I look around tryin' to find myself

Ibland behöver jag bara få höra att jag betyder något. Få lite bekräftelse. Det är sån jag är, jag måste få höra att jag duger. Att mina vänner ställer upp för mig och inte tar mig för givet. Jag söker inte uppmärksamhet. Jag vill bara veta vilka mina riktiga vänner är.

Ibland blir jag riktigt trött på allt, ingenting känns bra och allt blir bara fel. Det känns som om jag ger så mycket men inte får något tillbaka. Men jag kanske har fel, det har hänt tidigare.

Just nu vet jag ingenting. Min hjärna är min värsta fiende, likaså mina drömmar och förväntningar. Men tro inte att jag inte kämpar, för det gör jag, varje dag.

Jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån.
När jag ser mig själv i spegeln
vänder jag mig om.


Postat av: Jasmin - Halnstads stats blogg.

Hejsan sötis hur har din dag varit? :)

Var gärna med på min tävling, länken hittar du i menyn precis under presentationen :)

2012-02-01 @ 20:47:38
URL: http://jaasses.webblogg.se/
Postat av: Bea

Hej hej igen :)

Det var inte igår! Jag vet inte om du kommer ihåg mig, Kikar in här ibland och tänkte fråga hur det är med dig nuförtiden :D ?

2012-02-02 @ 14:42:43
URL: http://svettlukt.se
Postat av: Anonym

In och checka min underhållande blogg. Som sagt så uppträdde jag igår, läs mer om det på bloggen. Följa varandra via bloglovin? :D



http://swaxu.bloggplatsen.se

2012-02-02 @ 18:33:18
Postat av: Anonym

Delta gärna i tävligen i bloggen där du har chansen att vinna ett piercingsmycke som du själv väljer vilet du vill ha :) Du hittar tävligen här http://lifeofmarcusw.myshowroom.se/tavling-vinn-piercingsmycke/#comment

2012-02-03 @ 18:43:04

Gör mig glad med en kommentar!

Namn:
VIP?

E-postadress: (endast jag ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0