Run away with me

Vid 7 imorse slutade jag jobba och åkte hem till Stenserum och sov. Lyckades sova ända till kl 16! Vaknade av att mamma stod bredvid sängen för att se om jag fortfarande levde haha..

Käkade lite, såg på Harry Potter och åkte sen in till stan för att jobba igen. Så nu sitter jag här och slökollar på "sagan om ringen". Gillar inte den filmen av nån anledning, men det känns som om jag borde göra det!
En av ungdomarna var på hemmakväll och hyrde Madagaskar 3 tidigare idag så det ska nog se den snart istället :D Sen får det nog bli oth igen. Finns inte så mycket som ska fixas inatt så får underhålla mig själv så gott det går :)


Night at TB

Jäkla nattjobb. Varför ger jag mig in på det gång på gång? Två nätter i rad nu dessutom... Tur att alla ungdomar sover, än sålänge, iaf. Med lite one tree Hill, cola och sms så aka jag nog klara några timmar till :)


All those little things

Igår var det torsdag och jag spenderade min dag med att städa huset. Vid 5 åkte familjen till min mormors syster och käkade urgod mat. Jag umgick lite med kusinvitamin också :) Runt 9 kom Jesper och vi tog med oss Paulin hem till Stenserum. Släppte av henne hemma hos henne och fortsatte sedan till mig där vi såg film. Jag fick välja så det blev Harry Potter såklart ;) Avslutade med Paraormal activity 3, jäkla skitfilm som man ändå blir sjukt rädd av.. Skjutsade honom till Gamleby sen där han hade sin bil och somnade gott typ vid halv 3. Bra pojk det där!

Idag sov jag sålänge som möjligt eftersom jag jobbar natt sen. Lite halvsegt sådär.. Så om någon är vaken hela natten så finns jag på mobilen/facebook :D

Julafton och Juldagen

Min julafton såg ut precis som alla andra år. Skönt med traditioner tycker jag. Vi började hos farmor och avslutade hos morfar. Jag hade mest önskat mig pengar och det fick jag :) Men även lite nagellack, te i lösvikt och lite annat smått och gott :) Jag var rätt seg hela julafton eftersom min förkylning fortfarande hänger i, sjukt jobbigt.

På juldagen umgicks jag först med Paulin. Vi dansade till "Just dance 4" så jäkla kul är det! På kvällen åkte jag, Kajsa och Erika till Vena där det var förfest hos Henke. Tog sedan buss till Pumpen och hade en superkul kväll! Somnade på Soffan i Vena runt kl 2.

Igår blev såklart en bakisdag med pannkakor, kebab och film, som det ska va!

Idag är min dag lite oklar än, men tror den kan bli awesome :)

Palladium 22/12

EFter att ha jobbat dom är 10 timmarna så var det meningen att Kajs, jag och Natti skulle ha filmkväll men det hela slutade med att vi drog till Palladium istället! Erika kom in till stan så hon hängde också på :) Vi hade en riktigt jäkla bra kväll! Var lätt en av de bästa kvällarna på ett annars ganska tråkigt ställe haha. Träffade på en hel del kul folk, bland annat Gurra som jag inte sett på supelänge! Dessutom hängde vi med Ivar vilket också är jättekul, länge sen man pratade med honom. Kajsa fick dansa till sin favoritlåt och fick allas humör att gå i topp :) 
När det stängde gick vi till Åhmans där Meijer hämtade upp oss och gav oss skjuts hem till Viborg. Erika och jag sov hos Kajsa så vi slapp gå dom där extra meterna hem haha. Somnade runt halv 5 med ett äkta leende på läpparna. Så himla fint. Tack tjejer, ni är bara för bra! <3

När livet ger det lilla extra

Äntligen fick jag gå på bio!! Tog med mej en rolig prick och såg premiären av "Berättelsen om Pi". Faktiskt en riktigt bra och sevärd film! Jag var dessutom gullig och betalade min "dejts" biljett, man måste va snäll mot dom som har det sämre ställt ju ;) Det får bli dagens goda gärning!

Innan bion jobbade jag på TB. Inte varit där på mer än en vecka så det var skapligt skönt att vara tillbaka :') Imorgon ska jag tillbaka och jobba ett 10-timmarspass. Vem fan bryr sej om en förkylning när man får umgås och bara ha det så jävla kul?!


20/12

Jag åkte inte på nått julmys idag. Kände mig inte tillräckligt pigg och är det fortfarande inte. Har iaf försökt med lite olika huskurer och hoppas att det hjälper lite. Ska nog krypa ner i sängen snart. Men först lite jaktfilm med pappa haha :)


All the small things

Vaknade upp med jätteont i halsen och bara allmänt äckligt förkyld. Så himla inte kul! Har hela resten av veckan planerad och vill verkligen inte behöva ställa in något..

Torsdag: Julmys i Norrköping
Fredag: Jobba delad tur, bio (?)
Lördag: Jobba 8-18, Palladium
Söndag: Julklappsfix


1D

Så himla besatt, fan dej Nathalie :(


The right side of the wrong bed

Tror att jag fortfarande är bakfull från i lördags. Vilken jävla grym kväll det var!! Fick umgås med folk jag verkligen tycker om har saknat. Tjejerna fixade allt så det blev perfekt! Sen att jag blev för full och antagligen gjorde bort mej skapligt får jag väl bortse från :)) Har lite att fundera på såhär i efterhand.

Idag är en seg dag med huvudvärk och skit. Och jag vill fortfarande gå på bio!! Nån som har tid i veckan?


13/12

Min delade tur igår sätter sina spår idag! Trött och lite halvt illamående ligger jag och tittar på tv. Tänkte åka in till stan och se på bio men hoppar nog det.
Det enda jag ska göra idag är att byta hela familjens sängkläder och skala potatis haha. Kul dag har jag hört! :))


Man ska aldrig säga aldrig.


Heart

Idag har vikarierna rockat lite på TB. Vi beställde pizza, fixade med kort och snackade lite strunt. Tre personal på tre ungdomar! Så jäkla bra människor det finns :')


En extra broder?

Efter att ha spenderat några timmar i Norrköping så är jag nu i Västervik istället. "Umgås" med Ante och Lukas. Lyckas alltid pricka in att sova här när Lukas är här haha. Känns lite som att ha en extra bror! Men det är ju alltid trevligt :)
Ska ta och fixa till mina naglar lite nu, dom ser förjävliga ut och delar sig hela tiden :( Måste få lite ordning på dem tills helgen ju!!


Like birds in the sky

5 jobbdagen irad nu. Känns som om det blir väldigt mycket om mitt jobb i bloggen. Men just nu är jag helt inne i min lilla TB-bubbla för det är där jag trivs som bäst för tillfället! Idag bakad jag pepparkakor med en tjej, dom blev såklart supergoda! Hade med mig kameran för att fota lite men glömde visst det. Fick dock en del roliga bilder på Pernilla när vi skulle ta en ny bild till personaltavlan haha. Skrattade tills det kom tårar! Vi var nog lite för trötta skulle jag tro ;)
Imorgon blir det inget jobb för då är det dax att åka till Norpan en sväng. På onsdag därimot så är det viariedag på TB. Det ser jag fram emot :D

Maskinen ba spyr i ditt face!

Idag är jag riktigt trött.
Började gårdagen med jobb. Hade lite nagellacksmålning och jag fick en beställning så nu måste jag till Norrköping och köpa lite lack haha :D Fruktansvärt fnittrig personal resulterade i många goda skratt haha. Så jäkla sköna! ;)
CVid halv 3 begav jag mej hemåt, fixade mig och sen vidare till Vederhult för att plocka upp Frida, Kalle och Christin. Vi skulle nämligen till Vena för att förfesta lite innan Metro. Strax efter halv 11 drog vi oss till Metro. Frös halvt ihjäl när vi skulle in men det var det värt. Maskinen är så jävla grymma! Dom spelade alla mina favoritlåtar så jag är supernöjd! :D Vid 2 tänkte vi åka hem men vi fick stå i världens kö där vi höll på att bli ihjälklämda av allt folk. Har nog aldrig känt mig så instängd. Det var riktigt obehagligt :s Klockan 4.15 landade jag iaf i min säng efter att ha skjutsat hem Victor och Kajsa. Det kan vara anledningen till att jag är trött haha..

Imorse när jag kom upp hade pappa gjort scones, skapligt lycklig man blir när man möts av nybakat :') Ante och jag tog en sväng för att kolla om grisarna varit framme och sen åkte jag till jobbet igen. 4 dagen i rad och det börjar kännas! Men hade iaf en mysig söndagkväll. Var bland annat på Lucia i Simhallen, spelade yatzy (som jag vann!!), käkade "buffé" och kollade julkalendern såklart! :) Älskar verkligen den, så jävla bra!
 
Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och läsa lite i mina nya skolböcker...

Never give up

Åh vilken mysig jobbdag jag har haft!! Fredagsmys med tacos, popcorn, trekort, julkalendern och sköna människor. Blir inte bättre än så! :')
Kom ganska nyligen hem till lägenheten efter att ha skjutsat hem Therese, dagens goda gärning! Har sällskap av en polare till Ante som han lånat ut lägenheten till haha. Dock är han osocial och spelar data så jag ser lite på tv och chillar. Jobb imorgonbitti igen :D


Sunrise

Såhär såg det ut när jag gick upp idag! Termometern visar -8 och solen lyser, vintern när den är som bäst :)


Ordning och reda

Jobbade som sagt var några timmar imorse. Missade julkalendern dock så nu måste jag komma ihåg att se den ikväll! Efter jobbet tog jag mej ner till stan för att plocka ut en sista biljett till Maskinen på lördag. Ska bli riktigt kul!!
Nu är jag iaf hemma i Stenserum och har precis tagit en dusch efter att ha kört ett "träningspass" med Just Dance 4. Man kan faktiskt bli rätt svett om man kör ordentligt :)
Har även tagit tag i det där med att beställa kurslitteratur. Orkade inte leta massa begagnat så jag beställde nytt för nästan 800. Kul att lägga pengar på tråkiga böcker..

Nästa projekt idag måste bli att städa rummet. Har inte packat upp från Ullared än utan allt ligger i min säng och jag vill gärna kunna sova där inatt hehe..

Jag är bara lite lost

Hänger inte riktigt med i svängarna, mitt schema är fullpackat!
Helgen var jag i Ullared och gjorde av med massa pengar. Men faktiskt inte så mycket onödiga grejer! Kom hem på söndagen och spelade "Just Dance 4" hela kvällen, superkul!!

Måndagen spenderade jag i Norrköping. Hade först lektion sen mötte jag Frida. Så himla skönt att umgås med henne igen, det har jag saknat! Vi lunchade, fikade, köpte massa bra att ha saker till deras födelsedagsfest och planerades massa. Vi är så himla bra :D

Tisdagen jobbade jag kväll och det var som vanligt jättebra :)

Sen är vi då framme på idag. Jag skulle egentligen ha åkt till Norrköping men vi var insnöade hemma.. Mamma och pappa blev sena till jobbet och jag fick stanna hemma haha. Tog mej dock fram till farmor framåt 12 så vi kunde baka lite :)

Just nu är jag i lägenheten i stan för imorgon ska jag upp och jobba igen! Dock bara en morgontur men bättre än inget! :)