Alla har vi dåliga dagar ibland

Idag har varit en riktigt dålig dag. Har varit trött och sliten hela dagen. Var hos Anna ett par timmar och lyckades knappt hålla ögonen öppna. Avbokade allt som hade med träning att göra och jag känner att det var rätt val. Varken kropp eller knopp har hängt med. Lyckades iaf tvätta ett par maskiner och diska undan allt i köket. Hela kroppen skriker efter att få lägga sig men först måste jag se upplösningen av Maria Wern. 

26 maj

Idag lyckades jag skriva klart en individuell uppgift som inte ska vara inne fören den 4/6 så jag kommer ha massa tid över till annat kul, så skönt!!
Nu är det bara ett berättande seminarium och en liten hemtenta kvar innan det är lov :)
Dagen fortsatte sedan att vara perfekt. Cyklade hem till Emelie och tog med henne ner på stan där jag köpte en kjol och ett par shorts. Sedan åkte vi till Maxi för att storhandla innan vi begav oss på en cykeltur till Sandviken. Totalt blev det ca 2 mil på cykeln! Helt sjukt varmt men jättemysigt och trevligt var det :D Kom sen hem och var trött och sliten. Slängde i mig och pojken lite mat och sen har vi bara tagit det lugnt. 



Maj

Herregud, det är inte mycket kvar av maj nu. Denna månad har gått så fruktansvärt fort och det har hänt jättemycket! Födelsedagar hit och dit och en himla massa träning. Bästa dagen på månaden? Helt klart den 17/5 då jag förlovade mig med den bästa killen jag vet. Herregud vad jag älskar honom ❤️ 


Lite godbitar från maj
Linköping för att fira Jesper


Promenader längs vattnet


Speedway med bästa Mickis


Pluggdagar i Jenny med bebismys


Såhär såg min fredag denna vecka ut. Heldag ute på landet med fika hos morfar, en paddeltur, pilkastning, solning och gott grillat hos mamma och pappa. Så perfekt!

Min lördag spenderade jag först på jobbet och sedan i Dalebo hos Fille och Emelie. Dit kom även Frida och Kalle och tillsammans hade vi en riktigt bra kväll! Så härligt med spontana grillkvällar 💕

Idag jobbar jag fram till 16.15 och sedan blir det lite morsdagsfirande och förhoppningsvis mys med min älskling.

Torsdag 15/5

Just nu sitter jag på rast. Jobbar 8.00-16.45 idag på förskolan och de är en rätt tuff dag så lite rast säger jag inte nej till! 
Ikväll skulle jag tränat men den blev inställd så får väl bli att dra till gymmet eller kanske springa en sväng. Annars blir det nog en lugn kväll med min pojk!

Veckans naglar på bild! Nya lacket jag fick av Lotta :)

Hej

HerreJesus, nu är jag sådär efter igen! 

I lördags åkte jag med min älskling till Linköping för att fira honom lite. Vi började med att shoppa på Ikano innan vi checkade in på hotellet. Hade valt ett lite lyxigare rum så vi hade badkar och balkong, helt perfekt! Spenderade mesta tiden på rummet men hann med att gå en promenad längs med vattnet också. Så himla bra kväll ❤️
Dagen efter fick jag äntligen äta hotellfrukost, som jag längtat haha! Sen for vi hemåt, hälsade dock först på hos Paulin som bjöd på fika och visade sin nya häst. Sen direkt hem och vidare till TB för ett kvällspass. 

På måndagen åkte jag och resten av gruppen hem till Anna för att äntligen få träffa den lilla pojken. Han var så sjukt jäkla söt! Kommer bli mycket mys framöver hihi. Lyckades även få skolarbete gjort. När vi var klara där så åkte jag hem och bytte om innan jag for vidare till Gullvivan för att jobba där. Så kul att träffa alla barn (och personalen med) igen! 

På tisdagen jobbade jag en tre timmars tur på TB och städade sen lite inför att Mickis skulle komma! Hann även med att springa en runda på 3km och gå typ 2km :) När Mickan kom så åt vi subway och snackade skit innan vi begav oss till Stena Arena. Dock fick vi icke se någon speedway utan istället så fick vi åka hem igen. Inte kul. Avslutade kvällen med att se klart Halvblodsprinsen med Jesper.

Idag har jag inte mått bra. Har vaknat inatt och haft ont i magen och mått illa och till och med spytt en gång. Dock berodde det sannolikt på något jag åt igår. Men ville vara på den säkra sidan så sa ifrån om skola och jobb..
Har känt mig lite konstig i magen men inte något mer. Så på kvällen åkte vi till Jespers mamma för att fira hennes födelsedag. Och nu ska vi dra igång en HP-film till!

<3

Vilken lyckad kväll! Vi körde en liten fuskis och bjöd "bara" på fika men det verkade uppskattat iaf :) Även jag fick mig lite presenter och det hade jag inte räknat med! Är så tacksam över att Jespers släkt "välkomnar" mig in i familjen på ett så bra sätt! 

Resten av kvällen tänker vi spendera framför en film och förbereda oss inför morgondagens lilla utflykt, ska bli så mysigt!! 

Jesper 20 år idag!

Rubriken på inlägget innan blev lite fel, men vad gör det om hundra år?

Igår regnade det nästan konstant hela dagen. Men mig gjorde det inget då jag var inne och städade. Var dessutom på sjukt dåligt humör, nästan så jag skäms över mig själv hehe. Jesper fick stå ut med några fula ord :))
På kvällen tog jag mig i kragen och plockade upp ett par tjejer för att åka på fotbollsträning i Loftahammar. Det ösregnade när vi åkte från stan så vi var sådär lagom peppa men när vi väl kom fram så hade det slutat. Vi fick inte en enda droppe på oss under passet utan istället fick vi världens mest perfekta fotbollsväder! Planen var riktigt mjuk så vaderna fick sig en ordentlig omgång! Men annars var träningen helt perfekt! Alla var verkligen på G och körde för fullt! Vi körde bland annat vår favoritövning från F15 tiden, glada tjejer! Så när jag kom hem kl 21.15 så var jag superglad. Åt en smörgås och såg en avsnitt av OTH innan jag kröp ner och inväntade Jeppron :) Klockan halv 1 smög han in och fick sig ett grattis och en puss innan jag somnade om.

Idag gick jag upp kl 7.45 för att åka och handla. När jag kom hem igen så gjorde jag scones som jag överraskade Jeppe med. Kan inte fatta att lilla pojken fyller 20 år idag! Ikväll ska vi fira honom med släkten på hans mammas sida. Men först en sväng till Odensvi och sedan lite förberedelser :)

Tisdag 7/5

Somnade inte fören Jesper kom hem inatt så imorse var jag trött. Blev ju inte direkt bättre av att jag drömt mardrömmar också.
Jag klarade iaf av dagen bra. Min grupp fixade en riktigt bra redovisning och vårt lilla skuggspel var sjukt bra! Jag spelade sjöstjärnan Patrik som skulle rädda Mathilda som fastnat i sjögräs haha. Vi blev filmade så vi ska få allt på cd dessutom, kul!
Alla grupper var så snabba så vi fick sluta till kl 13.00 istället för 14.30, mycket skönt! Hann komma hem och gosa lite med Jesper innan han åkte :) När han försvann så satte jag igång att tvätta och lyckades minska tvärvetenskapligt en hel del. Trotsade även regnet och gav mig ut på en 5 km lång springtur, så nöjd! Hade tänkt springa 2,5an på VO men körde istället på asfalten för att slippa leran. Blev dock fruktansvärt blöt men det värt :)
Idag har jag en bra magkänsla som säger mig att jag kommer kunna somna och att jag dessutom är astrött borde ju inte göra saken sämre :) 
Godnatt alla där ute!

Tisdag 6/5

Sen vi flyttade till huset och även lite innan dess så fixade jag det här med att somna själv rätt bra. La mig tidigt så jag orkade gå upp tidigt. Nu funkar det inte alls, kan helt enkelt inte komma i säng fören Jesper kommer hem. Imorgon ska jag upp kl 7 så det vore skönt att få sova lite känner jag. Nåja.

Idag åkte jag till skolan 12.00. Vi blev indelade i grupper och fick göra varsitt skuggspel som vi ska visa upp imorgon. Faktiskt riktigt kul! Fick en bra grupp :) Kom hem från skolan vid kvart över fyra, slängde i mig lite nudlar och drog sedan på träning i Gamleby. Första delen gick bra med en massa övningar och skott. Klarade dessutom av en jäkla massa intervaller riktigt bra! Men sen var jag totalt död så matchen gick inge vidare vilket resulterade i en smått frustrerad Josefin. Får väl skylla på blåsten och att jag inte ätit så mycket på dagen hehe. 
Tog en varm dusch och hamnade sedan framför några avsnitt av OTH. Nu är tanken att jag ska försöka sova, får se hur det blir med den saken. Tur att Jeppe kommer hem om en timme iaf.


Söt när han sover ❤️

Längtan

Valborgshelgen har bara sprungit iväg! Åkte till Ullared tors-fre och fick med mig en hel massa grejer hem! Väldigt mycket till hushållet bland annat och jag är jättenöjd :) 
Vi kom tillbaka till Västervik runt 5 på fredagen och då var vi helt slut. Så vi slängde i oss lite mat, fixade vår nya tv (som vi fick hem dagen innan vi åkte till Ullared) och sen somnade vi innan kl 10 haha. 
På lördagen vaknade vi båda två kl 7 så vi satte igång att städa och plocka upp allt nytt. Fixade även i trädgården så de blir bara bättre och bättre där :D
Kl 6 åkte vi till Gamleby där vi blev bjudna på tacos och när vi kom tillbaka till stan så drack vi lite med Fille och Emelie, mycket trevligt!
Söndagen var mycket seg och dryg så vi tog det lugnt, kollade på film och lagade lite fin mat. 

Idag skulle jag ha åkt på föreläsning men jag orkade verkligen inte. Istället har jag varit på stan med Jeppe och gjort lite ärenden. Så spännande!! 
Sen köpte vi jord så vi kunde så lite frö. Hoppas på att det tar sig :) När han åkte satt jag vid datorn och gick sen en promenad. Nu sitter jag här framför tvn och har precis ätit. Är uttråkad och funderar på vad fasen jag ska hitta på.