Nu är jag lessen, besviken och arg. Jag vet inte riktigt vem jag är. Och jag vet verkligen inte vem som är mina vänner. Jag vet inte vem jag kan lita på och tydligen litar ingen på mig. kul.

Idag skulle jag ha gått på bio men jag fick fetingdissen eller nått? roligt.

jag är tydligen störd i huvudet också, kul att höra det från dig

nu ska jag sova bort en del av mitt liv, det är skönt, ni borde testa.

Loka krusbär/päron - En hiss!

Nu är jag hemma igen och har precis käkat lite sallad som jag köpte i Gamleby. Drack min favorit Loka till maten, krusbär/päron. Den är underbart god! 
Nu ska jag fortsätta att dricka massa vatten för att orka med matchen senare.


mums!


Dagens schema


12.30 Käka
13.00 Åka till Gamleby
13.30 Ungdomsmottagningen
14.30 Åka hem
16.40 Samling Erneberg
19.00 Match mot Rödsle


Från och med du - Oskar Linnros♥


Helt rubbat - Midsommar i bilder

Lite Midsommarbilder :)

Flickor♥

KG och Errah

JockeS och FilleW

Mina babes♥

Marcus och KG

Linnea :)

Love

Gådagen var perfekt!
Anton och jag åkte till Erika typ runt 6. Efter ett tag kom Tobbe och då spelade vi lite kubb. Anton, Tobbe och Henke mot mej och Erika. Sen kom Makki och då spelade vi krocket istället, men killarna blev arga och gav upp haha ;D
Erika och jag bjöd pojkarna på både pizza och kladdkaka, eller Erika gjorde och jag kollade mest på (a) Det verkade uppskattas för det tog slut på två minuter typ! Vi kollade lite på fotbollen och när den var slut blev det film. Den hette Seraphim Falls och den sööög!

Ni är bäst!




Erika Löwenborg♥

Idag har varit en bra dag! Jag gick upp vid 9, käkade och kollade tv. Sen runt 10 så tog jag mej en sväng med cykeln. Cyklade ungefär 12km, det var varmt så jag slutade med ett bad hos morfar :)
När jag kom hem messade jag Erikababe och så möttes vi i Odensvi. Var där ända tills nyss typ :) Ikväll åker vi ut till Odensviholm där Erika är ensam hemma, det blir fiint! :)


I can't sleep because my bed is on fire

Tidigare idag blev jag klar med min fotobok. Jag blev riktigt nöjd och nu väntar jag på att den ska komma hem så jag får se den hihi. Den gick på 344:- med porto men jag hade ett erbjudande så den var helt gratis, väldigt bra med tanke på min ekonomi haha.


Jag skulle inte säga nej till ett bad nu! Bild från i tisdags då vi badade med ungarna på Fotbollsskolan

I just can't get you out of my mind

Igårkväll och inatt har ju funderat väldigt mycket, både fram och tillbaka. Jag kommer tyvärr inte fram till något smart. Men jag hoppas det ska lösa sig ändå.

Gårdagen blev precis som en bakisdag ska vara. Bad, god mat, massa vatten och fint folk! Moa och jag badade lite med Hanna sen när jag kört hem Moa tog jag det väldigt lugnt ända tills Becca ringde och ville hitta på nått. Även Susanna ringde så hon, jag, Erika, Becca, Moa drog till Odensvi och grillade lite, mys! Senare drog vi vidare ner till Simon och kollade fotboll och lyssnade på musik :) Var hemma runt 12 nångång, helt slut!

Idag har jag hunnit sova ut lite och käka en ordentlig frukost. Snart ska jag ta vara på solen och hjälpa mamma och pappa i trädgården. Det är mycket som måste fixas nu innan festen på lördag.

vi hörs.

Midsommar 2010 i ord

Vid kl 12 åkte jag till Dessi och där fick vi lunch som bestod av lite Midsommarmat som färskpotatis, lax och sallad med mera. Sedan inväntade vi att klockan skulle slå tre för då var det dans runt midsommarstången och lekar som gällde. Jag var feg och vägrade ställa upp haha ;) Jag hängde en hel del med Linnea, Dessi och Mickis medan Moa och Erika försvann med jämna mellanrum haha. Petra vet jag inte vart hon var xd
Resten av kvällen drack vi lite och hade det trevligt, lite grillat blev det också :) Fick mej lite roliga sms/samtal också, det säger man ju inte nej till ;D
När alla tråkmånsar lagt sej (typ runt 12) så gick jag Marcus, Sofia och Oscar en sväng och så spelade vi kubb. Oscar och jag ägde ut dom andra väldigt enkelt :)
Efter det pallade jag inte sova hos Dessi så jag och Erika fick slagga hos Susanna istället, hon är allt bra gullig hon :D

Bilder kommer snart (okej, ska inte lova nått, jag är långsam!)

Midsommar

Glad Midsommar!

Jag kommer spendera min Midsommar i Stångeland där några av mina underbara vänner befinner sej. Det kommer även vara hur mycket annat folk som helst så jag tror det kommer bli en helbra Midsommar! Just nu sitter jag och peppar och lyssnar på Trains sköna musik. Solen skiner och det är varmt som bara den, nu kan väl inget gå fel ikväll? :) Hoppas alla får en superbra dag med god mat och fina vänner!

puss


Västerviksbild - kolla in det blå vattet, fiiint!

Hej

När jag kom hem från träningen kände jag lukten av nygrillat. Underbart att komma hem till det ska ni veta :) Så de blev att käka lite och ta sej ett glas vin.

Just nu: slingar håret och snackar med Linus och mickis haha ;D

Barn, barn och mera barn :)


Minigruppen


Mellanmål


Här fick man sitta om man åkt ur turneringen ;)


Glada och kramiga barn efter Elfenbenskustens vinst!


Linus joinade mitt seger dopp!


Westergren hängde också på ;)




Lite bilder från fotbollsskolan, lovar att det finns minst 1000 till!

Nu ska jag snart på träning. Det kommer bli varmt!

Runaway love

Nu är äntligen rummet färdigstädat! Jag har även hunnit ligga i solen ett tag. Jag klarade bara av att ligga i en halvtimma, satan så det svider på axlarna från igår. Har värsta fula brännan xd Men jag ska inte klaga, Moas var liiite värre haha ;D


Bilden är från Danmark 09

Städa rummet

Eftersom det är midsommar imorgon och det ska sova massa folk i mitt rum så måste jag städa det nu. Fy så tråkigt det är! Men det måste göras så det är väl bara att ta tag i det med en gång.
Får se om jag tar mig en tripp till Odensvi sen också, kolla folket vid sjön :)

Fussball

Kom hem från Torvalla för ett tag sen. Boif mötte Långemåla och det slutade ganska dåligt. 7-2 i baken, inte kul. Sällskapet var dock bättre. Åkte dit med Moa och Martina men det slutade med att jag satt med Linus, Linus och Jocke :)
Btw så har jag tydligen skaffat mig ett fotojobb också, och jag gör det billigt ska ni veta ;) haha

Nu är jag helt slut. Jag tänker läsa lite i "Snabba Cash" och sen sova, imorgon ska jag bara deeega !


Linus W och Linus A

Fotbollsskolan dag 3

Nu är det slut på det roliga. Idag var sista dagen på fotbollsskolan och antagligen sista gången jag kommer ha den. Nästa år kommer det säkert många som vill ta över. Riktigt tråkigt med tanke på att jag älskar att spela fotboll med alla små barn. Men någon gång måste man låta andra ta över så det är dax nu. Tur att man får träffa många av ungarna ändå :)
Idag hade vi VM-turnering och mitt lag var Elfenbenskusten. Jag hade ett jättebra lag och det ledde till att vi vann hela alltet! Så underbart kul!! Ni skulle sett hur lyckliga mina spelare var speciellt "BP" haha.

Jag glömde blogga igår, eller snarare så hann jag inte. Först fotbollsskolan och sen speedway. Västervik vann med 53-43! :D Bilder kommer nog någon dag.

Elfenbenskusten

                                  Stina, Robin, Sverker, Linus "BP", Linnea
                                            Rasmus, Emil, Jakob, Hanna
                                                            Joel

Fotbollsskolan






Fotbollsskolan dag 1

Jag har haft en underbar dag på fotbollskolan! Det har ösregnat större delen av dagen men så var det förra gången i Odensvi också. Det är säkert en tradition nu ;) Hur som helst så är det så grymt kul att ta hand om alla ungar trots att vissa är jobbigare än andra haha.

Nu har jag fixat min naglar och sitter och lyssnar på Oskar Linnros och Johnossi :)








KFF vs TIF

Det blev förlust med 2-0 idag. Jag spelade bara de 20 sista minuterna. Domaren var helt störd, borde anmälas. Han kunde inte dömma för 5öre. Gick enbart runt i mittcirkeln och mumlade för sig själv. Helt stört.

Jag har fixat lite i min blogg som ni ser. Mer nöjd än jag var förut! Vad tycker ni? :)

nu ska jag SOVA!

Stay



:)

Jag har varit dålig på att skriva här nu! Men jag har fullt upp med skolan och fotbollen så det bara blir så. Hoppas kunna ta tag i det mer i sommar.

Igår var det fotboll och fest som stod på schemat. Hela dagen var väldigt känslosam och jag tror att vi alla som var inblandade lärde oss en hel del. "Det som inte dödar dig gör dig starkare" Men allting löser sig alltid :)

Bjuder på en gamal bild jag hittade i arkivet :)
Midsommar 2009!

Fler och fler

du säger att du älskar mig
hatar den där ovisheten, orkar inte kämpa mer kan du se, det jag ser? kan du se, att jag har mycket mer, än vad jag ger kan du se, hur jag ber om hopp mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler allting har ett slut, men jag vill inte att vi ska sluta här

We're gonna party as much as we can

Idag är jag nästan lite stolt över mej själv, jag har tre saker mindre att tänka på i skolan. Jag klarade naturprovet, skickade in engelskan och lämade in idrottspasset. Bra jobbat Jossan! :)

Igår spelade vi match mot Vetlanda och det gick åt helvete. Jag är så grymt besviken på min insats. Förstår inte hur jag kunde vara så dålig. Blää!!!
Idag är det träning så jag hoppas de går lite bättre då annars ger jag upp den där fotbollen asså.



Can't get you outta my mind
I can't lie
Cause a boy like you is so hard to find
I'm waiting for the day to make you mine
Cause I can't take it


Ett snabbt och kort inlägg

Igår kväll ganska så sent gick jag upp till Moa och vi käkade ihop. Vi blev jagade av desparat och planerade lite inför sommaren. Kommer bli finfint! ♥

Här är lite saker jag fått på min födelsdag. Vissa saker fick jag igår och annat lite tidigare :)


Logitech Dockningsstation till iPoden


1550kr - Fick mer pengar på dagen jag fyllde men dom har jag gjort av med (a)


Klockan jag fick av mina fina klasskompisar♥


Solbrillor av lillebror :)


present från mej själv haha :)


Just some pics

Stående



Just some pics

Liggande





OMG

Det är lördag idag. Kommer bli en fullspäckad dag med fotboll och paket. Ska fira mej ikväll eftersom vi inte hunnit med det än.  Jag vet redan vad jag ska få hihi :) Ska slänga upp lite bilder sen hoppas jag, har en hel del från flera olika dagar.

Igår var det en slappdag i skolan. Treorna redovisade sina projektarbeten. En del var mycket bra och andra lite.. ..pinsammare? haha.
Madde och jag åkte till Gamleby vid 11 typ för att ha en lektion med några barn på Erneberg. Det gick verkligen superbra! Ungarna var urhärliga. Kände igen några av dem sedan innan :)
Efter det åkte jag hem fixade lite och sen åkte jag och Moa till Amanda för att åka vidare till först Vimmerby och sen till Fågelfors. Fotboll stod på schemat igen. Boif spelade lika mot Fågelfors efter en massa gula kort och väldigt mycket tjafs. Målen gjorde Offa, Jesse och Jocke (vet, det låter helt otroligt hahah!). Så kul att se dem spela! Jag gillar't!
När vi kom till Odensvi igen så drog Moa och jag till farmor och käkade sen skjutsade hon hem oss.
Slutade kvällen med att läsa i "Fyrvaktaren" och smsa lite med målkungen haha.

Nu lyssnar jag på min, Moas och Mickis sommarlåt ♥ Fina flickor!


Superfin kväll

Igår hade jag världens finaste tjejkväll med Frida, Madde, Jennifer och Johanna :) Vi var i Ankarsrum hos Jennifer och vi grillade och snackade en massa skit. Underbart! Fick skjuts hem med Kim sen.

Idag har skoldagen varit seg. Det ligger fortfarande ett mörkt moln över Västerviks Gymnasium. Det är jobbigt att se alla så deprimerade. Men jag gör vad jag kan och försöker hålla de flesta sura miner borta.












I natt har jag haft en klump i magen igen.
Den bara växer hela tiden och jag kan
inte få den att försvinna.

När man inte riktigt vet vad man ska säga

Jag har fortfarande ingen lust att skriva en massa glada saker. Det är inte många i Västervik som är glada en dag som denna och det förstår jag. Helt sjukt är allt.

Jag är iaf hemma och vid sju ska jag på fotboll med Moa.

Vila i Frid

Idag är det en tung dag på Västerviks Gymnasium.
R.I.P


alla roliga saker som jag ville skriva här får vänta ett tag.