You have got to be my dream come true

PEPPAR MATCH I RÖDSLE 19.00!

Gusum vs Tjust

Jag hade ingen som helst lust att träna fotboll idag (plus att jag glömde skorna i stan) så jag åkte till Gusum med mina föräldrar och kollade på Antons fotboll istället :) Det hela slutade med vinst vilket var grymt bra! Jag har aldrig sett en så urkass domare i hela mitt liv så att matchen ens gick att spela klart är sjukt! Men helt okej spel var det iaf. Dock så hade jag allra helst velat vara i Hultsfred och kollat BOIF men det ville sig inte. Som tur var så kunde Amanda ge mig lite info och så ringde Joakim och skröt lite om sitt mål också haha. Det blev vinst även i den matchen!

Nu borde jag sova men jag kan inte koppla av :( Så ska nog läsa en bok istället!

I'm still in love with Judas, baby

Hallå där! Är hemma från skolan idag eftersom jag inte hade nån matte och så har jag fått för mej om att vi inte behöver vara på religionen. Istället sitter jag här framför datorn samtidigt som jag lyssnar på musik. Det är "top 11@11" på MTV och dom visar Lady Gaga låtar. Hon är helgrym!


Hela dagen igår satt jag och funderade över lördagen. Kan inte riktigt förstå vad som hände. Något jag har funderat och tänkt på i typ två år? Jag ångrar inget men jag har heller inga förväntningar, det är bäst så. Dina ord är fastklistrade i mitt minne, önskar att jag fick höra dem igen. Du har iaf fått mig att känna mig gladare än vad jag gjort på länge, de beste.

This is how it feels, now I'm finally smiling on the inside

Rockabilly i Blackstad!

Gårdagen var bara hur bra som helst!

Började dagen med en välbehövlig sovmorgon och när vi gått upp åt vi scones till frukost. Runt halv 1 kikade Frida in för att plocka med sig lite saker som Moa och jag ville slippa bära till bussen sen vid 15.20 tog vi en buss till Gladhammar för att hälsa på Frida och Kim. Där käkade vi och fixade till oss inför kvällen.
På kvällen åkte vi till Johan för lite förfest och sen vidare till Bygdegården i Blackstad. Hade en superduper kväll där! Träffade massa nytt folk men också några bekanta ansikten! Vissa mådde bättre än andra framåt kvällen och jag var dåålig och tog inte hand om min vän tillräckligt, filåt! :( 

Kvällen avslutades i Grönäng av alla ställen.. Lite oväntat men väldigt trevligt ♥
Kom isäng rätt sent och någon hostade i mitt öra halva natten så jag var jättetrött när jag vaknade, låg kvar i sängen till 20 i 11. Joakims mamma skjutsade mig till affären där Moa var så jag kunde åka med henne hem till Stenserum igen.
Sen jag kom hem har jag bara tagit det sjukt lugnt. Är inte riktigt vid liv än tror jag.. Plus att jag har ont i halsen..

We do what we can

Jag är trött! Somnade ändå rätt skapligt igår för den lilla planerad krogrundan blev typ inställd haha. Tog iaf en cider på Sahara med Elin, Moa och Petra innan vi gick hem igen, mys.

Idag ska jag tydligen bli fjortisfull i Blackstad idag enligt Fiffans inlägg men ni kan vara lugna, de kommer inte hända :) Men kul ska jag iaf ha! Först ska Moa och jag äntligen få se Fridas och Kims hus vilket jag har väntat på att få göra! Sen bär det av till Johan en sväng. Hoppas på en awsome kväll, de behöver jag :D

Fiffan gästbloggar!

Tjena tjena, sitter här med mina muppiga klasskompisar, och ägaren till denna blogg är muppigast av dom alla :)
Ska snart åka och besikta min bil, akta er för intressepilarna :)
Sitter och stöter på min svenskalärare lite också, han frågade om jag ville äta pizza eller hamburgare ikväll. Är han inte gullig? :D
På Lördag kan alla som vill se (och framför allt höra) Jossan (fjortis)full komma till Blacksta på Rocka Billy :)
Over and ouuut :*

Mitt öga :((

Så såg det ut igår, nu är det ännu blåare!

The thought that holds you down


Thanks for acting like you cared

Jag hatar att behöva gå och fundera över allt det här. Jag orkar verkligen inte. Du säger en sak men menar en annan. Och du får mig att tro att det kan bli bra, men du glömmer vad du sagt och håller inga löften. Mitt humör går från toppen till botten, om och om igen, på bara några få minuter. Det tar upp för mycket energi att försöka hålla mig glad. Fan.

Det är för mycket nu, skola, vänner, familj, fotboll, jobb och massa annat. Har svårt att fokusera på det positiva och det går ut över alla i min närhet. Förlåt.

You were all the things I thought I knew, and I thought we could be

Ja, bulan är kvar och har blivit både blå och röd. Trevligt :) eller?
Slutade rätt skapligt i skolan idag så nu har jag fastnat framför OC. Ska nog diska sen om jag orkar. he-he
Vid se ska jag jobba men bara i tre timmar så det känns rätt okej, är för trött för att orka längre!

Tjust vs VFF

Helt okej match som slutade 1-1! Jossan kvitterade med typ 2 minuter kvar, och hela laget blev så sjukt glada! Viktigaste målet på länge helt klart!! Mitt spel var sådär, kunde varit bättre men jag gjorde en del bra grejer iaf :) Var dessutom framme med huvdet på 3 av hörnorna, så surt att dom inte sitter bara! Men det kommer väl med tiden.
Det tråkigaste på matchen var att jag fick någons huvud på kinden så jag fick gå av en sväng. Fick riktigt ont i huvudet och käken men de försvann med ett par tabletter. Så nu syns bara en ful jävla bula på kinden som gör sjukt ont. Och en liten bit av tanden lossnade också -.- kult. Annars var det bra höhö :)

När hjärtat hoppar över ett slag eller kanske slår ett extra


Zusammen wir winnen, vinnen die VM

Lillebrorsmatch, vinst med 4-1
BOIFs match mot Stjärnan, vinst med 5-3
Bruden till höger på översta bilden fyller 18 idag!! SJUKT MYCKET GRATTIS! ♥

Over there

Fotbollen var superduper! BOIF Vann med 5-3 efter ett mål av Simon och fyra av Jesse. Kul att äntligen få se en vinst :) Efter matchen hade vi ett litet möte inför fotbollsskolan. Tror det kommer bli bra iår också :) När mötet var slut så skjutsade Joakim hem mej och Moa. Han var skyldig mej en tjänst, så när ingen annan kunde köra så fick han ställa upp :D

Ska lägga upp lite bilder från dagen snart :)

Till the world ends

Drar mej till Blackstad för lite fotboll nu. Kommer lite bilder när jag kommer hem! :)

Sassy


There's a spark in between us

Bilderna är tagna med min Nikon D60 och mitt nyaste 18-105mm objektiv!

Shine a light on her

Två redovisningar i Människor i behov av stöd är nu avklarade och avbockade på min långa lista med plugg och annat jobbigt. Bra jobbat Josefin!
Det har faktiskt varit en okej dag i skolan. Gick ner på stan med Madde, Kajsa och Frida då vi egentligen har projektarbete eftersom vi är klara med det. Fick med mig en ring från Lindex :) Åt också årets första kulglass, mums!

Sen har jag ringt några samtal som resulterade i att jag nu ska jobba några timmar på måndag, bra med pengar! Fixade även så att jag ska kunna vara med första dagen på fotbollsskolan i sommar. Har varit lite deppig över att jag inte kunde så nu är jag glad igen! :) Längtar redan efter att få lära ut lite fotboll till skitungarna :)
Här är ett par bilder från varje år som jag varit ledare - så kul!

Simon och Daniel 2008

Mitt lag 2008

Mitt lag 2009

Tvillingarna 2009

Max och BP 2010

Min och Martinas grupp 2010


Satan i gatan

Tränarn körde hårt med oss idag men det är bra för på söndag måste vi vara på topp för att vinna över VFF. Viktig match! Helt slut är jag dock..
Just nu är det skola och plugg som jag måste fokusera på. Har varit en riktigt jobbig skolvecka hittills och kommer fortsätta vara både imorgon och fredag. Jag har två redovisningar i "Människor i behov av stöd". Men det ska nog gå bra. Är man positiv så blir allt så mycket lättare :)

Nu: SÄNGEN!

Just stop for a minute and Smile

Morfar och farmor har varit här och firat mej lite. Så nu är jag lite rikare he-he.
Vid halv 7 åker jag på träning, skönt att få springa av sej lite känner jag just nu..

18 maj 2011

Alltså, om världen går under på lördag så kommer jag verklgen ångra att du inte vet hur jag känner. Vill bara att du ska förstå! Så egentligen borde jag berätta det, men jag vet inte hur.
Föresten så fyller jag 19 år idag!!

Fotboll is tha shit

Får inte riktigt nog av fotboll! Finns inget roligare att titta på helt enkelt :)
Tjust mot ?
Boif vs Hjorted/Totebo

Ras Cricket


Picknick

Snart ska Moa och jag packa ner lite muffins och bege oss till Stadsparken för att möta upp några pojkar. Måste uttnyttja detta fina väder till fullo :)

I skolan

Superfin och skön dag idag! Solen lyser och shortsen är på, underbart :)
Just nu sitter jag i skolan och har lunchrast. Börjar om 25 minuter så jag ska försöka fördriva tiden med lite facebook och bloglovin'
Föresten så ska detta↓ nagellack inhandlas snarast, sjukt fint!

Yellow Mellow heter färgen (bild från google)


You only live once

När jag inte hinner skriva i bloggen så skriver jag lite om vad som hänt för att jag själv ska kunna gå tillbaka och läsa det senare, så om ni inte orkar läsa så är det helt okej ;)

Fredag: Hämatde Mickis ute vid vägen efter tre nångång, käkade lite och sen åkte vi fram till farmor. Hon bjöd såklart på fika som vanligt haha. Vi hann också gå en promenad för att se oss omkring i Odensvi, finns så mycket att titta på! ;) Vid 7 var det match på Odenskans och BOIF förlorade med 1-5 mot Överum. SJUKT KASS MATCH! Så den behöver vi inte prata om..
 
Lördag: Anteman hade match vid 11 så jag åkte dit för att titta. Alamaa x2 var där så dom höll mej sällskap :) Tjust förlorade tyvärr men det var en mycket bättre match än den jag såg dagen innan iaf haha. Efter matchen åkte vi in till stan för jag jobbade mellan 14.00-21.30.

Söndag: Började jobba 06.30, sjukt tidigt! Var väldigt trött under dagen men det gick bra ändå. Jobbade fram till 14 då knatten kom och hämtade mej. Vi åkte till Gamleby och sen vidare till Hullringen för att spela match. Jag var urpepp trots att jag var trött och blev VÄLDIGT besviken då jag var tvungen att gå av efter 25 min. Tjöt lite till och med höhö. Baksidan på låret håller tyvärr inte så nu har jag bokat tid på Jannes Kroppshälsa igen. Men ett litet tack till Emmis som verkligen gjorde allt för att tejpa så de skulle bli bra :) Matchen slutade förövrigt 3-3 vilket var okej. 

Någon som orkade läsa? Trodde väl inte de ;)

Nytt på bloggen!

Juste! Har ni sett att jag gjort lite nytt med bloggen? Ville ha en förändring så denna header↑ slängde jag ihop igårkväll :) Det ska fixas mer senare men det får som sagt bli senare!

Fredag 6/6 2011

Idag fyller allas vår älskade lilla Makkibus 17 år, grattis mannen :)
Imorse missade jag bussen så det blev ingen skola för mig eftersom ingen kan skjutsa mej, så himla synd (a) Istället så springer jag runt som en galning i huset. Diskar, tvättar, pluggar och städar mitt rum. Allt samtidigt dessutom! höhö

Världens bästa Mikaela kommer till mej när hon har slutat skolan och jag längtar en hel massa! Har inte träffat henne sen innan påsklovet :( Ikväll ska vi på BOIF och ta igen allt som vi missat♥ Egentligen så borde jag gå och kolla på mitt eget lag men då blir jag så lessen för att jag inte kan vara med :(
Jag och min fina vän hihi

Xperia pro

De flesta som läser min blogg vet att jag är otroligt svag för tekniska prylar och vill gärna ha de nyste jämt hihi. Och jag tror att min mobil kommer nog inte hålla så länge till, den strular redan rätt mycket.. Trots att jag älskar min x10 mini pro över allt annat så har jag börjat se mej om efter en ny älskling och denna föll mej verkligen i smaken! Även denna har tangentbord som min har, den är faktiskt lite av en "utveckling" till min lille höhö :) Den släpps inte fören i slutet av andra kvartalet vilket är bra för då hinner jag få ihop lite pengar! Jag hinner säkert ändra mej flera gånger innan jag väl skaffar mej en ny. Men ni måste erkänna, den här är fiiin? (a)
Bild lånad från Sony Ericsson

Anton Johansson

Min superhäftiga lillebror i Cypern. Lovar, han är asgrym, inte :)

Råpluggar

Svenska, religon, matte, arbetsmiljö och säkerthet, människor i behov av stöd(och säkert nån mer kurs som jag glömt). Det finns en hel del att ta tag i! Svenskan har jag gjort mycket av idag, nästan helt klar med en romananalys! Ska bara be Fredik om lite hjälp med det sista. Dessutom har jag gjort klart ett helt papper med frågor om språk, skönt! Just nu ska jag sätta mig med religionen och kanske försöker med lite matte sen, om jag orkar he-he.

Cypern



Torsdag 5/5 - ledig!

Jag har börjat stänga av både ljudet och vibrationen på mobilen på nätterna. Det är jag väldigt glad för eftersom jag inatt hade fått massor samtal och intalade meddelanden. Seriöst, hur full får man bli?! xD
Jag gick iaf upp vid 10. Måste passa på att sova när vi ändå är lediga :D Skulle bara haft en lektion så vi fick jobba hemma på den :) Skönt!

Såhär såg/ser min vecka ut:

Måndag: Hemma från skolan
Tisdag: Studiedag + jobb på TB
Onsdag: 2 lektioner i skolan, träning på kvällen
Torsdag: Ledig! Plugga lite hemma
Fredag: 2 Lektioner + fotboll på kvällen
Lördag: Jobb 14-21.30
Söndag: Jobb 06.30-14.30, match på kvällen
Ganska okej vecka :D

What are you doing to me?

Att börja första dagen efter lovet (tog ju en ledig dag i måndags och stdiedag igår he-he) med sovmorgon till 11.05 är inte helt fel! Så jag sitter och kikar lite på MTV för att se om de kommit någon ny bra låt. Snart ska jag plocka fram något att ta på mig och fixa lite. Ute snöar (!!) det så jag är inte så jättesugen på att bege mig ut i det sen..

Sitter här på sängen tills du be mig att gå hem


Jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

Jag hade en jedefin kväll med Julia, Moa, Moa och Amanda igår! Blev en nykter kväll eftersom jag hade match idag (som vi förövrigt vann med 2-1!). Istället satsade vi på god mat och fin dukning. Supermysigt hade vi där nere i Moas växthus hihi :)
Föresten har jag hittat någon som är bra så mycket värre än mej när det kommer till fyllesms, känns skönt ;)