Måndag

Sitter framför tvn i Stenserum och inväntar pappa. Han ska köra ner mig till tandläkaren i Gamleby. Det blir dock inte än på någon timma så jag kan ta det lugnt ett tag till. Hatar verkligen tandläkaren och är nervös flera dagar innan.. Bara för att tandläkarna som jag haft på senaste tiden är så nedrans kassa! Idag ska jag till en ny tjej så jag hoppas att hon är bättre!
Jag har faktiskt hunnit med en hel del idag. Tvättat ett antal maskiner, diskat och plockat. Har även haft lite spa med mig själv, skönt!

day 12 - your hero

Min hjälte är och kommer alltid vara Bamse! Jag prenumererade på tidningen i minst 6 år. Fick alltid en prenumeration av mormor i julklapp tillsammans med brorsan. Sista gången vi fick det var 2005 eftersom hon mormor gick bort 2006. Jag brukar dock läsa när jag är hos mina kusiner, dom har tjocka böcker med Bamse och så har jag själv några gamla tidningar att kolla i :)
Hur som helst så älskar jag Bamse för att han är så genomsnäll och hjälper alltid alla. Han har supermånga vänner och är bra på det mesta. Vem vill inte va som honom lixom? :)
Lilleskutt, Bamse och Skalman ♥

Zumba!

Igår gick jag i skogen hela dagen. Danskarna har varit nere fredag-söndag så vi unga var vänliga och gick lite drev. Blev faktiskt rätt lyckt med en älgkalv och en dovhjort. Båda skjutna av danskarna vilket var lite extra kul :)
Jag är ganska stolt över mig själv att jag lyckas höra vad dom säger, det är mycket enklare nu än vad det var förr! Och att dom bjuder på shots är ett plus ;)
Även idag gick vi i drev och då skjöts det två vildsvin. Ante, Tobbe och Simon sprang i stort sätt ifatt dem. De kunde nästan fångat dem med händerna om de hade velat haha. Moa och jag fick dessutom ett helt gäng med hjortar rakt på oss. Vi viftade med händerna som galningar och skrek men de lyckades ändå smit rakt igen drevet, tur för dem, otur för oss!
Idag har jag också provat på Zumba, alla bara pratar om det så nu kände jag att de var dax. Det var kul men ganska knöligt i början. Min koordination är inte så bra! Men håller man i så lossnar det väl snart :)
Nu ska jag dra igång tvn och vänta på att Wallander ska börja.

day 11 - what's in your bag

Jag passar på att lägga upp lite fler sånhär eftersom jag är lite dålig på att gör det på rätt dag :)
I min väska brukar jag ha:
* Lypsyl
* Plånbok
* iPod+lurar
* Tamponger
* Huvudvärkstabletter
* Pennor
* Hårnålar
* Hårsnodd
Sen kan det ju variera, de beror ju på om jag ska till skolan eller fest eller vad det nu kan vara :)

day 10 - your weekend plans

Min helg kommer jag spendera i Stenserum med familjen. Moa och jag ska gå i skogen hela långa dagen imorgon så vi kommer nog ha en lugn lördagskväll kan jag gissa på! På söndag hoppas jag på lite bandy, de är ju min nya hobby! :))
Skönt med en vit helg, billigt är det också ;)

Tatueringar

Jag har funderat fram och tillbaka på det här med att tatuera sig och när alla andra pratar om det så blir man sjukt sugen! Just nu är jag väldigt säker på att jag vill ha en text och texterna jag har fastnat för är:
• No lies Just love
• Amor vincit omnia - Kärleken överviner allt
• Alis volat propriis - Hon flyger med egna vingar


Tror det skulle vara snyggt att någon av dem i nacken men den första skulle jag kunna tänka mig att ha på benet över ankeln.

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå

Finaste Elin och Anna gick hem för ett tag sen, alltid trevligt att umgås med dem♥ Henke och Anton kom förbi en sväng me så äntligen har han fått sin ljusslang! ;D
Nu glor Moa och jag på film, sen ska de sovas länge! Sovmorgon♥

Webcam

två cambilder, inte ofta jag lägger upp några men jag diggar mitt hår här :))
Idag har varit en riktigt lugn dag. Första lektionen pratade vi bara om ensamkommandeflyktingbarn vilket var lärorikt och spännande. Sedan hade vi lite redovisningar i "Arbetsmiljö och säkerthet". Inte jag dock eftersom jag helt och hållet skiter i den där tråkiga kursen.. Jag hoppade över projektarbetet eftersom Kajsa inte var här så istället gick jag till Willys och ÖB med några EC-pojkar. Avsultade dagen med en promenad på idrotten eftersom jag och några andra inte var med i simhallen.
Nu ska jag snart städa lite och sen invänta Moa och ett par brudar till :)

Fotbollsträning

Nu peppar jag fotbollsträning förfullt med asgrym musik!
Idag ska jag fan köra riktigt jävla hårt, pepp!!

One Tree Hill

Jag hade nästan gett upp hoppet, ååh Clay♥

Tävling!

Den här bilden tog jag för nästan 2 år sedan så den är tagen med en kompaktkamera. Jag gillar verkligen bilden, jag lyckades få fågelns "uppmärksamhet" eller vad man ska säga ;) Han ser dock väldigt sur ut!

Äre fezt?

Alltså min helg har varit så super! I fredags var jag med mina brudar, Frida, Linnea, Becca och Mickis. Vi drack lite i min lägenhet och bara hade det mysigt! Lite senare så drog vi till Tobbe där de var både nya och gamla ansikten. Frida och Linnea drog vidare till nån annan men Mickis och jag stannade kvar hos lillTobbe. När vi skulle gå hem råkade jag stöta på Melli så jag följde med henne och hennes polare till Club 9 och sen till Harrys. Slocknade ganska snabbt i min säng sedan mellan 4 och 5 nån gång! Träffade massa superfina människor under kvällen och hade det superbra. Lite för mycket alkohol dock, fyllesms skickades också såklart.. Men annars var de bra :D

Bandy på Tjustvallen

Tjus vs Hammarby
Här är bilderna som jag nämnde för ett tag sen, bandy är kul! :)


day 09 - something you're proud of

Jag har väldigt svårt att vara stolt över saker som har med mig själv att göra. Har alltid varit så och kommer nog alltid vara så. Men när jag väl har klarat av något som jag har varit väldigt nervös inför blir jag såklart lite extra stolt. Och när jag spelar bra i fotbollen, gör mål eller får beröm så är jag väldigt nöjd med mig själv.
Jag är rädd för att vara nöjd med mig själv för rätt som det är så går allt sönder på något sätt, de har hänt så många gånger och jag vill inte råka ut för det någon mer gång.
Aja.

Näääk!

Näääk – Näääk Vem?
Hmm, vad har hänt med min musiksmak?

day 08 - ten things you like

Random ordning, ingenting med att de översta tycker jag om mest osv :)
1. Typ all sport
2. Mina vänner♥
3. Läsa böcker
4. Glass
5. Att jag tar studenten i sommar
6. Spontana myskvällar
7. Gulliga sms
8. Hemmafester
9. Djur & Natur
10. Musik såklart

day 07 - whatever is on your mind

Något jag har tänkt på ett tag nu är hur mycket jag längtar efter att gå på fotboll och speedway. Helt sinnessjukt mycket! Tänk er en varm dag på Ljungheden med Mikaela, bara ben och massa metanoldoft, underbart!
Eller varför inte en solig dag på Odenskans/Torvalla tillsammans med Moa och Amanda, en glass i handen och seger för Boif, blir inte mke bättre än så :-)




No one's gonna love you more then I do

Idag har jag varit på Bandy med Moa. Antes lag förlorade mot Hammarby med 8-11. En målrik och riktigt spännande match. Med typ 10 min kvar så stod det 8-8 men sen när Hammarby gjorde mål så gick luften ur Tjust killarna så det blev tyvärr en förlust. Har lite bilder som kommer sen i veckan.
Annars har jag inte gjort så mycket, lagat mat med pappa, suttit vid datorn och sen kollat tv. Satt och verkligen tjöt till One Tree Hill, blir så sur när alla dör :0
Just nu tittar jag på "No ordinary family" på 5an och smsar med Jocke som tydligen super på en söndag? Ojoj, känner inte igen honom längre alltså ;D

day 06 - your friends

Jag har så otroligt mycket bra vänner, här är några av dem♥ Utan er är jag inget.

Word

Weheartit

day 05 - a kiss

Manlove haha

day 04 - someone's wardrobe you want to steal

Nog för att jag redan har halva hennes garderob i min garderob hihi

day 03 - a trip


Barcelona med Tjust IF 2008. De beste

day 02 - something that makes you smile


Kärlek till er

Lite mys med fina vänner även idag. Blir glad bara av att tänka på dem! Vet inte riktigt hur jag hade klarat av dagarna utan alla dessa människor som alltid finns där för mig. Kärlek till er♥

Händer och sker jaao?

Har bara gått i skolan i ett par dagar och känner redan att rutinerna börjar sätta sig. Jobbit med tråkiga lekioner men än så länge är jag positiv. Folket är så himla bra i B-huset!

Moabus och jag har ganska nyligen kommit hem från Ante där Adde också var. Vi käkade salta pinnar och drack kaffe. Lite småtrevligt faktiskt :)

Snart ska jag chilla med min bok och sen sova läänge, sovmorgon imorgon! :D

Btw så är jag efter med listan, men de kommer nog snart, men lovar inget. Glömmer säkert haha!

Hoppas alla har de lika gött som jag, livet leker gott folk!

pusshej

Skoldax

Sista lovdagen innan skolan drar igång igen. Massor arbeten ligger och väntar men det struntar jag i, man måste njuta av sista dagen! Jag börjar bli lite nervös inför projektarbetet men skitsamma för ärligt talat så ska det bli skönt att börja skolan. Rutiner och alla fina människor, like a lot!
liten vinterbil från förra veckan

day 01 - introduce yourself

Typ alla som läser detta vet det mesta om mig men jag skriver lite kort ändå.
Jag heter Josefin och jag bor i Stenserum som är en pytteliten håla mellan Odensvi och Gamleby. Jag delar också en 2:a i Västervik med en kompis eftersom jag inte kan ta mig till skolan från Stenserum.

Jag går tredje året på Barn&Fridtid på Västerviks Gymnasium och där trivs jag som fisken i vattnet! Att jobba med människor är verkligen helt rätt för mig, dessutom är min klass helt super.
På fritiden spelar jag gärna fotboll med mitt Tjust IF. Även ändra sporter som innebandy, speedway, ishockey och bandy intresserar mig.

Jag är väldigt envis och fruktasvärt känslig. Blir lätt sårad och har varit lätt deprimerad ett tag men nu är det mesta i mitt liv helt okej. Jag är beroende av mina vänner och utan dem skulle jag inte mått så pass bra som jag gör idag♥

Som alla andra men ändå inte.

day 01 - introduce yourself
day 02 - something that makes you smile
day 03 - a trip
day 04 - someone's wardrobe you want to steal
day 05 - a kiss
day 06 - your friends
day 07 - whatever is on your mind
day 08 - ten things you like
day 09 - something you're proud of
day 10 - your weekend plans
day 11 - what's in your bag
day 12 - your hero
day 13 - a memory
day 14 - your favorite blog
day 15 - the perfect day
day 16 - the boy of your dreams
day 17 - something you regret
day 18 - a picture you can't take your eyes off
day 19 - your day
day 20 - another memory
day 21 - someone beautiful
day 22 - your dreams
day 23 - something that makes you angry
day 24 - your favorite song
day 25 - someone sweet
day 26 - a movie 
day 27 - a book

WeHeartIt



Home is wherever I’m with you


I see the truth

Det blev ingen hockey idag, men jag överlever ändå :)
Som jag skrev för någon dag sedan så var vi hos Anton igår och festade till det lite. Både nya och gamla ansikten dök upp och det var riktigt trevligt :) Vi hann också vara en sväng hos Makki på Midgård och sen var Claes snäll och skjutsade hem mej och Moa till Johannesdal :)
Felicia fyllde 18 år, Grattis bruden :D

Jag har fastnat för det där med bandy!

Meningen var såklart att jag skulle ta med mitt 30-700 men de glömde jag såklart hemma men iaf. Bilderna är från när Antes lag mötte Sirius för några dagar sen. Det blev en klar förlust, minns dock inte siffrorna haha.

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain 
Yes I would die for ya baby,
but you won't do the same.



Grym kväll igår och bilder i massor finns att tillgå :D

He said to me: Please don't go

Jag har verkligen fullt upp och jag älskar't! Vid 5 kommer de lite brudar här så jag ska snart börja städa lite.
Imorgon är det lite party hos min bror med alla underbara människor (och några till haha) och på söndag ska jag på hockey med Petra, vi gillart! :D

Fullt upp!

Min vecka

Måndag: Om jag minns rätt så var jag och Moa ute och fotade lite. Blev även en fika hos Moas mormor och morfar :) på kvällen var jag i Gamleby på träning men jag kollade bara på, halsen var inte min bästa vän den dagen.

Tisdag
: Dagen bestod av lite bildredigering medan jag väntade på att Moa skulle komma hem från tandläkaren. Hon hade även med sig Mickis och tillsammans spelade vi lite Fifa11 och Kinect. Sov även över hos Moa. Helgrymt!

Onsdag
: Moa, jag och Ante åkte in till stan och fick även med oss Gurra. Vi 4 käkade tacos och sen kom Felicia, Natha, Olle och Fregge hit också :) Vi 11 drog vi ner på stan och lämnade av dem vid Palle medan vi drog vidare till Club 9 för att möta upp lite folk. Ante och Gurra gick hem men jag och Moa hängde med Fille, Rasta och Elin en stund :)

Torsdag
: Moa och jag gick upp vid 12 och lagade då pannkakor. Sen satt vi och bara degade tills vi mötte upp Petra och Elin nere vid Donken vid 4. Vi hängde där ett tag innan jag, Elin och Moa drog oss upp mot Rasta där även Adde var. Sedan ramlade folket in med jämna mellanrum. Vissa drack men inte jag, skönt att bara chilla enligt mig :) Vandrade hem till Johannesdal runt 12.

Kors

Klickade precis hem dessa godingar för 80kr fån http://carolinessmyckeskrin.se/
Tycker att ni alla ska kika in där, finns en hel del fina smycken!♥

Fix bland inläggen

Roar mig med att byta lite plats på vissa inlägg för att få lite ordning här i bloggen, tråkigt just nu men kul att ha senare :)
Vid 8 är det träning i Gamleby, ska dock inte vara med på grund av halsen. Vill bli frisk!

3 bilder från Nyår

Kolla Facebook för fler! (Josefin Johansson)

Vad jag lyssnar på just nu

Katy Perry – Firework
Akon – Angel
Avenged Sevenfold – Nightmare
Far*east Movement – 2 Is Better - Feat. Ya Boy & Lil' Eddie, Street Version
Mohombi – Dirty Situation
009 Sound System – Born To Be Wasted
Chamillionaire – Good Morning
E.M.D. – There's A Place For Us - Bonus Track from The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Petter – Baksmälla
Bruno Mars – Grenade
Lyssna och njut!

Hold my hand

Efter en ordentlig frukost och lite te så är jag vaken och redo för en ny dag. Halsen är hel fuckedUp men de trotsar jag för om nån timma åker jag till Gamleby och kollar lite bandy. Antes lag spelar och jag hoppas få se en seger, dock inte så troligt att de blir någon sådan ;D
När jag kommer hem ska jag ta tag i lite bilder som ska upp på facebook. De kommer nog några här med om inte Anton klagar på att jag sölar ner internet :)

2011

Nytt år, nya möjligheter!
Nyår var helt galet bra! Men mer om de en annan dag, jag längtar efter sängen♥