He won't come around here anymore

Nu sitter jag här i lägenheten igen och bara väntar på att skolan ska börja. Har Vakna med The Voice på i bakgrunden medans jag sminkar mig och  fixar håret. Vi börjar 9.40 med Engelska B, verkligen favorit ämnet som ni kanske vet haha, INTE. Slutar iaf vid 15.40 så det blir inte en så lång dag som tur är :)

Nu ska jag gå och platta mitt krullkrull hår.


fan va ont i nacken man fick av att vrida så mke på huvvet xd

When the drums hits, hands on your hips

Nu är jag rätt nöjd med designen (som jag förövrigt inte gjort själv bara så ni vet) så jag ska inte pilla mer för då förstör jag säkert bara haha.

Jag har precis varit lite duktig igen och skrivit klart mitt Engelska B arbete. Jag tyckte att det var skit svårt och jag är inte nöjd men det får bli som det blir. Får jag G är jag nöjd. Engelska B är minst 30 gånger svårare än Engelska A, enligt mig iaf! Jag borde väl jobba lite med Musik&Komunikation eftersom vi har prov på typ torsdag men jag orkar inte, dessutom så börjar One Tree Hill snart så det är bäst jag kilar till tvn nu!

vi hörs


bild från google

Just put your hands on me



There's a place off Ocean Avenue
Where I used to sit and talk with you
We were both sixteen and it felt so right
Sleeping all day, staying up all night

Duktig Flicka

Jag har varit duktig och städat rummet nu på morgonen (mitt rum är nördigt jag vet)


FÖRE:


EFTER:

lite skillnad va? ;9

Fick precis sms av Mickis som är på Kreta, nästan så man saknar henne ju :o

Nu ska jag fortsätta där jag slutade innan detta inlägg. THE SIMS 3!

NY DESIGN

Håller på att fixa med design och sånt i bloggen.
därav kan den se lite konstig ut och dampa lite.


Blackstad/Odensvi - Överum

Bilden är inte purfärsk för att jag glömde totalt bort att fota! Men jag var iaf med denna härliga brud. Hon är fin :) Tyvärr så förlorade Boif men det var en kul match ändå. Synd att det var den sista matchen dock :'/



Sitter just nu och kollar på kläder och skor som jag vill ha. Det kanske kommer upp lite bilder sen :)

Inhandlat

Kassa bilder men här är i alla fall vad som inhandlades på vår megahåltimme (2,5 timmar) igår :)


Jacka/kappa
Vero Moda (Only) 
600:-
strl: M


Cd-skiva

"Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen"
Lars Winnerbäck


Jag vill åka och shoppa! Jag saknar en hel del saker så snälla, kan nån ta mig till typ stockholm?

Ljusna mig igen, igen, igen

Det blev inget bloggande igår eftersom jag åkte till morfar direkt efter skolan. Han har URDÅLIG mottagning hos sig så jag kunde inte få igång mitt internet på notebooken. Så jag skriver en liten sammanfattning om fredagen nu.

Skolan var väl okej. Men jag hatar individuellavalet lektionerna. Fast jag behöver både Historian och Engelska B så det är väl bara att stå ut. Gick iaf lite tidigare från Historian för att hinna med 15.20 bussen till Gamleby. Väl där pratade jag med Putte och vi kom fram till att det är bäst att jag vilar min ljumske, så det blir ingen match idag. Både skönt och väldigt tråkigt, det är klart man vill vara med på sista matchen! Önskar iaf brudarna en massa lycka till!

Istället för fotboll idag så blir det plugg plugg och ännu mera plugg! Som tur är får jag även se lite Boif i Blackstad, tack för det! :))

föresten så har jag köpt en ny jacka, tänkte visa upp den sen!

pusshej

Tänk om jag ångar mig och sen ångrar mig igen.

Om ca 30 min börjar jag skolan. Jag orkar faktiskt inte men jag vet att jag måste. Peppar mig själv med hjälp av Winnerbäcks nya skiva. Som vanligt så fungerar det bra!
Ikväll är det kräftskiva hos morfar och det ska INTE bli kul. Kräftor är äckligt. Kanske kan åka hem tidigare så jag kan plugga lite, ligger efter i engelskan..

Kom på att jag ABSOLUT INTE får glömma att prata med Putte om lördag. Så om nån läser det här, messa innan 4 och påminn mig! /0702278653/

pusshej



'Din skönhet inspererar till en lögn'

Trött som attans!

Jag är verkligen mega trött just nu. Har haft en tuff dag om man säger så. Vid 08.10 så samlades vi på friidrottsplatsen för att möta upp Marieborgsskolans 4or, 5or och 6or. Vi skulle som ni kanske förstår ha friidrotts med dem. Det var krävande och jobbigt men man lärde sig nog en hel del om hur man ska tas med dem.
Sen när jag kom hem från skolan så käkade jag lite snabbt och sen bar det av på fotbllsträning. Den var grymt kul! Vi var väldigt få så det blev mest en massa "lekar" och lite skott. Tyvärr så fick jag gå av efter en inläggsövning för att jag sträckte mig som tusan i ljumsken. Det gjort jätteont och jag är nervös för hur det ska bli med matchen på lördag. Jag vet att jag behövs där så jag ska försöka kurera mig imorgon om det nu är möjligt.

Nu måste jag kila för att Moa fixar lite varm choklad,
måste ju hjälpa henne när hon är så snäll ;d


Closing walls and ticking clocks

Moa och jag har kollat in Mejeriet för första gången idag. Det var väldigt mysigt där måste jag säga! Vi tog oss en fika och snackade lite strunt. Annars har jag inte gjort något vettigt idag. Inte ens i skolan haha.

Nu ska jag kila till tvn för Idol börjar! Ni missar väl inte det? :)

pussochkram


Du skrämde ihjäl mig!

Frida och Manne kom precis och skrämde vettet ur mig och Moa! Shit jag höll helt seriöst på att dö xd Var 100 säker på att det var Bostadsbolaget igen. Lätt att jag ska ge igen!! Tyvärr så drog dom direkt igen för att dom skulle bara köpa popcorn typ haha.

Föresten så har Moa och jag käkat super god äppelpaj som vi kirra på Kvantum (sssssssniiiiggis). Mumsigt värre!

Nu måste jag fan ta och börja andas och kanske dra mig mot sängen.

vihörsochsyns!

Ras Cricket - Skin



Låten som spelas om och om igen.

Mina läsare suger på att kommentera!



I was a fool
To have thought, just for wanting someone like you
I was blind, now I see
That you could never love someone like me

Mina läsare är dåliga på att kommentera!




När du försvann tog du en del av mig med dig.

Matchen ska vi verkligen inte prata om. Förlust med 0-4. Verkligen inget att hurra för precis.

Men något som jag faktiskt hurrar över är att jag har fått hem min dator! :D Mamma och jag var och hämtade den i Överum idag efter fotbollen. Tyvärr så är alla mina bilder som jag tagit med systemkameran borta men jag antar att jag ska vara glad att jag har kvar nått iaf.. Och som tur är så har jag kvar endel av bilderna på kameran också. Nu roar jag mig med att installera msn, spotify och andra program man inte klarar sig utan. Det är dryyygt men skönt sen när det väl är gjort.

Måste ta tag i alla bilder och lägga över dem på den externa hårddisken som mamma fixat, så vi hörs!

pusshej

ETT ÅR SENARE

Idag har det gått ett år sen olyckan. Tänker på er alla!


Idag ska näst sista matchen denna säsong spelas och som vanligt är jag opepp. Hoppas kunna peppa till det lite med musik. Det är oftast allt jag behöver för att orka med.

Önska mej lycka till?

pusshej

Hur kan jag vara så dum?

Jag försökte och jag misslyckades. Kanske var det bäst så. Jag vet inte om jag hade klarat av det. Det är det värsta jag vet. Men det kändes så rätt. Jag var så nära! Jag kommer försöka igen. Kanske går det bättre då. Vill jag att det ska gå bättre? Jag vet hur det kan sluta. Men inte händer väl det mig? Jag vet inte.



'Våga inte lämna mig ensam'

Lördagsmys

Suttit på tok för länge med the sims nu asså. Tiden bara flyger iväg!
Mamma, pappa och Anton åkte iaf för typ tre timmar sen så jag är helt ensam vilket är skit skönt! Funderar faktiskt på att bädda ner mig i pappas säng. Mysigt värre.

pusshej

Happy someday

yeeeeees! Jag slipper åka på kräftskivan så istället ska jag stanna hemma och spela the sims 3 som lillebror lät mig installera på hans dator (min har inte kommit hem än). Happy happy! (:


Your eyes light up the skies at night

Är det inte någon som kan komma och roa mig? Jag har verkligen ingenting att göra. Började att städa mitt rum men det var för tråkigt så jag gav upp nästan direkt. Jag tror nästan att det ser värre ut nu haha.

Ikväll ska jag på kräftskiva till Ogestad, vilket jag inte ser fram emot för det kommer bli dö trist. Ingen i min ålder så jag tänker ta med min dator. Snälla låt mobilen gå varm, messa som aldrig förr!


'Don’t you ever let a piece of me down'

TÄVLING!



Jag är med och tävlar hos Ellen! Hon har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett Close Up +10 filter. Temat för tävlingen är sommarporträtt och bilden som jag ska tävla med är denna (från fotbollskolan 2009).
tvspelsweb.se är sponsorer för tävlingen. Prova lyckan du också! :)

Stannar kvar

Jag har fixat en ny blogg men jag vet inte om jag verkligen vill byta längre. Jag menar, jag har haft den här bloggen ett bra tag och att skaffa en ny är ju som att börja om från början och det känns inte helt bra. Ingen vet att jag skaffar en ny och det kommer ta ett bra tag att sprida ut den bland alla. Så jag stannar nog kvar här, tar det lite försiktigt bara. Får helt enkelt hoppas att ingen dumstridig SNOKAR igen.

Nu ska jag lyssna på Winnerbäck för han är kungen!

pusshej


Ta bort bloggen?

På grund av vissa orsaker så borde jag ta bort min blogg. Ska jag lägga av helt eller ska jag bara skaffa en ny? För den här kan jag inte ha kvar (hur mycket jag än gillar den). Så, vad säger ni?

puss

I'll do it again if i could

Har precis varit och duschat och borde väl gå och fixa håret men jag bara orkar inte. Jag börjar inte fören 9.40 så jag hinner nog andå.
Åkte med Moas pappa in runt sju så vi hann åka hit till lägenheten innan skolan. Jag var rätt så nervös att de skulle se förjävligt ut efter i fredags men det ser faktiskt helt okej ut (förutom brännmärket i golvet).

Såhär ser förövrigt min vecka ut:

Måndag: städa lägenheten, handla
Tisdag: skolfoto, skridskoåkning, speedway
Onsdag: Träning
Torsdag: Louise kommer in :)
Fredag: ?
Lördag: Överum?
Söndag: Match mot huskvarna

hör av er om ni vill ses nån dag.

puss

My heart is on fire

Fredag - fest. Fint som fan!

Lördag - Bakisdag + Boif, häärligt med en seger!

Söndag - sugmatch mot Landsbro + plugg

bloggningen ligger verkligen inte på högsta växel för tillfället. Kanske blir bättre när jag får nya datorn nästa helg. Hoppas kan man ju iaf.

These words are my own.

Har precis kollat färdigt på idol, och borde verkligen lägga mig för jag är hur trött som helst efter en dag med en massa lekar på Karstorp och träning i Gamleby. Ont i benen det har jag också. Men så är det alltid.

Mickisela sov hos mej igår efter fotbollen. Mycket fint som vanligt! Jag diggar henne hur mycket som helst(trots att hon håller mej vaken allt för länge haha)!

Nae nu ska jag sova.

puss&godnatt

frågetecken.

Mmm-fin som snus!


Kollat boif och haft en allmänt bra dag idag. Förutom att Västervik förlorade..  Men iaf.

Fotbollen igår var hur bra som helst. Åff spelade lika mot Norrköping (: Riktigt kul match!

inget jag skriver här för tillfället hänger ihop. Ber om ursäkt för det och tar tag i det nån annan dag.

pussssssss

Hold on, be strong

Jag hoppas. Jag kommer inte sluta hoppas!

Bilder i massor!

Bilder från festen. Hoppas det är okej att dom åkte upp här (inte lika många som ser då).






























Dagen efter

Jag och mina fylleinlägg asså xD Fast egentligen så var jag inte så full, lite lullig bara haha.
Det hände en hel del igår asså. Vissa bra saker, andra väldigt tråkiga/skrämmande. Men om man sammanfattar dagen så var den super (: Det tog enormt många bilder och vissa ska verkligen inte visas! Men räkna med att det kommer upp finfina bilder haha.


Det är chiiiill

Det är fest hos Frida, bara så alla vet :D känner typ ingen (förutom Emelie) men annars s äre fiiint som snus ;)

Imorron äre match också hahahaha

pusshej och sov gott!

I guess it's time to let you go

Läs Moas inlägg och vänd på allt. Så känner jag mej. Opepp och mår bajs. Vet inte varför det är bara är så ibland.






Another year
Another start
I'm not alone
Still lonley at heart
As time goes by
I'm sure I'll find a way
To keep the tears a heartbeat away

Long time ago

Här var det länge sen jag skrev! Det kan ju bero på att jag faktiskt inte hinner med att sitta vid datorn nu när skolan börjat och plus att jag åker hem en del dagar för att träna och sånt. Men nu Ska jag slita mig en stund från allt runt omkring för att skriva ett litet inlägg. Moa sitter mitt imot och pluggar Tyska. Jag är typ underbart glad att jag inte har det. Men det blir nog ändring på det till nästa år för jag funderar på att läsa det på individuella valet i trean. Men för tillfället räcker det med allt annat arbete. Något jag är väldigt glad över är att jag har fått byta mentor från Natalia/Maria till Kerstin! :D Stackars Madde får dras med Maria hahaha xd

Jag trivs mycket bra i vår lägenhet. Moa och jag turas om och hjälper varandra och än sålänge så funkar det bara bra. Det saknas lite saker i mitt rum som jag hoppas kunna köpa på söndag om vi kommer iväg till Ikea. Annars så tycker jag att det är fint i lägenheten, saknas dock en lampa i hallen för det är apmörk när man kommer hem haha.

Vad gäller fotbollen är jag trööött som fan på den! Men det är inte mycket kvar nu så det är bara att hålla i. Match mot Rödsle nu på lördag och jag förbereder mig på en förlust. Dom är otroligt bra om man säger så. På tisdag får jag iaf se mina (och liiite Moas) boifkillar! Missar ju som sagt yvå matcher med a-laget och då får man nöja sig med b-laget :p


Lite bilder från helgen:


Mina Boifpolare ♥


Boooooooooooooooooooooooooooooooooooif <3'


I'm sorry he's mine :))

nu fick jag besök, måste sticka :p

tjaaaaaaaaao