Om vi ger det en chans

Åh vad irriterad jag var igår. För det första så förlorade vi mot Mariebo med 5-2 (som förra gången) och så var jag grymt trött och förkyld (vilket inte precis är bättre idag). Och så har jag insett att jag troligtvis kommer missa Boifs a-lag två helger i rad pga mina egna matcher krockar.. Får antagligen spela både fredag, lördag denna vecka och kanske nästa vecka med. Så jag får helt enkelt nöja mig med att titta på Boifs b-lag på tisdag nästa vecka. Usch. Och bara för att vi har halva vårt lag skadat och endel flyttar så kan det verkligen bli tufft att få ihop till något lag. Att få ihop till både a-och b-lag är nästan omöjligt så man måste ju ställa upp. Ja de är väl bara att hålla i det sista nu. Inte många matcher kvar. Hoppas bara på att benhinnorna håller. Igår hade jag ont genom så gott som hela matchen men eftersom jag vet att det inte går att byta med nån så får jag spela vidare och försöka att inte tänka på det.

Nae nu ska jag sluta klaga och göra mig i ordning inför skolan som börjar 9.40.

ha en bra dag,
puss


Boif Boif Boif!

On my way

Hellu Idag är jag hur trött som helst. Tror att jag börjar bli förkyld för mina ögon rinner som bara den och snorig är jag med. Men det får jag försöka koppla bort för vid 3 är det match som gäller. Sitter just nu i bussen på väg till Mariebo där den spelas. Vi bara måste vinna! Vi är bara 13spelare men det ska nog gå bra:) Föresten så kommer det nog upp lite bilder från helgen snart också och så är min dator på lagning så den kommer snart hem också ! :D Nu ska jag vila ögonen en stund;) Pusshej

Rita figurer, och dra en gräns

Hann inte skriva nått om gårdagen men den spenderades med Moa, b&j och några fula pojkar som vi lagade mat till :).

Idag har jag hunnit med en hel del ska ni veta! Vid halv 11 åkte jag till Loftahammar för att stå i cafeterian på Loftahammarsutställningen. Jag gjorde typ hur många mackor som helst! Snacka om att mina fingrar luktade ost och gurka sen haha xd Det var verkligen supertrist men vad gör man inte för sitt lag? :p När vi kom hem hade jag typ 10 minuter på mig att packa lite för sen bar det av till Blackstad där Boif mötte Rödsle. Det slutade 2-2 efter mål av Jens och Offa. Asså shiiit så mycket jag älskar Boif. Jag är helt beroende av att titta på deras matcher haha. Alla är så himla härliga och det är alltid bra stämning i publiken. Och så lockar ju Ragge en hel del såklart (a)

Just nu befinner jag mig i Gamleby för min mini kusin fyller 11 år imorgon. Hör av er på ett sms om ni vill :)


Fullt seriösa




Det här är vad Moa och jag roar oss med i lägenheten xd Vi bjuder på det, så garva på nu ;) det har vi gjort ska ni veta!

BBB=boif-bild-bomb

Fick ett ryck och var bara tvungen att lägga in lite Boifbilder. Alla är inte sådär jättebra men det struntar jag i.
Det är bilder från:

Boif A-Fågelfors
Boif p97-Tjust
Boif B- Västerviks FF
m.m


Jesse målgöraren och Offa. Boif-Fågelfors


Simon Lundholm. Bästa fotbollsgrannen ;)


P97, Simon W, Max och Sverker.  Boif-Tjust


småpojkarna, Loke. Boif-Gunnebo


Phille är den bästa linjedomaren ;)


Max lyckades få en söt bild på Gurra ;) Loke bredvid.


Armin med bollen, Bullen med fler i bakgrunden. Boif-Vff


Världens charmigaste Åström.


Daniel Thörne, Simon och en Fårbospelare. Boif-Fårbo


Där ser ni Thörne in Action, det är inte ofta han lyckas ska tilläggas xd

Boifare ända in i själen ♥

Nytt inlägg

Det blev BOIF trots allt! :D Synd bara att det var en tråk match som boif förlorade ganska klart. Hur som helst så är det alltid lika kul att se dem spela :) Bäst i laget tyckte jag iaf att Bullen var, han är alltid prima!
Och bara så alla vet så är min nya idol i Boif Ragnar ;d Han slår Thörne med hästlängder(a) hihi


Nu ska jag sova, imorgon ska jag till stan med Moa och inviga lägenheten!

pusshej

I wanna

Jag vill inte träna, jag vill se på boif! Med tanke på att jag ändå inte kommer kunna gå fullt så kan jag ju lika gärna strunta i träningen. Men så kommer de där lilla problemet. Jag törs inte ringa -.- Och inte Moa heller.. Varför kan inte jag vara lite mindre feg för?!

vi har skuggorna bakom oss trots allt




Tjust for the win

Tjust IF - Ormaryd 2-1 ! Grymt jävla härligt! Nu går vi om Mariebo och fortsätter vi såhär så kan vi nog klättra några mer placeringar i tabellen. Ibland älskar jag fotboll! ;D Men ibland så äär det även skit. Jag har börjat känna av mina benhinnor igen, iaf på högerbenet.. Det är ömt och gör ont när jag går fort/springer. Får hoppas på att det inte blir nått av det..
Var inne i stan och fixade en massa i lägenheten också :) Det kommer bli skit bra!




I use to be number one.
Nu blir jag vald sist :(
Jaja, din förlust. punkt

Big misstake - made by josefiiinj

Det kunde varit jag.
Jag kunde blivit din.




Jag har packat lite till stan nu. Ska antagligen in en sväng efter fotbollen för att skruva ihop byrån och fixa lite annat smått. Snart blir det att flytta in på riktigt :) Ska bli hääärligt!

Fotboll x 4

Min lillebror lät mig låna datorn så nu sitter jag här och tänkte blogga lite. Ni som inte gillar fotboll kan lika gärna sluta läsa nu. För det är vad det kommer handla om haha.

Igår så spelade vi ju match mot Hjorted/Totebo och vi vann! 1-0 efter mål av Bojje. Jag lyckades sätta allt åt sidan och bara fokusera på fotboll. Det var förvånande lätt, kanske har jag slutat bry mig? Iaf, första halvlek var grymt bra, vi hade så gott som allt spel och kunde lätt ha petat in nått mer mål! I andra var det lite sämre men vi lyckdes ju iaf hålla resultatet så det var skönt :)

Idag: Vaknade upp hos Moa och åkte till Odensvi vid 11 för att se Joel och de andra små söta killarna i Boif slå Gunnebo. Det är skit kul att se dem spela! Det syns verkligen vilka som har fotbollen i sig och vilka som inte har det hehe ;) Men alla var faktiskt duktiga :)
När Joels match var slut så åkte vi hem ett tag sen bar det av till Blackstad där Boif b-lag mötte Vff u. En härlig match med massa mål blev det. Jag tror det blev 6-0 tillslut :D Gott om snygga killar var det också haha. Dessutom så vare kanske Åströms sista match för ett tag framöver. Lätt att vi kommer sakna honom ;d Hur skulle Moa och jag klara oss utan alla Boifare? (a)

Föresten så kan jag ju nämna att jag ska spela a-lag imorgon på Tjustvallen mot Ormaryd. Hoppas på en visnt, eller rättare sagt, vi måste vinna! Laget verkar stark så det ska vi nog kunna klara av :)

woho, inte dåligt med fotboll va? Utan fotbollen skulle jag nog inte ha nått att göra :p Jag hade lite bilder men jag törs inte lägga in dem på Antes dator så det får ni klara er utan.

Nu ska jag gå och hjälpa till med maten,
pusshej

Lifes gonna drop you down like the leaves from a tree

Just nu har jag verkligen ingenting att göra så jag sitter och väntar på att det ska bli match. 18.30 mot Hjorted/Totebo på Tjustvallen. Ni kan ju komma och kolla om ni vill ^^

Hmm, kanske borde jag ta och packa min väska? Jag har ju ett tag på mig men det är skönt att vara klar! :)

Fel och brister, alla har dom.

Don't let them say you ain't beautiful

On my way again.

All she needs is a little confidence
All she knows is to run and hide
Through a lifetime of knocking back
Oh, don't do this, you can't do that
But she never learned to interact
All she needs, little confidence

All she needs is something to believe
Sweet security
All she needs, tries so hard to please
But all she really, all she really needs
Is the confidence


Everybody's getting tired of you

The dreams I dream
the song I sing for you
they're coming from my heart
is my message getting through?


Skolstarten är nära och jag är nervös.


Lars Winnerbäck

Ny singel ute idag! :D

Gå in på hans Myspace för att lyssna på låten! Den är faktist riktigt bra vilket jag tror hela skivan (som släpps i September) också kommer vara. Bara måste köpa den så fort som möjligt efter den släpps. Vill kunna alla låtar när jag drar till Linköping i December! LÄNGTAR!


The All American Rejects






Lyssna och njut. Det gör jag.

Let your memories grow stronger and stronger

Idag har varit en helt okej dag. Jag mest suttit och läst "Ljudet av ditt hjärta" men också vatt ute och åkt 4hjuling med Ante. Vid 6 var jag på träning som gick sådär. Hade ont i magen och mådde illa.. Men jag var med rätt mke iaf.

Här kommer lite bilder från olika dagar.


Blommor från kyrkogården i Hallingeberg. Moa och jag var där för att kolla lite.


Moas farmor och farfars grav.


Kyrkan i Hallingeberg.


En av endast 11(!) bilder från Speedway Grand Prix i Målilla. Som ni ser så regnade det.


Anton bakifrån på 4hjulingen.

Anton och Pontus gnäller på att jag segar ner internet när jag laddar upp bilder så jag får ta resten när jag har tid nån annan gång. Föresten så åker jag till Linköping och Ikea imorgon för att köpa lite saker till lägenheten :)
SNART SKOLSTART!

Du ska vara den du är, inte som alla andra

Jag lyckade lura med mig mamma på fotbollen! :D Fast egentligen hade jag inte behövt åka alls. Boif spelade ur kasst! De borde väl kunna vinna över Hjorted/Totebo ganska enkelt? Jag menar, de hade ett bra lag. Fast egentligen så såg jag inte hela matchen för jag gick till farmor det var så in i gudarnas kallt! Så vem vet kanske tog de in alla tre målen? Troligtvis inte. Väldigt kul dock att prata med Elin. Hon var lite nyfiken på hur det gick till på Barn&Fritid eftersom att hon ska börja där. Faktiskt kul att prata med henne, fick höra en hel del! ;)

nu ska jag flytta mig från Antons dator innan han slår ner mig xd

puss&smek

Look at the stars, look how they shine for you

Nu tycker faktiskt jag att jag har varit jätteduktig! Jag har diskat och plockat undan och städat. I mitt rum har jag rensat ut en massa skit och damsugit så det ser mycket bättre ut än förut! Finns lite till att göra, som att rensa garderoben, som jag tänkte göra imorgon.

Ett stort dilemma, jag vill gå på boif matchen vid halv 7 meen det finns inte en jävel hemma som jag kan gå med. Ni som känner mig vet att jag inte klarar av att gå ensam^^ Hoppas på ett mirakel haha.

puss

Tears stream down your face

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

ingen rubrik

ändrade planer

helveteskukfitta

Låten - jag gråter nästan!


texten är fin som fan och går att hitta här

Give me reason to prove me wrong

And I was trying to act as good as I could
And I tried to look just as cute as I could be
Though I could hardly breathe
Is this the end of you and me?



would u save me?


Sitter vid Antons dator (min är fortfarande på semester) och dunkar musik förbannat högt! Vill försöka stänga ute alla andra ljud. Jag mår ap illa efter maten och det känns som om jag ska spy. Lägger mig antagligen med Twilight ett tag sen. Då slipper jag tänka på all skit runt omkring. Jag tror faktiskt att jag behöver börja skolan för att få något annat att tänka på. För just nu funkar mitt liv inte för 5öre. Men jag vet också att allt kan bli väldigt dåligt då. Jag är rädd. Förändringar är inget som passar in i mitt liv för tillfället. Men en stor jävla föränding är nog egentligen precis vad jag behöver. Börja om, ta dagen som den kommer, komma över allt som rör sig i mitt huvud nu. Det är inget litet projekt men på lång sikt så hoppas jag kunna övervinna det stora hål jag har inom mig. Allt jag måste göra är att tro.

Det bästa är du

Här var det dålig uppdatering ni!

Jag orkar verkligen inte försöka komma ihåg vad jag gjort så jag tänker bara berätta lite kort vad som pågått i mitt liv just nu :)

Det har blivit en massa mys med bästa vännen. Vi har haft filmkväll och bara haft det sjukt skönt. Har även spelat fotboll mot Vimmerby. Den matchen förlorade vi med 2-1 men det var ändå ett bra resultat! Efter fotbollen igår så var det såklart GP i Målilla som gällde. Världens bästa Kung Tomasz Gollob vann och ligger nu totalt tvåa :D Hade verkligen en uunderbar kväll med Mickis (och Anton såklart haha). Sen har jag såklart läst Twilight (igen). Jag får lixom inte nog haha.

nu ska jag försöka hitta på något kul.
hör av er? :)

I tried to believe that it wasn't true




Ingen kan ändra på det.

Har precis kommit ut ur duschen och sitter nu framför "Leila på landet" och äter hemodlade tomater. Så himla gott! Leila lagar alltid en massa god mat så nu är jag hungrig också haha. Kan ju bero på att jag tränat såklart. Träningen var faktiskt riktigt kul och inte alls sådär apjobbig som den kan vara ibland haha. Fast vi var bara 11st. Men det kan vara skönt. Jag blev även uttagen till matchen på lördag. Fast det visste jag ju iofs men ändå. Jag kan fortfarande inte förstå att jag är tillräckligt bra för a-laget. Jag känner mig ju urkass!

Nae nu måste jag verkligen äta något! Sen blir det nog att se på film. "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" går på tv4plus så det blir nog den.

ha en bra kväll :*

Why does it rain?

Som sagt, jag hatar regn. Men jag tog mitt BP-paraply och gick ut med kameran. Men det var väldigt svårt att fota och hålla i det sammtidigt haha.





Nu ska jag klä om och packa väskan inför träningen. Det är fika efteråt så jag kommer nog inte hem så tidigt.

Ha en fortsatt bra dag :)
pussssss

Det som är dåligt kan alltid bli bra igen

Vad är det för fel på vädret egentligen? Jag tyckte att det såg rätt skönt ut så jag gick ut med kameran. Så fort jag kom ut hörde jag hur det började regna på garagetaket men inte där jag stod. Sen kom det närmare och närmare och sen över mig. Men bara i typ 5 sekunder för sen slutade det. En jätte åskknall hördes en bit bort sen gick jag in. Jag fattar inte hur det håller på asså haha.


Det blev bara en bild. hatar åskan så det var därför jag gick in.


The all american redjects - Another heart calls
Låten är underbar!


NU ÅSKAR DET MASSA. MÅSTE STÄNGA AV DATORN!
jag är rääädd :'((

Bildbomb

Tog pr3cis tag i alla bilder som tagits de senaste dagarna. Här kommer ett urval :)



Speedway  Västervik-Dackarna

Anton visade sina speedwayskills i pausen. Grymt söt är han!


Anton rosén som tyvärr inte fick köra.


Lindgrens cykel+mekaniker


Niels Kristian Iversen <3


Avslutar med en pinsam bild som lilla Anton tog haha.



Mys med brudarna i Oxebo

Mickis da smoker!


Moa da drinker!



Fest hos Simon

Tobiiiiiias the man


Moa & Mickis


Makki, Richard och Moa - alla ser helt blanka ut, skyller på sprit och värme!


'
Så det var det de.
Nu ska jag kila och diska för det ser förjävligt ut i köket! Anton åkte precis iväg med Tobbe så jag har iaf huset för mig själv :)

The Call - Regina Spektor

It started out as a feeling
Which then grew into a hope
Which then turned into a quiet thought
Which then turned into a quiet word


Just because everything's changing
Doesn't mean it's never been this way before
All you can do is try to know who your friends are
As you head off to the war


Spotify

Btw,
nån som är intresserad av min favorit spelningslista just nu?

klicka här!

innehåller bla:
Milow's skiva
Miss Li's nyaste
The All American Redjects
Kick
Plain White T's
Green Day
Markus Krunegård

Du fick höra att livet var en dans på rosor

Jag fick ett ryck förut och bakade scones tillsammans med min broder som inte var till så värst stor hjälp haha. Tyvärr blev det inga bilder för det glömde jag helt bort. Men det var väldigt gott!

Nyss var jag ute och letade efter Moa eftersom hon varken svarade på mobilen eller hem. Jag hittade henne nere hos Simon vilket inte är så ovanligt precis ;) haha. Så nu väntar jag på att hon ska komma hit för vi ska ner till Gamleby för att handla och hämta upp Mickis.

Ikväll är det fest och jag har inte en aning om hur det kommer bli.



If it's me that you don't need,
when the lights go out tonight I know,
You're never gonna find your way

När det var du och jag

Min dator funkar fortfanade inte men nu har jag rensat min notebook så kanske jag kan få in lite bilder som jag då lovar kommer upp snarast! Både från Västervik-Dackarna och från vår lilla tjejkväll ute i Oxebo som jag inte nämnt. Det var riktigt mysig och välbehövligt!

Just nu sitter jag och kollar på mtv/ztv för att se om det är nån ny musik jag gillar. Men det är ganska uttråkande så jag antar att jag går ut i solen om ett tag istället.

föresten så vann Boif i lördags med 2-0 mot Fågelfors eller nått liknande haha.
Vår mach igår blev lika. Vi var så skjukt bra! Alla ska ha beröm enligt mig. Till och med jag spelade okej haha. Synd bara att Bojje stackaren fick köras till akuten för hon hade så ont i magen :s Krya på dej!

nu ska jag ta tag i mitt liv!
vi hörs puss

The All American Redjects

Nya favorit bandet!
"Gives you hell" är lite av favorit låten.


Let me fall even if I hit the ground

När jag äntligen bestämt mig för att ta tag i bilderna från speedwayen så visar det sig att min dator har tagit semester. Så det får nog bli att lämna in den eller nått. Tur att jag har min lilla notebook så jag kan kolla de  viktigaste saker på internet iaf. Men bilder kommer det nog inte bli på ett tag.

kl 15.00 är det BOIF match på Torvalla.
Imorgon har jag match mot Hovslätt, de ligger tvåa i serien och jag känner mig sjukt otränad. Vi får se hur det går.

pusshej


Du vet vart det sitter

Jag är supertrött och orkar verkligen inte tänka över vad jag gjort de senaste dagarna. Men jag har haft otroligt fint! Så imorgon tar jag nog tag i det om jag hinner.

Förresten hade jag chansen att åka till Grekland imorgon. Men två veckor var för länge. Det hade varit väldigt skönt kan jag ju säga.

puss

I need some hope

Gårdagen var super mysig och det kommer säkert dyka upp bilder senare! Tack för att du finns Mikaela Danielsson <3
Nu ska jag ta det lugnt för ikväll är det träning.




Det var tropiska nätter och vi låg vakna på taken

Eftersom det inte blev att fota med Moa som åkte till Amanda (jag blev också erbjuden, men jag skulle inte hinna) så gick jag ut själv. Det sög så jag gick in efter högst 10 minuter! Ett par bilder blev det iaf.


Nycklen till min lägenhet


yellow


solros - lite av favoritblomma


Min "turpeng" en dansk enkrona från 1992 (mitt födelseår)


blåvitt, jag älskar ifk göteborg!

Skit tråkiga bilder, jag hade verkligen no fantasy! Det brukar vara så när jag är på detta humör. Men snart drar jag till Gamleby och sedan vidare till Stan med Mickis. Hon brukar få mig på bra humör! ;d Plus att min man är där haha (a)




All den här tiden som jag vilat och velat
Vilat och väntat och kastat bort
Inte nu, kanske sen kommer jag också tycka
Att allt dåligt för med sig nåt gott

I wish I was somebody else

Jävla äckeltandläkare!
Jag borstar fan varje morgon och kväll använder munskölj med jämna mellanrum och äter ibland flourtabletter. Men ändå så visade det sig att jag har hål! Så irriterande när ingenting hjälper. Plus att jag egentligen måste ha tandställning. Men med mitt självförtroende så är det nog inte så värst smart.. Tjuter så fort jag tänker på det.

Jag trodde att min pmsvecka var över. Tydligen inte. Jag gråter mer eller mindre varje dag nu. Men jag vet nästan aldrig varför. Jag förstår mig inte på mig själv...



Jag lovar att bättra mig,
precis som jag sa.
Det går framåt och nu
vet du precis vad jag känner.
hjärta

Markus Krunegård - Stjärnfallet

Lite lätt omgjord bara.

Stjärnorna lyser väl lika klart i din del av stan?
Står du som jag, på din balkong och vilar i kaoset som var? 
Är du där? Finns det nånting kvar?



Are you all alone?

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Mamma och pappa började jobba igen efter fyra veckor semester så det är skönt att ha huset för sig själv. Eller nästan i alla fall. Anton är hemma men han sitter mest vid datorn och stör inte direkt.
Lite duktig har jag faktiskt varit  idag också, jag har plockat i ordning i mitt rum, diskat, och fixat till lite i köket. Så mamma ska slippa det när hon kommer hem.


Lillebror och jag har även hunnit med en liten runda med 4-hjulingen




Nu funderar jag på att gå och ta mig nått att käka :)


Tjejig Bildbomb!

Här kommer det bilder från Erikas fest i lördags.
Jag hade det grymt kul! Ni är fina tjejer!


Nettan ~


Hanna ~


Amanda <3


Uppochner vänd Erika i sina nya brillor hon fick av mej och Moa :))


Lindi ~


Dezzi ~


snygga tjejor :*


Sussi&Erika (:


Tack för en grymt fin kväll!

puuuuuusss


One shot of happy, two shots of sad

Förlåt,
jag råkade nyss radera dig ur mitt liv.
Hur det känns?
Sjukt jävla fel.

Danmark/Kungshamn del 4


Två av syskonen Ekholm, Moa och Joel


i don't wanna lose you my best friend <3


Philip "Jesus" Ekholm


~ ~


Joel letar musslor och krabbor.

Jag tror det får räcka med bilder nu. Lite kommentarer skulle vara kul!

pusshej

Danmark/Kungshamn del 3 (favoritbilder)

Jag har fler bilder som jag verkligen gillar, här är bara ett fåtal favoriter.


Moa ~


<3


hjärta


Ett bergigt ställe som vi besökte i Sverige


snäckor


~

Danmark/Kungshamn del 2


Danmark


Joel tyckte nog att det var kallt haha


Stranden i Danmark


Mina älskade brillor som tyvärr gått sönder "/


Hampus och Henke var för fega för att bada


Danmark/Kungshamn del 1


boif pojkar: Philip, Casper och Hampus


Ett av lagen Boif mötte + de själva


mera boifpojkar :)


Max, Moa, Simon. Tror att dom kollar på Victor eller Oskar haha.


Hampus vid pingisbordet
Jossan: Hampus le lite nu då!
Hampus: såhär?
xd


Early morning?

Fjärde dagen som börjar med huvudvärk, vad är det som är fel? Men det är inte lika illa som igår iallafall. Tack för det.

Gårdagen med tjejerna var riktigt kul! Mitt lag som bestod av Johanna och Kajsa kom tvåa totalt. Vi var hur duktiga som helst tyckte jag :) Vi hade någon slags mångkamp som Putte hittat på. Fem grenar bland annat än som bestod av att cykla/springa till Odensvi. Gissa om jag har ont i rumpan! och fötterna haha.

Nu har jag verkligen inget att göra. Det blir antagligen att bara sitta och vänta på att åka in till Västervik och städa. Fy, jag hatar att städa där. Men sen ikväll drar vi till Erika på fest, ska bli grymt kul! :D

ha en bra dag!

pussar