I'm better of without you

Har fått tillbaka den där jäkla förkylningen igen. Och feber. Och tandvärk. Förstår inte varför, känns som om gud är emot mig :(


.

Även igår hjälpte jag Jesper att plugga. Förhörde honom på nått biologigrejs hur länge som helst så jag hoppas att han fixar provet idag! Vi unnade oss själva lite grönsaker och dipp framför en skräckis sen :)

Idag är tanken att jag ska gå en sväng på stan, om jag orkar haha.. Vet inte vad jag ska köpa men vet att jag måste försöka hitta lite studentpresenter.. Svårt! Sen ikväll blir det minigolf med jobbet, ska bli så jäkla kul!! :)


Ny vecka

En jättebra helg är slut och en ny vecka är på intåg. Jag har fått se fina pojkar och flickor på balen, umgåtts med min underbara Jesper, varit på Palladium med Emma och Nathalie, hälsat på Jespers mamma, varit på skjutbanan och tagit mig en sväng till Stenserum där jag inte varit på två veckor! Så jag är nöjd med helgen :) blev dessutom nästan helt av med förkylningen, skönt!

Idag har jag varit och tatuerat mig lite! Det har varit bestämt ett tag men väldigt få visste om något. Jag är iaf supernöjd!! Resten av dagen har jag legat i sängen hos Jesper då jag har haft riktigt seg mensvärk.. Men nu ska jag ta tag i mitt liv och hjälpa Jepp att plugga.


Hostar ihjäl mej

Usch, jag mår verkligen inget vidare. Dagen igår var jobbig. Hostade hela dagen så lungorna värkte som attans. Orkade iaf ta mig till affären med hjälp av Jesper. Behövde fylla på i kylskåpet plus att jag passade på att köpa med ett nässpray och lite tabletter. Jesper sov kvar hos mej fast i soffan då jag är rädd för att smitta honom haha! Men han måste ju vara frisk till balen imorgon!!

Idag är det lika illa som igår. Ligger just nu i soffan och orkar inte röra mej. Dock måste jag ta mej ner till stan, hur ska det gå?!


Sjukling

Idag vaknade jag upp med världens tyngsta huvud och en ordentlig förkylning. Jag kände redan igår att sista timman på jobbet var lite halvjobbig men jag trodde inte att det skulle slå till såhär. Men bättre att jag är sjuk nu då nästa vecka består av massa roliga grejer!


Jobb, jobb!

Ingen har väl undgått hur bra jag trivs på mitt jobb haha. Det är så himla skönt att kunna ge något tillbaka till alla kollegor då så häromdagen erbjöd jag mig att ta ett 14 timmarspass för att täcka upp för Katta och Heléne dagen efter studenten (då inga vikarier kunde jobba) och idag tog jag ett par turer i midsommar åt Emma. Alla tre blev verkligen jätteglada och då blir jag glad haha! Som sagt va, det är skönt att kunna glädja andra, man mår själv så bra då :)


21 maj

Idag vaknade jag av åskan hos Jeppe. Skönt att han låg bredvid, jag hatar åska!! När han åkte till skolan cyklade jag hem till lägenheten och sov nån timma innan jag fixade inför ett jobbpass. Cyklade dit till 1 och har precis kommit hem nu. Fick gå lite tidigare om jag ville och eftersom jag jobbar morgon+kväll imorgon så tackade jag inte nej haha!
Hoppas på att Jesper kommer förbi en sväng och säger hej. Annars blir det att krypa till sängs redan nu :)


Helgen

Idag är jag tröttare än tröttast! Har jobbat tre timmar nu på morgonen och ska tillbaka och jobba 8 timmar till sen så nu ligger jag i soffan och halvsover framför tvn. Anledningen till denna trötthet är säkerligen sömnbristen i helgen haha. Hade en sån jäkla bra kväll med mina flickor! Så himla glad att jag har så fina vänner :) Till och med Palladium var roligt trots att det var ganska dåligt med folk.
Söndagen sen var väldigt seg. Men vi tog oss iaf ner till Ginger för lite Kinamat och sen blev det film resten av kvällen.


17 maj

Nu har mina gäster precis lämnat lägenheten. Mamma, pappa, morfar och farmor var här för att fira mig lite :) Fick lite bra att ha saker till lägenheten och så hjälpte pappa mig att sätta upp lite saker också. Perfa! Blir bara mysigare och mysigare i mitt lilla crib :D

Igår föresten så kom Paulin till mig när hon slutat skolan. Vi käkade pizza och kollade film :) Skönt med lite kusinmys ibland!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och invänta morgondagen :D


4 månader

Idag har Jesper och jag varit tillsammans i 4 månader. Tiden går visst väldigt fort! Tur att jag träffade pojken, vet inte vad jag gjort annars haha :)


Vänner

Sen jag kom hem från Göteborg har jag stängt in mig i en liten bubbla och inte umgåtts med någon av mina vänner. Jag har behövt tänka igenom väldigt mycket vad det gäller vänskap så jag tror det var därför. Att jag dessutom inte har känt mig helt frisk förklarar också en del.
Ätligt talat så har det varit bra för jag har kunnat känna efter vilka jag har saknat och verkligen vill umgås med. Men nu är jag trött på lilla bubblan och behöver träffa folk igen. Därför ser jag fram emot lördagen då jag får träffa de bästa tjejerna igen! Så idag står städning på schemat för att få lite ordning då både Frida och Mickis får se lägenheten för första gången!!


13/5-2013

Idag har jag varit riktigt produktiv! Jag har tvättat, diskat, städat, handlat förvaringsgrejer och äntligen köpt en ny cykel! Utöver det har jag dessutom kört på Jeppe till och från skolan och bara varit en snäll flickvän haha. Skrev en lista på allt som skulle göras idag och allt prickades av rätt snabbt! Plus att jag prickade av lite som skulle göras längre fram i veckan också :) Resten av kvällen så ska jag ta det lugnt och imorgon ska jag jobba 13-21.


Elfte maj

Igår jobbade jag som sagt på morgonen. Spenderade sen ett par timmar med pojken innan jag drog mig tillbaka till jobbet. Lugn och skön fredagkväll på TB. Avslutade passet med lite valpmys, inte helt fel :) När jag kom tillbaka till Jesper så var Adam där så vi gick ut en sväng.

Imorse hade jag sovmorgon till 8 vilket var väldigt skönt. Har jobbat heldag, det vill säga tolv timmar, med alldeles för mycket höga ljud och barn med spring i benen haha. Det har gått bra men jag känner att jag är trött i huvudet nu! Därför har jag precis krupit ner i sängen. Får se om jag får agera skjuts till Jeppe, hoppas jag slipper!!
Imorgon är det 6.30-14.30 som gäller.


Elmia Game Fair

Idag följde jag med grabbarna till Elmia. Tyckte faktiskt det var roligt och intressant :) Köpte mig ett par ordentliga Hörselskydd där det även ingick ett par brillor, en sladd till komradion och en supersnygg termos som det ut som en patron haha! Letade även efter en jacka att ha i skogen men hittade ingen bra tyvärr. Får bli en sväng till Vimmerby snart tror jag!

Nu väntar jag på Jesper, han fyller år idag så jag ska pussa på honom lite innan jag kryper ner i sängen för imorgon blir det jobb 6.30!


Love my job

Ååh, jag har verkligen saknat jobbet till 100 procent!! Det var till och med värt att missa speedwaypremiären för dessa timmar!! Ser fram emot helgen lite extra nu också :)

Nu ska jag mysa med lilla pojken innan det är läggdags :*


Lite jobb på det

Idag ska jag bege mig till TB för lite jobb! Har inte jobbat på nästan en månad men denna vecka har jag fått 4 dagar som jag faktiskt ser fram emot väldigt mycket. Dessutom är det över 10 timmar två av dagarna så det blir lite pengar! :)
Innan jobbet ska jag dock träffa farmor en sväng då hon för en gångs skull är i Västervik.


Sunshine

Just nu älskar jag vädret! Utnyttjar det till Max genom att ligga i en "solsäng" på Jeppes bakgård. Han har precis åkt tillbaka till skolan efter att ha haft lunch så nu är det bara jag och Gurra här. Tror han tycker det är konstigt för han springer runt, runt, runt hela tiden..

Igår kom jag hem till Stenserum innan 3 men var helt slut efter helgen så blev tvungen att vila innan jag åkte in till stan. Lördagen blev riktigt jäkla bra trots lite motgångar. Min absoluta favorit och tippad vinnare Darcy nollade i ett heat innan han blev skadad och fick avbryta matchen. Han kommer troligen vara borta 2-3 månader vilket leder till att GP-segern i år blir rätt knepig att ta. Surt som attans. Istället så var det Emil som hamnade högst upp på pallen, men det var han värd då han körde för sin pappa som dog samma kväll, RIP.
Tråkigt med kvällen var även att det var sjukt lite folk, pinsamt lite faktiskt. Tomma stolar över hela Ullevi.
Efter matchen gick vi rätt snabbt tillbaka till Hotellet för att se vart förarna tog vägen. Många åkte dock på kvällen så det blev bara vi och Lindbäck haha. På söndagsmorgonen därimot så hamnade vi vid samma bord som Greg Hancock när vi åt frukost. Helt okej sätt att avsluta Göteborgsresan med!


Göteborg

För tillfället ligger jag i en säng på hotellrummet i Göteborg. Är helt slut i fötterna så måste vila upp dem inför ikväll då det vankas GP på Ullevi, peppa!!

Igår åkte vi runt 9 hemifrån Stenserum till bästa Göteborg. Så fort vi klev in på hotellet så insåg vi att vi hamnat på samma hotell som en hel del förare och även hela Tyresö FF där bland annat Caroline Seger och Marta spelar, jackpot!! Så en hel del av gårdagen spenderade vi i baren och bara njöt av tillvaron haha. Vi hann dock även med att springa i affärerna på Nordstan, äta favoritsalladen och gå på speedwayträningen.

Imorse vaknade jag alldeles för tidigt, men gick inte ner till frukosten fören runt halv 9. Hotellfrukost kan ju vara något av det bästa! Efter det gick vi en till sväng i Nordstan, sprang förbi BlåVittshopen och sedan gick vi till Liseberg. Åkte för första gången i mitt liv AtmosFear och jag är så jäkla stolt haha! Var riktigt jäkla högt men själva "fallet" var lite mindre än jag väntat mej. Nåja, nu är det iaf gjort.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fort som attans bort till Ullevi :)


Andra Maj

Vaknade upp hos Jesper idag med då han var ensam hemma. Vi åt frulle ihop sen åkte jag till lägenheten för att packa och äta lunch innan jag plockade upp Anton. Han åkte med mig till Stenserum. Jag lagade middag som vi åt innan Anton, jag, Tobbe och pappa åkte till skjutbanan. Kändes mycket bättre den här gången! Sköt bland annat med pojkarna i sportingen (där man kan få duvor från 6 olika kastare), skitkul men svårt när alla duvor kommer från olika håll.

Just nu ligger jag i sängen. Är jättetrött så ska sova snart så jag orkar med helgen!


Valborg

Trots en fruktansvärt oplanerad Valborg så hade jag en superkväll!

Jesper och jag åkte för att handla och lagade sen god mat ihop och drack lite vin. Sen kom Adam, Henrik, Hampus, Jocke och Nathalie, vi pratade och drack lite innan Natti körde ner halva gänget till stan. Spelade lite biljard på True Bar och begav oss sen hemmåt. Låter kanske inte så mycket för världen men det var bl.a. jättekul att få prata av sej lite med Nathalie igen :*

Idag vaknade vi upp, drog på oss kläderna och gick ut i solen. Vi har bland annat kastat pil och jag har vunnit 4/5 gånger haha! Nu har vi nyligen käkat "frukost" och funderar på hur vi ska spendera resten av dagen :)