Home is wherever I’m with you

Äntligen hemma igen! Som jag saknat min säng..

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Gick långt tillbaka i bilddagbokens arkiv. Jag saknar det som var, verkligen. Och jag ångrar fortfarande att det inte blev som det skulle. Mycket blev rätt men just den där lilla grejen stör mig. Men man kan ju alltid få en andra chans? Kanske kommer den snart? Hoppas kan man alltid!
Du ska veta att jag inte glömt,
det finns bilder som aldrig suddas ut

Happy!

Jag är på bra humör! Väskan är packad och jag är klar med laddning av kamera och mobil inför resan. Imorgon vid 10 åker vi mot Malmö för att sedan flyga vidare till CYPERN! HAPPY!

Sky is the floor tonight


Alltid lika underbart

Hinner fortfarande inte med det här me blogg! Har massor att skriva men tänker bara berätta lite om min tisdag som var SUPER!
Moa och jag åkte med Anders hem efter skolan, käkade lite hemma och drog sedan till Odensvi. Där mötte vi upp Moa och Amanda och gick ner till Kyrksjön för att bada. Årets första dopp blev alltså den 19/4! Det var inte så värst skönt haha. Efter det så gick vi upp till fotbollsplanen och kollade på när Boif b-lag mötte Tjust. Sjukt bra match som slutade 3-3 efter tre mål av Rickard, awsome! Det enda negativa var att det var sjukt kallt! Vi satt sex st ihopklämda på en liten bänk för att hålla värmen, men trångt är mysigt hihi :) Fick även en lite pratstund med Joakim vilket var allt för länge sen! Hade det iaf jättebra, finns inget bättre än fina vänner och lite fotboll :)
Mina boif-flickor :) Dock är bilden från premiärmatchen för a-laget :p

Like I care

Vart tar dagarna vägen? Hinner med en mycket men ändå så lite! Skulle vilja hinna så himla mycket mer! Men kul har jag iaf. Tillexempel i fredags så var jag i Odensvi på fest. Träffade lite nytt folk och även en massa gamla goingar. Men det blev lite strul för Makki haha, badrummet fick sej en liten törn ;)
Jag spenderade nästan mer än en timme ute på asfalten med Johan och Jesper med för lite kläder på. Tack och lov slapp jag förkylningen som jag trodde att jag skulle få haha. Men trevligt de hade jag :)
Idag har jag varit i Gullringen, mitt Tjust vann med 6-3. Inte illa!

Blåsippa


Utsikt från balkongen

På två dagar har jag klarat av två stora prov. Muntliga och skriftliga nationella i SvB. Skönt att vara av med det!
Efter att ha skrivit i drygt en och en halv timma så åkte jag, Kajsa och Frida till Willys och handlade lite. Sen käkade vi hamburgare i lägenheten. Mumsigt! Nu har båda åkt hem och jag sitter framför datorn, redigerar lite bilder och fixar iPoden. Om någon timma kommer Moa hem och sen åker vi till Stenserum och sen till Gamleby för att träna fotboll :)
Första kortet tagen med nya objektivet (som jag förövrigt är supernöjd med!)

Stenserum

Jag är hemma från skolan idag. Känner mig inte helt på topp. Missar bara matteB och religion så jag kommer inte så mycket efter. Men har med mig både matteboken och religionsfrågorna hem så jag ska försöka plugga lite ialla fall. Fast inte riktigt än, har hela dagen på mig ju!
Det jag har hunnit med hittills är att se klart en film som jag började se igårkväll, Eclipse hihi. Kände mig lite sugen på att se Taylor Lutner utan tröja haha ;D
Har även slängt i en tvätt i tvättmaskinen och ätit frukost. Nu kollar jag på Sjunde Himlen och ska snart klä på mej lite.

Realese me

Nu vill jag HEM! Vid fyra går bussen mot Gamleby och sen hämtar mamma mig där för att sedan åka vidare till Stenserum. Ska bli väldigt skönt, är jobbigt snorig och har huvudvärk.

You wanna give up, but it's worth the fight

Jag är tröttare än tröttast. Jobbet tar på krafterna men det är så värt de! Jag tjänar pengar vilket betyder att jag känner mig mer "vuxen" och mindre beroende av mina föräldrar (vilket är på tiden, är ju snart 19!). Dessutom blir jag mer självsäker och får bättre självförtroende av all beröm och positiv respons som jag får. Jag har alltid varit osäker och nervös när jag ska göra något och är fortfarande men det har verkligen förbättras och det är jätteskönt! Idag fick jag hjälpa en kille som behöver hjälp med mycket och jag klarade det galant, trots att jag hade lite svårt att tyda alla tecken. Måste börja träna mig på teckenspråk haha. Tur att han hade tålamod med mej ;) Hur som helst gick jag ifrån TB med ett leende på läpparna, alla där gör mig så glad!

Makki ringde mig förut så nu har jag precis kommit in efter en liten picknick med honom, Adde och Lovisa. Jag hade precis ätit så jag smakade bara lite glass av Lovisa. Kanske aningen kallt med glass eftersom det fortfarande blåser mycket i lilla Västervik men gott var det iaf! Vi snackade även lite skit och bara njöt av lördagen. Väldigt kul att dom hörde av sig :)

Nu ska jag sätta mig framför tvn och ta det lugnt. Blir ingen sen kväll eftersom jag jobbar 06.30-14.30 imorgon igen. Ska bli kul att få lönen för maj sen hihi

When your in the world

Solen skiner och det är VÅR!

Romeo och Julia

Musikalen var GRYM! Har ni inte sett den så sen den, det är ett måste!
Bilder från google.se

Tidsinställt inlägg

Just nu befinner jag mig nog på ett sjukhus i Huddinge. Studiebesök på Ronald McDonald rättare sagt! Efter det så ska vi äta och sen blir de shopping i Stockholm. Sist men inte minst så väntas musikalen Romeo och Julia på Göta Lejon. Kan det bli bättre? Studieresa med BF08P=SUPER!♥

Amen

Blä för skolan. Slutar iaf fyra idag och då kommer lille Petrus till mej ♥


Flickan till höger →

På tal om annat, mitt nästa inköp måste bli dessa ↓

Easytonskor från Rebook, runt 1000kr

viss dagar vill man bara dra täcket över huvudet och somna om

Idag var en sådan dag. Gick upp vid sex och åkte med Moa in till Västervik där jag kröp ner i sängen och sov ett par timmar till. Verkligen behövligt efter den lilla sömn jag fick inatt. Missade dock matten men jag brukar inte komma efter så mycket ändå. Drog mig iaf till skolan vid halv 12 för att skriva lite på projektarbetet och ha religion. Satt sen till 4(!!) och skrev klart det där jädra arbetet men nu är det äntligen klart iaf!
Efter skolan har jag ätit god mat med Moa och Mickis. Just nu sitter dom i köket och lyssnar på kass musik och försöker få till något som ska likna oreos tror jag. Får se om dom är ätbara ;)

Cashflow!

Moa och Philip sitter snart på bussen till Gamleby. Själv är jag kvar i Västervik för att tjäna lite pengar ikväll och imorgon. Kommer bli en påfrestande helg men lite pengar sitter ju inte fel! Cashflow!

Sverrir Gudnason

Lingonfilmen var bra, bäst var killen på bilden maha!

Vi trasslar till det med sladdar

Idag är jag ovanligt duktig och stannar kvar extra länge i skolan för att skriva på projektarbetet. Hittills har jag varit ganska duktig men jag känner att det känns i huvudet. Men på måndag ska det vara inne så det är bara att jobba på!

Ikväll blir det bio med Moa och Philip, vi ska se "Hur många lingon finns det i världen". Dom flesta som sett den verkar gilla den så det ska bli kul :)