I need you now

Jag försöker andas men har glömt bort hur man gör. Behöver någon vid min sida just nu, någon som kan få mig ut ur denna hemska mardröm.


Fotobeställning

Belönade mig själv med att beställa hem lite foton eftersom jag varit så duktig och städat mitt rum! Det är dock inte riktigt klart än men jag tar resten imorgon :) Ska också försöka bli klar med min fotobok imorgon, om det inte blir superväder såklart, då ska jag sola!!


Fiffan och jag <3

När ensamheten kryper på

Åååh, har varit hemma i mindre än två timmar och håller redan på att avlida lite. Har kommit fram till att jag är beroende av att ha folk runt omkring, allra helst alla timmar på dygnet. Tror att jag är rädd för att bli ensam eller nått.

Ta mig tillbaka till ett soligt Göteborg där man kan släppa alla bekymmer för en stund.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_204281990.jpg" class="image">


Vi klarar oss!

Har det skapligt gött i Göteborg!


Friends <3

Igår var jag med Kajsa och Emelie. Vi hade sjukt jäkla bra! Sol, bad, god mat och lite Valstadfest blev det. Älskar att vi är så spontana! ;) Finaste tjejorna!


22 maj 2012

Igår var jag hos farmor hela dagen. Bara tog det lugnt och hade det skönt. På kvällen var jag på fotboll med Elin, Boifs b-lag spelade och det blev tyvärr förlust :/ Men det var trevligt att prata lite med Elin! :)

Idag är det den 22 maj vilket betyder att en väldigt nära vän till mej fyller år. Vi har på senare tid glidit ifrån varandra lite, våra liv skiljer sig åt mer än någonsin just nu. Men hon är min bästa vän och jag tänker fortsätta kämpa. Grattis på födelsedagen <3


Love

Åh vilken kickasshelg! Bra människor, fotboll, alkohol, Palladium, god mat, fina presenter, sol, musik och mycket mer!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_203489769.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_203489769.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_203489818.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_203489818.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_203577153.jpg" class="image">


Not to myself

Always were waterproof mascara.


20 år

Gårdagen blev bättre än vad jag trott. Spenderade större delen av den med min bästa vän. Vi tränade på förmiddagen och åkte till Västervik för att se Phille spela match på eftermiddagen. Träffade även Moa och Amanda där inne, trevligt! :) På kvällen mös vi framför en film med lite B&J.

Idag vaknade jag vid nio av att mamma och pappa kom in med frukost på sängen. Fick en bukett rosor också :) Vi åkte en sväng ner till Gamleby där jag fick ett par nya benskydd och strumpor till fotbollen. Mera presenter kommer senare :) Tog mig såklart en runda på Systembolaget också, förjävla skönt att kunna gå in där själv nu ;)
Om nån timma kommer farmor hir för att fira mig en liten stund innan jag ger mig av till Totebo för att spela fotboll. Hoppas på en vinst!!

Ändrade planer

Jag hatar när saker och ting inte blir som man tänkt sig. Jag fyller 20 år imorgon och har sett fram emot det hur länge som helst. Men just nu känns allt bara tråkigt. Jag ville hitta på nått i veckan för att fira mig och då lät en tripp till Erikas sommarstuga helt underbart! Men iochmed att det blev inställt så har jag nu ingenting att göra ikväll. Kan inte nån bara höra av sig och ta med mig nånstans? Jag vill inte sitta hemma!
På lördag har jag iaf bett lite folk förfesta med mej för att sen dra till Palle. Jag hoppas att dom jag bjudit kommer, man fyller bara 20 en gång och jag vill ha mina vänner där då.

Vart försvann lyckan och och den där pirrande känslan?


You'll be with me wherever I go

Here we are now
Everything is about to change
We face tomorrow as we say goodbye to yesterday

So I'm moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I've always got the memories while I'm finding out who I'm gonna be


16 maj 2012

Igår var Mickis och jag i Målilla för att heja fram Västervik till en vinst. Tyvärr slutade matchen 46-44 efter att ha varit superjämt hela vägen. Spännande var det iaf! Och så fick vi lite sällskap av Annamalin :)

Idag skulle vi ha åkt till Össebo och haft lite tjejmys men det blev inställt så nu letar jag och Moa efter något annat kul! Förslag?


RIP Lee Richardson ♥

Idag känner jag mig helt tom och väldigt nedslagen. Kan inte förstå att en så stor stjärna ryckts ifrån oss, endast 33 år gammal. Mår riktigt illa när jag tittar på kraschen. Vila i frid Lee. Skickar en tanke till vänner och familj. Det är många som hade Lee som en idol då har var en bra förebild, en tanke till er också!
Sometimes I hate speedway.

En bild från kosläppet

Tror jag med vill bli bonne! Tackar Henke lite extra för att vi fick en privat visning haha :)

Går inte ladda upp bilder från mobilen av nån anledning? Så får vänta med de lite!


This ain't a fairytale

Igår hängde jag med Emelie, vi var i Gamleby och shoppade loss haha :) Bra brud det där! Vid halv 4 plockade vi först upp Moa och sen Frida för att sen bege oss vidare till Henke i Käreby. Där grillade vi och hade det bra! Senare på kvällen hamnade vi hos Kalle där vi spenderade natten huehue!

Idag har vi kollat på kossorna me bönnerna Rosberg haha! Har massa bilder som kommer upp senare :)

Fill me up

Kunde inte gå förut på grund av skoskav så jag satte mig på cykeln och trampade iväg ca 8km. Kände mig skapligt nöjd sen! Blev på superhumör och det har hållt i sig tack och lov haha :) Har också hunnit med att börja med en fotobok. Tror den blir super!!

Nu ska jag smsa med Gabbe och kolla på Grey's Anatomy! Hörs


That what makes us who we are

Igår hade jag en slödag. Tog vara på vädret genom att ligga i solen ett tag. Det båste dock lite för mycket så det fick bli en kortare solning. Behöver få lite färg innan den 12 juni för efter det måste jag hålla mig borta från att sola ett tag ;)
På kvällen tränade jag fotboll. Började tjuta inför tränaren, moget va? Men jag kan inte riktigt styra över allt som händer just nu. Så jag berättade hur det var, att jag känner mig vilsen och motivationen ligger på botten. Men annars så gick träningen bra.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska nog bege mig ut en sväng och gå bort lite av tankarna som snurrar runt i huvudet.

Peace


Just for today

Kollade för kanske 5 gången avsnittet i Grey's Anatomy då det hänt en jätteolycka med en färja och avsnittet slutar med att dr Grey ramlar i vattnet. Hatar verkligen dom här avsnitten som handlar om den olyckan..

Jag har inte bloggat på ett tag, har haft fullt upp med mys i Blackstad, 18års fest och en sväng till Smultronstället. Har haft en så förjävla bra helg alltså!!

Denna vecka står inget jobb på schemat (förutom söndag) så jag hoppas nån har tid med mig någon dag :)


3 maj 2012

Helt sjukt vad tiden går fort, redan tredje maj!
Dagen har jag spenderat på Linnean. Hade öppningen idag igen och det gick bra även idag :) Vi var också på utflykt så tiden bara flög iväg! Det enda dåliga är att jag börjar känna mig hängig. Ont i magen och huvudet. Måste dock träna idag så får göra det bästa av situationen!


Valborg

Ser att jag har hoppat över ett par dagar men de får bli så. Vill hellre skriva om min underbara Valborg!
Började dagen med en tripp till Västervik för att köpa lite nödvändigheter. Vid 3 kom sen Henke och Kalle så Moa och jag satte dem i arbete. Vid fem trillade det mesta folket in och då käkade vi grillat med klyftpotatis. Så nedrans gott! När alla 18 som var bjudna hade kommit så drack vi lite och drog sen ut mot bussen som tog oss vidare till Örsåsa! Där hade jag det så jäkla bra med massa kul folk. Så himla nöjd med kvällen alltså! :) På natten trängdes jag med Frida, Kalle och Tobbe i en säng och på golvet hade jag Igge och Kajsa och i Antons rum låg Natti. Fullt hus i Stenserum kan man säga!

Gick upp svintidigt på söndagen, väntade på att alla skulle vakna, gjorde fin frukost, väckte Henke&Moa, åt glass, spelade fotboll, spelade kubb, chillade, bjöd dit Gabbe och Emelie, grillade, mer kubb och avslutade kvällen med ett spel. Så jävla fint. Bästa vännerna har jag!