Skitdag

Och de dåliga dagarna fortsätter.. 

Idag trodde jag att jag skulle få slippa skolan, men icke! Har nån obligatorisk grej om akademiskt skrivande. Kul! När jag kommer hem ska jag skriva på min examinationsuppgift som är den sista i denna delkurs! Och så måste jag ta hand lite om Jeppe som har blivit genomförkyld :( Ska försöka hinna med ett pass på gymmet också.

.

Nu är Jesper här igen. Tur det, han kan alltid muntra upp mej! Vi har precis käkat lite rester få vi var för trötta för att ta tag i nån ordentlig mat hehe. 
Förut tog jag mig faktiskt till gymmet, 5 gången denna vecka! Rätt bra av mig om jag får säga det själv. Sen har jag även bokat tvättstugan så jag springer upp och ner för trapporna med jämna mellanrum. Har visst fått ut lite vettigt av denna dag iaf.

Dåliga dagar

Lördag-söndag har varit riktigt hemska dagar. Jag har inte alls känt mig på topp och varit både ledsen, arg och besviken. Antar att man måste ha sånna dagar också ibland. Igår hann jag iaf med att fixa mina naglar lite med Sofia. Skönt att träffa henne igen!
Idag lyckades jag efter mycket om och men ta mig i kragen och åka till Karlssons där dom hade 20% på allt. Hittade massa bra att ha grejer! Beställde även ett par träningsskor, tights, ett linne och en väska från Sportamore och Junkyard igår, shopping lindrar en hel del.

Godmorgon!

Idag är Jesper och jag vakna tidigt. Än så länge ligger vi kvar i sängen men funderar på att hå upp snart. 

Kvällen är helt oplanerad och det känns mindre kul. Finns det någon som har lite tid över eller?? Blir så trött :)))

Fruktansvärt bra torsdag

Igår hade jag en såndär superduperbra dag! 
Började med att jobba några timmar på Tallbacken, det gick bra och det var skönt att vara tillbaka :) Passade på att låna faxen också, smidigt! Sen när jag kom hem så åkte jag och tränade, både styrka och kondition i ca 1h. 
Efter dusch och fix så plockade jag upp Jeppe och vi begav oss till Gamleby där det var marknad. Sjukt mysigt att springa omkring mellan stånden när solen skiner! :) Köpte lite saker till farmor så vi åkte fram till henne när vi tröttnade för att fika lite. 
På kvällen var Jesper och klippte sig och då lagade jag Tacopaj tills han kom hem, mums! 
Såndär dagar man hinner med en hel massa är så jäkla sköna! :D

Fredag

Ingen skola idag. Så kan de gå!
Skönt med sovmorgon iaf.
Snart ska Jeppi göra scones till mej, bra fredagsmorgon!

Ikväll ska vi äta hos morfar :)

.

Det händer och sker så fruktansvärt mycket tråkigheter. Så håll hårt i vänner och familj och ta vara på de stunder ni har ihop!




Jag och Mickan




Hej och hå vad tiden går..

.. Och vad mycket jag hinner med att göra! Jag har ännu en gång fått klagomål av kära Mickis att jag bloggar för lite så då får jag väl ta tag i det då haha! 
Dagarna bara far förbi och det ända jag hinner med är äta, sova och plugga. Men jag trivs ändå väldigt bra i min tillvaro. Jag har hunnit träffa mina flickor lite då och då och det är guldvärt. I helgen tillexempel så var jag och Mickisen i Stockholm och kollade på speedway. Mäktigt som attans, men kunde vart bättre. Jag var iaf mer nöjd än Mickis vars favoritförare försvann redan i andra heatet.. 
Bästa med helgen var förövrigt hotellfrukosten, skräll va? Haha!
Sen har jag även lyckats träna lite ordentligt nångra dagar nu. Senast idag var jag på gymmet med Emelie, skönt att träna och prata av sej samtidigt!
Sen var de det här med skolan också. Jag har så fruktansvärt mycket att göra. Inför v.38 trodde jag inte att jag skulle stå ut! Men med mina fina gruppisar så har det gått kanon! Vi har gjort mycket arbeten ihop och hjälpt varandra och på så sätt har vi betat av både individuella arbeten och grupparbeten. Och att vi fixade både det muntliga och att lämna in en stor skriftlig uppgift i tid är en bragd haha. Jag trivs super i klassen och börjar lära känna fler och fler. Så om jag bara pluggar som jag ska så kan det här bli riktigt bra!!
Juste! Måste trycka in en sak till här i slutet. På torsdag ska jag äntligen få komma till Tallbacken och jobba lite, som jag saknat det!!!

Ta hand om er alla, puss och hejs!

It' okay to cry

Dagar med mycket tankar, funderingar och oro har varit. Det ligger fortfarande och gnager men jag måste fokusera på annat. Så idag har jag tagit upp träningen igen efter uppehåll sen i fredags. Och jag har suttit större delen av dagen med plugg inför muntlig examination nästa vecka. Sparkade ut Jeppe imorse så jag skulle kunna koncentrera mig lite haha. Men ikväll ska vi äta ihop igen. Det har vi gjort varje dag i en vecka och det känns så himla bra! Nästan som om vi bor ihop :) Och nu när han är lite mer hjälpsam så behöver jag inte bli så irriterad heller ;) 
Aja, skulle bara skriva in några rader, nu tillbaka till plugget!!

Hej

Ett gymkort rikare blev jag idag! Vi testade såklart att träna lite och sen lite simning på det, skönt!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på Jesper. Vi ska hämta upp Mikaela och sen åka och handla till Lotta :) Kanske hinner med lite filmmys ikväll innan läggdags också hihi


Skolan

Nu har äntligen skolan dragit igång och det är massa nytt! Så mycket information att jag bara vill lägga mej och gråta lite haha.. I tisdags hade vi en heldag i Kalmar och det var lärorikt men jobbigt. Skönt att jag iaf hittat några tjejer från västervikstrakten så vi kan samåka :) Idag har jag "självstudiedag" så har skrivit rent en gruppuppgift och fixat lite annat inför skolan. Nu ska jag nog till Jeppe en sväng och sen ska jag förhoppningsvis fixa gymkort!


Veckan som varit

Tisdag: Gick upp rätt skapligt för att ta en långpromenad med Emmis och efter det åt vi en finfrukost ihop med Jesper. Sedan tog vi bilen och styrde till Vimmerby för att kolla vart min skola låg och även köpa lite böcker av Mikaela :) På hemvägen gjorde vi både stopp i Blackstad och Stenserum innan vi kom hem till Västervik och delade på oss. På kvällen var jag och Jesper bjudna till hans mormor och morfar så vi åt god mat och var kvar nästan till 11!

Onsdag: Jesper och jag åt en stor frukost ihop och tog sedan en sväng på VO. Intervaller stod på schemat så efter det var jag helt slut haha.. Fick spendera lite tid med mig själv efter det så jag körde lite hemmaspagrejs :) på kvällen åkte jag och Emelie till Hultsfred där vi skulle spendera natten inför Ullaredsresan.

Torsdag: Heldag i Ullared! Åkte vid 5 och var inte i Västervik fören halv 9 typ. Hittade en massa bra att ha grejer och är jättenöjd med mina köp! När jag kom hem visade jag Jesper alla nya saker och sen somnade jag väldigt fort haha..

Fredag: Tog en välbehövlig sovmorgon innan vi begav oss ut i spåret på VO igen. Jesper satte ut sin bil på blocket så han var rätt upptagen med det sen haha. På kvällen var vi på kräftskiva hos min morfar.

Lördag: Upp tidigt för att jobba! Sjukt tuff dag med massa ljud och så. Skönt att komma hem! Tog en 6km powerwalk för att rensa tankarna innan jag orkade städa och laga finmiddag till mej och pojken. På kvällen handlade vi och tog en fika hos Lotta och Mikaela.

Söndag: Upp och jobba igen! Och det är sär jag befinner mig nu. Fick en liten rast så jag ska orka hela passet haha! Är helt jäkla slut. Hoppas eftermiddagen erbjudet lite mys sen.