Plogcupen!



Iiih, Moa fixade skjuts till Överum så det blir lite BOIF iaf :) Tack och lov säger jag bara! Hade inte orkat sitta och glo hela dagen haha.
Nu ska jag klä på mej lite ordentligt och fortsätta lyssna på min goa spelningslista okey, here we go (jag vet, bästa namnet ju? haha)

This ain't a love song


Sorgligt men sant

Jag insåg nyss att jag har inget att se fram imot! För att orka med att gå upp på morgonen brukar jag fokusera på något kul som kommer hända inom en snar framtiden och tänka "Om jag klarar denna dag är jag lite närmre". Jag vet att det låter som om jag är värsta deprimerad eller så men det är jag verkligen inte! Jag har bara väldigt svårt att se saker från den ljusa sidan och att vara positiv är jag ännu sämre på. Därför fungerar det här väldigt bra för mig. Men nu när jag inte har något att se fram imot, hur ska det då gå? Visst finns det saker längre fram som jag ser fram imot, typ studenten men det är ju superlångt kvar! Jag menar mindre saker som resor, träffa speciella människor och annat kul som kan tänkas hända. Det är nog därför det är viktigt för mig att planera saker ordentligt, så jag vet att det finns något att se fram imot. aja.
Imorgon är det ju iaf fest hos Susanna, det ska bli riktigt kul faktiskt! Dock så hade jag mer än gärna åkt på fotbollen i Överum först. Men som vanligt så kommer jag inte någonstans. Ingen skjuts. Nån med körkort som ställer upp? (a) Önskar jag kunde fråga dej.

Ne nu ska jag rycka upp mej och läsa lite. Måste börja på en ny bok nu när jag läst ut den förra.

Music ♥


Ellie Goulding – Starry Eyed

Leona Lewis Feat. OneRepublic – Lost Then Found
Tove Styrke – Million Pieces
Jason Derulo – Ridin' Solo
Lifehouse – Halfway Gone
Mohammed Ali – Lever För Det Här
Kent – Varje gång du möter min blick


Lite gott och blandat sådär, jag gillar det!


Mina händer rörde aldrig din hud

Och varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod
















Nytt!

Lite av det jag köpt i Malmö och Göteborg.
På bilderna saknas ett par jeansshots och en bh.





1. Hjärthalsband 30kr REA! Ur och Penn
    Glasögonshalsband 30kr REA! Ur och Penn
    Knappörhängen 20kr REA! Ur och Penn
    Örhängen 59kr Gina Tricot

2. Grått, vitt och svart hårband 20kr HM
    4 färgade hårband 5kr/st Glitter outlet
   
Breda hårband 10kr/st REA! HM

3. Nagelack 55kr/st Åhlens

Smultronstället

Igår ringde kusin Paulin mig och frågade om jag ville följa med till Smultronstället och självklart tackade jag ja! Helt sjukt så stora glassarna är. Jag orkade inte ens med halva min "Fenix" och ändå är den en av de mindre glassarna.
Efter vi käkat glass så gick vi in på "Glitter outlet" och där hittade jag 4 hårband till fotbollen för bara 20kr, mycket bra fynd! Jag har hur många som helst men lyckas alltid tappa bort dem haha.
När Anton och Ponuts tröttnat, efter (ca 2 min) så åkte vi vidare till Linköping. Jag hittade inget. Försöker hålla i pengarna tills den 9 Augusti då jag ska shoppa med mina babes :)
På kvällen skulle jag tränat fotboll men det var inställt pga allt regn. Planerna blir så förstörda. Så istället så läste jag ut "Vampyrens märke" Läste ut hela på samma dag. Sjukt bra bok! Nu bara måste jag läsa de andra delarna!

Idag så ska jag bara ta det lugnt. Kanske städa mitt rum för det behövs verkligen! Måste även måla naglarna tills imorgon. Då är det födelsedagsfest hos Susanna! :D



I miss you

Tråkigt att jag inte hinner med bloggen asså. Men det känns faktiskt som om jag har fullt upp! Och att sitta vid datorn gör mig så sjukt seg.

I måndags var jag jätteseg efter Göteborgsresan så jag tog det väldigt lugnt, packade upp resväskan och läste i stortsett hela dagen. På kvällen tog jag iaf tag i mig själv och tränade och efter det så tog Moa jag och Mickis bussen till stan för att besöka några pojkar.
Runt 11 hade vi duschat och fixat till oss och var färdiga att bege oss bort mot Skyttegatan där Liffner, Anton och Albin höll hus. Hade en jättetrevlig kväll där och vi fick även sova över :)
När vi vaknade drog Albin till Öland, Mickis skulle jobba och Anton skulle ut på sjön eller nått så Moa och jag stannade kvar hos Liffa och hjälpte honom städa och så.
Mickis hade lunch vid 12 så då möttes vi nere på Morella och käkade lunch ihop. Sen var det bara att vänta på att få komma hem till Stenserum igen.
På kvällen var vi i Överum och kollade på plogcupen. Det gick skit dåligt, Boif förlorade mot Överum och får spela om tredjepris på Lördag. Men det var ändå kul att se på lite fotboll igen :) På kvällen sov Mickis och Moa över hos mej.

Idag vaknade vi av att mamma hade dukat fram frukost till oss så vi käkade lite och tog sen mopparna fram till Odensvi. Vi badade, käkade jordgubbar och sen bad vi pojkarna att spela fotboll med oss. Så nu är jag helt slut i hela kroppen! Funderar på att läsa lite i "Aldrig Fucka Upp", har snart läst ut den, den är bra! En kopp kaffe skulle sitta fint också!


Dagens fråga


Liseberg 24/7-10










Xperia x10 mini pro

Hemma igen!

Igår kom jag hem från en superfin weekend i Göteborg. Det blev Liseberg och Nordstan. Och såklart bara en massa skitsnack med flickorna. Underbart fint. Nästa gång ska vi se till att vara där längre och så ska Mickis helst inte hoppa på kryckor ;)

Lite tid över = bilder från Malmö!






Uppdatering

Det här med blogg fungerar inte riktigt på sommaren, det har jag verkligen insett!

Igår kom jag hem från Malmö runt 2-3. Har haft riktigt goa dagar där nere bortsett från att jag fick sova i tält. Det var sista gången kan jag lova! På tisdagen var vi i Danmark och jag inhandlade lite kläder och njöt av solen. Lite bilder och sånt dyker nog upp med tiden. Måste bara få tid till det!

Vid 4 idag åker jag och Moa till Mickis. Vi skulle egentligen gått på Winnerbäck men vi skippar det för det blir en tidig morgon imorgon då Göteborg väntar. Ska bli så grymt kul, älskar staden och älskar tjejerna!

Måste bara tillägga att jag tränade igår efter att jag kommit hem, det resulterar i att jag idag knappt kan gå. Har inte rört en fotboll på ca en månad innan dess. Shit.

Aja, nu ska jag packa och plocka iordning mitt rum.

Peace&Love

Blood Money

Alla har åkt ifrån mig och jag sitter ensam i vårt hus. Det är mörkt, ensamt och tråkigt! Ute regnar det och åskan kommer säkert komma snart, usch! Kommer säkert sitta och gråta under en filt då haha.
Egentligen så skulle jag kunna somna här och nu. Fy tusan så trött jag är! Men jag vill inte vända mitt dygn så jag tänkte att jag väntar lite. Och så vill jag se Sommarkrysset också, för det är väl idag? Aja.
Funderar på att hälla upp mig ett glas mjölk och bädda ner mig i soffan framför tvn. Låter verkligen inte helt fel!

Här är några suddiga mobilbilder från Visdagarna :)

Erika och Moa♥


Albin och Anton chillar i min säng ;D


Mahahaha, hur kommer det sej att jag alltid får sånna smaskiga bilder? ;)

Vis med dom bästa!

Juste, jag har en blogg ja!

Jag hinner inte riktigt med i svängarna asså. Men jag har haft två sjukt bra dagar! Helt underbart♥

Torsdag: Åkte in med Erika och fixade oss och väntade på Mickis. Sen drog vi till Statsparken med Anton och Tim, vi spelade minigolf och Anton vann, blää han fuskade nog :) Träffade även Frida och Linnea i statsparken, två gryyymt saknade flickor. Helt sjukt att vi inte setts fören nu :* 
Sen drog vi vidare till Petra där man träffa lite nytt folk och så fick vi skjuts av Greffa ner på stan där alla andra befann sej. Sprang hit och dit och fram och tillbaka och träffade massa grymma människor! Avslutade allt på Åhmans som vanligt, så blir det alltid ;)

Fredag: Jag fick sitta ensam i lägenheten ända fram till 6 då Moa, Erika och Becca kom. Vi käkade, pratade och drack lite sen gick vi ut runt 9. Sprang på massa fina människor då med! Fick bland annat träffa Sofia som jag inte träffar allt för ofta! Jennifer och Johanna rännde också omkring så det var kul att prata med dom :D
Eftersom vi visste att vi skulle upp tidigt och städa (kl 6) så bestämde vi oss för att gå hem runt 1. Dock hann vi inte komma hem fören vi möter två fulla och glada pojkar vid namn Liffner och Anton. Snackde lite festminnen med dem och sen följde de med till lägenheten :) Under tiden dom var hos oss så bestämde vi oss för att det är bara onödigt att sova så vi dygnade och lyckades hålla oss vakna och klara av den äckliga städningen! Det resulterade dock i att jag är sjukt trött nu och typ spyr snart xd Men men, kul vare iaf! :D

Nu ska jag fortsätta med min packning. Drar till Malmö imorron och är borta ett tag. Fritt fram att smsa mig ♥

Visfestivalen

Nu har jag packat allt till dagarna i Västervik. Som det ser ut nu så stannar jag fram till lördag :) Kommer nog bli helfina dagar!

Nu ska jag fixa mina naglar och sen bara vänta på att klockan ska bli halv 5.

Ses kanske nere på stan ikväll ;)

Hejhejhejhejhej

Nu har Ante, jag och Tobbe precis käkat av kladdkakan som jag gjorde. Den vart lite väl kladdig men god var den iaf! :D
Det blev inget med det där att måla, fastnade på bloglovin' istället ;) Skulle ju kunna sätta mig med det nu istället men jag blev så himla trött. Borde sova ut lite så jag orkar med morgondagen. Den ska spenderas med massa fint folk i Västervik. Det är ju visfestivalen förtusan! Förfesten är hos Petra sen får vi se vad som händer och sker :) Känner på mig att det kommer bli en megabra kväll iaf!


Daylight

Kom precis hem från Odensvi där jag var med Erika och Anton. Lite senare dock Tobbe, Boman, hans brud och Igge upp. Endel bad och prat sen drog lillebror och jag oss hemmåt igen. Fick med oss Tobbe hem också och tydligen så ska jag göra kladdkaka åt dom sen. Hmm, tur att man är snäll asså :)

Nu sitter jag och lyssnar på Luddes sköna spelningslista, hittade mina färglada pennor förut så jag blev väldigt sugen på att måla lite. Fast jag är riktigt kass på det haha!


bild tagen med min xperia♥

Speedway med Mikaela♥

Hade en sån grym kväll med Mickis igår! Trots förlust i speedwayen så var vi glada och gick ner på stan efter matchen för att äta på donken. Där blev vi bjudna på fest ikväll på Lysingsbadet. Lite småläskigt så det blir nog inget av det ;)
När vi var påväg hem hittade vi "Kung Ljungs" buss så vi stannade där och hoppades att Chipky skulle komma ut men han gjorde inte det :( Så vi fick vandra hemmåt med dystra miner haha!


Egentligen skulle jag gjort ett videoinlägg så att Linda skulle få höra min Västerviksdialekt, hon skrattar åt den! Men min röst blir så manlig på video haha. Men jag vet att alla håller med om att prata Vetlandadialekt är 10ggr värre än Västervikskan! ;)


Lång natt

Jag vaknade precis efter en lång natt.

Jag gick och la mig vid 12 nångång och ungefär halv 2 vaknade jag och mådde riktigt illa. Det kändes som om något var fel. Bara en halvtimma efter det så ringer Malin och berättar att Anton har slagit i huvudet men hon vet inte hur hårt eller något. Så mamma får fara fram till Odensvi medan jag sitter och kan inte röra mig ur fläcken. Jag hann gå igenom 100 olika scener i mitt huvud innan pappa kom och berättade att han hade ett sår i huvudet och att han skulle in och sys, men annars var det lugnt. Jag ville verkligen veta vad som hände så jag smsade Tobbe och han ringde upp mej. Tydligen så hade Ante snubblat på några sladdar (han lanar) eller nått och slagit i huvudet i typ en bordskant. Det var ett ganska fult sår och blödde väldigt mycket. Tre styngn fick det sys med. Precis innan fem kom han och mamma hem. Då var jag fortfarande vaken och låg och läste. Hann läsa ut hela min bok som jag precis börjat med.. Anton mådde iaf bra och åkte tillbaka till Odensvi.
Lite konstigt att jag vaknade och kände något på mig ganska precis efter att det hänt. Slumpen eller?

Nu ska jag åta lite frukost sen får vi se vad dagen erbjuder. Ikväll är det iaf speedway! :D

Du trodde du var bättre, så var du inte det :PpPpPpppPP

Som sagt var, jag väljer att inte titta på dig, du är bara för skrattretande :) Tönt!


One time

Blää, jag tror inte att jag är riktigt frisk. Sover sjukt dåligt och känner mig yr och har huvudvärk. Fast det har säkert en hel del med vädret att göra. Idag har solen dock inte tittat fram särskillt mycket. Istället har det först och främst åskat hela morgonen vilket resulterade i att vi inte hade någon ström fören typ 2, alltså bara två timmar sen. Men oss gjorde det inte så mycket. Vi drog till Västervik och kollade lägenhet till Anton. Tråkigt bara att man inte kunde duscha imorse så vi fick åka till morfar och bada istället, men det funkade det med!

Ikväll är det träning och jag velar lite. Vet inte om jag klarar av att gå med tanke på mitt huvud. Men jag får väl åka dit och se hur det känns. I värsta fall kan jag ju gå av och sätta mig.

Btw, jag längtar tills min mobil kommer♥♥

Someday, I will rise above

SPANIEN!!!!!!!!!!!!!

Btw, jag drar till Malmö och Danmark på söndag. Jag längtar! Pallar inte med detta äckliga ställe längre :)
Tack Erika, du vet för vad♥
Ni som inte vill vara med mej eller inte accepterar mej kan dra åt helvete. Jag är så jävla trött på skiten! Om jag så ska bli helt utan vänner. Hellre få äkta än många falska.


peace out

Spanien, mot guldet!

Idag har jag:

♦ Tänk för mycket
♦ Solat
♦ Varit totalt nere
♦ Blivit glad igen
♦ Solat och badat
♦ Inte lyckats vara arg på bror i mer än 5 min (?:0)
♦ Beställt ny mobil
♦ Hoppat av glädje
♦ Handlat i Gamleby
♦ Pratat med Julia & Louise
♦ Fått en glasbit av en sillburk i foten
♦ Fiskat

Här näst: Käk hos morfar och sen FOTBOLL!

Det kan bara bli bättre.

Usch vilken natt. Drömde jättekonstigt och vaknade hela tiden. Var både lessen och besviken så det var väl därför..

När jag vaknade så kände jag "fy fan vilken dålig dag det här kommer bli!"  Känner mig nere och orkar inte ens försöka ta mig ut (n)
Lite bättre blev det iaf när mamma sa att jag kan få den nya mobilen, men bara om hon får köpa min gamla. Så Linus om du läser detta, bli inte allt för lessen (a)

Nu ska jag kolla in min internetbank för att se om jag har några pengar där.

Hej, eller?

Kl är 11 och jag ska nog lägga mig nu, med viss ånger.. Får väl drunkna i min bok och koppla bort allt elände :)











Du gör mig besviken.
Jag ska sluta tro på dina lögner.


It is what it is

Jag har haft några fina dagar med fina människor så därför har jag inte hunnit att uppdatera. Men senare kommer lite bilder och en liten sammanfattning. Tills dess,
Ha det bäst!

My heart beats for love


I've been told at least a thousand times
It's not worth the struggle
The hurt or the trouble
I keep running up to these front lines
No, I won't surrender
I'll wait here forever

Dagens godaste!

Jordgubbar, vattenmelon och iskall äppelcider! ♥
Jag tror inte det kan bli mycket somrigare än så.


Min kamera ligger på laddning så jag fick ta en gammal bild hihi.

With you

Gick inte upp fullt lika tidigt idag. Jag orkade helt enkelt inte haha. Men jag har ändå hunnit med att diska, tvätta och lite. Alltså jag måste ha blivit väldigt duktig på senaste tiden, diskar och städar hela tiden ;)

Annars har jag inte så värst mycket att göra idag. Gjorde precis klart Jockes skiva. Han lär säkert inte digga musiken alls men han behöver allt lite ny musiksmak så det är bara att han vänjer sej haha :p Så jag får se om jag kommer ihåg att ge den till honom ikväll då det är fotboll på Bökensved. Tjust United som är ett ihopplockat lag med kommunens bästa spelare möter Åtvidaberg. Kan nog bli en tuff match, Åff ligger ju i Allsvenskan lixom. 
Det är med en hel del folk från Tjust så det ska iaf bli kul att se matchen! Från Boif är det bara en som ska vara med, Jimmie Juthe, men eventuellt så är han skadad. Väldigt tråkigt i så fall!

Nu ska jag sätta mig framför tvn och vänta på att klockan ska bli halv 6 haha.


Häst eller åsna?

Förut var jag med mamma och övningskörde lite. Efter ett tag dök min moster upp och frågade om jag ville hänga med till Heda för att flytta ett par hästar till Norrsvedeb och passa Tindra och eftersom jag inte hade något för mig så följde jag med. Precis när vi kommer fram till stallet så ringer Johanna och berätta att vi inte kan plocka in Echidna (Paulins häst) i hästtransporten för att den är full. Lite konstigt med tanke på att Amor (den andra hästen) inte själv kan ta upp två platser? Då visar det sig att Johanna har fått med sig en åsna på köpet. Tydligen så blir Amor totalt galen utan sin åsnekompis, som för övrigt heter Jupiter. Så vi fick lämna både Amor, 'Kiddy' och Jupiter i Heda och åka hem tomhänta xd Hur som helst så fick jag vara lite barnvakt åt 'Tintin' och det måste ha varit en av jordens goaste ungar! Hon följde mig som en liten svans och visade mig fina stenar och pratade på om allt. Urgullig! :)
Får väl se om dom lyckas få upp både Amor och Kiddy till Norrsveden imorgon, utan Jupiter, kunde vara kul att se ;D

NU ska jag återgå till fotbollen. Heja SPANIEN!!


Tindra :)


Åsnan Jupiter


Jupiter och Amor

Sommarbild!

Jag är med i en fototävling hos Isabella! Priset är ett stjärnfilter x8 från Tvspelsweb!

Här är bilden jag tävlar med :)


Min fina vän Moa på klipporna i Kungshamn, lite turist över det hela tror jag ;D

Creamy Aubergine

Nagellacket är köpt på Cubus i Vimmerby för ca 25kr. Som ni ser så är det en liten flaska och den innehåller bara 4ml. Jag tycker att lacket sitter väldigt bra och är värd pengarna. Visst är det snyggt? :D


10-07-07

Idag gick jag upp halv 10 för att ta tag i det sista diskandet, skönt att vara klar! Jag har även röjt upp lite i köket och snart ska jag plocka upp alla kläder som ligger spridda över hela mitt golv.

Nu sitter jag här och försöker låta bli att nudda något med mina nymålade naglar. Jag bara älskar den lila färgen 'creamy aubergine'! (bild kommer)




Övningskör

Nu har jag precis kommit in efter en liten övningskörningstripp vid sommarstugan. Det gick väl bra. Synd att jag är så feg bara -.- 
Men nu ska jag ta tag i det! Måste säga att det var rätt jobbigt att åka med nån som bara är 24 dagar äldre och redan har haft korkort ett bra tag.. Jag kände mej urkass xd


Bloggtrafik

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Josefiiinj

Vill du ha flera besökare till din blogg? Klicka in här och se hur det kan gå till!

Oskar Linnros♥

Den här låten spelar jag om och om igen (tillsammans med 'från och med du')!



Ny kategori!

Jag tänkte att jag skulle fixa en ny kategori. "Dagens" kommer den heta och där kommer jag lägga in nått varje dag (om jag hinner). Det kan vara dagens låt, dagens film, dagens vän eller annat :)


Stamp on the ground


Bilden påminner om vädret idag. Mörkt, lite deppigt och "korningt"

Jag blev helt plötsligt väldigt trött. Ska nog lägga mig framför tvn ett tag. Behöver en paus!

:D


Jag är fotbollssugen, asså inte spela, utan kolla. Inte så svårt att lista ut på vilka(vem?) hihi ♥

X10 mini pro


Gaaaaaaah, jag bara måste ha, prylgalen som jag är.....
Imorgon ska jag iaf jobba ihop lite pengar så jag kommer lite närmre.

'Favorit' i repris

Det kunde varit jag.
Jag kunde blivit din.



Jag tänker mycket idag. Det betyder att jag har för mycket tid över som jag behöver spendera på något sätt. Nån som vill hitta på nått snart?

Det är lätt att hålla käften och svårare att säga som det är.


I just wish I could tell you.


Susanna :D


Tusesköna (?)






Nikon D60,
Sigma AF70-300/4-5,6,
Close Up +10

Mums!


Har precis kommit hem från morfar där jag tog mig ett dopp. Supervarmt!

Göteborg nästa?

Det var ju meningen att Mickis, Moa och jag skulle till Stockholm men nu kanske det blir Göteborg istället. Jag har kollat up lite hotell och resor med mera och nu lutar det åt att vi åker dit. HOPPAS att det blir av asså, det skulle vara underbart! :D Göteborg är ju faktiskt mycket bättre än Stockholm!
Nu ska jag fortsätta leta


see you


Odensvipokalen

Idag var det Odensvipokalen i Odensvi.
Jag var där med mina fina vänner, Moa, Mickis och Amanda
Jag har insett att jag har massa bilder på min blogg på Boifpojkarna, och fler blir det visst :D


I första matchen mötte Överum Ankarsrum och det slutade med vinst till Överum med 3-1(?)


Sedan var det Boif som skulle möta Tjust, matchen slutade med en underbar seger för Boif efter två mål på bonusstraffar som sattes av Jesse och så gjorde Åström och JensJ också mål. Alltså slutade matchen 4-0! Helt otroligt men sjukt kul :D


I finalen möttes då Överum och Boif och det slutade med förlust för Boif. Väldigt tråkigt men dom kämpade på bra ändå! Resultatet skrevs till 4-2. Om Åström, Jocke eller nån annan skulle satt sina lägen så hade det kanske slutat anorlunda.


Phille och Moa


söta pojkar!


Hampus och Philip


Stina och Fanny


Siimon


Asså Linus är cool i mina brillor, och Joel är...konstig? :)


StinaW :)


Akzonobel Cup

Igår var det Akzo cup på gärdet (haha) i Gamleby. Jag var där med Moa och Mickis :) Det var grymt varmt! Vi kollade massa matcher, både Boif, Tjust och BP.
På kvällen hade vi 50års fest för pappa. Orkar dock inte lägga in bilder därifrån.


Brommapojkarna


LinusK :)


BP-pojke


Filip in action




Jocke lånade kameran, han suger som fotograf :)


Han försökte fota LinusW också, men som sagt var, han suger :)


Össebo, onsdag-fredag

Nu har jag tid så nu kommer ett par inlägg med lite bilder och annat!

Onsdag: Mötte upp Erika, Dessi och Susanna i Odensviholm och tog sedan mopparna vidare till Össebo som ligger lite utanför Totebo. Det tog nån timma att åka dit. Vi stannade till i Totebo för att handla lite gott och tanka.
När vi kom fram packade vi upp alla grejer, chillade, pratade, lyssnade på bra musik och badade. Myys!
La oss lite lagom tidigt i en hård säng med störande myggor omkring mej haha.

Torsdag: Gick upp innan 11 nångång och åt frukost. Sen blev det mera bad. Vattnet var hur varmt som helst! När vi badat klart åkte vi hem och lagade mat. Eller Susanna gjorde som vanligt det mesta ;D
Sen var det bara att sätta på sej lite hyffsade kläder och fixa till mej lite för att först bli utskjutsad till stora vägen av Erika och sen bli upphämtad där av Jocke. Han var gullig nog att låta mig följa med på lite fotboll :) Vi hämtade upp Hansson och Oskar Kallin och åkte sen vidare till Rumskulla där Boif vann med 3-5! Väldigt många fler mål borde det blivit men både Kallin och Simon var bra på att sumpa målchanserna haha.
Efter matchen åkte Jocke och jag själva och snackade lite. Sen skjutsade han mig tillbaka till Össebo och det tackar jag verkligen för :)
Väl hemma igen vankades det lite fest, det slutade sent men det var kul! :D

Fredag: Vaknade av att Susanna kom och väckte oss alla vid 10. Så det fick bli att slänga i sig lite frukost och sen städa. Fy så det såg ut efter oss asså xd Sen var det bara att åka hemmåt :)
Hade underbart bra dagar med väldigt fina människor!♥


Vi var sååå coola och drack 2.25or haha





Jockes bil :)


Me love you

Förlåt att jag har varit lite off, jag har varit i Össebo med några brudar sen i onsdags. Helt underbart har det varit och jag saknar det redan! Gårdagen var så grymt fin, jag kan inte vara annat än happy (a) Aja, ska berätta lite mer om det där sen när jag har lite mer tid, nu blir det grillande vid sjön :)