När man är sjuk

Idag har varit en jobbig dag! Hostan tar kål på mig. Trotsade iaf min förkylning och tog mig till skolan 8.15, fixade till en uppgift från förra kursen och sen skrev ner lite tankar inför C-uppsatsen som vi ska börja med nu. Är riktigt nervös och stressad redan nu. När jag kom hem igen handlade vi och sen sov jag en stund för att få slippa hostan 😷 Efter ett samtal tog jag dock tag i mig själv och svängde förbi fritids och sedan TB. Blev kvar i typ två timmar, fick kaffe och glass och lite skitsnack samtidigt som jag fick massa viktiga papper ifyllda. Räknade ihop att jag jobbat 191,5 timmar denna månad 😅 Och ändå var jag inte den som jobbat mest! Vilket tyvärr innebär att jag förlorade vår tävling haha..
Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla på Reign, så bra serie 😍


Komma tillbaka

Sommaren är typ officiellt över nu, eller imorgon iaf. Skolan drar igång och höstkylan smyger sig på. Är dock rätt skönt att va igång med skolan så jag kan bocka av detta snart och få jobba på heltid! Efter denna sommar har jag verkligen fått mer ansvar vilket är jättekul, även om det har utvecklat sig i att jag fått någon svårare form av asberger haha! Trivs som fisken! Tur är väl det då jag jobbar min 8e helg i rad nu och det hinner bli en 9e sen med innan jag får ledigt igen..
Idag har jag varit på dokumentationsutbildning hela dagen. Mycket bra information men så jobbigt att lyssna så länge! Att jag dessutom är dunderförkyld efter helgens jobb gjorde allt mycket jobbigare.. Nåja, en smarrig lunch på Guldkant med Ida, Moa och Filip hann vi med iaf, bästa på dagen, utöver kaffet såklart 😁

Borde skaffa brillor,
Läget just nu, dör av hosta
Min bästa vän som jag fick i sommarpresent haha

Syster sol

Någonstans mellan Jespers dåliga musiksmak lyckades jag hitta och fastna för Syster sol, har lyssnat lite på henne innan men nu är jag typ besatt! Sån himla härlig tjej med grymma låtar ☺️ När hon kom till Guldkant kunde vi bara inte missa det. Vill så gärna se henne igen!


Kolmården

Jesper och jag tog en spontantripp till Kolmården när vi hade en ledig dag ihop. Hade det så trevligt! Såg massa djur, åt gott och testade deras nya bergochdalbana Wildfire. Det var dock bland det värsta jag gjort haha, så läskig!!


Sommaren på TB

Som vanligt så har jag det sjukt trevligt på jobbet. Vi har det tufft med jämna mellanrum men jag stormtrivs ändå såklart! Fick en grym vikarie på fritids så det har rullat på mycket bra ☺️ En liten vikariefest har vi såklart också hunnit med. Precis som förra året så höll vi till hos Gustav, dom bor så fint!!
Nu är sommaren dock över så flera vikarier har dragit vidare. Även flera av ordinarie personalen ska sluta på TB så det är rätt tomt nu.


Rhodos

Resan till Rhodos var super! Sån skillnad mot resan till Turkiet förra året. All inclusive och havsutsikt på balkongen, lyx! Maten var riktigt bra och servicen också 😊 Vi njöt mest vid poolen men ibland var vi nere vid stranden och så tog vi några utflykter såklart. En dag var vi uppe på ett superhögt berg där promenaden upp tog ca 1,5 timmar. Totalt blev den promenaden närmre två mil haha. I värsta hettan och väldigt mycket lutning så var det riktigt jobbigt. Men värt det när man kom upp och fick se utsikten samt alla påfåglar, så häftigt! Tyvärr så var både Jesper och jag lite halvkrassliga så vi fick ställa in en utflykt till ett äventyrsbad, väldigt tråkigt. En sväng till Rhodos stad orkade vi iaf, himla vackert och härligt där 😊


A Walk in the park

Hade en sån fruktansvärt bra helg med mina tjejer i Kalmar. Campade och hade det super 👌🏼 Själva festivalen var verkligen jättebra! Blev mycket imponerad över Miriams framträdande, hon var grym! Melissa lyssnade vi bara på medan vi smuttade på lite rosé men det lilla vi hörde lät bra. Sen var det Lasses tur, bästa Lasse. Jag tror inte riktigt att alla förstår vad hans musik betyder för mig. Hade så gärna velat stå längre fram men jag är iaf tacksam att jag fick lyssna på flera av mina favoritlåtar. Herregud vilken kung han är ❤️