Bra dag

Idag har varit en helt okej dag. Vädret kunde ha varit bättre dock! 
Vi träffades med gruppen hos Anna idag och fick då träffa Alexander igen, som han växt lilla pojken! Så sjukligt söt. Vi lyckades även få klart våra kompletteringar så det är inskickat och klart. Förut var jag även och postade ett par paket med böcker i, 600kr ner i fickan, det tackar vi för!! Skönt att bli av med lite i hyllan som börjar bli full haha. 
När jag kom hem gjorde jag matlådor. Skulle egentligen gjort det igår men så hängde jag med Becca och även Emelie senare och det slutade med att dom stannade kvar och käkade med mig och Jesper så jag fick inte så mycket gjort direkt ;) Men trevligt var det! :) 
Nu hoppas jag få mysa med Jesper innan han ska sova, och när han somnat så ska jag titta på PH. Kände för att hänga med i svängarna denna säsong ;)

Soffmys med regnet smattrandes utanför (och ja Emelie, det är ditt linne haha..)

Bilder

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder som inte visats, kul att spara dom här :)


Hästfolket från Norr i Råshult, så himla bra föreställning!! 

Öland med min fina pojk ❤️

Inte så fin jämt dock..


Lag-VM i speedway med ett härligt gäng :)

Marre hälsade på inne för första gången


Kanondag på Öland med jobbet :)

Mys hos morfar

Fotboll med Jeppe och Henrik

Ösregn i Ullared, men vi blev nöjda ändå! 

.

Jävlar vilken kväll! Helt klart den bästa på mycket länge! Massa skitsnack, mat och annat mys med fina kollegor och sen utgång på Sahara till stängning. Trött och en aning förvirrad (läs full) så lägger jag mig och inväntar morgondagens svar. Hoppas på tur

Söndag

Idag har varit en bra dag från kl 12. Innan dess låg jag i magsmärtor.. Jäkla mensvärk! Ett rent helvete faktiskt..
Har varit en sväng hos farmor och firat henne på födelsedagen :) Vi fick fika och jag passade på att putsa min ring som fått sig lite missfärgningar av kloret i vattnet på Ölands Djurpark haha. 
Sen vi kom hem så har vi ätit med Jocke och bara slöat. Just nu ligger jag dock och planerar inför kommande "projekt". Har bland annat kollat in en liten frys som jag vill ha och så klickade jag hem lite portionspåsar från FG. Ska bli spännande att smaka :) 

Imorgon jobbar jag min sista schemalagda dag på TB/Mid och på tisdag åker jag till Ullared med mina Sallermotjejer!! Ledig dag

Äntligen en ledig dag! Jag behöver verkligen det. Har kommit efter med precis allt här hemma så det ser förjävligt ut. Men en tvätt ligger i maskinen iaf så jag är igång!
Dock så började jag dagen med en 30mins powerwalk. Så skönt! Har verkligen saknat det.
Nu blir det frukost innan jag sätter igång med städningen!

TPL

15 timmars jobb senare: sjukligt trött och världens huvudvärk. Värt det? Absolut inte.