I'm still in love with you

Idag är jag lite lessen att jag inte kommit iväg till Ullared. Har så mycket saker som saknas här hemma. Nåja, en tur i Januari bara måste det bli!!
Jag har tagit mig en "sjukdag" från praktiken då jag kände att jag ville få saker gjort här hemma så idag ska det städas i hela huset! Började redan i helgen men idag ska det bli klart. 

Igår lämnade vi tillbaka lilla Zhiva till Frida, det är så tomt här 😢 Saknar redan att ha katt. 

Igår jobbade jag på TB. Jag måste bara säga att jag har världens bästa kollegor på det stället! Känner jag mig nere så muntrar de upp mig 😊 Igår fick jag också hjälp att få ledigt ett par turer, gud vad jag uppskattar de där brudarna! Så glad att jag hamnade där. 

Nu ska jag sätta igång med städandet och hoppas att det går fort 👌








10/11-14

I lördags åkte vi som sagt va till Gamleby för att fira Barbro och Torvalds 50åriga bröllopsdag. De hade fixat bord i bowlinghallen så vi bowlade och åt god mat där innan vi åkte hem till dem och fikade. Jag fick se flera av mina sysslingar som jag inte sett på typ 8 år! En av dem hade jag inte träffat alls haha. Så sjukt att de blivit så gamla. 
På kvällen var jag sen ute en sväng med Becca och Mickis. Bra kväll som avslutades på Åhmans.", såklart!

Söndagen var seg som tusan. Vi åt och chillade och typ inget mer haha. På kvällen tog jag iaf tag i mig själv och dammsög undervåningen. Jesper får ta resten idag!

Just nu sitter jag med Jesper framför tvn. Har varit ute på en morgonpromenad och precis fått i mig lite frulle. Jag tänkte att jag skulle köra lite övningar snart innan det är dax för jobb ikväll på TB :)


Kvarg med hallon och quest puffs + ett glas citronvatten såklart

8/11-14

Idag har jag varit mycket duktig! Jag har plockat och fixat massa i huset. Bland annat så har jag sorterat bort lite saker som vi ska göra oss av med, tvättat, städat förråden och plockat lite här och var. Imorgon ska jag ta tag i dammsugning av hela huset. Vill få lite ordning innan jag går ut på praktik för då kommer jag inte ha så mycket tid över. 
Förövrigt så är äntligen den här tråkiga mattekursen slut, som jag längtat!! Gjorde sluttenta igår och det kändes helt okej. Får se hur det går! 

Nu ska vi strax iväg till Gamleby och fira min mormors systers 50åriga bröllopsdag. 


Nydammad och nya ljus!

6/11-14

Vilken grym dag/kväll!
Har haft planeringsdag mellan 8.30-16.00. Vi gick igenom en massa om schema, bemanna rätt och annat som kan vara bra att veta. Jag tyckte det var intressant så det var kul att jag fick vara med! När vi slutat så skyndade jag mig hem för att duscha och fixa mig. Vid halv 6 plockade Jesper och jag upp Jenny och Anna och vi for vidare till Inger där fler från TB befann sig. Vi hade en mycket trevlig kväll med massa skratt och konstiga samtalsämnen haha. 


5/11-14

Idag är ingen bra dag. Humör efter väder tror jag allt! 
Började dagen med att plugga inför tentan hemma hoa Frida. Fick leka och mysa massa med hennes söta kisse så nu vill jag ha en egen liten krabat hihi. Just nu pågår alltså operation övertala Jesper här hemma. Går inte så bra dock..



Hon sov på mina fötter hur länge som helst. Så underbart söt!

4/11-14



Idag har jag varit på konferens på TB i några timmar. Mycket givande faktiskt! På vägen hem tog jag svängen förbi Gigant för att lämna en laddare till pappa. Han berättade att han plockat och torkat trattkantareller till mig, så himla snällt av honom! Jag har inte hunnit samla på mig tillräckligt så det var perfekt. 
När jag kom hem satte jag mig och förberedde inför tentan på fredag. Skrev ner en massa begrepp och annat som kan vara bra att ha. Så tråkigt att sammanställa allt men jag tror att jag har nytta av det.
Jag har också hunnit med att storhandla och laga supergod mat idag. Kyckling och ungsrostade rotfrukter blev det. Så jäkla lyckat! Ibland är jag fruktansvärt produktiv haha. Ska även avsluta kvällen med en promenad tillsammans med Sabina strax. Älskar denna positiva energi alltså!

Träning



Blev både bodypump och en 40 minuters promenad med Sabina. Känns så bra!!

3/11-14

Idag har jag jobbat 6.30-13.45. Ibland är det riktigt skönt att jobba när det inte är några barn/ungdomar där :) Jag har även fått hem en stegräknare från TB så nu jäklar ska det samlas steg så vi kan vinna lite fina priser! Sen jag kom hem så har jag lagt i en tvätt och plockat lite här hemma. Ska snart fixa mig ett mellanmål och sedan blir det äntligen lite BP igen!!


Söndag 2/11

En mycket bra helg har passerat. Jag jobbade fredag, lördag och fick ledig nu ikväll då det var så få barn. Efter jobbet igår så var vi i Stenserum och fick finmat bestående av grillat kött, majs och halloumi och så potatisgratäng till det. Vi sov också kvar så vi kunde ta oss ett glas vin till maten.
Idag styrde vi bilen mot Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld. Kalle, Frida och vi har skapat en ny tradition som vi måste försöka hålla i haha. Mycket trevligt var det och vi fick hem lite smarrigheter som ost, korv och marmelad!



Xf