TisdagmorgonIdag är det tisdag och jag kommer spendera större delen av tiden på campus i Västervik. Vi ska skriva en text inför ett seminarium på fredag. Dock så saknar vi en bok som vi måste referera till och vi har ingen aning om hur vi ska få tag i den. Kan kan bli spännande detta! Först en promenad dock.

Hej

Idag är det torsdag vilket betyder att sista seminariumet i denna kurs går av stapeln kl 13.00. Så himla skönt. Imorgon jobbar jag till 13.00 och sedan får jag helg! Även om jag har varit lite ledig i veckan så ska det bli skönt. Vill baka, plantera örter, sortera saker och bara ta det lugnt! 
Denna vecka har Jesper jobbat tis-tors så jag har haft maten klar och ska försöka ha det idag med tänkte jag :) Bra att han får in lite extra pengar. 
Igår bakade jag muffins och knäckebröd, skulle ha haft frukostdejt med Becca men den ställde jag in då jag kände mig hängig. Kände mig dock lite bättre sen så jag tog mig en promenad till Fritids för att hålla Emma sällskap ett tag. Tog mig även till Actic med Sabina så jag fick ihop hela 88min cardio igår! Så nu får vi hoppas på att vågen börjar peka neråt snart :)
14 februari 2015

Idag är den allahjärtansdag! Gick upp klockan 8 och började dagen med en promenad tillsammans med Jesper. Vi gick ca en halvtimma och det var jättemysigt! Solen sken och fåglarna kvittrade :) Sen tog vi en finfrukost framför tvn. Just nu har jag fastnat lite framför datorn. Såg att det var gratis frakt på fitnessguru så jag slog till på lite saker som jag velat ha länge! ska baka ett förhoppningsvis jättegott bröd när mitt bakprotein kommer hem! :) Igår beställde jag dessutom en hel del från svenskt kosttillskott, ska bli mycket intressant att testa! Blev mest olika hälsokostgrejer, mycket ekologiskt som inte är lika billigt på maxi. Villförsöka lära mig att "baka nyttigare"
 
Camselfie, de va länge sen!
 

Kalmar suger


Uttråkad i bilen påväg till Kalmar. 

Är måttligt trött på att åka till Kalmar nu. Och jag hatar drama! Dagens positiva har varit vädret och den smarriga bullen från det mysiga konditoriet ;) Kl 18.15 ramlade jag in hemma, trött som attans! Satte igång med lite lyxmiddag (korv med bröd haha) innan Sabina skickade ett sms. Så efter mycket om och men så tog vi oss till Actic för att gå/springa på bandet. Kändes riktigt bra!! Så nu kan jag lägga mig med gott samvete :)
Imorgon ska jag till förskolan och jobba 8-16.30 fullt upp!

När natten är här ska jag lämna allt tillbaks

Hur kommer det sig att helgen går så fort jämt? Större delen av min helg har gått åt till att fixa hemma. Har bland annat plockat i förråden, städat garderober, sorterat papper i pärmar, tvättat sängkläder, möblerat om, rensat bort massa grejer och massa mer. Känner mig riktigt nöjd!! Mycket är ju tyvärr sånt som inte syns haha, men det måste ändå göras!
Igår åkte vi till Stenserum för att käka lunch, våfflor blev det! Sen for vi vidare till Blackstad och hämtade en bokhylla innan vi åkte tillbaka till stan. Avslutade kvällen i Gamleby med lite grillat, så gott! Idag har vi käkat entrecote av hjort och bara haft det bra :) Imorgon kommer Frida!! 
Myst med Zhivabebisen 

Planka på Fabriken

Cykeltur i snökaoset

Fick en ny bild på kissen 😍

Lång och välbehövlig paus

Har tagit en liten break från bloggen. Började skriva i dagbok hemma och kände då att det blev så mycket upprepningar haha. 
Annars mår jag rätt bra och dagarna flyter på. Just nu är det den där tiden i månaden när min PMS blir som värst så förra veckan blev en del kaos med totala kraschar. Men jag vet ju anledningen iaf. Försöker ändå vara positiv för det mesta och det går rätt bra. Klarar arbeten i skolan, jobbar lite lagom och tar hand om mig. Just nu är jag dock förkyld men tror att det är på bättringsvägen. Igår tappade jag rösten för första gången sen riktigt långt tillbaka men idag sitter den där den ska igen. Så ikväll tänkte jag försöka mig på ett Bodypumppass igen! Men först ska jag till förskolan och jobba 12-16 :)

Personalfest som slutar i snöbollskrig!

Min älskade lilla kisse, den mörka till vänster :)

Redo för festen i lördags, kanonkul!

Finmat med min andra halva 

Tvåårsmiddag ❤️

Lunch med Mickan