Torsdag 27/3

Det blev inget plockande i lägenheten igår. Istället somnade jag någongång mellan 20.00-21.00 haha! Det resulterade i att jag vaknade pigg kl 7 imorse så jag gav mig ut på en lika lång pw som igår. Skönt! Åt sedan frulle med min pojk innan jag får till skolan. Vi redovisade vårt Tema-arbete och det gick super! Slutade vid kvart i 1 och åkte så raka vägen hem till Jesper för att kika på golvet som äntligen är påväg att bli iordninggjort! När han åkte till jobbet så handlade jag, käkade lunch och fixade lite. Har börjat klippa ut recept att klistra in i en egen receptbok. Blir riktigt bra :D
Snart ska jag klä om till träningskläder för att köra lite bodypump. Vet inte om det kommer funka med ljumsken men vi gör ett försök!

Onsdag

Hur nu är jag ganska nyligen inkommen efter en powerwalk på 5km. Svinkallt och blött men ändå skönt! 
Jag har haft en jättebra dag idag som började i skolan. Sen träffade jag Moa, käkade lunch med henne, hälsade på en sväng på sjukhuset och så handlade dricka inför lördag! När hon åkte hem så satte jag mig i soffan och mailade på en kanin som jag föll för. Men den blev tingad bara någon timma innan jag maila :( Så besviken! Så nu börjar letandet på nytt.

Ikväll ska jag chilla och om jag orkar ska jag plocka hop saker i lägenheten.

Sommar och sol

Överlåtelseavtalet är skrivet och i mitten av mars så syns vi på banken för att fixa med pengar. Herregud så jäkla skönt!
Något annat som är skönt är solen. Njuter som attans av den på vår blivande uteplats. Här kommer jag bo i sommar!!




Helgen v12

Fredagen på förskolan var jättebra! Barnen är inte så blyga på den förskolan och jag har ju träffat och hälsat på de flesta när vi lekt ute på gården. När jag slutade umgicks jag med Jesper och som sagt var så åt vi god mat som bestod av kyckling och klyftpotatis m.m.
På kvällen drog han iväg medan jag la mig tidigt för att gå upp och jobba lördagsmorgonen. 
Kände mig hyfsat utvilad när jag begav mig till TB och dagen flöt på rätt bra. Vi var på promenad, spelade spel och sparkade boll på gården. När jag slutade så hoppade jag in i duschen och fixade mig innan vi for ner till Ginger för att käka. Sedan vidare mot Bökensved för att titta på Tjust-tjejena. Blev så jäkla sugen när jag tittade på!
När vi frusit halvt ihjäl så åkte vi hem till Emelie och Fille där det även Frogge, Emma, Adde och Johanna var. Hade en trevlig kväll! Efter kl 12 drog vi oss hemåt eftersom jag skulle jobba söndagsmorgonen också.
Var riktigt trött när jag vaknade! Och jag var med en tjatig liten fialotta så huvudet hängde inte med alls efter ett tag haha. Överlevde iaf nästan ;) När jag slutade var jag skjukligt trött och tänkte sova. Men istället så hängde jag me Jocke och Jesper. Vi kollade bland annat BOIFs match en liten stund. När Jocke åkte så hämtade vi en bokhylla hos mig och plockade in i huset. Sedan åt vi lyxmiddag i form av fläskfilé, potatisgratäng, goda såser, sallad i olika former och annat gott! Satte oss sen tillsammans vid datorn innan jag toksomnade i sängen när Jeppe fick besök haha.
Känner mig iaf utvilad idag! Så nu ska jag snart fixa mig och sen ska jag ner på stan för att skriva kontrakt på LRF. Peppad!!




Fredag 21/3

Idag vaknade jag vid halv 8 och åkte då direkt till Actic för att känna av ljumsken. Gymmet var proppat av gamlingar så det var tur att jag cyklade, var helt omöjligt att få plats för uppvärmning. Körde lätta vikter på benmaskinerna och det kändes sådär. Så fokuserade på axlar och biceps/triceps istället. Efter ett tag så försvann de lite gamlingar så jag lyckades knipa åt mig ett löpband. Det gjorde ont när jag "tog ut stegen" så jag körde på låg nivå och istället höjde jag lutningen. Det kändes rätt okej. Men att springa är det inte talan om. 

Kl halv 11 ska jag knalla bort till Gullvivan och vara på småbarnsavdelningen och ikväll blir de god mat med min Jeppi :)

Bra vs dålig dag?

Idag började dagen bra. Gullvivan ringde och bad mig komma tidigare så jag gick hem till lägenheten och klädde om och åkte sen dit vid halv 11. Hade en jättebra dag! Det var riktigt kul att se alla igen och alla skrek "Josofiiiiin" i kör. Älskar att dom byter ut e mot o ;) En liten tjej kallar mig dessutom för "såfin" haha, så gulligt! Jag fick även en dag inbokad på måndag mellan 7-16 :)
När jag kom hem bytte jag om snabbt som attans och begav mig mot fotbollsträningen och det är hör det dåliga kommer in. Snörade på mig mina skor och börjar värma upp. Känner direkt att det gör lite ont i ljumsken men ignorerar det och fortsätter. När vi sedan ska börja passa och springa så känner jag direkt att det hugger till och då är det kört. Det gör ont i varje passning, varje steg och i varje vändning. Så jäkla besviken. Blev beordrad att gå hem och vila så jag gjorde som dom sa. Kunde knappt hålla tillbaka tårarna alltså. När jag väl är igång igen så blir det såhär. Vet av erfarenhet att ljumsken är svår att bli av med när man väl sträckt sig... Åkte raka vägen hem till Jesper för lite medlidande och nu ska vi handla grönsaker till dipp och se film för att lindra mitt deppiga humör. 

Onsdag 19/3

Idag har dagen rullat på bra. Vi blev klara med temaarbetet vilket betyder att vi inte har något skolrelaterat på en hel vecka!! Superskönt :) Dock så ska jag jobba istället men det är skillnad haha. Gullvivan ringde så dit ska jag mellan 12-16.45 imorgon och så på fredag blir det mellan 10.45-15.30. Kommer vara på alla tre avdelningar och de ska bli superkul att komma tillbaka! På lördag jobbar jag kväll på TB och söndag blir det ett morgonpass. Kommer helt klart få in lite pengar i mars iaf! 

När jag slutade skolan idag typ kl 13 så åkte jag ner på stan och köpte ett par skor och ett linne innan jag åkte till Actic och tränade. 
Ikväll ska vi äta ugnspannkaka och Bananpannkakor med jordgubbar, det det jag fram emot!!

Fuck Cancer

Jag fick sluta kl 14.00 igår och väntade in Emelie. Vi åkte till Lager och sen hämtade vi ut PartyLite grejer så ni som läser detta och har beställt, era grejer är hemma :) Den skjutsade jag hem Emmis och åkte vidare till Jeppe. Någonstans i den vevan så ringde en ledsen mamma och gav mig ett så jäkla tråkigt besked. Resten av kvällen var jag faktiskt väldigt påverkad av det, ganska nere helt enkelt. Tur att jag till sist fick somna bredvid min älskling iaf. 

Tisdag 18/3

Plugget igår varade i ungefär två timmar haha. Vi saknade lite verktyg så det blev inte så mycket gjort. Istället åkte jag och handlade inför veckan, åt lunch och sedan begav jag mig till TB. Det blev en lugn och skön måndagkväll trots rätt mycket barn/ungdomar :) 
Efter jobbet åkte jag hem och så kom Jeppe :)

Idag ska vi göra ett nytt försök med plugget. Ska måla, fixa karaktärer och skriva ner en berättelse kring det vi skapar. Kan bli spännande! Sen ska jag träffa Emmis en sväng :)

Plugg, jobb och kärlek

Först några timmar på Campus med "Temaarbete" innan det är dags för jobb! Idag har även jag och Jeppe 14 månader :) 

Älskade du ❤️

Match

Jag har varit så fruktansvärt nervös inför matchen. Haft ont i magen hela dagen! Blev lite lugnare på vägen dit när jag fick sitta och prata av mig men när vi kom fram så höll jag på att dö haha. Började såklart på bänken men hoppade in efter typ en halv halvlek och vet ni vad? Det gick bra!! Självklart var jag lite efter i vissa lägen men Mimmi och Johanna styrde mig som vanligt och efter en stund så flöt det på super!! Emmas kommentar var "Det är verkligen jättekul att se dig, det är som om du aldrig har haft uppehåll!" Gissa om jag var glad?! Spelade en stund in på andra halvlek med men klev av med känningar i ljumsken. Har ju haft problem med den innan och vill InTe ha det igen. Men jag är fasen riktigt nöjd med min insats och framförallt så var det så jäkla kul!! Att det blev förlust struntar jag faktiskt helt i hehe :) Inga mål när jag var inne på planen iaf ;) 
Nåja, nog tjatat om det! 
Ska hälla i mig ett glas vatten och sen krypa till sängs med min blivande sambo. Trött som tusan!

Söndag

Gårdagen blev helt okej. Vi plockade mestadels i Jeppes rum. Herregud så mycket skit den pojken har sparat ihop! Fick tvinga honom och slänga massa haha. Vi har även lyckats flytta på lite möbler och bestämt vad vi ska göra oss av med så det går framåt! 
Även.idag plockar vi lite och funderar på vad som behöver köpas in. Jag vill så himla gärna ha ett nytt köksbord och har hittat ett begagnat, men det är inte så lätt att bara åka och hämta.. Nu plockar vi lite med spel och konsoler, Jesper har både Wii, gamecube, Playstation 1&2, Xbox och Xbox 360. Gissa om det finns mycket spel lixom?! 

15.15 ska jag samlas inför match i Åtvid.

Morgonstund har guld i mund

Alltså vad är detta? Hur jag än försöker så kan jag inte sova längre än till kl. 7. Kanske ska va glad att jag inte har behövt springa på toa halva natten iofs. Och stormen utanför kan säkert också ha bidragit till morgonens dåliga sömn. Det låter som attans! Tänk om det hade varit fint väder, då kunde jag iaf gått ut en sväng. Men avstår nog nu haha.
Tog en chansning och sprang ner till tvättstugan för att se om den var bokad. Det var den inte så jag slängde in tvätt. Himlans skönt att utnyttja tiden på något sätt iaf. 

Nu ska jag se på barnprogram på tvn och vänta på att få slänga in en ny tvätt!

Utrensning

Sitter och kollar på Lets' Dance och plockar lite i mina kläder. Försöker rensa ur så mycket som möjligt innan flytt. Det finns en hel del som jag kan göra mig av med har jag märkt!
Jag mår helt klart bättre nu! Kunde inte äta så mycket förut dock, men jag har iaf fått behålla det, från båda håll haha! Nej fy alltså, inte kul..
Jag börjar bli jättetrött så ska plocka ihop det sista och sen lägga mig tror jag. 
Bild från när vi sov i Kalmar. Bästa bocken ❤️

Dålig fredag

Efter solsken kommer regn.. 
Inatt har jag varit vaken nästan hela tiden. Har inte alls mått bra :( Var rädd att det var maginfluensa men nu funderar jag på om det kanske var matförgiftning? Har mått fortsatt dåligt under dagen men det känns bättre nu. Det kör inte runt lika mycket i magen längre och jag har kunnat käka. Men tror ändå det var rätt val att säga ifrån till jobbet, har ju sovit fruktansvärt dåligt och från början visste jag ju inte riktigt vad det var.. Och det vet jag ju inte fortfarande inte iofs. Aja. Ska få i mig lite sen middag och sen blir det väl att krypa ner under täcket medan Jesper går på bio. Sjukt trist :(

Fortsatt bra torsdag!!

Dagen fortsatte riktigt bra! Vid halv ett åkte jag, Jeppe och Becca till Köket och käkade. Supergott! Sen åkte vi ner på stan och fixade lite ärenden. Till att börja med så pratade jag med en tjej på LRF Konsult som ska hjälpa mig med överlåtelsen av lägenheten! För den är nämligen SÅLD!!! Jag kunde inte vara lyckligare!! Eller det är ju en liten bit kvar men det ska gå bra så den är så gott som såld iaf ;) Så himla skönt!
Sen hämtade jag ut min födelsedagspresent från Jeppe, biljetter till Winnerbäck i Linköping ska jag få hihi. 
Efter ärendena så åkte vi hem till mej och chillade och pratade fram till att det var dax för träning. Det kändes helt okej och det var jättekul att träffa Mimmi och Elsa igen! Det var sjukt länge sen :) På söndag är det dax för comeback i laget på riktigt då jag är uttagen till match ;) Lär inte få spela så överdrivet mycket (jag orkar inte haha!) men ändå lixom. Nervöst men spännande :)

Just nu ligger jag i Jeppes säng och väntar på att han ska sluta jobba. 

Torsdag 13/3

Tjoho! Idag vaknade jag utvilad och glad kl 7.15 så jag gav mig ut på en PW. Hade vara tänkt gå typ 20-30 min men det slutade med att jag knallade på i en hel timma! 6,7km kom jag :) Så jäkla härligt väder!! Stannade till vid TB och hämtade en New Body sport-bh som jag köpt av en jobbarkompis barn. Personalen satt och åt frukost och dom tyckte att jag var överambitiös som gått upp så tidigt och promenerat haha! Själv tycker jag att jag var duktig :)
Skulle haft en vilodag men de blir inte så, för ikväll blir det fotbollsträning med! 

Nu ska jag käka frukost med min prins och fiiiiira!! 😄😃😃

Onsdag 12/3

Idag har varit en mycket bra dag faktiskt! Vaknade upp hos farmor där jag sovit kvar sen igår. Hon fixade frukost innan jag for till Campus. Var inte sådär jättepepp på att plugga men det gick bra och jag fick massa gjort! Och ändå hann jag med en lunch tillsammans med Jeppisen också. Så imorgon får jag en ledig dag :D På fredag också då men ska jobba på natten sen. 
Direkt efter pluggandet åkte jag till Hornsvägen för att byta om till träningskläder. Tog mig en löptur själv på VO, för andra dagen i rad dessutom! Rätt nöjd må jag säga :) 
Nu ska jag duscha, diska och fixa det sista inför visningarna. Önska mig lycka till!

Måndag 10/3

Idag har vi varit i Kalmar. Där gjorde vi teater, lekte lekar och lärde oss verkligen jättemycket!! Ironi.
Vi fick iaf dra igång med temaarbetet så det var skönt. Tror det kan bli lite knepigt så det var verkligen dax att få reda på hur det ska gå till. Kom hem till viken strax innan 16 och då åkte jag direkt och handlade. Sen har jag plockat i lägenheten för att det ska bli lättare när jag flyttar :) Fixade också lite inför visningarna. Längtar så grymt mycket efter en flytt! Så hoppas visningarna går bra :)
Nu ska jag hänga upp en tvätt och sen ska jag krypa ner i soffan och se på tv.

En bild säger mer än tusen ord

Här är lite bilder på vad som hänt den senaste tiden :)

Hämtat Mikaelas kanin

Finmat i Hultsfred


Fin förmiddag vid vattnet

Fika och gitarr i solen

Bästa vädret!

Biltvätt i Stenserum

Ljusparty

Måste såklart skriva om mitt trevliga ljusparty i söndags! Jag är supernöjd! Alla handlade mycket och jag fick mig också en hel del fina grejer och jättemycket ljus :) Kommer kunna fylla hela Hornsvägen haha :D Det bästa var iaf att jag fick träffa lite vänner som jag inte ser så ofta. När partyt var slut så var jag, Emmis, Frida, Fille och Jeppe på Thai Hoa, inte helt fel! En riktigt bra söndag alltså :)

Hej igen!

Hinner visst fortfarande inte med att skriva ner allt som sker haha.

I torsdags så mötte jag gruppen för att plugga inför en dramaredovisning. Vi hade bestämt oss för att läsa på inför träffen men det var det bara jag som gjort, kändes inte sådär jätteroligt precis.. Slutade iaf kl 2, plockade lite i lägenheten och åkte sen till praktiken. Tog igen tre timmar som jag missat. Det var superkul att komma tillbaka!! :) På kvällen körde jag ett pass bodypump med Sabina och sen blev vi som vanligt kvar i bilen och snackade en massa skit

På fredagen träffades vi med gruppen igen vilket gick rätt bra. Fixade ihop en PowerPoint och lite annat. När jag slutade så städade jag och Jeppe i lägenheten så vi kan ta lite bilder. Blev dock inte riktigt klara. 
Vid 6 blev vi bjudna på tacos och sen åkte jag till Emelie och spenderade några timmar där. Mycket välbehövligt måste jag säga! 

Idag vaknade jag kl 8 och kunde inte somna om. La mig istället och kollade på telefonen innan jag gick upp och gjorde frukost på sängen till Jesper. Det blev uppskattat :) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men kl 14.00 ska jag iaf jobba på TB. Ska bli kul :)