Påsk

Min lägenhet är fin men alldeles för lite inredd! Tur som jag har så ska Moa hjälpa mig imorgon. Väldigt länge sen vi umgicks själva så det ska bli kul, även om det bara är för några timmar.

Annars händer inte mycket, har varit i min lilla bubbla som har besått av jobb. Superbra med tanke på att det är storhelg! Jobbade igårkväll och imorse och båda dagarna har varit mysiga med påskgrejs och sånt kul :)
Igår sov jag även första natten i lägenheten, Jeppe gjorde mig sällskap också :) Tror även att han ska dissa sin släkt för mig nu ikväll, det tackar jag inte nej till en kväll som denna! Kanske kan få honom att bygga ihop en möbel med mej? ;)


Lägenheten

Första byrån är på plats och imorgon ska ännu en byrå in. Även sängen och en del kläder åker med så imorgon blir förhoppningsvis första natten jag sover i lägenheten! Både måleriet och tapetseringen är supersnyggt och jag är riktigt nöjd! Hoppas få lite hjälp med alla IKEA möbler också :)


Ofrivillig morgonpromenad

Imorse väckte jag Jesper vid halv 7 då vi skulle lämna bilen på Mekonomen vid 7. När jag gjorde samma sak på Engströms så tog det ungefär en halvtimma men fick höra att det skulle ta minst tre timmar på Mekonomen. Hade räknat med att kunna vänta där medan bilen kollades men istället fick vi promenera hem till Hornsvägen. Inte okej när man är supertrött och utan vantar och mössa.. Jesper var sådär lagom glad haha.. Men hem kom vi iaf. Hoppade in i duschen för att tina upp och gjorde sen frulle till Jeppe för att göra honom lite gladare, det funkade rätt okej :)

När bilen väl skulle hämtas kunde vi låna Michaels bil som tur var! Vi var även en sväng till Biltema innan Jesper var tvungen att åka tillbaka till skolan igen.

När han kommer tillbaka ska jag åka till lägenheten för att diska och plocka iordning lite saker innan pappa kommer in :) det går framåt!!


Flow

Har valt tapeter och skrivit en lång lista inför IKEA-resan på tisdag!


Lördag

Min andra jobbnatt har precis börjat. Känns rätt okej ändå. Det är bra betalt och det bör bli en lugn natt. Har endast tre ungdomar och ingen som vanligtvis vaknar på natten. Har tänkt skriva lite i min fina "dagbok" och planera vad som behöver införskaffas till lägenheten för att få tiden att gå.

Idag har varit en bra dag. Jag sov till halv 1 och efter det åt Jeppe och jag en väldigt sen frukost. Sen har vi mest myst men jag bjöd även mannen på mat då han var snäll och följde med mej för att kolla på soffa igår :)


Jobba natt

Äntligen har jag nycklar till min lägenhet! Mamma och pappa kom in och hade med sig lite grejer som ska packas upp framöver. Men innan dess ska det målas och tapetseras så pappa har spacklat idag och han ska även ta hem färgprover och tapetkartor så jag kan kolla när jag kommer till dem. Men först och främst väntar två nätters jobb. Inte sådär jättepepp men det är bra pengar! Behöver dem nu. Just nu ser jag ett avsnitt av NCIS, sen har jag lite städ. Längtar till Jeppes varma säng..


To-do

Idag har jag tagit mig hem till Stenserum efter mycket om och men. Min bil är inte helt frisk men Engströms gav mig lov att åka iaf lite. Imorgon ska jag tillbaka till Engströms och då ska jag få ett kostnadsförslag på vad kalaset ska gå till..
Nåja, har haft ett par bra dagar med Sallermoarna och deras pojkar så jag är glad ändå! I söndags var jag med Frida till stallet. Rätt mysigt faktiskt :) ännu roligare är att jag får lägenheten på fredag. Så himla jättegrymt!! Har lagt upp en to-do-list för dagen.

1. Söka skolor
2. Plugga till Jägarexamen
3. Packa banankartonger
4. Diska
5. Tvätta
6. Elda


Förändringar

Just nu sker det många förändringar i mitt liv. Både stora och små. Det ska bli kul att se vart detta leder och hur det kommer fungera. Just nu känns det mesta bra. Samtidigt som jag är tveksam till vissa grejer.

Hittills har det varit en helt okej lördag med träning och mycket god mat. Jag lämnade Västervik för att åka till Stenserum med förhoppning om att få sällskap men det sket sig. Istället har jag krypit ner i min One Piece och ska se några avsnitt OTH. Har jag tur så loggar Jesper snart in på Skype, vet inte riktigt vart jag hade stått idag om jag inte hade haft honom vid min sida.

Bra dagar

Har haft en riktigt bra onsdag och torsdag!
Onsdagen började jag dagen med plugg inför jägarexamenkursen När sen Emelie hörde av sig så slutade jag med det och istället kom hon förbi hos Jesper. Vi köpte sallad och pratade hur länge som helst! Sen tog vi en sväng förbi Becca innan vi åkte ner till Träningsvärk1 och körde Aerobic Puls. Efter en dusch och lite mat så möttes vi upp igen men denna gång med våra pojkar. Killarna var ju tvungna att utnyttja snön lite haha.. Sen somnade jag rätt gott framför Harry Potter :)

Torsdagen vaknade jag och Jepp rätt tidigt. Vi käkade frukost ihop innan han gick till skolan och jag åkte förbi TB. Var där och hämtade lite banankartonger och skrev upp mig på jobb. Berättade att jag kommer ha mycket fritid fram till sommaren så efter det har jag redan fått två pass haha! Tog mig en tripp hem sen. Lite lunch hos farmor hann jag med innan Becca hörde av sig. Vi tog en sväng till hennes mormor där vi fikade och gick ut med hundarna. Sjukt jobbigt i snön med dom där starka vovvarna! Men söta är dom :) Efter det käkade jag lite och plockade i mitt rum innan jag åkte tillbaka till stan för ett pass med "Lets Dance" med Emmis. Somnade rätt gott sen!


Den bästa

Nu är jag bitter, fryser, är trött och har ont i magen.. Tycker synd om mig själv! Vill att Jeppe ska komma och få mina mungipor att peka uppåt igen :(


You

Inatt sov jag hemma för första gången sen i måndags typ.. Fick dessutom sova i Antons säng då hela mitt rum är upp och ner vänt. Hoppas jag får lägenheten snart så jag kan flytta in alla grejer! Annars har jag haft det riktigt bra sen jag skrev sist! Bäst var tjejkvällen i Åtvid i fredags, så jäkla kul att bara umgås och snacka massa minnen. Bäst! Tog en liten utgång på Gruvan också, superroligt!

Idag är det Norrköping som gäller och samma sak imorgon. Men jag är inte bitter!!!


Bättre än bäst!

Idag var jag och skrev på ett kontrakt för en lägenhet!! Så om jag blir godkänd av de som äger fastigheten (vilket jag bör bli) så blir jag Västerviks bo inom en väldigt snar framtid!! Så himla underbart bra! Har dessutom fått träffat Beccis och Emmis och ska strax träna med Sabina så det har varit en riktigt grym dag :) Mår bra idag!


Skype


När vinden vänder

Idag är en bra dag! Både Jeppe och jag har fått goda nyheter och det tycker jag att vi är värda! :D
Nu ska jag strax möta upp några tjejer i Norrköping för lite plugg på Trappan :)


Det blir aldrig som man tänkt sig

Efter att ha varit glad över att ha haft hela lördagen planerad så känner jag mig nu rätt nere då alla planer gick i kras. Så för andra lördagen i rad sitter jag hemma i Stenserum själv. Nykter måste jag dessutom vara eftersom jag ska hämta föräldrarna inatt. Jesper säger att jag ska sluta planera saker eftersom jag blir så besviken när det blir ändringar och jag börjar tro att han har rätt..


En dag full av möjligheter

Har hunnit med en massa saker idag! Började dagen med en stabil frulle och rullade sen med bilen in till stan för att prata med Jesper nån timma. Vid 1 stod lägenhetsvisning på schemat. Tittade på en riktigt fin 1a, blev lite halvkär där..
Mötte sedan upp Elin för en lunch på Ginger och lite shopping. Blev en rätt billig runda men fick med ett par örhängen och ett par skålar hem. När vi kände oss klara skjutsade jag hem henne och åkte sedan till Jesper. Vi fixade lite inför kvällen och åkte sen till Bökensved och kollade när lillebror spelade fotboll. Dom förlorade med 1-3, men det var nedrans kul att se lite fotboll igen! Nu har jag landat i Jespers säng och hoppas han drar igång en bra film snart :)