Underbara jul!

Två riktigt bra dagar är nu slut och istället ska jag jobba nu fredag-måndag. Men det känns helt okej att fylla på kassan lite haha. 
På julafton hann jag med att fira jul på tre ställen. Fick massa fint som jag önskat mig! T.ex en surfplatta, Jamie Olivers stekpanna, skönhetsprodukter nya Just Dance till Wii, The Scripts nyaste skiva m.m. Men det allra bästa var min present till mig själv, en iPhone 6!! Så himla nöjd med den! Jag fick också en hel del pengar. Fick en smärre chock när jag öppnade kuvertet av mamma och pappa. Dom har sparat pengar åt mig och min bror (utöver fonder) som vi fick ta del av på julafton. Är väldigt tacksam!! :)

Igår var det juldag och den spenderades hos Ronny och Malou. Vi fick som vanligt väldigt god mat och efterrätt. Denna sida av Jespers släkt är så himla enkel att umgås med. Vi hade jättekul och spelade spel m.m. Jesper var nog allra lyckligast över att få leka av sig lite med sin lilla kusin haha. Fick förresten jättefina julklappar där med! Vi var hemma runt kl 12 och då somnade vi båda väldigt fort!

Idag är det så jäkla skönt att vakna upp utvilad och helt nykter!! :)Myskväll

Paketen är inslagna och sorterade i påsar så de kommer till rätt ställe, mycket skönt! Jag har också hunnit med att ta en sväng på stan med Henrik och Jesper och så haft lite "hemmaspa" med ansiktsmask, rakning av ben och nagelfix :) Nu ska jag njuta av lite skinka och ost och en alkoholfri San fransisco framför Breaking dawn part 1 som jag inte sett på evigheter! 

Were you blinded by the light?

Gårdagens jobb gick mycket bra! Vi hade en härlig kväll full med små aktiviteter. Även dagens jobb gick bra! Försökte spendera så mycket tid ute som möjligt, så skönt med solen ju! Även om det borde ligga snö på marken så är jag rätt nöjd med solen :) 
Nu är jag precis hemkommen och tar mig en liten paus innan jag ska slå in sista paketen, baka julgodis och plocka iordning lite. Ikväll kommer jag somna gott känner jag, så trött!!

För den som letar

Dax att upppdatera lite kanske? Här kommer lite bilder från senaste tiden :)


Gjort fina arrangemang, ej klara här dock!

Finaste kissan har varit på besök igen


Jesper och jag såg Hobbit på bio

Har världens bästa kollegor ❤️

Julbord med en kille från TB..


..och så hobbit igen med en annan kille från TB haha
Stannade till på Lidl med Frida efter skolan, var tvungen att fota himmelen tydligen ;)


Föreläsningar hela sista veckan och även två seminarier, men nu är det klart!!


Bakade julgodis i Hultsfred med Frida och Emelie och våra pojkar fick smaka allt :)

Det har varit några "turbulenta" dagar/veckor sen jag sist skrev men nu är jag på banan igen tror jag allt. 
Hittills idag har jag tagit det lugnt med Jesper. Vi behövde sovmorgon då vi var i Linköping hela dagen igår. Tänkte att jag skulle spela lite "Just Dance" nu snart innan det är dax för ett jobbpass på TB :)