30/4

Gårdagens inlägg blev visst riktigt rörigt haha. Men var så uppåt och sprallig efter att ha fått se en bild på lillkillen :)

Nu sitter jag nyduschad och har precis slängt i mig en skål yoghurt. Ska snart åka bort till Campus och göra den där jäkla begreppstentan. Känns inte så lockande men jag har inte så stort val haha. Det är bara i 45 min iaf så jag behöver inte va där så länge. 
När den är klar så ska jag se om jag kan få besiktiga bilen, sen ska det plockas iordning i huset och packas inför morgondagen då vi ska till Ullared!! Så jäkla superduperbra! Har verkligen längtat haha!

Beeeebis

Här händer det grejer ska ni veta! Jag har haft en enormt bra helg med massa sol, fina vänner, god mat och städning av huset! Känner mig äntligen ordentligt inflyttad och saker och ting börjar falla på plats, superskönt är det och jag trivs jättebra! :)
I lördags var jag och min andra halva i Hultsfred på lite grillkväll. HerreJesus va kul jag hade! Så glad att jag har så fina vänner :)
Söndagen bestod mestadels av chill. Men orkade ta mig till Kinan där Michael bjöd på mat, passade perfekt sådär dagen efter ;)
Måndagen spenderade jag med en aptråkig hemtenta och lite jobb på det. Även idag har jag skrivit på hemtentan och lyckades skicka in den i tid!! Idag fick vi dock klara oss utan vår ena gruppmedlem som var på BB och fick en liten pojke!! Gissa om jag ska gosa framöver!! Det ser jag verkligen fram emot! :)
Imorgon ska det göras en begreppstenta och sen tar jag heeelg!

Solen <3

Lägenheten är såld, pengarna är på kontot och nycklarna bortlämnade. Så gött!! Firade med att bjuda Jesper på lunch på Fabriken :) 
När vi kom hem igen så var Mikaela där så hjälpte henne med att göra en fotobok :) 
Nu är jag precis inkommen efter att ha legat ute och solat i 40 min. Ska duscha av mig solkrämen och slänga på en ansiktsmask tänkte jag :) sen ska jag slänga i mig lite mat innan det bär av mot Gamleby för att träna fotboll. Jag trivs verkligen med mitt liv just nu!






Älskar soliga Västervik!! 

Rullar på

Dagen har rullat på. Efter skolan så åkte jag och Jeppe och plockade ur stolarna ut lägenheten, sista gången jag får se den! Känns inte så värst hårt måste jag säga haha. 
Precis som igår så fixade jag i huset när Jeppe åkte till jobbet. Så det är vad jag sysslat med största delen av eftermiddagen/kvällen. Tog dock en paus för att gå en promenad förut och sen för att läsa i min nya bok "Bodylicious". Snart ska jag se på dom små mästerkockarna men först ska det diskuteras Lasse med Emma. Kalmar eller inte Kalmar? Det är frågan!

Onsdag 23/4

Äntligen är lägenheten urstädad! Nu ska jag bara hämta några stolar och sen är jag redo för att lämna över nycklarna imorgon! Gött

Idag gick jag upp kl 7, drog på mig träningskläder och sprang bort träningsverken från igår. Riktigt skönt var det! Så nu har jag duschat och fått i mig en smarrig smoothie. Kl 9 ska jag till Campus några timmar och försöka få lite skolgrejer gjorda :)

Måndag-tisdag

Åh vilken bra dag jag hade igår! 
Först jobbade jag som sagt var. Det var endast Jenny, jag och tre ungdomar. Vi städade, åt pannkakor och när 2/3 ungdomar åkt hem så kunde vi sätta oss ner några minuter och snacka lite skit. Mycket trevligt! 
När jag slutat så åkte jag hem, fixade mig lite och åkte sen vidare med Jesper till fotbollen i Odensvi. Riktigt dålig och tråkig match tyvärr. Men istället kunde jag mysa med Lundholms lilla vovve Harry. Supersöt! Sen åkte vi till farmor när vi tröttnade. Det bjöds på fika (såklart) innan vi åkte hem. Väl hemma slängde vi ihop lite käk och kollade klart HP-filmen :)

Idag vaknade jag redan kl 6 för jag har så mycket i huvudet. Låg kvar och bara grubblade fram till 8. Mycket att tänka på just nu! 
Åkte och handlade innan jag åt lite frulle och sen åkte jag vidare till Actic. Ändrade mitt program lite med hjälp av personalen och sen körde jag igenom det. Ska se till att hålla i nu så jag ser lite utveckling! 

Just nu har vi precis käkat lite lunch. Jeppe ska snart till jobbet och då ska jag plocka upp banankartonger tänkte jag :)

Heppimys



Vi är inne på fjärde HP-filmen nu! Har sett halva och ska se lite till innan jag kryper till sängs. Imorgon ska jag jobba 6.30-13.45. Röd dag betyder mer pengar! Sen ska jag dra med mig pojken till Odensvi för lite fotboll om vädret tillåter. En fika hos farmor kanske vi kan hinna också! 

Underbara väder

Jesper och jag fixade fika och tog med oss Lotta ut till Bonnbacken. Njöt av det fina vädret och knäppte några bilder med kameran. 




Nu ska jag plocka upp lite grejs innan vi sätter igång med maten :)

Längtan

Jag verkligen längtar till Maj nu! Det kommer hända så jäkla mycket kul då!! Födelsedagar, hotellvistelse i Linköping, jobb och framförallt så drar vi en tur till Ullared! Jag har velat åka jättelänge så jag kikade hotell till förste maj och det fanns ett kvar! Så Jeppe, jag, mamma och pappa ska åka ihop :) Längtar massa! Har redan en lång lista med grejer som jag ska ha. 

Nu ska jag strax gå upp och dra ut och springa en runda. Så skönt att verkligen vara igång med springeriet! 

Mycket bra dag!

Efter flytt och mys på uteplatsen så for vi till Malou och Ronny där det bjöds på påskmat! Var så himlans gott! Fikade, pratade, skrattade och så fick jag och Jeppe ett stort påskägg av Mikaela och Lotta :) 

Nu är vi hemma igen, Jesper ska snart iväg men först kollar vi lite film. Älskar verkligen vår lilla filmhörna! Hade lite folk över igår och såg på film här, vi fick plats 5st så det var helt perfa :)




Train insane or remain the same




Nyss hemkommen från VO där det fick bli en springtur. Nu bjuds det på frukost innan vi hämtar fler flyttkartonger i lägenheten! 

Torsdag 17/4

Idag vaknade jag upp med träningsvärk. Blandade min cardio med styrka igår på Actic. Körde igenom mitt pass och kände hur trött jag var på maskinerna jag använder så på tisdag bokade jag in en uppföljning så jag får lite nytt på passet! Har fokuserat så mycket på att få upp flåset så jag har lagt för lite tid på styrkan. 
Dagens träning blir fotbollsträning i Gamleby. Ska bli gött att gå på gräs! 

Annars kommer dagen bestå av packning. Ska få ner allt i köket tänkte jag. Allt måste ut ur lägenheten nu i helgen då vi ska städa på måndag :)
Innan jag drar igång något ska jag iaf käka frulle!

P.S Idag har Jeppe och jag varit tillsammans i hela 15 månader. Helt sjukt!

Onsdag 16/4

Imorse var jag i Vimmerby i 1,5 timmar och hade ett seminarie. Det gick helt okej trots att det handlade om två engelska artiklar som jag knappt fattade något om haha. 

Resten av dagen har jag tränat, flyttat kartonger, packat upp kartonger, lagat mat och myst med Jeppe framför Harry Potter. Är så jäkla lycklig över att vi äntligen bor ihop! Få somna bredvid killen jag älskar är verkligen guld värt ❤️

Tisdag 15/4

Lång skolvecka blev plötsligt kort! Jag var i Vimmerby igår för att lyssna på en lång föreläsning men tekniken strulade och föreläsaren var riktigt otrevlig och tråkig så efter lunch satte vi oss med en annan uppgift i en timme innan vi for hem, skönt! När vi kom tillbaka till Västervik så satte jag igång och plocka i huset och när Jesper och Michael kom så hjälptes vi åt att få lite ordning i garderober. Jeppe och jag avslutade sedan med att se början av "Hemligheternas kammare" innan vi la oss :)

Idag är jag seg men har iaf hunnit med att träna på Actic, tvättat, hämtat 2 kartonger i lägenheten och fixat ett skolarbete. Nu njuter jag framför tvn och bara vilar. När Jeppe kommer så ska vi förhoppningsvis kolla på ett köksbord och sen laga mat dom vi ska bjuda Michael på :)

Helgen v.15

Helgen är över och en ny skolvecka väntar. Känns ändå rätt okej eftersom det är påsk snart och då får vi lite extra ledigt :) 

I fredags plockade som sagt var Emmis upp mig och vi for till Blackstad. Sen kom även Frida :) Välbehövligt med lite tjejsnack :)
På kvällen bjöd Jesper mig på Thai Hoa och sen sov jag sista natten i lägenheten! 

På lördagen vaknade jag rätt skapligt så jag drog på mig träningskläder och åkte till VO. Sprang "bara" 2,5an men det gick bra så jag är nöjd ändå! Det är lika jobbigt att springa 2,5an som att köra 5km på bandet alltså haha. Så mycket backar och sånt. Åt sedan frukost med Jesper och umgicks med honom innan jag började jobba. Lugn och skön lördag! Dessutom är Sofie praktikant hos oss och det var jättekul att träffa henne igen, det var mycket länge sen! När jag kom hem efter jobbet så var möblerna från lägenheten i huset, så spännande!! Vi hämtade dessutom tv och tv-bänk som de hade lämnat kvar :) 

På söndagen jobbade jag 6.30-16.00. Fick jobba över en stund, lite extra pengar :) Sen åkte vi hem till Stenserum där vi fick mat och hjälp med att byta däck. Sen tog jag mammas bil tillbaka till stan eftersom min ska lämnas in idag. Fick dessutom med oss en kaffebryggare och en kaninbur! När vi kom hem såg vi klart första Harry Potterfilmen som vi började se för ett tag sedan :) Somnade sedan riktigt gott i mitt nya hem.

Fredag 11/4

Vaknade av mig själv 7.15 idag. Blir så när man somnar vid 22.00 haha. Har hunnit med att duscha, diska och kolla igenom telefonen. Nu väntar jag på att Emmis ska plocka upp mig :) Ska blir såå skönt att prata lite skit! 

Hörs!

Torsdag

Ingen skola idag så istället har jag och Jesper fixat med flytten. Varje gång jag kommer till huset så har mer saker flyttats ut så jag kan få in mer nu! Riktigt skönt. Idag har vi flyttat över Jespers kläder till hans nya garderob och jag har packat massa kartonger i lägenheten. Imorgon åker sängen i Jespers rum ut och sen ska mina möbler in i helgen om Michael inte blir inkallad på jobb. 

Nu ska jag hänga tvätt (maskinen piper som fasen) och sen dra iväg på träning! 

Onsdag 9/4

Idag har jag varit på campus i Västervik mellan 9 och 14.30. Jobbade på två uppgifter och hann med en hel del! Dessförinnan så besiktigade jag bilen med, en fjäder fram var trasig så tänkte lägga några tusen på bilfan igen, älskart!
När jag kom hem var jag arg, trött och hungrig så jag tryckte i mig ett par mackor. Totalt struntade i träning och satte igång att packa banankartonger istället. Blev mycket piggare så efter mycket om och men så åkte jag till gymmet och det ångrar jag inte! 40 min på löpbandet resulterade i 5,5 km. Mycket nöjd med tanke på att jag inte sprungit så mycket pga ljumsken. Lite jägarvila och sedan dusch och tv-tittande resten av kvällen. 

Just nu ligger jag i sängen. Vaknade vid 5 imorse så tänkte fakstiskt släcka lampan strax. Får sova själv idag dock :(
Flyttkaos


Mitt hjärta


Jag älskar dig ❤️

Tisdag 8/4

Tummen är fortfarande inpackad och gör ont. Men jag har fått trotsa det idag. På morgonen umgicks jag med Jeppe innan jag åkte till förskolan för att göra en uppgift, kunde inte låta bli att stanna kvar en extra stund och bara umgås med barnen, så mys! Sen åkte jag hem och käkade lunch, vilade magen och sedan gymmet. Körde 30 minuter på crosstrainer och 30 min på löpbandet varav 10 minuter pw och 20 min löpning. 60 min cardio, så gött!!

Ikväll ska jag käka god mat och sen åka till huset :)

Ledsen tjej

Idag när jag skulle laga mat så skar jag av en bit från tummen och det gör så jävla ont!! Blodet sprutade typ :( Så hela min kväll är förstörd. Hämtade fler kartonger förut så tänkte packa men det är omöjligt för kan inte röra tummen för mycket :( Har istället legat framför tvn och tyckt synd om mig själv. Och det tänker jag fortsätta med till min älskling kommer hem och tröstar mig. Kvällsvecka igen.. 

Veckans mat

Föreläsning i allt för många timmar resulterar i listor av olika slag haha. Favoritlistan att göra är matlista för veckan. Denna är anpassad efter hur mycket tid jag har för att laga mat och att det jag köper ska gå åt. Tisdagens middag ska bli mycket spännande att testa!!



Söndag 6/4

Nyligen hemkommen från matchen. Den slutade tyvärr med förlust men just nu skiter jag i det för jag är så jäkla nöjd med min insats! Jag spelade totalt ca 60 min och det trodde jag aldrig skulle funka!! Det var fruktansvärt asjobbigt och jag flåsade som en gris haha. Nej men det gick bra, behöver bara få lite bättre kondis så blir det bra sen :) Det är faktiskt jättekul att ha börjat med fotbollen igen, träffar ju alla härliga brudar! Kommer nog kännas lite tufft ibland med tanke på att jag kommer vara uppbokad mycket men nu känns det super iaf! 

Nu är jag väldigt hungrig så jag hoppas på att Jeppe kan slänga ihop nått smarrigt!!

Lördag 5/4

Mensvärken la sig redan efter nån timme så jag begav mig till gymmet. Min älskade crosstrainer var upptagen så jag körde löpbandet, det funkade riktigt bra trots skoskav (som numera är vardag med tanke på att jag börjat med fotbollen igen haha) faktiskt. Jag var också och handlade massa till helgens mat. Bjöd Jeppe på sweetchili-kyckling och delikatesspotatis med glass till efterrätt. Fixade allt medan han satt och pluggade inför Högskoleprovet. Han är så duktig!

Idag gjorde Jesper som sagt var högskoleprovet så jag passade på att åka till farmor för att baka. Vi gjorde en sats bonnkakor till Jeppe och nyttiga frallor till mig :D 
Idag hade jag veckans enda vilodag och det var välbehövligt! Behöver ladda om med ny energi inför morgonens match och nästa veckas träning! 
Istället har jag sett till att försöka skippa farmor alla godsaker och det gick bra, men var ju tvungen att smaka en kaka iaf ;) 
Nu har Jeppe och jag fått i oss lite lax och ska snart mysa lite tror jag :) 

Fredag 4/5

Igår somnade vi vid halv 10 och det resulterade i att jag vaknade vid 7 idag haha. Den där jäkla mensvärken kan nog ha ett finger med i spelet också. Jag valde faktiskt att stanna hemma från skolan för att jag har så ont. Vi hade som tur var bara en föreläsning. 
Så jag tänkte göra mig lite frukost och sen proppa i mig tabletter för att lindra skiten. Ska ju ha myskväll med Jeppi ikväll! 

Lycka!

Det blev en sväng till gymmet innan lunchen lagades! 50 min pw på löpbandet avklarades. Bra val då jag blev mycket piggare!! Lagade god mat i form av köttfärs, paprika och fetaost som jag blandade med liite grädde :) Fixade lite i lägenheten och sen kom Jeppe förbi innan det var dax att byta om till fotbollsträning. Det gick superbra och jag hade inga känningar i ljumsken alls! Fruktansvärt skönt. Så på söndag blir det match igen, spännande!
Nu sitter jag i Jeppes säng (som förövrigt ska bort nästa fredag!!) och tittar på tv. Jesper spelar dator men snart ska vi mysa innan vi somnar :)

Kämpa

Två dagar sen jag skrev sist och träningen rullar på bra som attans! Har hållet mig mest till konditionsövningar så det har blivit 40 min cardio både tisdag och onsdag och så lite styrka på det med. Maten går också jättebra men appen jag använder fungerar inte så får räkna förhand, inte så kul! Idag har jag tagit en rätt kort pw men kanske tar mig ut på en till alternativt går till gymmet. Ska dock träna fotboll ikväll så det räcker iofs. Men skulle behöva lite energi så jag orkar ta tag i packandet haha. Nåja.

Idag har jag även hunnit med att jobba några timmar och besökt Gullvivan för att bestämma en dag då jag kan komma dit och göra en skoluppgift :) Ska snart laga mig lite lunch och sen får vi se vad som sker! 

Tisdagens middag, supergott!!

Life is good

Äntligen är April här! Jag har mycket att se fram emot denna månad men framförallt så ska jag flytta! Är så jäkla pepp på att få in alla mina grejer i huset! 
I April ska jag även köra hårt med träningen. Egentligen så ska min hälsa överhuvudtaget stå i fokus. För att må bra ska jag äta bra, träna mycket, umgås med mina vänner och inte stressa! Har redan lagt ribban för hur jag vill att April ska se ut genom att ha haft ett riktigt bra avslut på Mars! Så det kommer krävas lite jävlaranamma men det vet jag ju att jag har. För att peppa mig lite extra inför träning så beställdes dessa leggings hem, älskar dom! Måste kassera ett av de gamla paren så det kändes helt okej att klicka hem ett par nya 👍

Jag är så jäkla pepp idag! Ledig, sol och massa energi! Så jag började dagen med 40 min cardio och gofrulle med bästa gröten + färskpressad apelsinjos, mumma. Har dessutom hunnit med att tvätta och diska i huset. Ska fasen börja gå upp kl 7 varje morgon. Hinner ju med hur mycket som helst! 
Nu ska jag ta mig en powerwalk innan det blir lite rester från gårdagens lunch och förhoppningsvis lite packande om jag får tag i mina kartonger ☺️ Life is good!

Sen sist

Herregud vilka bra dagar jag har haft sen jag skrev sist!! Massa träning, träffar med fina vänner, alkohol och god mat!! Kunde inte ha varit bättre :) söndagen var dock seg då jag mådde kasst haha! Men fick maten serverad till både frulle och middag så är rätt nöjd! Och nej det var inte Jeppe som serverade mig utan svärfar haha ;) 
Igår började jag en ny kurs och den kommer nog vara rätt tuff men intressant!