Header


Tänkte byta header men jag hatar att det blir så kass kvalite! Någon som kan hjälpa mig?

Super.duper.mega.awsome

Kul att vakna kl 9 imorse och fortfarande känna sig full. Blev kanske några droppar för mycket igår och det leder till en sjukt seg söndag. Mickis och jag slocknade i min lägnhet runt 5 och det känns. Plus att jag har världens träningsvärk efter matchen mot tanterna igår (som vi förövrigt vann).
Hur som helst så hade jag en superbra kväll! Förfest hos Mimmi, Tjustfest på Erneberg och sen springa runt på stan halva natten haha. Träffade på Petra och Dessi (och en hel massa annat folk) och det är alltid trevligt! Så egentligen ska jag sluta klaga haha ;D


20.05.09

Såhär såg de ut en åskig/regnig/mörk/haglig(?) dag i maj 2009, minns att det var helt skumt så jag bara måste lägga upp de här bilderna haha. Dessutom vet jag att jag inte kommer hinna blogga något imorgon (läs idag) så jag gör ett tidsinställt inlägg bara för att jag har tråkigt :)




Nikon D60 + 18-55/3,5-5,6 VR

Take a minute


Like an apple hanging from a tree

You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know


Now the lesson's learned
I touched it I was burned


Vinterjacka

Nu har jag äntligen införskaffat en superduperskön vinterjacka! Jag har kameran inne i stan men det kommer nog bild så fort jag får hem den vilket är på söndag tror jag :) Den är iaf av märket TouchNine och var nersatt från 1200:- till 590:- på Intersport. Helt okej pris!

Står inte ut, står inte ut

Ännu en vecka har gått och jag uppdaterar sämre och sämre. Men fullt upp som vanligt och ingen tid för datorn.
Har iaf haft en supervecka och hunnit med en hel del! Jag har: Fikat på stan med klassflickorna, käkat pizza, spelat buzz, varit hos Julia, varit hos Makki, träffat härliga människor och en hel massa mer! Skriver inte så mke mer för ni är väl inte så intresserade ändå höhö :)

Nu ska jag fixa naglar och annat inför morgondagen då det står Tjustfest på schemat. Peppet!!

Paula Karlsson

Tänkte bara berätta för er hur illa jag tycker om Paula. Hon är dummare än dummast! Brottar ner mig på golvet och hoppar på mig! Sen sparkar hon mig och misshandlar mig lite till :(

Alla borde mobba henne, ska göra en "mobba Paula dag" på facebook tror jag :D

Häftigt va?

När detta inlägg dyker upp sitter jag och kollar på Gossip Girl. Häftigt va?
Förhoppningsvis har jag läst lite i svenskaboken också, men antagligen inte.


H&M och GinaTricot

Från H&M:

Från GinaTricot

skulle haft lite annat också men de fanns inte i lager (n)

btw, bilderna är klickbara

Johannesdal♥

Nu sitter jag här i min fina lägenhet. Kan inte säga annat än att jag trivs bättre och bättre! Det är minst lika skönt att komma hem till lägenheten som att komma hem till mamma och pappa i Stenserum. Ända skillnaden är att där slipper jag laga min egen mat haha.
Jag som annars hatar att vara ensam tycker just nu att det är fruktansvärt skönt. Behöver lite ensamtid tror jag. Som jag nämnde tidigare så ska jag plugga lite svenska men först tänkte jag visa vad jag skickade efter, de kommer i ett eget inlägg :)

usch.

Tror att de flesta redan läst detta men jag lägger ut det ändå. 
Blev nästan lite rörd.
Go Hugo!
Ner med Paulina och Nemo.

Inflyttningsfest @ Anton!

Borsan hade inflyttningsfest igår och måste säga att de vart hellyckat! Flyttade dock runt lite, Viborgsgatan, Midgård och Åhmans. Johanna kom en sväng också och körde oss i sin racerbil ;)
Avslutade kvällen i sängen i Stenserum för Johan var snäll och skjutsa hem oss, det tackar vi för!

Suddiga mobilbilder, (ska få fler bilder av Moa):

Ante Henke


Makkis place

Brutalt snett

Sjuk dag. Tjaffs och tårar. Tråkiga lektioner och allt var allmänt bajs! Idag var B-huset ingen rolig plats att vara på..
Madde och jag hängde på till Frida efter skolan och vi pratade av oss lite och bara umgicks. Fina älskade flickor! ♥

Igår var jag och Moa hos Makki, de har typ blivit en tradition att vi är där och kollar "Kungarna av Tylösand". Anton, Adde, Anna, Niclas och Gurra gjorde sällskapet komplett! Och jag ägde Niclas på fifa, det är ganska så häftigt tycker jag (a)

Och nu ska jag plugga till prov imorgon, eller inte..


På schemat:



Plugg, plugg, plugg och plugg

Take me to heaven

Maten blev SUPER! Kyckling, klyftpotatis och beasås till huvudrätt och sen hallon cheescake till efterrätt, mums!
Mickis kom också och åt så det var fullt hus hos oss :) Medan Mickis hoppade iväg till bussen så glodde pojkarna på tv och Moa och jag kolla på nätet efter något gott att dricka till fredag. Vi lyckades beställa en box vin så nu ska vi nog klara oss haha :)

Nu är vi iaf ensamna i lägenheten och ska börja tvätta bort sminket och borsta tänderna. Sängen ser väldigt lockande ut!


You're NOT cooler than me

You never say hey,
Or remember my name.
It's probably cause, you think you're cooler than me.


Hur man än lever är alltid upp till var och en, men tänk på konsekvenserna som kommer sen

Måndagar börjar alltid lika segt. Först Matte B och sen psykologi. Jag har iaf bytt bok i matten nu till en enklare och så har jag lyckats komma ifatt lite. Inte skippa några fler mattelektioner nu, det är en sak som är säker!
Har även gjort mitt svenskaprov nu. Det tog typ en timme och jag skrev som en galning. Får jag inte VG så kommer jag gråta lite..
På projekterbetet så åkte Paula, jag, Madde, Frida och Kajsa ner på stan. Att få plats fem pers i Paulas lilla minicab är inte så värst lätt haha.
Efter de så åkte Moa och jag och handlade på Willys, vi lagade lax till middag, supergott!
Jag hann också baka lite muffins, diska och plocka lite. Nu ska jag fortsätta plocka så det ser någolunda okej ut imorgon då Anton, Makki och Adde kommer hit och käkar lite :)

Hare gött

A new day

Tvätten är avklarad och jag har pluggat på svenskan. Tänkte jobba lite med "människor i behov av stöd" men jag insåg att jag glömde böckerna. Städningen struntade jag i, plockade bara undan lite lätt så nu ska jag inte göra någonting fram till 4. Då sjutsar mamma in mej till Västervik. Ska nog även till Anteman för att fixa ihop hans byrå och så :)




Fotade imorse ©Josefin Johansson


I Hope You Find It

Idag är tanken att jag ska gör allt såntdär som tråkigt som man helst vill slippa men man vet att man måste göra. På schemat står blandannat städning utav mitt rum, plugg inför svenskprov och massa tvätt. Inte så jättekul men välbehövligt.
Tyvärr tappade jag verkligen motivationen när jag satt och läste bloggar om vad andra skulle hitta på. Baka bullar, mysa med vänner och gå på fotorunda låter grymt mycket roligare än det jag ska göra! Jag tänker iaf unna mig en liten promenad för att rensa tankarna lite. Det är kaos där uppe för tillfället haha.

Igår var jag som sagt var hos Dessi med massa andra härliga b-rudar. Det blev en hel del bilder så de dyker upp senare under dagen (om jag hinner vill säga he-he) Det var riktigt trevligt och det bjöds på god mat, roliga samtal, twister och massa grädde!

Mamma ska åka till morfar så jag tar med mig plugget dit. Hoppas vi får fika, för då har jag en bra anledning att pausa i pluggandet! (a)


Look into his eyes you'll meet a hundred angels cry

Alla gillar brudar,

Klockan 8(!) imorse gick jag ut i -6 grader och tog fyrhjulingen upp till jaktstugan för att samlas med jägarna. För ca 30 min kom jag hem genomfrusen men ändå svettig. Vet inte riktigt hur det går ihop sej det där alltså. Men iaf, dagen har då bestått av att gå i drev i skogen. Det är rätt krävande och jobbigt men även kul och nyttigt! Under ett drev lyckades jag gå rakt på några vildsvin en sugga med 4 kultingar, det var nog bland det läskigaste jag gjort! Som tur var så sprang de åt andra hållet så jag kunde fortsätta gå men jag lovar att hjärtat dunkade skapligt mycket haha.

Nu ska jag duscha och fixa till mig eftersom jag ikväll ska till min fina syssling Dessi för en tjejkväll som jag tror kommer bli helt perfekt!

we came, we saw, we tried

Det blev ingen fotografering förut, jag var inte nöjd med vädret haha. Istället så har Moa och jag kollat lite youtube-filmer, ätit med min familj och kollat på "Bröllop och jäkelskap" skrattar alltid lika mycket åt Dag-Otto haha! För ett tag sen gick Moa hem och då hamnade jag framför idol precis i tid för at se Jay uppträda. Den mannen är riktigt grym!

Nu ska jag smsa lite med Fjanton och sen väntar nog sängen.

Pussheeej


Jag ångrar ingenting

Ibland älskar jag att gå BF, speciellt när alla fina brudar bestämmer sig för att käka pizza! Madde, jag och Kajsa missa matten men vad gör det när man får hänga med Sveriges häftigaste brudar? ;D
Annars har jag inte gjort mycket av denna dag. Ska snart ut och fota Moa lite tror jag och sen kanske Tobbe kommer bort också :)

Nu ska jag ta en macka så jag inte svälter :)



Jag märker att du ångrar dig men
du får skylla dig själv.

You are my sunshine

Jag har preis haft en supermysig eftermiddag som bestod av fika med Johanna och Frida! Johanna och jag tog oss också en liten fotorunda. Hoppas det blev lite bra bilder och att jag kan få ett par av Johanna eftersom jag inte hade min kamera med mig. Dom där brudarna är allt bra fina♥

Nu sitter jag framför tvn och är helt slut. Måste nog laga lite mat för jag känner att huvudvärken börjar krypa fram, inte så värst kul.



Kan ju inte säga annat än att man märker att du
umgås med småbarn. Awsome, verkligen.

Virums älgpark

Idag var jag i Virums älgpark med mamma och morfar. Vi åkte några vagnar in i ett hägn med fem älgar. Det var riktigt häftigt att komma så pass nära som man gjorde! Jag är inte djurrädd på något vis men det var lite läskigt när dom körde upp mulen i ansiktet på mig. Och ägarna till älgparken kastade in äpplen i vår vagn så att älgarna kom nämre bara för att de såg hur skrämda jag och tjejen bredvid mig blev haha. Jag kände mig som en riktig statsbo.. När turen var slut åkte vi till Paulin för att höra hur det hade gått för henne i hoppningen i Frösvi. Det hade gått bra så hon var riktigt nöjd, kul :)




helt oredigeratde bilder

När allt är miserabelt flyger en ensam drake

Moa och jag lagade mat ihop med våra bröder förut. Det blev kycklingtacos och pannacotta(stav?) och det var riktigt gott! Vi spelade också lite fifa och kollade på en film med Robert Gustavsson. Det blev en hel del skratt måste jag säga haha :)

Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner under täcket, jag behöver lite sömn!
puss&godnatt


Jag mötte din blick och jag visste att jag var såld direkt.

För jag blir så Dum av dig
Säg bara till när var hur
Visst det är väl dumt av mig
Men jag blir som blind, jag blir som stum
Jag borde nog lugna mig
Dom kommer döma mig
Du lär väl lämna snart och här står jag kvar
För jag blir så dum av dig

Aldrig nöjd

Det är sinnesjukt hur trött man blir när man umgås med Tobbe, Simon och Makki. Dom är störda :) Tur att det fanns lite vettigare folk också, annars hade jag inte överlevt! Kvällen bjöd på mycket, bland annat bastubad, trevligt sällskap, alkohol, bra musik och annat kul. Moa fick en snigel i anisktet, var bara tvungen att säga det haha!
Jag och 2 muppar somnade kl 6 imorse på ett par tunna madrasser. Jag frös jättemycket men jag lyckades sova hyffsat bra iaf :) De andras sömn vet jag inte hur det blev med haha ;d

Nu ska jag vila och ta det lugnt, blir nog lite Fifa lir hos Moa ikväll och så lite kycklingtacos på det!

Tävling!

Jag är med och tävlar om en reflexskärm från tvspelsweb.se hos Photolens!
Temt är höst och jag tävlar med denna bild:


Vill du också vara med? Klicka in dej här!

Speedway

Föresten, för att göra Linda lite extra glad,


GRATTIS TILL SM-GULDET! Nästa år får ni se upp, då är det Västerviks tur ;)

Gooosh, I miss it! :')
En gammal bild som jag hittade i arkivet här på bloggen

Heartbeat

Äntligen är hemtentan avklarad och jag är riktigt stolt över mig själv! Får se om jag tränar lite till svenskaprovet som jag har på onsdag också. Det är ett ganska stort prov om t.ex. August Strindberg, Charles Dickens och Selma Lagerlöf. Inte det roligaste jag vet precis men det är bara att plugga på haha.

Det blir dåligt med bilder eftersom jag inte har några på min nya dator men det kommer fixas snarast. Vet att det är så mycket roligare med bilder :)

Naturfest 6/10 2010

Tog en fullproppad buss till Ankarsrum runt 8, kom fram till stationen vid 9 och mötte där Johanna och gänget :) Vi gick och hämtade Jennifer och drog sen till Folketshus. Där var det en hel del roligt folk! Hade väldigt trevligt och pratade med några som jag inte träffat på länge, alltid kul :) Blev en riktig kramfest eller vad säger du Mickis? ;D 
Med lite dans och lagom mycket alkohol så kan det inte gå fel! Om man bortser från att både ambulans och polis kom på besök. Synd att vissa ska hålla på att bråka och sno saker. Grymt onödigt!
Vi som inte går natur fick åka bussen hem vid halv 2, så vid halv tre somnade jag väldigt snabbt i en varm och skön säng!

Idag hade jag sovmorgon till 10. Det behövdes!
Jag har faktiskt inte varit så seg i början av dagen. Vi var på Tallbacken där jag ska praktisera och det var riktigt intressant så nu känner jag mig lite mer förberedd. När vi kom tillbaka till skolan var jag fruktansvärt konstig, det tyckte iaf Madde och Frida som höll på att slå mig tror jag haha ;) Kunde bara inte sitta still! Men det övergick rätt snabbt i illamående och trötthet. Klarade iaf större delen av skoldagen. Skippade bara religonen höhö.

Nu ska jag ta en macka och börja plugga. Har en hemtenta som ska vara inne imorgon, inte kul.

Tjeeena

Och så ska man hinna med att blogga också ja. Inte lätt att hinna med allt. Jag har iaf hunnit med att göra en hel massa annat! I södags såg Jocke och jag "Into the blue", den var helt okej! På måndagskvällen kom Mickisbabe till mej. V lagade supergod vegetarisk mat och bara chillade :)
Igår var jag som sagt var i Linköping och där inhandlades min nya dator. Den är superfin :D Och idag ska jag till Ankarsrum, de blir awsome!


Glasäpplen

Nu har jag sett till att vi åker in till stan runt sex, med lite protester haha. Joachim kommer bort sen för lite filmtittande som jag nämnde förut. Hoppas att han har med sej nån bra film för Mickis tog inte med sej några sist när jag bad henne :( Ibland är hon väldigt elak ;o Men jag gillar henne ändå♥

Nu ska jag käka!

Nörd!

Åh va trött jag är på min bror som alltid ska sitta vid datorn. Nu kommer jag inte in till stan pga honom. Bara för att han har varit på läger lördag-söndag så måååste han sitta där. Får alltid anpassa sig efter honoms spelande. Orka.

Farmor blir kvar på sjukhuset, hon har brytit armen och hade väldigt ont så hon får mycket smärtstillande. Fast det ända hon oroar sig över är katten, Elsa haha.


We learnt our lesson from the start

Två bilder från i sommras, den första gillar jag verkligen mycket!


D60 + Sigma AF70-300/4-5,6 DG

God Bless The Broken Road

Mamma åkte in med farmor till akuten för ett tag sen. Hon hade ramlat och jag tror att det var armen hon har slagit i. Hoppas det inte är nått allvarligt bara :(
Det var meningen att vi skulle in till stan ikväll och farmor skulle hjälpa till att lägga upp gardiner i Antons lägenhet. Nu vet jag inte riktigt hur det blir, hur som helst måste vi in ikväll eftersom vi inte kommer in imorgon. Plus att jag hade planerat filmtittande med Jocke ikväll, men det ska jag nog hinna med :)




Nikon D60 + Sigma AF70-300/4-5,6 DG

You probably won't, you think you're cooler than me.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Skulle ha gått på Palladium med några men jag orkade inte så jag har mest suttit vid datorn och fixat ny musik och lagt in albumbilder till alla låtar. Det är både jobbigt och onödigt men det ser mycket bättre ut i iPoden haha :) Tänkte lägga in lite bilder också, har ca 2 GB kvar att fylla. Jag skulle nog inte överleva utan min älskade iPod! höhö

En annan sak jag inte skulle kunna leva utan är min älskade mobil. Finns inget bättre! Åh vilken nörd jag är :)



Because I'm Gone

Äntligen fredag! Jag har massa plugg som måste göras i helgen men just nu skiter jag i allt sånt, jag är trött och ska sova. Kom hem från innebandyn för ett tag sen, WIBK vann rätt stort, kul :) Var där med några fina tjejor, alltid fint♥

godnatt folket!