Du förändrar allt

När jag vanade upp hos Emelie åt jag lite frukost och sen åkte jag hemmåt Stenserum. Tog hand lite om mig själv med lite "hemmaspa". Sen tog jag en tur till Gamleby för att möta upp Moa. Vi köpte glass och åkte till Valstad för att prata lite med Kim. På kvällen tränade vi och sen sov jag hos Moa i stan :)

Idag har jag jobbat 8.30-14.00 på Linnean och sen fikat hos morfar. Ikväll får det bli lugnt då jag börjar jobba vid halv 7 imorgon!

Like you like

Äntligen är min pärla hemma! Och han fick sig en liten åktur igår :) Drog in till stan för att bowla me ett gäng sköna människor och sov sen med Emelie och Frida :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/838293/images/2012/pic_196008504.jpg" class="image">


I am a winner

Tog en sväng ut till Blackstad för att hälsa på Frida förut. Vi fikade och snackade skit, fina vän! Nu ska jag krypa ner i min supersköna säng och kanske se en film. Imorgon ska det städas och hämtas bil!!

When I held ya

Igårkväll skulle jag ha tränat men istället så tog jag det väldigt lugnt framför datorn. Pratade lite med Axel och så :) Fick ju också tillbaka pengar på skatten, strax över 4000 blev de. Helt okej tycker jag!

Idag ska jag jobba som jag skrev igår. Kul att pengarna rullar in från olika håll! Ikväll vill jag åka en sväng, får se hur det blir ;)


Veckan som kommer

Måndag: Jobb 9-14
Tisdag: Jobb 9-16.30
Onsdag: Hämta bilen i Vimmerby
Torsdag: Ev jobb, träning
Fredag: Ev jobb + hitta på något?
Lördag: Jobb 6.30-14.30, TAKIDA!!
Söndag: Jobb 14-21.30
Helt okej vecka! Peppar lördag redan nu :D

iphone bild


Embrace your dreams

Funderar på att skriva texten som en tatuering, passar fint :)

Årsfest

Igår var en riktigt bra dag!
Började dagen med en tur till Vimmerby som resulterade i att jag nu är stolt ägare av en bil!!
När jag kom hem bytte jag om lite och sen tog jag med Moa in till stan för att se en halvlek av BOIFs match och hämta Antemannen. Träffade även Amanda och Moa, trevligt :) Innan vi åkte hem handlade vi inför kvällen. Moa och jag lagade superfin mat, potatisgratäng och fläskfilé!
När vi tröttnade på Stenserum åkte vi till Blackstad och gick på årsfest och sen efterfest hos Sandra. Länge sen jag hade så kul! Och en stor sten släppte från mitt hjärta, saker ordnar verkligen upp sig nu :) Vid 5 landade jag i sängen tillsammans med Moa, skapligt trött då alltså.

Idag när vi vaknade åt vi lite frukost och åkte sen till Gamleby för att handla och hämta upp Mickis. Vi drog en så sjukt fin picknick i solskenet, underbart härligt :)


People always leave

Ganska nyss hemkommen från fotbollen i Gamleby där jag var med Henke och Moa. Det var långt ifrån slut men vi nöjde oss med att titta på BOIFs matcher. Det gick rätt bra för dom faktiskt så det var kul :)
Just nu ligger jag och smsar med André, han behövde prata ut lite och jag ställer självklart upp! Fattar inte hur folk kan bete sig så illa mot en sån härlig kille, usch alltså!! Sjukt irriterad blir jag..

I love you enough to let you go

Någonting som får mig på superbra humör barnen på förskolan. Idag läste vi en bok som handlade om en groda som blir kär i en anka. Precis när jag läst klart sagan utbrister en av tjejerna "Josefin, jag gillar dig lika mycket som grodan gillar ankan, fast lite mer" och kryper upp i mitt knä och ger mig en kram. Åh, om man bara fick höra såntdär varje dag skulle man alltid vara på bra humör. Barn är för underbara! :')

Vårkänslor

Det som skulle bli en lugn vecka förvandlades till en jobbvecka. Har varit på Linnéan ons-fre och fick även jobb på måndag. Så jäkla skönt! Och helt underbart att se barnen överlyckliga när dom slipper ha galonbyxor och stövlar haha :) Idag spenderade vi större delen av dagen ute men vi hann också med lite våfflor för att fira våffeldagen i förskott. Fick dessutom låna bilen till jobbet, skapligt fint! ;)

Ikväll ska jag kanske en sväng till Gamleby på nattinnefotboll då jag inte har något annat planerat. Linus bad mej se nån match så de är klart jag kan då :)


Bulletprof heart

Ont i magen, hjärtat och huvudet. Ge mig mod och styrka!


KÖRKORT!

Kan nästan inte tro att det är sant. Jag som hela iden varit livrädd för att köra har nu körkort!! Det har varit en riktigt jobbig period och jag har varit nervös och massa tårar (hatar att vara ensam på nya ställen). Men det har gått bra och ärligt talat kommer jag sakna många av dom andra i Vetlanda. Har lärt känna sjukt härliga människor alltså! Till och med att jag kommer sakna min körskolelärare, AC, han har ju lärt mig allt jag kan haha!
Det hela har gått väldigt fort och jag känner mig fortfarande lite "rädd" eller vad man ska säga. Hatar att utsätta mig för saker där jag vet att olyckor kan inträffa men det är ju bra på ett sätt. Nåja, nu kan jag iaf helt fokusera på allt annat i mitt liv!

I'm learning to be free

Hade en bra kväll igår i Blackstad men jag orkar inte skriva om den. Men helt okej kul var det iaf! Åkte hem runt 12.

Idag har jag kollat på pokémon, vampire diaries, grey's anatomy och ännu mera pokémon! En tv-dag helt enkelt.
Ska snart krypa ner under täcket, upp tidigt imorgon. Ångesten börjar krypa på, hur fan ska de här gå?!


Tjejor

Idag är en bra dag trots mensvärk och irritation. Moa och jag käkade på kina förut, underbart gott! Runt halv 3 kommer hon och hämtar mig och sen ska vi handla lite. Ikväll blir det tjejmys hos systrarna Sallermo. Jag måste helt klart ha världens finaste vänner!

kärlek&sånt


Sallermo

Har spenderat min kväll med systrarna Sallermo, jäkligt fint! Dom ska stanna här inatt så jag slipper känna mej forever alone, de uppskattas! :)


Tjo

Upp och ner idag. Hade iaf trevligt med Milena en sväng. Ajuste, önskade pojkarna lycka till också, kan dom behöva mohaha. Nej nu ska jag vara snäll, de gick säkert bra för dom :)

Känner mig... konstig. Sova lite kanske? Imorgon ska jag till Västervik, träffa Sallermoarna I think, blir inte mke bättre än så!


Be positive

Tro det eller ej men jag är på bra humör idag! Lite trött kanske (och fnittrig) men glad och det är huvudsaken. Har gjort lite nytta idag faktiskt och har även hjälpt en tjej med teori. Sjukt härlig brud!! Nu ska vi se på film (om vi lyckas få igång nått) och bara chilla gärnet!


Pokémon

Inatt hoppas jag kunna sova normalt, utan att vakna varje timme och oroa mig över något. Jag blir så trött på mig själv, alltid nervös och orolig. Denna gång har det till och med gått så långt att mensen är sen. Kommer bli sjuk snart.
Ska iaf avsluta kvällen med ett par avsnitt av Pokémon. Kalla mig töntig men Ash, Misty och alla andra får mig att koppla av haha.

12 Mars 2012

Min morgon började med ett samtal till Frida. Saknar henne lite tror jag allt.
Sen har jag bara hunnit äta lite frukost och kollat på tv. Ska snart ta tag i mig själv och bocka av lite saker på dagens "to do-lista".

Igår träffade jag Moa och det var så jäkla behövligt. Jag har inte träffat någon av mina vänner på typ hur länge som helst, och alla som känner mig vet att jag behöver sällskap ofta haha.


Kony 2012

Kollade precis klippet som alla bör se och dela! Kan dock inte lägga in det på bloggen men sök på "kony 2012" så hittar ni det. Värt att titta på.


Some die young

Vaknade upp klarvaken vid 6 och kunde inte somna om. För mycket pågår i mitt huvud och jag hinner inte riktigt med. Jag behöver ett riktigt tjejhäng snarast! Men hur jag ska få tid över till det vet jag inte. Under ett par veckor framöver kommer jag säkerligen vara helt upptagen, stressad och allmänt virrig. Tacka gud för mobilen så man kan smsa.

hang in there

Kämpar, sliter, svettas

Trött som att as. Tror att jag behöver sova snarast! Det har blivit mycket sömn senaste dagarna men det räcker visst inte.
Imorgon ska jag jobba kväll och sen även på söndag, fast på morgonen istället. Ska bli kul att träffa alla :)


In my place

Igår var jag ensam här (alla övergav mig under dagen) och hade jättetråkigt så jag gick och la mig kl 7 och somnade runt halv 9! Det resulterade i att jag vaknade vid 6 och kunde inte somna om idag. Trots att jag egentligen har sovmorgon till halv 11. Spelar lite wordfeud och ska äta en fin frukost sen iaf. Ikväll ska vi fira pappa! :)


Här går de undan

Okej dag, mke att göra men behövligt! Umgåtts lite med ett par sköna typer, käkade ihop och handlade lite. Nu sitter jag framför tvn med samma människor och väntar på "Den sista dokusåpan" är värd en godisbit till det!! Jag kämpar på :)


You make me smile

Jag hade en sån nedrans bra kväll igår! Det var länge sen jag kunde släppa allt och bara vara Josefin, men igår gick det super. För er som inte vet vart jag var så kan jag berätta att det var 18årsfest i Blackstad för ett par killar. Jag träffade mycket nytt folk men även gamla saknade vänner och såklart folk som man helst av allt vill slippa se. Men det är så det ska vara, man kan inte komma överens med alla! Hur som helst så var det riktigt lyckat. Hängde mestadels med Emelie och vi hade riktigt kul ihop! Dansade, dansade och dansade lite till med alla möjliga typer av folk. Självklart en hel del bönner, de var ju Valstafolk som anordnade så det är förståeligt haha! Bästa på kvällen var nog när Adam snurrade in Emelie i någons rygg och han reagerade inte medan Emelie studsade tillbaka och ramlade omkull, haha sjukt söt! Avslutade kvällen med att sopa lite, tyckte så synd om dom som skulle städa alltså. Sen slocknade jag runt halv 4 på en madrass bredvid Emelie, rätt utmattad.

Vaknade upp efter bara fem timmars sömn, åt frukost hos familjen Sallermo och begav mig sen hemmåt. Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt framför tvn och datorn. Behövligt känner jag.
Just nu ska jag dra igång en film och försöka koppla bort morgondagen.

hörs!

Bowling

Drog ett bowlinghäng i Gamleby med Linnea, Moa, AntonS, Tobbe, Simon och Phille förut. Alla tröttnade tyvärr rätt fort men de var kul så länge det varade! Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig då det vankas fotboll hela långa dagen imorgon!
Peace&Love


Like you never done before

Var ute en svng och övningskörde förut, det gick som det brukar, helt okej alltså. Sen har jag ockå hunnit fika hos morfar, diska och boka hotell i Göteborg i maj! Det sistnämnda känns urkul och jag längtar redan! Mickis och jag ska ju på GP på Ullevi eftersom det är våran lilla tradition som vi inte kan bryta trots att det är bal den dagen ;)

Firar med en söt bild på min lillebror haha :)

Sleep mode

Idag har jag verkligen fart runt. Hamnade både i Loftahammar, Gamleby och Västervik (som jag nämnde förut). Hittade plattången jag ville ha men den kostade 200 mer i butik än på internet så jag tänker beställa hem den istället. Dock köpte jag lite annat som en skjorta, ett par stövlar, ett par tygskor och en blus som jag tittat på ett bra tag. Rätt nöjd endå alltså :)
Just nu funderar jag på att lägga mig och sova. Då kanske jag orkar upp tidigt och kan ta en promenad innan jag måste göra lite småsysslor i huset imorgon. Så får det bli!


Viken

Väntar på pappa, han ska skjutsa mej till Gamleby sen åker jag vidare till Västervik. Ska hämta lite saker i lägenheten och antagligen köpa ny plattång till mej. Om den jag vill ha finns hemma vill säga.