Me and my friends

Playsation var riktigt bra igår!! Frida och jag hängde med två tjejer i min klass som heter Izabell och Malin. Dom är riktigt härliga och vi lyckades få kvällen supergrym tillsammans :)
Idag vaknade jag upp och var så nedrans seg. Drack inte ens mycket igår men ändå mådde jag rätt kasst haha! Som tur är så har jag haft ledigt hela dagen så jag har mest tagit det lugnt. Har fixat lite inför "Life-History" grejen vi har i skolan där man ska berätta om hur man upplevt skolan och så. Sen har jag kollat på Harry Potter, de beste! Har hunnit med både Fenixordern och Halvblodsprinsen och nu tänkte jag se första delen av Dödsrelikerna. Man bara kan inte se dessa filmer tillräckligt många gånger ;)

Playsation 2012

Idag har jag haft en förmiddag hemma i mitt rum. Har endast en föreläsning kl 15.00 så det är skönt :) Har hunnit med att läsa lite och såntdär tråk som man måste göra haha. Har även hunnit med att springa till Bomull för att köpa biljett till Playsation som är i Linköping ikväll! Hoppas på en awesome kväll :D

Back again

Sitter just nu i mitt rum på Gripen. Har bara varit i skolan mellan 10-12 men ändå är jag supertrött! Så jag ska nog vila lite och sen hoppas jag att Frida hör av sej :)

I don't want to be like you

Har spenderat helgen i Småland och det har varit så jävla skönt. Men ingenting varar förevigt och nu är det snart dax att åka tillbaka. JAG VILL INTE. Först måste CSN fixas och en "uppsats" skrivas sen får vi se vad som händer. Jag ärföresten väldigt trött idag efter att ha serverat på bröllop igår. Kul var det dock!!

Norrköping

Jag orkar inte skriva om sista dagarna innan flytten så kjag säger bara att de var fulla med jobb och mys med vänner.

Jag har nu sovit i Norrköping i 2 nätter och det känns helt okej. Själva rummet är mysigt och kommer bli ännu bättre när jag får upp lite fler saker. Det finns dock en stor jävla nackdel med mitt boende. Jag måste dela på ett äckligt kök med andra. Jag vill inte ens sätta min fot i det så jag har inte lagat någon mat alls än haha. Lever på mackor och vatten typ :)) Nåja, överlever ett tag iaf!

Själva skolan går bra, allt drog igång direkt och jag har första inlämningen på måndag redan! Fixade lite böcker som jag ska hämta imorgon så jag hoppas jag klarar av den. Kvällarna spenderar jag på olika NolleP-aktiviteter. Har haft lekar i Folkparken, förfest på Gripen, partat på Puls och idag var jag på bio på Cinema. Halvkasst och Helgrymt som är festeri och fadderi anordnar massa kul grejer. Har lite bilder som jag tänkte lägga ut från telefonen nån dag :)
Jag har hittat några riktigt goa tjejer i klassen också, de känns skönt att komma till skolan inte behöva vara ensam.
Nu ska jag äta en macka och sen krypa ner i sängen. Imorgon börjar första lektionen 8 (+ den akademiska kvarten haha) så det är upp tidigt som gäller!!

Matchen i söndags är inget att skryta om, 0-2 i halvtid slutade till sist med 4-2. Konstiga domslut och trötta ben var anledningen. Sjukt segt.

Igår jobbade jag och det var kaos. Ordenarie personal var sjuk så det fick bli en vikariedag igen. Var riktigt sur när jag kom hem alltså haha. Stackars natti fick stå ut med mitt klagande.. Hon och jag bokade tid till nagelförlängning och tog en fika på stan innan vi mötte Kajsa. Vi myste lite och sen åkte vi till Blackstad för att lämna Emmis som kom hem från Stockholm :)

Idag var en skön dag på jobbet, vi hade "filmkväll" med popcorn och lite annat kul. Åh, jag vill inte sluta jobba på fredag. Trots att de är jobbigt så har jag så jävla kul. Idag har nog alla förstått en av anledningarna också haha, pinsamt. Röd som en tomat fick jag gömma mig på kontoret ett tag, typiskt mig :))
Ikväll är det träning och sen soooova!


Wild hearts can't be broken

Norrköping gick bra igår. Rummet blir jättemysigt och tror jag kan trivas där till en början. Men det är riktigt jobbigt att jag behöver dela kök. Jag skulle ge nästan vad som helst för en egen lägenhet! Men vi håller på att leta så förhoppningsvis slipper jag bo så länge i studentrummet.

Igårkväll åkte jag in till stan, väntade in Emma och Natti och drog sen ner på Sahara och Palladium. Hade faktiskt en riktigt bra kväll med massa sköna människor! Hängde endel med Albin, Richard och Hampus och det var kaos på hög nivå haha. Slocknade runt 3 i lägenheten.
Idag sov jag länge, lagade mat me Ante och snart ska jag åka och spela match. Får se hur detta slutar!


For once someone believe in me

Gårdagen var en seg men bra dag på fritids. Trött personal och trötta ungdomar resulterade i mycket kortspel, tv-spel och kubbspel. Och jag lagade en fiskgryta som gick hem hos alla, börjar bli bra på det där med mat nu haha :) På kvällen var jag med Natti, vi var på VO och kollade Korpenfotboll och bara myste. Vilken grymt bra brud alltså ❤

Idag har gått riktigt fort. Vi grillade på jobbet och åt pannkakor till mellanmål så jag var skapligt mätt när jag kom hem! Har dock haft väldigt ont i huvudet för alla har vatt så nedrans högljudda och tråkiga idag.. Både jag och Daniel blev spottade i ansiktet och så finns det en som älskar att dra mig i håret och nypa mig. Det roade han sig med större delen av dagen.. Vi har det inte alltid så lätt precis, men vi har rätt kul iaf ;) När jag kom hem till Stenserum så packade jag en massa. Imorgon tar vi med ett lass till Norrköping. Blandade känslor


Nailart vs Fotboll

Nejnej, jag är inte alls avis på alla som är i Göteborg idag medan jag sitter hemma och målar naglarna.. Jag hade mer än gärna sett matchen mellan Man U och Barca på Ullevi. Riktigt grymt att stora stjärnor som Wayne Rooney, Andrés Iniesta, Carles Puyol och Lionel Messi spelar i Sverige lixom! Nåja får nöja mej med att sitta framför tvn och heja fram Barcelona till en vinst. Kommer ändå få höra alla detaljer av Daniel och Martin imorgon skulle jag tro haha :)


Jag är lyckligare nu

Igår var jag med systrarna Sallermo i Ullared. Spenderade en hel del pengar gjorde vi allihop haha. Fick med mig massa bra saker hem! :) • Idag fick jag hoppa in och jobba extra. Riktigt kul dag full med massa aktiviteter! Jag stod för matlagningen och lyckades riktigt bra, inte lätt att laga mat till så kräsna ungdomar som vi har. Avslutade jobbdagen med ett par omgångar UNO så nu leder jag med 5 poäng, i våran tävling om vem som tar hem flest vinster, över Daniel och nästa ligger hela 15 poäng efter mej, rätt fint ;) Nu ligger jag i sängen i stan och ska sova, jobb imorgon igen :)


Det är nu man känner att man lever

Herregud vad tiden går fort och jag hinner med en massa grejer. Så himla tråkigt att sommarjobbet börjar gå mot sitt slut dock, trivs verkligen bättre än bäst!

Hela förra helgen var supergrym trots att jag var besviken över att inte få åka till Örsåsa. Fredagen spenderade jag hos Henke med lite folk, vi spelade spel och hade de bra. Lördagen var jag i Vederhult typ, där det var Pubkväll. Verkligen mysig kväll med goa personer! Vaknade upp förvånandsvärt pigg på söndagen och uttnyttjade dagen till max med svampplockning och filmkväll.

Denna vecka har bestått av en tripp till Norrköping, mys med Emelie, träning, grill vid Kyrksjön och så lite jobb. Var så jäkla skönt att vara tillbaka på jobbet efter några dagar utav ledighet. Dessutom var det riktigt lugna arbetsdagar med få barn vilket ledde till att vi kunde göra roligare och fler saker.
På fredagkvällen mötte jag upp fina Nathalie för en date på Sahara. Vi avslutade kvällen på Palladium som var jättetråkigt, för lite folk!
På lördagen jobbade jag 14-21 och sen hängde jag en stund med Kajs, Lina, Amanda, Simon och Daniel innan Natti kom och mötte upp mig för att dra vidare ner på stan. Avslutade även denna dag med Palle och det var bra mycket mer folk då! Dock så var jag för nykter eftersom jag började jobba halv 7 på söndagen. Lyckades få ihop endast 3 timmars sömn men ändå har dagens jobb gått super. Tur att Tallbacken har sånna bra och påhittiga vikarier :D Just nu känner jag dock hur tröttheten kryper på. Men än kan jag inte sova, måste förbereda lite inför morgondagen först!