Tattoo


30 oktober

Igår påväg hem från skolan gick jag förbi ica och köpte lussekatter och mjölk. Skapligt gott! Åt dom till några avsnitt av One Tre Hill. Såg 6 sista avsnitten av säsong 7. Tror jag mer eller mindre grät mig igenom alla. Har redan sett avsnitten men dom är lika sorgliga för det.. Att se på avsnitt efter avsnitt av en serie jag verkligen gillar får mig att koppla av och stänga av mina egna problem för ett tag, fruktansvärt skönt ska jag säga er.
 
Idag åker jag hem till Stenserum eftersom det är Jägarexamenkurs i Odensvi igen. Men först ska jag på en föreläsning vid 3. Fram tills dess ska jag plocka iordning lite i mitt rum och bara ta det lugnt.
 
 

Forever

En ny vecka som mestadels spenderas i Norrköping. Känns ändå rätt okej med tanke på min superbra helg jag haft!
Fredagen spenderade jag på Tallbacken och sen en sväng till Gladhammar för att umgås med Kajsa och Frida.
Även lördagen bestod av jobb innan det blev förfest på Viborgsgatan och sen utgång! Hade faktiskt jäkligt kul på Palle!! Det enda jobbiga var att mitt kort la av när jag skulle bjuda Makki på alkohol, men det blev desto billigare för mig när han plockade fram pengar ur sin plånbok (a)


Promenix

Promenader är underskattade! Har gått både igår och idag trots snö och minusgrader. Skapligt skönt!!


Hej bloggen!

Känner att jag är ganska off här! Men sen sist jag skrev (räknar bort bilden jag la upp) så har jag hittat på massa grejer! Har bland annat haft mysiga pluggträffar me bästa grupp E, varit på fest hos Rickard och Susanna, umgåtts med bästa Moa, pluggat, jagat älg, varit hos farmor och gått på jägarexamenkurs i odensvi.
Idag tar jag en paus fram till 1 innan jag startar med pluggandet igen. Har tenta på måndag..


In love


There's this boy, and I kind of like him

Känner mig lite nere idag. En såndär dag då jag verkligen önskar att jag fick mina drömmar uppfyllda precis som alla andra verkar få. Jag vill också känna mig älskad och uppskattad varje dag av någon. Någon som ser mig för den jag är och som alltid finns där. Jag är lixom lite trött på att vänta om man säger så.


Like everything you do

Sen jag skrev senast så har jag hunnit med en hel del. Bland annat så hade jag en otroligt bra vecka på Brännebro skola i Gullringen. Hade massa egna lektioner och följde med "min" klass till Vimmerby en hel dag. Vilka underbara barn alltså! Helgen spenderade jag mestadels i skogen då det var älgjakt i Stenserum. Det var supermysigt men trist att inga älgar sköts.. Fick mig iaf några ordentliga träningspass haha! Hann också med en sväng till pumpen med Natti och Kajs på lördagen. Hade verkligen superkul! Trodde det skulle bli segt men som sagt va, de blev det inte ;) Nu är jag tillbaka i Norrköping och borde sätta mig och plugga. Känner dock noll motivation som vanligt.. En tenta väntar om ca två veckor och jag har knappt börjat plugga inför det. FML

Vildhjärta

Fy vad det var jobbigt att komma upp imorse! Snoozade tll och med vilket jag aldrig annars gör! Men efter mycket om och men kom jag iväg. Åkte en timma innan jag skulle vara i Gullringen men det resulterade i att jag var där mer än 20 min för tidigt haha. Bättre det än tvärtom iaf! Det var superenkelt att hitta dit vilket var skönt, har varit lite nervös för att inte hitta ju haha. "Jobbade" mellan 7.30-15.00 vilket var lite lagom men jag var riktigt trött när jag kom hem. Känner att förkylningen spelar in lite också. Skulle se på Hungerspelen förut men somnade efter 20 min, inte något jag brukar göra! Men efter den lilla powernapen blev jag superpigg. Tittade på Gnomeo och Julia istället för den andra, så riktigt gullig film!
Just nu sitter jag planerar lite lektioner. Min handledare undrade om jag ville hjälpa henne med lite grejer till imorgon och onsdag och jag tackade ja. Lika bra att köra på ordentligt direkt och visa framfötterna! Klassen är rätt liten och väldigt lugn (för att va en 3-4a) så de blir nog bra :)

Föresten så smsade Daniel förut så nu har jag lite jobb inbokat. Ganska så jäkla nice. Finns inte så många bättre sätt att spendera en helg på än på TB!
 
Bästa låten just nu är denna!

Kämpar, sliter, svettas

För andra gången denna vecka är jag trött och seg på grund av för mycket alkohol dagen innan. Det är sjukt att man utsätter sig för det här gång på gång haha. Men kvällen igår var iaf riktigt bra! Steffi var gullig och bjöd oss på förfest. Hade superkul där största delen av tiden och märkte inte ens att klockan var dax för avfärd mot Hultsfred. Väl där hann vi bara in en liten sväng i baren innan vi gick till scenen och väntade in Norlie&KKV. Dom var minst lika bra live denna gång som förra gången jag såg dem! Dansade mig svettig och sjöng mig hes, precis som de ska va! De enda tråkiga är att dom spelar så himla kort stund så resterande tid var vi i baren och på dansgolvet. Det var äckligt varmt och fullpackat men vafan, de är bara köra ändå ;) Vid kl 2 drog vi till Blackstad, lämnade av Frida och Kalle medan Kajsa och jag åkte till Gamleby på "efterfest". Somnade typ 6 och vaknade sen vid 8 så det blev inte så mycket sömn för oss haha. Ikväll blir det att krypa ner i sängen tidigt med tanke på att jag ska ha praktik i Gullringen redan vid 7.30! Hoppas jag hittar dit bara :))

Sallermo

Hittade en supefin bild på snyggaste systrarna och en häst! Utan dom där två så blir livet ganska tråkigt, bara så alla vet! Bästa <3


Från helgen


Sjukling

Ligger hemma i sängen och fryser. Har haft feber nu på morgonen och halsen tar livet av mig! När jag har feber så brukar de inte hålla i sig så länge så jag hoppas den försvinner till imorgon då jag ska se Norlie & KKV i Hultsfred. Halsen kommer inte ge med sig men den får jag lindra med halstabletter!
Nej nu måste jag upp ur sängen och plocka ur diskmaskinen, de enda jag lovat att fixa idag.


Personalfest

Idag är det torsdag och jag är bakfull. Hur ofta händer det egentligen? Men det är så himla värt det för gårdagen var så nedrans bra! Vi hade lite personalfest med TB i bowlinghallen. Vi började med att äta tacosbuffé och dricka lite cider innan vi gav oss på bowlingen. Jag hamnade i samma lag som två riktiga vinnarskallar så det var på blodigt allvar hela tiden ;) Men bra kul var det iaf! Hela skiten vann Sabina och priset var ett presentkort på Systembolaget, det hade jag ju inte sagt nej till.. Vid nio var vi klara och alla tänkte gå hem men så blev inte fallet utan istället tog vi en promenad till Briggen och hängde där bra länge haha. Det beställdes in både öl, vin, cider och shottar i massor vilket resulterade i ett gäng riktigt fulla brudar och en minst lika full kille haha.. Sjuka men roliga samtal bjöds det på och jag tror inte att jag har skrattat så mycket på länge. Vid typ kl 5 slocknade jag full och glad hemma hos bästa Emmis. Är så jäkla glad att jag åkte dit alltså!! :)

Roses


Plugg

Kämpar med lite skolarbete idag. Har läst en artikel om utomhuspedagogik och ska börja skriva lite om det nu hade jag tänkt. Gjorde en to-do-list med allt jag skulle hinna med idag och det ända som finns kvar är just att börja skriva på den där uppgiften. Så det är väl bara ta tag i mig själv och se om jag får ihop iaf en liten del!