Monday

Idag var der sista Engelska B innan jul, iaf för mej. Så grymt skönt måste jag säga! Historian ska jag ha en gång till för att jag inte får missa provet. Men det är helt okej :)

Just nu sitter jag och kollar på repriser av SIHS eller det är precis slut så jag får hitta nått annat att se på. Kanske nått som är lite roligare, hästar är ju inte mitt största intresse xd
Snart kommer Anton och mamma också. Vi ska kolla mobiler och lite annat. Är dock inte säkert att vi köper dom idag för det kanske blir på torsdag/lördag på netonnet i Ullared istället. Det återstår att se :)

Ha en bra dag!

If you win me I'm forever


You feed my heart you keep me breathing
'Cuz you're the storm that I believed in
And if you want me I'm your country

Bandytime!

Mina tår är som isbitar! Det blir lätt så när man spenderat närmre två timmar på Tjustvallen i Gamleby. Lillebror har nämligen spelat bandy. Dom vann med hela 12-1 mot Brusaholm och Anton gjorde tre mål. Helt okej match måste jag säga. Det tråkiga är såklart att det är så nedrans kallt! Annars kan bandy vara väldigt kul att titta på :)

Nu ska jag kila ut i köket och käka lite, är vrålhungrig!

Tjugonionde november

Det är söndag, jag fryser och ute är vädret väldigt tråkigt.
Jag sitter framför datorn och lyssnar på The Cardigans. Helt sjukt bra musik som man aldrig tröttnar på. För att mysa till det lite extra sitter jag i mjukisbyxor och med en kopp varm choklad. På söndagar är det bara otroligt onödigt att dra på sig en en massa rena/snygga kläder. Jag sitter ändå bara framför tvn/datorn.


I need some fine wine, and you, you need to be nicer

Hemma i skogen, så grymt skönt! Kom hem igår efter en ganska snabb visit på Tjust Open. Såg bara ett få antal matcher så jag har ingen aning om hur det gick eller så. Men det var rätt så kul iaf.

Farmor och morfar kom precis, så nu blir det att fika sen lite mer chill framför datorn och ikväll är det 50-årsfest för min morbror i Odenskans. Kan nog bli en rätt bra kväll trots att jag missar innebandyn.

Sista veckan med min w670 nu, nästa vecka äger jag en Aino! :D
och en sak till, min farmor är bäst! :*

Vaccin-åt helvete med det

Min arm värker.
Mitt huvud värker.
Min mage värker.

Jag orkar egentligen inte vara kvar här i stan men jag vill se Tjust Open så det är väl bara att härda ut (y)

Dagen har varit upp och ner. Låång jävla sovmorgon, ända till 13.10^^ Hade sen Engelska där vi såg på film och på Historian fick vi gå redan efter typ 20min. Väntade dock med Madde i skolan ett tag innan hennes buss kom. Visst ändå att jag skulle vara ensam när jag kom hem. Men dom lovade typ att vara hemma till tiden jag egentligen skulle vatt hemma, vilket var för 10min sen ^^ aja, typiskt.

TÄVLING



Emma har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett motljusskydd från Tvspelsweb.se.
Jag tävlar där med denna bild som jag tog för någon vecka sen.
Vill du också vara med? Klicka här!

I dina bruna ögon kan jag drunkna.

Väldigt bra dag idag! Allt har bara flutit på super, barnen var hur duktiga som helst. Tre barn var sjuka så det var ganska lugnt så det fick mycket bröm vilket resulterade i mycket glada miner. Åh så underbara dom är när dom bara sätter sig ner och målar, helt tyst och koncentrerat. Det gillar vi ;d Stannade kvar lite längre för att krama lite på dem. Myysungar på hög nivå!

Idag ska Moa och jag käka falukorv. Ingen favorit men det blir alltid mycket godare när man lagat det själv. Dock blir det inte än på ett tag eftersom Moa inte kommer hem fören runt fyra.

Btw, idag fyller Amanda 15 år. Stort grattis till henne!

Nu ska jag sätta mej vid tvn och vänta på att det börjar nått bra program.
pusshej


Erase and rewind...

...'cause I've been changing my mind.


Nybakat bröd och kyckling&nudelsoppa satt verkligen inte fel asså! Önskar jag hade haft kameran med mig så jag kunde visat lite bilder, ni skulle bli så avundsjuka! haha
Nu sitter Moa och kollar på Ullared och pratar med mig men jag hör inget för jag spelar musik på högsta volym i mina sjukt dåliga ipodlurar.

Min spotifylista just nu. Ni får gärna vara snälla och skicka era :)



Måndag

Är precis hemkommen från ishallen där jag lämnade av Mickis. Hon kunde inte hitta så jag fick hjälpa henne haha ;) Men det gör jag så gärna så :*
Just nu funderar jag på vad jag ska hitta på nu. Moa kommer inte hem fören om typ 3 timmar och det finns inget bra på tvn. Diska behövs visst så jag får väl roa mig med det antar jag.

vi ses :)


Flashback

Såhär skrev jag dagarna innan nyår förra året.
"Sommaren 2008 var fett bortkastad, ångar det enomt mke! Så
2009 ska jag verkligen göra nått vettigt av och inte bara sitta
hemma och glo på tv eller haka upp mej på nån idiot"

Kan ni fatta att jag gjorde precis tvärtom? Sommaren 2009 var nästan värre än 2008. Självklart finns det vissa saker som var hur bra som helst som tex. Danmark men annars så ångrar jag de mesta som hände...

Sommaren är nog inte någon bra årstid för mig helt enkelt.

Epic Fail.

Nu har jag suttit med engelskan i ganska extakt en timma och jag har inte lyckats komma framåt för fem öre! Jag ger faktiskt upp och går över till att städa mitt rum och lägga in bilder på den externa hårdisken.


Gammal bild jag hittade på mammas kamera.

Söndagsmys?

Mys och mys kan man nog inte kalla det. Söndagsplugg passar mycket bättre! Måste nämligen plugga en hel massa engelska. Jag förstår inte hur vår lärare tror att jag ska hinna allt över bara en helg..
Med lite Spotify och lite kladdkaka från igår så ska jag förhoppningsvis lyckas!


Happy Face!


Nu är det så att jag och Anton ska få varsinn Aino (eller vi får ju såklart betala en del själva) och jag är happy! :D
Antes ska va svart och min vit. Får se om det blir nu innan onsdag, för då ska mamma operera sig.

Äntligen hemma!

Har äntligen fått komma hem till skogen igen. Ibland så är det skönt att slippa Västervik helt klart.

Dagen igår var bra. Trots att jag var hur trött och opepp som helst. Allt förändrades dock när jag kom till bion. New Moon var helt enkelt UNDERBAR! Men det hade jag ju räknat med :)
När filmen var slut så mötte vi upp Becca och Mickis för att dra oss bort mot Gymnasiefesten för att titta lite. Vi var aldrig inne, pratade bara med lite trevliga typer utanför. När Becca och Mickis bestämde sig för att smita in så gick Moa och jag hem.

Efter 10 nångång imorse hämtade Anders oss och vi åkte för att se Philles innebandylag spela. Dom vann med hela 16-5 så det var kul!
Efter det så var vi på Kvantum där det var julmarknad och så käkade vi på Tant Grön.

Så nu sitter jag här hemma och letar mobiler på internet. Jag vill ha en Sony Ericsson Aino men jag har inte råd "/ Så istället har jag kollat in en Samsung som kanske blir min istället. Den är typ 1300kr billigare eller nått sånt ^^ Kan ju vara ganska smart att ta den billiga eftersom då kan jag få råd med ett objektiv till Kameran sen också :p

    
Aino                                        F480i Touchwiz

Salem


People have tried to change me over and over again
It's not for you to choose
but that's alright my friend
'cause I gotta go my own way whatever they say
I should do. Keep the faith in me
that I will do what's right and I show
what I got inside.

Ny design!

Ny och väldigt fin design! Tack så jätte mke till Mikaela!

Jag känner mej bara sämre och sämre om dagarna. Det ska bli skönt med en ledig helg så man får sova ut lite. Men först är det New Moon ikväll som gäller! Och så ska Mickis och Becca bjuda på mat runt halv 6 sen också :) Sen ska jag bara sova bort min helg och försöka bli frisk.

När ingen ser


Jag ser typ helt cp och rädd ut..

Jag har pluggat, gått promenad och lagat mat idag. Inget speciellt helt enkelt så därför skriver jag inte mer än såhär. Hoppas ni haft en bra dag!

It's the only way

Att inte säga sanningen och att ljuga är samma sak.


När jag vaknade imorse så kändes allt bara skit rent ut sagt. Jag mådde inte alls bra. Men jag pallrade mej iväg till Lidhem och genomled en hel dag. Tack och lov att de slutar redan halv två. Jag är glad att jag gick för att jag vill inte missa en ända dag med barnen! Idag så frågade en kille varför jag var så lessen på morgonen. Jag fattade inte vad han menade och då sa han "Man såg i dina ögon att du var lessen" Hur gulligt är inte de? En annan kille "leker" hela tiden med mitt namn. Han blandar "Josefin", "Jossan" och "Josse" i något som liknar ordlekar. Hur sött som helst! Aja, ska sluta tråka ut er med en massa om Lidhemsbarnen nu ;)

Ikväll ska Moa och jag på Nikon-fotokurs. Ska bli kul trots att det håller på i hela tre timmar.

ha en fortsatt bra dag!


sextonde november

Utvecklingssamtalet gick prima! Jag ligger på VG genom så gott som allt (borträknat är då ind. valet haha). Jag fattar inte hur i vissa ämnen men det gör mej absolut inget!

Moa och jag kom precis in från en promenad i regnet. Det var kallt och blött men väldigt uppfriskande. Hoppades på att det skulle få min mensverk att bli bättre men det hjälpte tydligen inte alls. Fy vad jag hatar dessa veckor..

Nu ska jag byta till myskläder och krypa ner med Twilight som jag bestämde mej för att börja läsa trots att jag inte läst ut de andra böckerna haha :p (eller borde jag plugga? Skit samma!)



Out of my head

Hellu

Jag sitter och lyssnar på Everlong med Foo Fighters. Väldigt bra låt även om den är inte purfärsk.

Slutade som vanlig ganska tidigt idag vilket är skönt. Jag gick dock inte på engelskan för jag földe med Äpplet ner till biblioteket istället. Där lånade jag två böcker, "Breaking Dawn" och "Under din hud". Får väl se om jag börjar på nån av dem snart. Jag håller egentligen redan på och läser i två böcker så jag borde ju läsa ut dem först haha ;) Dessutom vill jag läsa Twilight nu innan New Moon går på bio på fredag. Lånade Twilight av kusinen för ett tag sen så jag tror det blir att börja på den ikväll :) Bra träning för min knackliga engelska också :p

Nu ska jag vänta på att mamma kommer in, sen blir det utvecklingssamtal.

pusshej


Hård helg

Nattinnefotbollen i fredags var helt okej! Mimmi och Alicias lag kom till final så vi fick vänta rätt länge innan vi fick gå hem men det var kul så det gjorde inget ;) 
Kvällen bestod av många trevliga människor, bra fotboll och lite slagsmål. Jag var dock inte inblandad men det kanske ni förstod haha.

Lördagskvällen var faktiskt också helt okej. Moa och jag drog till Mickis för att fixa lite inför Tjustfesten. Sen åkte vi till Emelie där nästan hela laget träffades och förfestade lite. Som tur var slapp vi gå från Emelie till själva festen, det är lååångt! Egentligen så var det inte så värst kul, iaf framåt kvällen för att alla drog in till stan. Typ bara vi "småttingar" kvar -.- Och så hände ju lite annat tråkigt också men så är det ibland.

Känner att det visst inte blir nått flyt i vad jag skriver just nu, antar att jag är trött så det är bäst jag slutar nu :p

pusshej

Du tar mig till en ny värld

Nu äre fix inför kvällen som gäller. Potatis ska skalas, golv ska dammsugas och en massa annat smått. Sen äre nattinnefotboll. Fint ju? :)

Jag vet ingenting om dig

Vet ni hur tråkigt det är att logga in på blogg.se och mötas av ingenting? Jag vill ha kommentarer! Vad ska jag skriva om för att göra min blogg intressant? Ge mig förslag :)

Superdag idag. Jag älskar min praktik så grymt mycket så jag går och fånler på både dit-och hem vägen haha. Idag glömde jag helt bort tiden så jag gick hem en halv timme försent! Men vad gör det, jag hade sååå kul! :d Har även varit i simhallen och så har Kerstin vatt på besök. Hon påminnde mig om alla uppgifter som jag måste göra under praktiken. Usch och fy. Varför kan jag inte bara få 'jobba' som vanligt? :( Hur som helst så ska de där förbannade uppgifterna inte få förstöra min superpraktik :)

När jag kom hem så lagade jag och Moa mat och bakade en kardemummakaka. Mumsigt värre! Nu sitter hon med matte medans jag sitter här och messar med Mimmi. Hon och Alicia ska slagga här imorgon efter nattinnefotbollen.

Nu ska jag sluta skriva en massa onödigt shit och återgå till min farm på farmville ;d

pusshej!

Regn suger, hårt.

Det regnar fortfarande, jag vill gå uuut! Men varken Simon eller Moa är på så snart går jag fan ut själv asså. Jag blir sjuk av att sitta inne för länge. Känner mej instängd. Aja, man kan inte alltid få som man vill.

The waking up is the hardest part

Regnig men bra dag!
Varit på praktiken 8.00-13.30. Barnen har varit rätt lugna så jag har inte behövt överanstränga mig utan bara hjälpa dem som vanligt. Jag börjar faktiskt bli bra på att förklara så att de förstår. Fast ibland förstår inte ens jag vissa saker haha. Jag gillar verkligen min äppelklass. Barnen är hur gulliga som helst trots att de inte alltid lyssnar på vad jag säger, men så är det väl alltid ;)

Simon kommer hit idag så nu ska jag gå och skala potatis och fixa lite så det är klart när han och Moa kommer hem :)

hörs&ses

himlen är blodröd och brinner, det är natten som tränger sig på

Segdag? Oja.

Gick upp kl sex för att åka med Anders in till stan kl sju. Väl i stan fick jag stressa som en idiot för att jag skulle hinna platta håret och lite. Som tur är så är jag rätt snabb så jag kom inte försent till praktiken iaf haha.
Praktiserade dock bara i en timma idag på grund av det där förbannade individuellavalet-lektionerna. Skit trist för att jag missade bion som Lidhemsskolan skulle gå på "/
Efter lunchen väntade jag med Frida i skolan ett tag sen gick jag hem, insåg att jag glömt nyckeln och fick gå tillbaka till skolan igen för att låna Moas. Jag var ju inte lite sur då asså..
När Moa slutade, runt tre, så drog vi till Willys och handlade, usch va dyrt det är! 400 kr för bara nödvändiga saker. Inte konstigt att pengarna tar slut så fort!
När vi kom hem stekte vi hamburgare, mumsigt och sen gick Moa för att plugga och jag satte mej vid tvn/datorn. Just nu tittar jag på "Brooke knows best" på MTV. Jag vill också ha en bögkompis! En snygg en som man kan prata om killar och smink med haha ;)

Nu ska jag återgå till tvn, see yaa!

JAG HATAR AIK!

Bara så att alla vet så är jag på dåligt humör, har ingen att vara social med och Änglarna förlorade mot Aik. Kan de bli mycket värre? Jo det kan det. Mikaela är på Isracing i Linköping och jag sitter hemma och är väääldigt avis. Usch.

/surjossan

This is what we do

Klockan är ungefär halv 12 och jag sitter redan vid datorn. Så är det nästan varje helg!
Mamma och pappa drog till Norrköping för någon timme sen så jag och lillebror har huset för oss själva tills imorgon kväll. Har dock inte orkat dra ihop nån fest eller så. Inte efter helgens röj haha ;) nevars men jag vill inte råka illa ut igen så jag tar det vääldigt lungt.

Idag lär det väl bli en städ-och tvättdag. Inte så värst kul men välbehövligt ska ni veta.

Ni får gärna sms-spama mig! 0702278653 :)


Some more stuff


http://www.merchworld.se/



http://www.junkyard.se/

Snälla ge mej pengar så att jag har råd!
(och ja, jag är galen i luvtröjor!)

Jag har inte råd...

... men om jag hade så skulle minst en av dessa godsaker finnas i min garderob!


klicka här för mer underbart fina kläder!


Bloggtorka

Jag orkar inte blogga. Jag har iaf inte orkat denna vecka. Men det finns en urbra anledning! Sov inte ett dugg i helgen så sömnen i veckan har blivit lite sisådär verje kväll/natt. Så den här helgen ska jag bara vila ut och ta det grymt lugnt!


btw så ÄLSKAR jag min praktik! Äpplet♥