.

En bra helg övergick i världens sämsta söndag. Skiter snart i det här.

Superhelg

Har haft en sån nedrans bra helg full av festligheter och annat kul!
I fredags hängde jag med fina flickorna i Västervik. Vi åt varm smörgåstårta, drack vin, spelade spel och snackade en massa skit. Precis en såndär bra kväll som jag saknat så mycket. Ibland är det så himla skönt att slippa alla pojkar! Sov kvar i Emelies lägenhet sen och vaknade upp skapligt tidigt på lördagen. Åkte hem så fort det gick och chillade sen i sängen en sväng innan det var dax att fixa inför nästa fest.
Åkte först till Emelie och Frida och vi fixade till oss ihop. Sen gick vi till Joakim där det var förfest. Vid nio vinglade vi iväg till Bygdegården där Lifvens spelade. Det var riktigt kul där! Träffade alla möjliga människor och dansade loss till bonnmusk haha. supergrymt!

Idag är jag trött.. Ska fika lite nu sen ska jag se Harry Potter <3

För den som letar

Har haft en helt okej dag med träning, tråkresa till Linköping och shopping. Ligger just nu i min säng i Stenserum och funderar lite. Trött som attans och imorgon blir det jobb. Kan bli kul!


For Once


Sjukling

Jag mår dåligt. Huvudet bultar, fryser och är varm om vartannat och näsan rinner. Antar att det är barnen på dagis som smittat mig.
Ska skicka in min uppgift och sen ska jag bädda ner mig igen.

ÄNTLIGEN...

... HAR JAG FIXAT HÅRET. Har behövt klippa mig väldigt länge då topparna har varit riktigt slitna och ojämna. Men nu är det slitna borta och håret har en fräschare färg! Valde en ganska kall brun färg men den blev rätt varm ändå eftersom jag hade lite röda toner innan. Sen har jag en nyans mörkare i hårbotten och topparna är nästan svarta. Syns ändå lite för lite så ska tillbaka och färga dem en gång till om ett par veckor :) Nu syns det ju inte på bilden.. Men jag la up den ändå hehe :)

Can you hear me when i cry?

Tittade igenom gamla bilder och insåg hur mycket jag saknar den gamla tiden. Jag saknar att prata med min bästa vän om allt och inget, nästan varje dag. Hitta på sjuka grejer och bara ha så jävla kul. Jag saknar tiden i lägenheten i Johannesdal med alla fikakvällar och våran tradition att alltid se "kungarna av tylösand" hos Makki. Alla sjuka små fester vi hade i stan och Stenserum med "gänget" och massa mer.
Jag saknar helt enkelt att umgås med mina vänner. Nu när alla flyttat åt olika håll ses vi allt mer sällan och jag pratar knappt med någon längre. Det är verkligen tråkigt och det gör mig lessen. Självklart umgås jag ibland med några men jag skulle önska att det hände oftare. Det där med att växa upp och starta ett nytt liv med nya människor är svårt. Men det kanske är dax att du tar tag i dig själv Josefin och går vidare du med.


Turkiet 2012

Hade hellre spenderat tid på stranden med bästa brudarna istället för att plugga..

06.20

Nya personalen kommer om 10 min!! Längtar efter min säng.. Men först åka bil ända till Stenserum, inte så kul..


Nattjobb 03.22

Nu börjar detta bli segt.. Jag har städat klart allt, fixat välling och sövt lillkillen som vaknade, spelat spel på telefonen och målat lite. Jag vill vara social med någon men alla sover såklart haha.. Det finns inga roliga kanaler så får titta på nått skitprogram och hoppas tiden går fort! 3 timmar och 8 min kvar!!


Nattjobb 23.52

Fortfarande Avatar på tv, tur att den är lång! Spelar lite Hay Day i pauserna och dricker lite cola för att hålla mig pigg. Ungefär 7 timmar kvar!!


Nattjobb 22.02

Jobbar lite natt igen. Börjar passet med Avatar som går på tvn, älskar filmen!! Lyxar till det med ett hemmagjort knäcke också, helt okej än så länge ;)


Bjursund

I helgen jobbade jag lördag och söndag och det var så fruktansvärt kul! Jag jobbade bland annat med Helene som är min gamla handledare på TB, så himla kul att jobba med henne! På lördagen beställde vi pizza till alla, gjorde milkshake och hade tvmys. Söndagen spenderade vi i Loftahammar hemma hos Helene. Vi åkte på "ko-safari" i en jeep, körde grävskopa och hälsade på djuren. Alla tyckte det var jättemysigt, så kul att ta med ungdomarna ut på landet när det är så uppskattat! :)


Högst upp på önskelistan

Som vanligt är det väldigt mycket saker som står på min önskelista. Men det finns en specifik sak som jag verkligen vill ha mer än allt annat och det är en egen lägenhet. Jag vill ha mitt egna lilla kryp in där jag trivs. Där jag bor nu vantrivs jag, det är inte något för mig att bo i studentrum.. Det funkar inte alls helt enkelt. Så om någon vet någon som har en 1a (eller billig 2a) i närheten av Campus i Norrköping så hör av er snarast!!

Autum


What to do?

Nu är arbetet inlämnat och jag kan inte ändra på något. PANIK!

Någon som kan ge förslag på roliga saker att göra i Norrköping när man känner sig lite ensam och uttråkad? OBS, bor i ett rum på 17 kvadrat och jag vägrar vara i köket. Det finns alltså vissa begränsningar haha.

Det fanns ingen, bara du

Lång sovmorgon idag var välbehövlig trots ledigheten igår! Är fortfarande väldigt ovan vid att gå i skolan tror jag haha. Idag är sista dagen på första kursen. Ska lämna in ett arbete sen, mitt första arbete på universitetsnivå! Hoppas verkligen det är bra för jag har lagt ner mycket tid och energi på det.
Imorgon börjar ny kurs, kommer vara ledig alla måndagar framöver. Så jäkla gutt! Men det blir nog en tuff kurs som säkerligen kräver endel jobb. åja, de klarar jag nog :)

Lite bilder från Målilla i helgen




1. Förarpresentation
2. Prispallen
3. Nathalie Lindblad, Chris Holder och Mikaela Danielsson

Tar tag i livet

Idag har jag varit superduktig och gjort klart sista loggen i Allmändidaktiken! Skickade den till Linda så hon ska kolla igenom och ge en "kamratrespons" och sen ska jag skriva referenselista i slutet sen är den klart! Har en dag utan lektioner imorgon så det ska jag nog hinna :) 
 
Min tränare ringde mig förut och frågade om jag kunde spela mot VFF den 22 sep. Snäll som jag är så sa jag ja. Men så fort jag la på så insåg jag vad jag gett mej in på. Har fan inte tränat på hur länge som helst!! Och efter min pissekassa insats mot VFF borta så känner jag att jag hellre vill dra täcket över huvudet höhö. Men men, de är väl bara att ta och ge sig ut och springa så man kommer igång lite iaf. Känner att den helgen vore skönt att hålla sig uppbokad så det är bara tacka ja till allt! Nåja.

Nu ska jag fortsätta kolla speedway på tvn och messa med bästa Natti, hörs

Bra helg!

Fredagen hos Kajsa var helt okej! Skönt att umgås med folket här på landet kände jag :) Sen att man blir lite fundersam hör ju till. Undrar hur snacket går egentligen..

Igår var jag ju med Natti och Mickis. Först var vi i Blackstad på fotboll. BOIF förlorade rätt ordentligt mot Gunnebo så det sög rent ut sagt. Bättre blev det sen när vi begav oss till Målilla. Bra med folk och härlig stämning!! Synd bara att svenska folket är så jävla pinsamma bara. Hatar när folk buar! Men dom fick så dom teg när varken Lindgren eller Jonsson kom till final, mohaha! Tävlingen slutade iaf med att Gollob vann före Holder och Lindbäck, så jag är rätt nöjd :) Tyckte dock Nicki kunde komma på pallen med (mest för att reta svenskarna) men han fick nöja sej med en 4:e plats. När de hela var slut hägde vi lite i "festival-området". Lyckades få hänga lite me Antonio, ocb båda Chris! Gissa om Nathalie var nöjd efter det ;) Strax efter ett landade jag i min säng. Gudomligt skönt!
Och idag är det plugg hela dagen som gäller, kill me please.

Gör om, gör rätt

Veckan som skulle spenderas i Norrköping förändrades totalt! Så sjukligt skönt att vara hemma i skogen <3

Måndag: Skriva klart Life history-loggen
Tisdag: Upp till Norrköping en sväng, skola och gå på stan. Sen in till stan och möta Mickis och gå på speedway. Sov hos Ante på kvällen!
Onsdag: Skjutsade Ante till tandläkaren på morgonen, väntade på honom sen hem och se på Harry Potter! In till stan på kvällen igen för bio med Paulin, vi såg Modig i 3D :)
Torsdag: Skön sovorgon sen vidare in till stan för att möta upp Elin, Emelie och Becca. Vi käkade mat, var i Almvik, väntade och åkte runt lite. Fina flickor! Stenserum på kvällen.
Fredag: PLUGG hela morgonen, snart en sväng till morfar och sen göra en beställning? Grönhult ikväll :)
Lördag: GP i Målilla me Mickisen och Natti, bättre än bäst!
Söndag: Plugga, fixa de sista innan vi drar till Norpan igen

Bästa Lasse <3

 
Fick några bra bilder! 

Vecka 36

Mina skolveckor är konstiga, ena veckan har jag föreläsning på föreläsning och sen nästa ha ingenting alls. Den här veckan ser ut såhär:
Måndag: Ledig
Tisdag: 10-12 Seminarium
Onsdag: Kalasmottagning i Linköping
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig (Fest i Grönhult på kvällen)
Lördag: Speedway GP i Målilla
Söndag: Chill

En lektion på hela veckan lixom! Dock ska ju så mycket tid som möjligt när jag är ledig gå åt till att plugga men ändå lixom. Men så om någon vill hälsa på mig nån dag i veckan så tveka inte!!
Btw så längtar jag redan till helgen trots all ledighet. Speedway med flickorna och fest står ju på schemat!

Nu: Laga lunch och plugga

September

Helt sjukt vad tiden går fort. Det är redan September!
Just nu sitter jag hemma i Stenserum. Har varit en sväng till Blackstad för att se Boif-Storebro med Natti, Kajsa och Jennifer. Boif vann rätt stort och de va superskönt att prata av sej med flickorna igen.
Igår hade jag en UNDERBAR kväll i Linköping med Erika och Moa. Vi kollade på bästa Lasse och det var så jäkla bra!! Har filmer och bilder i massor men vet inte om dom är så bra så måste kolla upp det :)