Alkoholfri midsommar? Jatack!

Det blev inget med Grönan på lördagen, istället spelade vi volleyboll och lekte med barnen. På kvällen åkte några hem och vi som blev kvar såg på Sommarkrysset och VM ihop. Jeppe och jag avslutade med en film sen också :)
På söndagen packade vi och drog osa hemåt. Men vi stannade till i Täby gör lite shopping först! Jag fick med mig en bh, träningshandskar och en klocka, mycket nöjd! När vi landade hemma så drog jag direkt på mig träningskläder och följde med Sabina för att dra av ett riktigt grymt pass på Actic. Somnade sedan gott i min egen säng haha.

Midsommarhelgen har varit så sjukt bra och jag är väldigt tacksam över att få vara en del av familjen. Jag har verkligen insett att jag mycket hellre spenderar midsommar med familjen än med fest och alkohol. Vuxenpoäng där! 

Idag har jag haft en välbehövlig ledig dag. Sov länge och fick lite saker gjorda. Käkade middag ihop med Jeppe och sedan var jag med Sabina på bodypump. Invigde mina nya handskar och de kändes sjukt bra! Nya passet innehåller flera tunga låtar men det var riktigt kul och jag ser fram emot träningsvärken ;)

Nu ska jag krypa ner i sängen och invänta morgonen så jag får träffa Paulin :)









Midsommar i Brottby

Just nu ligger jag på en madrass i Brottby. Fick i mig lite frukost för ett tag sedan och nu funderar vi på vad som sk ske idag. Det pratas om Grönan men tveksam till om det bli av. Vi får se helt enkelt :)

I torsdags åkte vi upp till Brottby vid 7 ungefär och var sen framme vid halv 11. Skönt att slippa alla köer! Vi hälsade på alla och sen la vi oss. Igår vaknade vi upp och fick frukost innan vi fixade oss lite inför midsommarlunchen. Vädret var tyvärr inte jättevarmt men vi slapp regn iaf :) Vi fick skippa poolbadandet men vi spelade lite fotboll, kubb och hoppade studsmatta. Efter lunchen åt vi tårta och senare åt vi grillad oxfilé. Mycket gott! 
Trivs rätt bra här uppe, så nära Stockholm men ändå en bra bit in i skogen, helt perfa! Och poolen, den är enorm! Skulle lätt kunna bo här :)



Tisdag 17/6

Shit i himlen va trött jag är! Sover så fruktansvärt illa om nätterna. Tror att det beror på värmen så vi har öppet i alla rum uppe men det hjälper inte. 

Idag har jag iaf varit på TB och träffat vikarierna som sagt va. Det var mycket trevligt och jag tror det kommer blir en superbra sommar! När jag kom hem så satte jag igång med lite städning, vill ha lite snyggt när jag får finbesök idag ;) Och så är det skönt att komma hem till ett rent hus efter midsommar :) Plockade även lite igår och tvättade typ 4 tvättar så det är inte så mycket att göra nu som tur är :) 

Full rulle

Herregud så länge sen det var jag skrev här! Jag har verkligen haft fullt upp hela tiden, både med jobb och annat. Har jobbat både på förskolan och TB och denna vecka var jag endast ledig två dagar. Pengarna rullar in! Dock blir jag mycket trött och seg av allt detta farande mellan jobben.
Jag lyckades iaf skicka in den där jäkla tentan i tid och sen dess har jag inte en tänkt på skolan. Så skönt!!
Annars har jag umgåtts mycket med mina vänner. Käkat på Harrys x2 t.ex. Ena gången med Sabina och andra gången med SallermoWahlman. Har även varit på studentfirande för Linnea, grillkväll i Dalebo, speedway i både Västervik och Målilla, fika i Hultsfred och massa mer. 
Denna vecka är det också fullt upp men det är skönt att ha nått att göra! Mycket skönt med ledig dag idag dock, de behövde jag :)

Måndag: Ledig dag
Tisdag: Träff på TB med vikarierna och umgås med Moa
Onsdag: Jobb på förskolan 8-16 och fika med Becca
Torsdag: Jobba på förskolan 8-15.30 och sedan åka till Stockholm
Fredag: Fira Midsommar med Jeppes släkt

Helgen är sen lite oviss, är vädret bra så stannar vi i Stockholm till söndag annars åker vi hem på lördagen tror jag :)

Onsdag 4/6

Denna dagen har verkligen gått i ett hela tiden! Satt först med hemtentan mellan 9-12 sen bjöd Anna på supergod lunch innan jag fortsatte med tentan 13-15.30. Har bara en liten del kvar att göra imorgon men den är supersvår så ser inte fram emot den. 
När jag kom hem så satte jag mig med Marwin i hagen en stund, han blir alltid lika lycklig när han får komma ut och springa av sig :)
När jag precis plockat in honom så ringde TB och bad mig hoppa in lite "akut" så jag ställde självklart upp! Skönt att sysselsätta mig och slippa ha trist haha. Fick dessutom med mig mitt sommarschema hem! 
Nu ska jag krypa mer i sängen och försöka få några timmars sömn så jag kan ladda om och göra klart den där jäkla tentan!!

3 Juni 2014

Idag är jag fruktansvärt trött. Vaknade inatt kl 3.15 och kunde inte somna om fören ett par timmar senare. Så när klockan ringde 7.30 så var jag helt död men de var bara att ge sig upp för en morgonpromenad med Emelie :) När jag kom hem igen så tog jag en varm dusch och åt frulle med Jesper. Gosade med Marwin och sedan var det dax att laga mat. Blev baconsås och fullkornspasta! Kl 12.30 började jag jobba på förskola och där blev jag kvar till 16.15. Mycket trevligt att träffa alla barn! :) Ska tillbaka ett par dagar nästa vecka också. Just nu sitter jag och smälter maten. Tänkte ta mig ut på ännu en promenad eller möjligtvis en liten springtur. Det beror på hur kroppen känns, har träningsverk efter gårdagens träning. Vädret suger men lite regn har väl ingen dött av? Höhö

Sen sist

Sist jag skrev så berättade jag att jag var rätt hängig och det höll tyvärr i sig ett par dagar. Stress, press och känslan av att inte riktigt veta vad som händer satte igång det tror jag. På torsdagen kändes det iaf mycket bättre så jag orkade jobba några timmar på TB mina fina kollegor bjöd på tårta i försenad present, så goa!! 
 Fredagen minns jag inte riktigt hur jag spenderade mer än att jag var hos Anna för att hjälpa henne med en tenta. Det gick superbra så nu lär hon klara den!

Lördagen var helt klart den bästa på länge! Började dagen med en PW i solen sen en dusch innan vi for till Norrköping för att kika på en massa grejer ur Harry Potter-filmerna. Det var riktigt grymt!! Köpte lite souvenirer som får påminna mig om dagen eftersom man inte fick ta kort haha. På hemvägen lämnade Nathalie av mig i Gamleby och jag for direkt vidare till Blackstad. Fick håret fixat och hade en så jäkla grym kväll!! Pricken över i var iaf att få umgås med Frida, älskade vän! 
Söndagen var riktig seg men det var det värt! Jeppe hämta mig kl 1 och då åkte vi till Stenserum, fick lite käk som bestod av nyfiskade aborrfileer, så gott! Väntade in att klockan skulle bli halv 5 och åkte sen för att hämta hem vår lilla bebis Marwin. Han bor i en bur ute på baksidan och jag är redan förälskad i han! Så vi myste med honom hela kvällen igår :)
Just nu sitter jag med en tallrik bredvid mig. Väntar på att mim broccoligratäng ska svalna lite. Provade ett nytt recept så hoppas den är god! Annars har jag tränat och städat idag och det är så kvällen kommer fortsätta! 








Lite bilder från helgen ☺️