Bort med det sjuka och in med det friska

Typiskt att internet på mobilen ska ta slut när man ligger hemma och är sjuk.. Vem orkar plocka fram datorn lixom? Dessutom kommer jag varken åt snapchat eller instagram, segt! Får åka till Jesper imorgon där det finns Wifi och hoppas på att det kommer nytt på lördag.

Annars mår jag bättre. Igår kunde jag börja äta soppa och idag kan jag äta det mesta. Riktigt skönt!! Jag har inte gått utanför dörren sedan i tisdags så det är dags att bli frisk snart. Igår var jag väldigt seg och hade nog lite feber av penicillinet så jag låg i soffan och kollade på OTH. Hann med hela 10 avsnitt innan det var dags för Farmen haha :) Idag är jag piggare så jag har passat på att diska, tvätta och byta sängkläder. Ville få bort alla bakterier som fastnat lite här och där.
Imorgon ska jag till praktiken. De ska ha lite planering och sånt så jag behöver vara med så jag vet vad som sker. Ska börja kl 8 så jag inte skulle behöva gå upp så tidigt. Får se hur länge jag blir kvar, beror nog på hur jag känner mig :) Behöver verkligen få träffa lite folk, blir galen av att sitta stilla här!!


Gör mig frisk

Jobbet imorse var riktigt jobbigt. Åt knappt nån frukost och lyckades trycka i mig ett par pannkakor till lunch. Så jag ringde och fick en tid på Esplanaden vid 13.45. Precis som jag trott hela så visade det sig vara halsfluss så jag fick pencillin. Åkte förbi förskolan och förklarade läget. Vi bestämde att jag till att börja med är hemma onsdag och torsdag. Fy vad tråkigt :( Och ingen träning på minst 10 dagar, så besviken.

Innan jag kom hem handlade jag yoghurt och soppa men jag kan inte äta något av det, värdelöst! Är så fruktansvärt hungrig!! 
Gud vad jag gnäller, finns dom som har det värre hehe. Men jag har aldrig haft halsfluss förut så jag tycker det är okej att klaga lite. Trodde inte det skulle göra såhär ont!



Halsont

Idag har jag så fruktansvärt ont i halsen. Vill bara gråta för det gör så ont :( har dessutom värk i hela kroppen och känner mig fruktansvärt seg, har ju inte tid med detta!! Body Pumpen ställde jag in förut såklart. Istället ligger jag i soffan och försöker äta något men det är hopplöst. Jag lyckades iaf klara av en hel dag på förskolan. Det var både trevligt och givande! 

Imorgon väntar både jobb och praktik och jag vet inte hur det ska gå. Får hoppas på att halsen inte är lika illa och proppa i mig bafucin och andra tabletter. 

Önskar Jeppi var hemma och kunde ta hand om mig 💕

Mitt liv just nu

Jag har fullt upp och därav ingen tid till någonting annat än praktik, jobb och träning. 
Började praktiken i tisdags och jag stortrivs! Har ett helt underbart gäng med barn i åldrarna 2-5 och flera bra pedagoger! Kunde inte fått en bättre plats :) Imorgon ska jag dit igen men då är det stängningsdag så vi ska träffas all personal. Sen ska vi äta pizza också, ska bli trevligt :) 

När jag inte är på praktiken så jobbar jag. Denna helg blev det lördag kväll och söndag morgon. Två riktigt bra pass med mycket skratt, supergod mat, härliga ungdomar/barn/personal och lite spel på det. Så värt att skippa all alkohol för att istället tjäna pengar! Och på tal om alkohol, detta året ska jag dricka väldigt få gånger. Typ fyra tillfällen har jag bestämt mig för om det går. Jag kommer både spara en hel massa pengar men träningen kommer ge bättre resultat också! För träna det gör jag. Denna vecka blev det:
Mån: Kettlebell
Tis: Actic
Ons: Actic
Tors: Bodypump
Lör: Actic
Är verkligen helnöjd! Försöker få in som rutin att träna efter praktiken och det har funkat bra :) imorgon har jag Bodypump inplanerat men som det ser ut nu så får det nog vara. Har dragit på mig en förkylning som till största del satt sig i halsen och det ska man ju inte träna med. Typiskt! Men jag var ganska förberedd, är inte van vid bacillerna på förskolan än ju haha.. Nåja!

Annars så är det okej med mig. Jag har inte haft någon tid över för mina vänner men jag hoppas att dom respekterar att jag har lite mycket just nu. För vid sidan om allt detta så försöker vi även få ordning på boende, det är inte lätt och verkar ta tid. Men vi gör vad vi kan. Jag vet att jag är dålig att höra av mig men det är heller inte många som hör av sig till mig. Men det löser sig säkert snart! Men ni ska veta att jag verkligen behöver ett tjejsnack snart med gänget för jag saknar er!!

En liten uppdate för er som är intresserade :)



Torsdag

Träningsvärken är total, precis som jag trodde! Så jag tänkte försöka träna bort det med lite fotboll hehe. 

Idag har Jesper och jag varit och tittat på en lägenhet. Helt okej fin och så men inget vi ska ha, vi har ju lite andra planer som vi hoppas på :) 
Resten av dagen har jag plockat undan julsaker och städat. Skurade till och med golvet faktiskt. Har dock lite kvar att göra men det får bli en annan dag! 


Länge sen jag var klädd såhär, sjukt snyggt!

Slut som artist

HerreJesus va slut jag är i kroppen! Känns att jag inte kört body pump på ett tag! Kommer ha fin träningsvärk imorgon hehe. Nu längtar jag till klockan 12 så Jesper kommer hem :) Har inte träffat honom på mer än ett dygn, det är för länge ;) 

Tomater, paprika, gurka, ägg och makrill, perfa efter träningen!! 

Tis-ons

Sist jag skrev så sa jag att jag skulle få sova utan Jeppe, men gissa vem som knackar på dörren mitt i natten? Min fina pojk såklart! Så jag somnade rätt gott bredvid honom :) När vi vaknade begav jag mig till Actic och han åkte hem. Lyckades ta mig igenom löputmaningen på crosstrainern så jag är nöjd! Sen åkte jag hem till Jeppe för att luncha med honom :) 
När han åkte till jobbet så for jag till Stenserum för att plocka upp min bror och ta honom till Gamleby, han hade ingen bil och ville väldigt gärna till systemet så jag följde med honom såklart ;) Sen käkade vi god mat med familjen, mysdag! På kvällen åkte jag hem och slocknade trots att jag var ensam. 



Idag har jag suttit på Campus och skrivit klart min hemtenta, två dagar i förtid :D jäkligt skönt!! Firade med en tripp till Jula och CO för att handla lite bra att ha saker som en skohylla och ett hopprep som räknar antalet hopp haha. Nu ska jag snart slänga i mig ett mellanmål innan det är dax för lite Body Pump. Nytt pass ska det tydligen vara också, kul! 

Var förbi Djurmagazinet en sväng och insåg att kaninen jag vill ha är såld! :( Hittade dock denna som jag föll för :')

.

Det där med löpningen kan ni ju stryka, har öppna sår på båda hälarna efter bara en liten promenad.. Har iaf rengjort och satt på compeed nu så hoppas det blir bättre! Läste att ett alternativ till löpningen kan vara crosstrainern så får se om det känns bättre, det nöter inte ilka mycket på hälarna. Får testa imorgon. 

Nu ska jag egentligen sova men jag kan inte. Har haft ett tryck över bröstet och huvudvärk de senaste dagarna och så även idag tyvärr. Att jag dessutom ska sova utan min andra halva gör inte saken bättre, buhu :(
Kvällsveckorna suger!!



13 januari

Idag har jag spenderat ca 5 timmar på Campus hör i Västervik. Lyckades skriva klart 3/6 frågor på hemtentan så jag är nöjd!
Ska snart dra på mig lite kläder och dra till gymmet, idag börjar nämligen "Wargrun" så jag tänkte köra en sväng på löpbandet! Men först ska hälarna tejpas, fuck skoskav!!

Promenad från Campus


Hej

Jag glömde skriva om fotbollsträningen!! Regnet öste ner och det var kallt. Men jag pratade en hel del med Kenna och Sven och även nya fystränaren Thorbjörn. Vi bestämde att jag ska träna på konstgräset på torsdagar och kanske komma nån tisdag också för att se vart jag ligger "fysiskt" hehe. Så det gäller att hålla igång med actic nu känner jag! 

På tal om Actic så var jag och Sabina där idag igen, hon har köpt kort nu så det lär blir fler gånger :) Blev inte riktigt lika långt pass idag då vi var bortbjudna till farmor. När vi kom hem därifrån så hämtade vi upp Joachim och åkte sedan på bio. Vi såg "the wolf of Wall street" som var typ 3 timmar lång. Den var riktigt bra, men lite väl mycket sex och droger haha! Helt klart sevärd dock :) Just nu ligger Jeppe och jag i sängen och ska snart dra på en film tror jag.

Lycklig kille, det har ju kommit snö!

Träning

Precis hemkommen från ett riktigt bra pass på avtic med Sabina! Så nu käkar jag lunch i form av smoothie som jag gjort i min nya favoritmaskin :) 


Uppe med tuppen!

Idag ska jag jobba några timmar på morgonen innan skolan så jag gick upp när Jesper gick upp. Lite väl tidigt kanske men då fick vi lite tid tillsammans iaf :) Jag slutar vid halv 10 och efter det ska jag vara i skolan mellan 11 och 14.30. När jag kommer hem ska jag slänga i mig lite mat och sedan är det fotbollsträning som gäller! Är faktiskt lite nervös haha.. 


Imorgon (om jag orkar) så åker julgrejerna bort, känns lite trist dock.

En kväll med min pojk

Nu har jag precis landat i sängen på Hornsvägen, mitt andra hem haha. Jesper ska precis stänga av datorn så vi får mysa lite innan det är dax att sova. Idag lagade jag mat så den var nästan klar när han kom hem. Kände för att vara lite gullig :) Det blev "kycklingknyten" typ och så slog jag på stort och gjorde pannacotta till honom när jag ändå höll på hihi. Vi hann även se "Priest" i 3D innan vi for hit. 
Älskade lilla pajas!

Tisdag med brudarna

Jag fick en hel del tvättat igår! Har bara nån maskin kvar och den ska jag lägga i här uppe tänkte jag :) Måste dock ta tag i att vika tvätten och lägga in den. Men det gör jag senare! 
Efter tvättandet så åkte jag till Emelie där även Dessi var, vi käkade god mat som Emmis bjöd på och sedan såg vi ett par filmer med popcorn och vindruvor till, mums! 

Biokänsla gånger 1000! 

7 januari


Imorse gick jag i regnet till Campus för att fixa lite småsaker med min grupp. Sedan gick jag hem igen och bokade tvättstugan. Har inga rena kläder kvar typ haha..
Nu ska jag äntligen äta lite lunch och sedan är det dax att springa ner och lägga i en ny tvätt :)

Måndag

Idag har jag fått klagomål på min bloggning och det tar jag självklart på fullaste allvar hehe..

Har haft en finfin dag idag. Började med ett träningspass tillsammans med Sabina, Emelie och Mickis på Actic. Vi gick igenom lite maskiner, testade friviktsgymmet och avslutade med plankan + stretch. Sen åkte Sabina hem och vi andra drog vidare till Subway och sedan till Gamleby för att de på bandy. Kallt men trevligt! :) Lilla Lisa fick också leka med oss då måste jag ju tillägga ;) 


Slog på stort och fixade bilder till och med!!

Måste även tillägga att igår så var jag på ljusparty hos Emelie med massa flickor och det var supertrevligt! Avslutade kvällen med en sallad tillsammans med Dessi, Mickis och Emmis på Maxi :)

Hej

Någon dag tänker jag ta tag i att komma ifatt här på bloggen. Mycket har hänt! Men just nu orkar jag inte. Istället sitter jag i Jespers säng och funderar lite på mina nyårslöften.