Energi

Igår samlade jag massa energi och motivation hos min fina vän i Vederhult! Våfflor, plantering av kryddor, tabatapass och massa snack såklart. Helt underbart! Sånna dagar kan jag leva på länge :) Kom hem lagom till att maten var klar, slökollade på tvn och sedan somnade jag gott bredvid min andra halva. 
Idag vaknade jag upp och skulle egentligen jobba men så blev det inte! Istället har jag byggt ihop mina stolar så nu har jag hela matgruppen klar. Mycket nöjd med resultatet! Just nu sitter jag på baksidan av huset och lapar i mig lite sol. Det blir alltid jättevarmt här så fort solen kommer fram! Ska unna mig en andra kopp kaffe i solen innan jag tar tag i lite tvätt och plugg!


Tisdag 10/3

Igår började jag dagen med en promenad i det fina vädret, plockade lite hemma och sen åkte jag till campus för att plugga 10-14. Tack vare Fiffan så fick vi klart vårt arbete!! När jag kom hem skruvade jag äntligen ihop mitt nya fina köksbord! Sen handlade jag och bakade bananbröd. Bjöd Jesper och Leo på fika ute i solen också, så skönt! På kvällen bjöd Jesper mig på middag på Guldkant. Han hade bokat bord, väldigt gulligt av honom då det inte hör till vanligheterna haha. Trötta efter maten och somnade redan kl 22!

Idag gick vi upp kl 7 för att inte få för många sovtimmar. Lyckades sätta igång med städning av köket efter lite frukost. Ville få det fint innan bordet lyftes dit. Var också iväg en sväng till Mio för att köpa olja så nu har jag precis oljat in bordet. Är så nöjd med det! Dock har vi inte tagit tag i att fixa stolarna än då vi först måste få bort de gröna. Vi åkte också förbi Clas Ohlson för att köpa en bluetooth avtryckare till min selfiepinne haha. Plockade även ner ett lätt och smidigt tangentbord till mobilen/surfplattan! Egentligen borde det vara köpstopp för mig men hittar ju så mycket bra saker!! 
Nu ska jag snart slänga i mig lite kvarg innan jag går till förskolan för att jobba några timmar :)

Stressig dag

Tur att jag hade en superbra dag med Frida igår för denna dag har inte varit lika kul. Skola, jobb och tandläkarbesök. Att jobba var okej men resten kan jag lika gärna struntat i!! Nåja, äntligen är denna dag slut! Behöver verkligen få sova efter två nätter med sjukligt dålig sömn.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, världens bästa jobb med världens bästa kollegor ❤️ Så tacksam!

Söndag 1 mars

Usch vilken svullohelg detta har blivit. Jag har inte ens orkat ta mig ut på morgonpromenad?! Idag var jag dock ute en sväng med Jesper. Vi har fixat en liten intern tävling som förhoppningsvis kommer sporra och motivera mig! Har några kilo som bara måste bort till maj! 

Idag ska jag jobba 14.00-21.30. Har några pass inbokade i Mars så det är superskönt! Jobbar jag dem så behöver jag inte ta mer om jag inte vill :)

Fulaste kaninen i stan