bättre igår så förväntade jag mig att må ännu bättre idag när jag vaknade. Men det kan jag ju inte påstå att jag gör. Iofs så är halsontet borta. Men jag snorar och känner mig tung i huvudet. Tog en promenad och sa till personalen på Gullvivan att jag inte kan komma idag (har inget nummer..) och köpte se en mjölk på Högö. Landade sedan i lägenheten igen och var då sjukt slut. Då jäkla trist, jag måste verkligen träna ikväll!! Går man två gånger i veckan i 10 veckor så är man med och tävlar om priser och jag har bara ett par veckor kvar. Och denna vecka kan jag endast träna måndag och torsdag eftersom jag jobbar en del. Så jag måste bita ihop och göra mitt bästa. Det är ju ingen kondition och jag kan ju köra med lätta vikter och göra några mindre repetitioner än vad de andra gör. 

Snorigt

Just nu ligger jag i Jeppes säng och snorar och nyser. Jag har fått för lite sömn den här helgen för att kunna bli frisk. 

I fredags vaknade jag och kände mig lika dålig som torsdagen. Men TB ringde och ville att jag skulle jobba ett par timmar så jag fixade till mig och laddade upp med bafucin och nässpray i väskan. Det gick faktiskt helt okej, det är ju alltid värst på kvällen och morgonen. På kvällen skulle jag och pojken mysa lite med god mat men vi tappade all ork och tog upp köttgryta från frysen haha. Såg en film och sen åkte jag hem till lägenheten för att sova där för första gången på hela veckan. Jeppe kom lite senare också. 

På lördagen gick jag upp kl 6 för att jobba halv 7. Det var riktigt tungt att ta sej ur sängen. Lättare blev det dock när jag gick ut i köket och såg att Jeppe hade fixat scones till mej dagen innan, därför han kom så sent! Han lämnade också en gullig liten lapp, så söt! Blev definitivt lättare att gå till jobbet då :) Det var faktiskt en lugn förmiddag på jobbet så de va skönt :)

När jag slutade åkte jag hem och packade grejer, prata med Frida i telefon ett bra tag och åkte sedan till farmor. Vi åt mat och kollade på tv, mysigt!

Idag kom Jesper till farmor också för hon skulle bjuda på risgrynsgröt. Sen åkte vi till Stenserum för att byta däck och äta lite där med haha :) 

Nu ska pojken och jag fika och se en film :)

Sjukis

Imorse vaknade jag upp och kände mig totalt död. Så idag har jag gjort minsta möjliga. Tog en sväng med Jesper för att tanka och handla bra att ha grejer för att bli frisk. Kom hem med supersköna tofflor och lite bafucin mot halsen. 
Nu har jag precis ätit lite middag. Kyckling och wokgrönsaker blev det idag. Ska nog återgå till datorn en stund. Håller nämligen på med en fotobok till Jeppe :)

Actic

Tjoho!
Idag tog jag sovmorgon med Jesper, sen åt vi frulle ihop. Har känt mig lite hängig idag men jag tog mig en sväng till gymmet iaf. Ska ju köra bodypump ikväll så tänkte att jag testar gymmet för att se om jag orkar eller om jag känner mig sämre. Men det slutade med att jag körde cross i 40 min utan problem, riktigt skönt! Dock lär säkert benen kännas lite sega ikväll haha.. 
När jag kom hem käkade jag lite och nu slökollar jag på tv och ska invänta Sabina som ska plocka upp mig om en timme! 

Kalmar

Dagen i Kalmar har faktiskt varit riktigt bra! Vi hade först musik där vi provade instrument och sjöng och sedan hade vi drama då vi lekte lekar m.m. Vi blev hela tiden uppdelade i grupper så man fick umgås med nästan alla i klassen och det var jättekul! Lärde känna varandra på en annan nivå lixom :) 
Vid kvart över 6 landade jag sedan på Hornsvägen och satte då direkt igång med lite mat. Tacofärs, stekt vitkål och stekt ägg, mums!! 

Efter träning

Precis duschat och käkat lite efter Bodypumpen. Nu fryser jag som en tok eftersom Sabina och jag fastnade utanför dörren ett tag ska föreslå att vi ställer oss innanför dörren nästa gång haha! Har föresten också ringt till TB och fixat ett par jobbdagar framöver, wihu!! 

Nu ska jag krypa ner under täcket. Imorgon väntar en heldag i Kalmar, spännande! 

Senaste dagarna

Nu har det gått några dagar sen jag skrev, det blir så ibland! Men förra veckan fortsatte vara helt jäkla perfekt! På torsdagen var jag i skolan ett par timmar och när jag kom hem mötte jag upp Moa för lite lunch på tant grön. Sen fick jag följa med henne och träffa Joel för första gången sen olyckan. Det var så skönt att se honom, en stor sten som föll från hjärtat helt klart. 

På fredagen åt jag frukost och dansade på mitt Wii med Becca innan jag väntade in Jesper och tillsammans åkte vi hem till Stenserum för att bli bjudna på mat :) 

I lördags var det äntligen dags för Halloweenfesten! Jag åkte till Vena för att hämta Moa och sen vidare mot H-fred för att snacka ihop oss med Frida. Sen handlade vi, åt, fixade i lokalen, blandade bål och klädde om innan allt folk kom. Vilket jäkla drag det blev! Alla verkade nöjda så det var verkligen superkul!! Städningen dagen efter var mindre kul, men vi fixade det rätt fort ändå. När vi var klara så for jag och pojken hem till Viken där vi såg på film, myste och bara umgicks en massa då vi firar 10 månader ihop. Somnade sen gott ihop. 

Idag är det måndag vilket betyder ny vecka med nya möjligheter! Jesper och jag ska vara på Hornsvägen hela veckan då hans pappa är utomlands, great! Så snart ska jag hem och hämta lite saker i min lägenhet så jag kan "flytta" hit. Skönt att ha ett helt hus för oss själva, man blir lite bortskämd med det här haha :) 

Bra start på veckan

Jag har haft en riktig superstart på veckan!

Måndag: Tog en välbehövlig sovmorgon, åt frukost och fixade mig innan jag mötte systrarna Sallermo för en lunch på stan. Sen åkte vi runt och shoppade loss! Mycket bra dag :) På kvällen hämtade Sabina upp mig och vi åkte ner till T1 för att köra Bodypump. Det känns bättre för varje gång. Tror jag fick in tekniken ännu lite bättre för jag känner träningsvärken på andra ställen haha.

Tisdag: Idag blev det ingen sovmorgon utan jag fick gå upp tidigt då vi skulle vara i skolan 8.30. Sen fick vi sluta vid tre och då for jag snabbt till Maxi för att handla lite sen hem och städa och laga mat till Jesper och Makki. Sjukt kul att träffa honom igen, var så länge sen! Vi hann också med en liten fika, Makki hade nämligen med sig hemmagjorda knäckflarn, mycket imponerad av honom ;)

Onsdag: Idag vaknade jag strax innan nio var helt död. Lyckades släpa mig till gymmet iaf och väl där gick det helt okej. Körde bara kondition eftersom det är Bodypump ikväll igen. När jag kom hem lyckades jag trycka i mig lite frukt till frukost. Var inte alls sugen.. Tur att jag har gårdagens middag till lunch iaf!! Sen har jag även hunnit med att fixa nytt abonemang, söka en lägenhet och lite annat smått och gott. Ska snart hoppa in i duschen (som jag borde gjort för ett bra tag sen haha!) och sen äta innan jag ska till skolan en sväng.

Lör-sön

Hade en riktigt bra dag/kväll igår! Jeppe och jag handlade och hälsade på Lotta och Mikaela på dagen. Sen käkade vi hos mat när vi kom hem igen. Och sedan hade Jesper bjudit in lite folk till sig så vi festade till det lite. Emmis och Fille kom bland annat och dom var kvar fram till kl halv 4 typ haha! Supertrevligt :) vi slocknade rätt fort sen må jag säga. 
Idag tog vi sovmorgon fram till 11 innan vi tog tag i städningen och fixade frukost. Resten av dagen ska jag ta det lugnt. Och ikväll blir det lite pilates på Träningsvärk1. Spännande! ;)

Fredag

En hittills ganska tråkig fredag måste jag erkänna! Tog sovmorgon med min prins som jag inte träffat på ett par dagar, åt frukost och sen en sväng till Actic. Efter det tvättade jag samtidigt som jag fick lite ordning i lägenheten. Himlans skönt! Jesper hjälpte till på ett hörn också :) Sen åkte han hem och jag fortsatte plocka och tvätta. 
Nu är jag med Jesper igen och han läser igenom mitt arbete som ska skickas in ikväll. 

Snart hoppas jag kvällen tar en vändning då Jespers pappa och Irene vill bjuda oss på Ginger, det tackar vi inte nej till!!

Stolt

Idag ställde jag mig på vågen för första gången sen den 15/10 och jag är fruktansvärt positiv överraskad! Nu är jag tillbaka och har inga planer på att kliva snett igen haha. 

Det blev inget bodypump utan istället körde jag 40 min kondition på Actic och så mina squats såklart :)

Torsdag

Ännu en dag med hemtentaplugg har passerat. För omväxlingsskull så satt vi på campuset. Det var trevligt! Blev dessutom klar så ska bara kolla igenom den nån gång innan jag skickar in den. Innan jag åkte hem sen så uträttade jag lite ärenden. Jag tankade, åkte till systemet och så en sväng förbi simhallen för att uppdatera mitt actickort. Så nu kan jag träna på Träningsvärk1 hur mycket jag vill! :) nu ska jag precis käka lite, fisk, vitkålssallad och broccoli, mums! Sen får vi se vad det blir för träning, inte bestämt mej än!

Onsdag 6/11

Precis hemkommen efter ett tufft pass på Träningsvärk1. Att köra squats challenge och samtidigt försöka orka göra knäböj på pumpen är inte helt lätt haha. Satan så det känns! Men jag kommer förhoppningsvis få en fin rumpa, så det kan vara värt det ;) Innan jag åkte ner så var huvudet helslut eftersom jag suttit och pluggat hela dagen med min kära grupp men nu känner jag mig pigg som en mört igen! Kanske borde ta tag i disken då? Får se hur det blir med den saken haha. Först ska jag iaf käka lite kvarg med hallon och kiwi :)

Imorgon står ännu några timmar plugg på schemat. Sen är jag även bokad på ännu ett pass bodypump, men denna gång utan ben vilket känns bra haha :) Får se om jag orkar ta mig dit eller om det blir actic istället. Återstår att se!

Tallbacken

Ååh älskade jobb! Har haft en superkväll trots lite smådispyter haha. Lite mycket att göra, men hellre det än tvärtom. Skickade hem dom andra vid halv 9 (det är ju fotboll på tv..) och stannade själv kvar enda till 10! Linnea skulle nämligen jobba natt så passade på att skvallra lite med henne. Nu ska jag krypa ner i sängen, dock utan min pojke som jobbar kväll, sjukt tråkigt :( Imorgon blir det hemtentaplugg hela dagen! 

.

Förstår inte riktigt vart tiden tar vägen, allt går så fort! 
Har haft en jättebra helg i Ullared sen sist. Hittade som vanligt massa bra att ha saker! Mycket till lägenheten men också lite julklappar och lir kläder till mej. Det var helt sinnessjukt mycket folk så vi nöjde oss med att mest shoppa på kvällarna och mornarna. Bästa inköpet måste vara halloweendräkten inför festen den 16e. Längtar!!

Igår hade vi en heldag i skolan 9-17 med 2 seminarier och ett grupparbete. Var supertrött men det gick okej ändå. På kvällen plockade jag med mina nya grejer, diskade och fixade mina halvdöda naglar. 

Idag har jag hittills inte gjort så mycket mer än ätit finfrukost. Ska snart göra mig iordning då jag ska jobba vid 13. Ikväll kommer jag vara den som har mest koll på TB då alla ordinarie är på kurs. Det kommer en ny tjej som aldrig varit på TB innan så det ska bli kul att vara den som har mest koll haha :) Sen vid fyra kommet Daniel också, men jag törs påstå att jag ändå kommer vara den med mest koll haha ;) Ska bli kul att jobba lite igen!