Tuffa tider

Jag är helt slut! Det händer en hel massa grejer just nu. Vissa bättre än andra. Men framförallt så har jag extremt mycket otur. Bränner mig, spiller, slår mig, misslyckas och massa annat hehe.
Idag gick jobbet super, ända fram till efter 2 då de blev lite kaos. Sen kom en taxi 45 minuter sent så jag och den andra sommarvikarien Daniel fick stanna kvar längre. Gick helt okej men vi var skapligt sega sista kvarten haha. Nåja, trivs superduper på Fritids iaf :)

All eyes on me

Helgens jobb tog på krafterna. Vi gick en man kort hela helgen så det gällde att vara på helspänn och försöka ha koll på allt och alla. När jag slutade igår så kände jag hur jäkla slut jag var i hela kroppen och framförallt huvudet haha. Åkte hem till Stenserum så fort jag slutat i hopp om lite lugn och ro. Åt god mat och läst lite. Typ vid nio på kvällen kom Gabbe till mig. Jag tvingade honom att se Twilight, han somnade haha :( Sen såg vi The Caretaker innan han var tvungen att åka hem. Stolt över mig själv som lyckades hålla mig vaken till 2 haha!

Idag ska jag spela fotboll i Loftahammar. Får se hur det går då halsen fortfarande inte är riktigt okej.

Old times

Missing

Instagram

Bästa dagrna


Hard work

I sommar kommer jag inte göra annat än att jobba typ! Men det är ju bra med pengar :) ska egentligen jobba idag men jag bad om att få ledigt om vi får några avbokningar. Och som det ser ut nu så blir jag ledig!!

Veckan:
Måndag: Jobb 9.30-15.30, Farmor
Tisdag: Fotbollsskola, jobb 15.45-20.15
Onsdag: Fotbollsskola, Kajsa <3
Torsdag: Jobb 9.30-15.30, Träning
Fredag: Midsommar i Össebo
Lördag: Jobb 14.00-21.30
Söndag: Jobb 06.30-14.30


Need a change

Ska snart beställa klipptid och jag bara måste göra en dip dye då. Blir bara mer och mer sugen på det ju fler bilder jag kollar på!! Kanske inte tar en färg som syns allt för mycket dock, det återstår att se :)


I will stand by your side

Jag har haft riktigt sjuka och bra dagar sen jag skrev sist. Tänkte skriva lite om det senare nån gång (så jag kan gå tillbaka och minnas). Men just nu känner jag mig inte så pigg på det. Har jobbat både igår och idag. Dessutom en timma extra idag. Vi fick riktigt tråkiga nyheter innan vi gick hem och det påverkade mig väldigt mycket. Jag vill ägna min jobbarkompis en varm tanke och alla andra berörda också såklart.
Kom ihåg att ta vara på varandra för man vet aldrig vad som kan hända.


Silence is a girls loudest cry

Det där äventyret jag skrev om för 5(!) dagar sedan var en tripp till Helgesbo för lite festande med folket där. Hade faktiskt en helt okej, nykter, kväll som slutade med att jag somnade bredvid en främmande karl haha. Var dock inte så lätt att sova när några har sex i sängen bredvid, tack för den!

Annars har det varit en ganska lugn vecka med fotboll onsdag och söndag, träning torsdag, grillfest fredag och Studentmottagning på lördagen. Blev dock sjuk i fredags (Emelie smittade mig antagligen hihi) så nu ligger jag hemma i sängen och hostar som en galning. Trist!

I won't give up

Snacka om att helgen har varit helt jävla underbar! Har träffat många av mina fina vänner, festat i Blackstad och Käreby, spelat fotboll och vunnit och sen en massa mer! Jag har varit så upp och ner senaste tiden så det var riktigt skönt att få umgås med dom bästa.
Imorgon ska vi ut på äventyr, det ser jag fram emot! ;)

Tonight i let go

Lägger alla bekymmer åt sidan och peppar kvällen. Fuck tårar och magvärk!