Pump

Mensvärken höll sig borta under själva låtarna men pauserna imellan var jobbiga. Men är så glad att jag tog mig dit! La på lite extra vikter och det kändes bra :) Nu sitter jag hemma framför tvn och har ätit lite gröt. Mensvärken är tillbaka och jag ber till Gud att det inte blir lika illa som igårkväll. Amen.

Måndag 20/4

Idag har jag till att börja med pluggat i typ tre timmar innan jag inväntade Kajsa. Det var så mysigt att få umgås med henne igen! Vi käkade lunch, shoppade, pratade en massa och gick en pw :) När hon åkte så åt Jeppe och jag hamburgare och nu ska jag försöka bota mensvärken så jag är redo för lite Bodypump sen! 

Monstret <3

Lite hopp

När jag var som mest nere över hur dåligt träningen går så råkade jag komma över detta: Att ta en längre viloperiod är så bra både för motivationen och för kroppen.
En promenad nu med Sabina och så kör vi på riktigt imorgon! 

Ibland har jag känt att jag duger

Tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg genom vitt och svart, och grått

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
o gjort det jag ska

Lasse vet bäst hur man förklarar det där jobbiga. Denna vecka har jag mestadels spenderat i sängen och i soffan och endast tagit mig ut för lite skola. Jag är inte på topp och det går inte att förklara känslan. Förhoppningsvis kan jag ta mig över ytan imorgon så jag slipper ligga och kippa efter luft. Trött på att drunkna i mina egna känslor och tankar. 

Det har hänt att jag samlat ihop nog med kraft att gå ut