:D

Att komma hem från jobbet var idag riktigt skönt! Jobbar imorgon igen men det gör mig inget då det är en rätt enkel grupp och dessutom jobbar jag med Emma så det ska bara bli kul :)

Satte direkt igång med maten när jag kom hem. Blev en kycklinggryta med morötter och palsternacka, sjukt god!! Inte så himla onyttig heller :) Sen dess har vi i stort sett legat på soffan och kollat på OTH. Gick dock ut en sväng för att testa min longboard haha. Spelade lite fotboll med, är riktigt varmt fortfarande!
Nu ska vi se ett avsnitt till innan det är läggdags.



Bildbomb

Precis som sist jag skrev så sitter jag nu på fritids och ska jobba fram till kl 16.00. Är så jäkla trött trots mycket sömn inatt. Men det sitter väl i från natten före då det blev för lite sömn. Vad har jag då gjort sen sist? Massa grejer! Bad i Hultsfred, ätit i Stenserum, varit i Gränna och på Ikanohuset, firat att 1,5 årsdag med Jesper, festat med några flickor på vis, kalas hos Malou och Ronny och tagit en sväng till öltältet i Vimmerby m.m.
Tänkte att jag visar lite bilder :)
Speedway med Mickis

<3

Visfestivalen 2014

Ante bjuder på mat på nya stekbordet

Polkagrisar i Gränna

Fular oss hos farmor

Kalas hos Ronny och Malou


Nu ska jag återgå till jobbet och försöka stå ut i några timmar till. Kämpa!

Lördag 5 Juli

Idag jobbar jag 10-16. Är som vanligt jättetrött men det är skönt att det bara är 6 timmar idag. 

Igår efter jobbet så somnade jag en sväng och sedan fixade jag iordning mig innan jag och Jesper åkte till Gamleby. Irene och Michael bjöd på grillat nämligen! Till efterrätt åt vi frukt i mängder, vattenmelon, jordgubbar, ananas med mera. Vi hann också med några kubbmatcher och lite volleyboll. Mycket trevlig kväll! 






Lars Winnerbäck

HerreJesus. Lasse var så fruktansvärt jäkla bra. Men det är han ju alltid. 
Vi anlände till Stångebrofältet vid 18.30, precis när de öppnade upp grindarna. Vi kikade runt lite och kikade innan vi placerade oss på marken framför scenen. Efter en timme började förbandet spela och det var verkligen inget för mig haha. Men det gick att genomlida när jag visste vad som väntade! Kl 21.00 klev han äntligen på och satte direkt igång med tre låtar på raken. Sedan fortsatte de och han spelade flera av mina favoritlåtar som Elegi, När det blåser från ditt håll, Hosianna, Ett sällsynt exemplar, En tätort på en slätt och Järnvägsspår. 
Det enda negativa med kvällen var att det blev så fruktansvärt jäkla apvarmt inne i tältet där konserten hölls. Svetten bara rann om oss haha. Efter typ tre timmar där inne så fick jag lite småpanik så de sista två låtarna såg vi från sidan av. 
Jag är verkligen supertacksam att bästa Jesper hängde med mig på detta. Han klappade och försökte hänga med i de då låtar som han kände igen haha. 





Vänd dig om och lär dig allt igen

Är inne på dag nr 3/3 av mina lediga dagar. Det har verkligen varit superskönt att slippa gå upp och åka till jobbet. Kroppen var helt slut efter 7 dagars jobb! 
Mina lediga dagar har bestått av att umgås med sambo, familj och vänner. Har varit i Stenserum, hos farmor, träffat Becca och så en sväng till Emelie och Fille :)
I onsdags var vi även på second hand/loppis/antik-runda i Gamleby. Jag fick med mig 4 rödvinsglas, två ljuslyktor och nån silvergrej som jag också ska ha ljus i. De två sistnämnda sakerna putsade jag upp hos farmor så de blev jättefina! Fick även med mig lite silverbestick från farmor så det blev en bra runda! 
Igår tvättade jag en massa och sen for Jesper och jag ner på stan för att sätta in pengar på banken. Jag fick med mig ett Thomas Sabo armband hem för pengarna jag fick av Jespers mormor och morfar, jättenöjd! Valde ett tunnt för att inte ha samma som alla andra :) Vi hann också med att ta en fika.
Idag gör vi inte så mycket. Tar det mest lugnt och inväntar kvällen. Har längtat så jäkla länge och nu är det äntligen dax!! Bästa Lasse, nu ses vi snart igen!