In about one year

Huvudvärken är äntligen bättre! Jag har en massa vatten och försökt koppla bort allt runt omkring. Det verkar ha funkat faktiskt. Men helt borta är den ju inte..
Jag tänkte iaf sätta mig här en liten stund och visa mina nya kläder jag köpte på Torp köpcentrum.



vitt brottarlinne - gina tricot 99kr
t-shirt - gina tricot 99kr
sailor inspererad tröja - JC 199kr
armband - Bikbok 79kr
6 par 'diamant' örhängen (ej på bilden) - gina tricot 69 kr
tvår par pieces trosor (ej på bilden) - vero moda

vad tycker ni? :)

It's not okey

Tredje dagen i rad med huvudvärk. Borde inte sitta här så jag ska bara skriva det här onödiga inlägget och sen vila en stund till. Ikväll ska vi göra lite saker med fotbollslaget men just nu känns det inte så värst lockande. Plus att jag inte har några skor som jag inte får ont i benhinnorna av -.-

what can I do, what can I say?




Trött och sliten



Jag är alltså hemma från semestern men jag har ingen som helst lust att skriva en massa om den här så jag slänger bara upp den här bilden som jag även slängde upp på bilddagboken. Kanske kommer det bilder senare, eller det vet jag att det gör, men kanske bara på bdb, vi får se hur det blir.

Nu ska jag gå och bota min ihållande huvudvärk.

On my way to Denmark!

Det regnar ute. Men egentligen, vad gör det när man ändå ska sitta i en bil större delen av dagen? Redan kl 8.00 åkte vi till Odensvi i morse och lämnade av Phille. Så nu är vi på väg till Danmark! :D Hoppas att det är bättre väder där än här i Sverige. Jag kommer inte kunna uppdatera bloggen fören tidigast fredag tror jag så det blir en liten ofrivillig bloggvila. Eller jag har ju datorn jag skriver på nu men det blir nog lite för dyrt skulle jag tro^^

Igår var Moa och jag uppe i Odenskans och hjälpte till på Gabriels 30års fest. Det var en del strul när maten skulle lagas men sen flöt allt på hur bra som helst! Gabbe är väldigt trevlig och lätt att prata med så det var enkelt. Dock så var det lite lätt pinsamt med alla snygga gäster haha! Fast det var rätt kul att se dem fulla xd Plus att man blev 400kr rikare! (80kr/h)

Nu ska jag spara lite batteri!

Ha det bäst!
puss

Hurtful




I know that look.

Halloj i solskenet!
Idag är jag grymt trött. Kom hem från grannarna efter tre nångång i natt. Det var faktiskt ganska trevligt där. Den sista timmen var det bara Becca och jag som var barn kvar så vi satt inne i soffan och pratade om allt. Jag har fått höra en del av hennes problem och jag förstår verkligen att hon tycker det är jobbigt "/ Vi pratade också om alla 1000 minnen som vi har ifrån Klommersten. Shit, det är sanslöst så sjuka vi var! haha. Kanske kan vi vårda vår vänskap lite bättre nu?

Ikväll kl 6 ska jag och Moa till Odenskans och hjälpa till i köket, vadå sjukt pinsamT?

Nu ska jag dra på musik på högsta volym och packa inför Danmark. Greeeat!

ha en bra dag!
pussar

free fallin'



farmors lilla flicka



Min farmor kom förbi med mina favorit byxor som hon lagat åt mej. Och inte nog med det, hon tyckte att jag skulle få lite pengar till Danmark och med "lite pengar" menade hon tydligen 620kr! Är jag värd en så bra farmor? Fast hon har ju bara två barnbarn så hon vill väl skämma bort oss extra mycket :p

Like a rose

Godmorgon!
Gud så glad jag blev när jag såg solen när jag vaknade. Så istället för att ligga och dra mig så gick jag upp åt lite nyponsoppa till frukost och sen har jag hjälpt pappa att flytta lite saker bort till grannarna där det vankas fest ikväll! Pappa körde fyran och jag och Ella satt på kärran och höll i allt så det inte skulle ramla av haha. Nu fastnade jag här för att jämföra priser på mobilen som jag vill köpa W995. Den är rysligt fin och verkar jättebra! Dock så måste jag spara ihop lite pengar först, eller jag kan ju ta av pengarna jag tjänade på sommarjobbet men dom vill jag ju spendera i Danmark så jag hoppas kunna jobba lite till så att jag får in iaf 1000kr eller nått sånt :)

Här kan ni läsa om W995


mobilen i mina drömmar

Det verkar inte alltid så, men det är sant.



I will always be your soldier
I'll be marching by your side
I'm not deserting
I'll be there for you - no matter what

tomrum.

I skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.


Stuck in the middle

SJUK KVÄLL IGÅR!
Någon som ens vill veta vad som hände? haha


Det finns ingen att behaga, inget att förklara
Inget att försvara, jag gav upp för länge sen

Once a failure, always a retard



When you get low, I'll get lower than you
When you've had enough I've had it
much more than you knew
Stay with me honey

Where to find love



It's where the stars line up
It's where the oceans touch
It's in a place you've never been
But feels like home
It's in the air right now
It's when you give your all
And give a little more
I've never been so sure
That's where you find love

Danmark here I come!

För er som inte vet så åker jag med familjen Ekholm till Danmark på söndag. Det ska bli fruktansvärt kul och jag kommer inte missa Sverige at all! Jag är riktigt pepp helt klart. Hoppas vi hittar en massa snygga danskar hihi :p


Pappi var gullig och letade fram lite danska pengar till mig,
närmre bestämt 230 danska kronor! häärligt


Du är svår att leva utan



Härlig dag vid vattnet med Moa. Sol,bad och ben&jerry's.
Med dig mår jag som bäst.

Det fattas en tärning

Titel: Det fattas en tärning
Författare: Johanna Tydell

Boken handlar om Puck som är 16 år. Puck är rädd att bli lämnad. Igen. Hennes pappa lämnade henne när hon var liten och i boken får man en tillbakablick om hur det gick till. Den handlar även om vänskap, kärlek och svek. Den är lite sorglig men även kul och spännande. Den var dock rätt jobbig att läsa för den var skriven på ett anorlunda sätt. Men jag ger den iaf 3/5





det blir en kort recension för Moa ville plocka smultron med mej ((:

'The big city'

Idag har jag varit i the big city, eller Västervik som man också kan kalla det haha. Mamma, jag och pappa åkte in för att ställa in en soffa i lägenheten :) Det blev faktiskt väldigt bra trots att den är ganska stor. Vi åkte även till Jysk för att leta efter en säng. Jag hittade en jag verkligen fastnade för och tydligen så är det rea på den från och med 20 juli så det blir kanske till att köpa den då. Självklart är det en 1.20 säng, så grymt mycket skönare än en fjuttig liten 90 säng ju haha.

Nu har jag ingnting att göra men jag funderar på att spela lite the sims 3. Det är kul hihi.

Har ni haft en bra helg?

pussar


Min dröm är din dröm

När jag ändå håller på så kan jag ju faktiskt berätta om min helg också.

Har varit i Odensvi från fredag-söndag. Moa och familjen hade husvagnen nere på campingen men Moa och jag sov hos farmor. På fredagen vare helt sjukt asså. Men vi hade det rätt kul iaf och Moa var modig som ett lejon haha ;)) På lördagen skulle hon stå i kiosken vid nio och när hon var klar så gick jag dit och mötte henne. Ganska lugn dag med lite fotboll och så. På kvällen kollade vi först på Sommarkrysset hos farmor sen drog vi till badstranden där vi var med Simon, Tobbe, Anton, Makki och Viktor. Det var länge sen jag var tvungen att hålla mig för skratt så mycket som jag fick göra då! haha helt sjukt kul var det :D Vi eldade och hade det trevligt sen avslutade vi kvällen med att sova hos farmor. Ungefär vid halv fyra gick vi in, det kan nog vara anledningen till att jag är så trött idag haha.

Össebobilder

Eftersom jag har ur tråkigt så tänkte jag lägga in bilderna från Össebo nu.



Det var de här två fina brudarna som bjöd oss <3


min bästa vän och krullet i egen hög person


Det bjöds på hamburgare som grillmästaren Susanna stod för


Vi gick typ hur långt som helst till en badplats, snackade en massa och
hade det otroligt bra, ni är fina tjejer! <3


Time pass us by

Jag är dundertrött och orkar inget annat än att ligga och läsa. Lämnade dock min bok för ett snabbt inlägg här.

Jobbade idag också. Näst sista dagen. Det ska bli skönt med "riktigt" sommarlov. Ganska få barn idag och vi fick äppelpaj till mellis, underbart gott! När jag kom hem la jag mig direkt med boken. "Ful eller snygg?" heter den. Fjärde boken jag läser på väldigt kort tid nu. Så fort jag orkar så ska jag recensera de andra böckerna. Och så ska jag berätta om Moas och mitt besök hos Erika och Susanna i Össebo med massor av bilder! Men som sagt nu är jag trött så det får nog bli imorgon.

Vi hörs!

Feel the 'flow'

Det är dagar som denna jag mår som bäst. Inget strul och allt flyter på :) Jag har hunnit med att jobba i sex timmar, lämna in min mobil på lagning, fixa i lägenheten, va med Moa och Simon och en hel del annat. Varför kan inte alla dagar flyta på som denna?


firar med en gulligpic på mig som liten tihi

Festlördag och mysig söndag

Vaknade upp hos Moa på lördagen. Vi fixade till oss och drog sen in till stan för att titta på lägenheten. Den var hur fin som helst! Jag tror att det kommer bli jättebra sen med rummen och sådär också, hoppas det iaf. Efter en massa krångel med nycklar så kom vi ifrån lägenheten och bestämde oss för att åka ut mot Gränsö för att äta. Väldigt mysigt! Dock tråkigt att jag inte hade någon kamera med mig. Måste bli bättre på det!
När vi kom hem lagade mamma och pappa mat åt mig, Moa, Amanda, Simon och Anton. Sen drog vi ner till Simon och Richard kom. Där nere var det väldigt dött och tråkigt för att vi var tvungna att vänta in Tobbe. Plus att det blev lite strul mellan mej och Moa som vanligt. Det löste sig iaf rätt bra tillslut. Efter en sjuk kväll med en del spyor så la vi oss mellan ett och två typ.

På söndagmorgonen drog jag hem rätt tidigt för att käka frukost. Sen åkte jag tillbaka till Simon för att se vad dom höll på med. Vi bestämde oss för att åka till Odensvi och bada och fika hos min lite lätt pinsamma farmor. Vi spelade även Volleyboll och Erika kom en sväng också :) När vi kom hem därifrån så åt jag lite och sen har jag suttit här sen dess.


Bilder från lördag och söndag :*

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner med en bok under täcket :)

puss


kärleken är död.

Jag förstår inte varför jag än försöker. Nu vet jag att det aldrig var nånting. Jag trodde verkligen på allt. Men så slutade det helt fel som vanligt..  Och anledningen, den är bara för sorglig :((

When there was me and you

Don't you ever say forever and always if you don't mean it.

Jag vet inte, upp och ner och sen tillbaka igen. Men det ska nog fixa sej. Eller?
Jag tror inte att kärlek är något för mig.


Solen i ögonen

ååh, jag ryser! Det finns inget så underbart som att lyssna på Lars Winnerbäck. Han får mig att må så förbannat bra! Lasses texter är dom grymaste texter jag någonsin hört och dom berör så in i norden! Jag vill så grymt gärna se honom live igen. Det var helt underbart.

Om ni undrar varför jag börjar skriva såhär så är det för att jag sitter och kollar på "Solen i ögonen-en film om Lars Winnerbäck". Värsta gåshuden vafan!

Lars Winnerbäck är äkta kärlek ♥


bild från när han spelade i Gamleby

Tjust vs His/Mais

Tänkte logga in och skriva om matchen igår men jag orkade verkligen inte. Men vi vann iaf och det var hur skönt som helst! Nu ligger vi på 10poäng och inte sist ^^ Jag trodde att det skulle bli as varmt men det regnade lite så det var helt okej :) Dock så fick jag en jävla smäll på benet som gör fruktansvärt ont! Hellu blåmärke är det ända jag kan säga om det.


Föralltid i mitt hjärta

Vaknade upp hos Mickis imorse efter en natt med sjukt lite sömn! Jävla åska som allt lyckas väcka mig. Varmt var det också, jag trodde att jag skulle smälta typ.
Började sen jobba vid 9 som vanligt. Jag har varit grymt seg genom hela dagen. Och ikväll blir det a-lagsmatch i värmen.. Jag ser INTE fram emot det. Man får ju ingen luft när man springer asså. Men det är iaf sista innan uppehållet och det är skönt :)

Vet ni? När jag satt framför tvn med dörren öppen kom det in värsta MEGA ormen! Jag blev livrädd! Men så fort jag reste mig upp så ringla den ut igen. Usch, det var hemskt :s

aja, nu måste jag plocka ihop mina footballstuff!

see u

Västervik-Vetlanda

Igår när jag jobbat klart tog jag moppen bort till Mickis. Vi snackade lite och åkte sen in till stan med nån jävla taxibuss för den vanliga var trasig. 30 minuter försenade -.- men det gjorde inget för vi hann iaf gå och handla.
Sen drog vi oss bortåt mot speedwayarenan där ett väldigt spännande möte väntade! Västervik vs Vetlanda. Matchen  var otroligt jämn och spännande och slutade 48-48. Ett rättvist resultat tycker jag.

Mickis och jag hade fett kul me lille Anton. Plus att Mickis raggar på Olle! :)) Så nu vet alla det haha ;9

puuuss