Sovdax

Denna dag har gått ut på att städa och tvätta. Sjukt tråkigt men ack så behövligt!
Jag var också ute en sväng och övningskörde med pappa och mamma, de gick helt okej måste jag säga.

Förut när jag satt och spelade wii (älskade Mario såklart) så ringde Daniel så pratade med honom ett bra tag. Känns så himla skönt att prata med honom igen, allt löser sej med tiden, de vet jag nu :)


Take me away

Ge mej en lägenhet nu. Jag orkar inte längre.


Midgård

Jobbade igår mellan 15-19 och så lite fotbollsträning på det. Sov sen hos Moa. Behövde prata av mig lite och hon lyssnar alltid. Gick upp samtidigt som Moa och käkade frukost med henne innan hon gick till skolan. Själv ska jag se ett par tv-program sen gå hem till Viborgsgatan och sen till Jättegatan för att jobba lite till. Åker hem med bussen ikväll, har mycket att fixa med denna vecka!

Bra drag!

Metropol var fan riktigt kul! Björnstammen var helt okej live men det bästa var ju att umgås med alla fina vänner! Det blev massa dans, alkohol i stora mängder, snygga pojkar, fylla och en hel del annat! Det enda dåliga var att det var sjukt mycket folk, fullpackat och slutsålt. Visst det är kul med mycket folk men man vill ju kunna röra sej haha.
Åkte hem från Hultsfred runt halv 2 och då blev det efterfest hos Sandra. Slocknade sedan vid 4 i samma säng som Fiffan och Pelle medan Mickan var däckad i en tältsäng haha. Helt klart en bra kväll!!


Jag tror du söker efter mer än du ser, men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

Ikväll ska jag med ett gäng fina vänner till Metropol för att se Den Svenska Björnstammen live. Har vatt sjukt pepp hur länge som helst men nu känns det inte bra. Jag vet inte varför dock, känns som om något inte stämmer bara! För att komma igång ska jag iaf åka en sväng till Gamleby för att se på bandy med Mickis och sen följer hon med mig hem innan farmor skjutsar ut oss till Frida i Blackstad där det blir lite förfest. Sluta deppa och börja peppa nu då?!

Just like you

Det blev en bra kväll tillslut! Hängde med Beccisen som jag inte pratat med på evigheter verkligen! Hade lite att ta igen om man säger så.
Var även en sväng i Gamleby med Simon och Anton, fixade Simons däck :)


True words

Hittade en text som stämmer in väldigt bra! Så därför tänker jag klä på mig lite ordentligt och gå ut en sväng. Mamma och pappa ska till morfar så jag kanske går dit jag med.


Tears of gold

Vaknade av att Anton klampade in vid halv 9, inte okej att vakna på det sättet.. Försökte somna om i en timma för jag känner mig sjukt tung i huvudet och jättetrött i ögonen. Fungerade inte så jag hamnade framför tvn, som vanligt! Ska se ett par program sen vila ögonen lite igen tror jag.

Vad som händer ikväll blir en överraskning, de är fredag och de ska man ju ta vara på?


Jag är hemma ♥

Idag på jobbet var vi en sväng på stan och fikade, åt korv med bröd, tittade på film och matade sixten med maskar(!).
Sjukt stolt över mig själv som vågade mata ödlan haha! Ingen av den andra personalen som jobbade klarade av det så det var bara att se glad ut och göra det.. Sixten är läskig!!
Efter jobbet gick jag hem, klädde om och åkte sen till Gamleby för att träna fotboll. Körde först vanlig träning och sen "styrka" som var skitkul! Man fick sig ett gott skratt haha :)
Nu har jag iaf landat i soffan framför tvn i Stenserum. Ledigt fram till måndag!

Lite bilder från isracingen för några veckor sen!

22 februari

Trots att jag hellre skulle befinna mig hemma i skogen så har dagen varit bra. Var jättekul på jobbet som vanligt. Man får sej alltid ett gott skratt med både personalen och ungdomarna!
Just nu ligger jag och funderar på om jag ska ta mig något att äta, kom hem från träning för ett tag sedan så jag borde käka något litet. Körde core/step på träningsvärk1 och det var riktigt jäkla snurrigt alltså! Måste gå nästa gång också så jag får in stegen för det var inte det lättaste haha.

Bilder: bakade med två av tjejerna


Västervik

Landade i stan för ca en halvtimme sen. Inte sådär jätterockigt, vill hellre vara hemma i Stenserum och njuta av vårvädret! Älskar att bo på landet, kan alltid rensa tankarna bättre där än här inne i stan. Tillexempel så var Ante och jag ute en sväng och åkte fyrhjuling igår. Så underbart jättekul köra och skönt att släppa allt dåligt för ett tag. Kan bara säga en sak: livet leker på landet!!


When you try your best

Lite bilder på mitt nya älskade hår!


Bilder från bandymatch med Mickis och Lisa


Gonna give you some more

Sitter i Moas lägenhet, sov här inatt för att slippa lillebror haha.
Ska plocka lite nu innan mina favoritprogram börjar! Drar på lite musik i öronen och shakar loss till det, de är fredag baby! Kajsa kommer till mig ikväll, filmkväll står på schemat :)


I Don't live to please you


Torsdag

Igårkväll var det mysfika hos Elin som gällde, med några fina vänner. Riktigt trevligt faktiskt!

Idag ska jag umgås med Sallermoflickorna och Moa. Mat, träning och massa prat står på schemat tror jag. Kan inte bli så mycket bättre!


Lite nytt

Fick med mej lite bra och ha saker igår innan det blev punka på bilen.

Färgade ju håret i måndags så jag köpte shampoo och balsam som ska bevara färgen lite extra. Fick även med mej ett nytt mousse, en handduk som inte nöter så mycket på håret och Gliss nya olja som ska ge lyster, mindre klyvna toppar och hålla håret mjukt typ. Den släpptes nu i februari så ska bli kul att testa och se. Ricinoljan lägger jag på is lite för jag läste att den "drar ur" färgen ur håret och det vill jag inte!


Punktering

Skulle tränat men så blev de inte då det blev lite punktering på Fiffans bil. Inte sådär jätterockigt att stå ute i snöyran! Men ett stort tack till Claes som hjälpte oss byta däck haha :)


People call it Valentine's Day, I call it tuesday.

Nej jag är inte bitter över att inte ha någon att dela Alla Hjärtans dag med, inte alls!

Fast egentligen förstår jag inte riktigt dethär med att ha en speciell dag att visa kärlek på. Att ge den man tycker om choklad eller blommor kan man ju göra vilken dag som helst enligt mig. Nästan lite korkat att man måste påminna om att visa kärlek genom att ha en speciell dag. Bara ett nedrans försäljningsknep.
Jag tycker att det är mycket roligare att få något eller ge något på en annan dag, det blir ju mycket mer överraskning då!


Fullspäckad dag

Igår blev jag väckt av Monica som ringde och frågade om jag kunde jobba några timmar på Linnéan och de sa jag ju inte nej till!
Så vid 10 åkte jag först och klippte och färgade håret och så vid 12 gick jag bort till Linnéan och jobbade till halv 4. När jag var klar gick jag och handlade lite på Ica och mötte upp mamma i väntan på att bussen skulle ta mig till Västervik. När jag kom in till stan spenderade jag lite tid hos Moa innan det var dax för fotbollsträning. Värsta träningen på länge, de var superhalt och rent livsfarligt att springa, det skutade såklart med att jag sträckte mig i ljumsken. Typiskt.. Nåja, det går nog över.

Idag vaknade jag upp i Moas lägenhet, åt lite frukost med henne, plockade iordning efter mig och gick sen till Antes lägenhet där jag sitter nu. Inväntar lite träning på Träningsvärk1 ikväll med systrarna Sallermo! Men först lite slappande framför tvn :)


Säger du att du är min vän, så är du säkert det.

För när vännerna försvinner, eller kärleken tar slut, ser man allt med lite andra ögon. Man övar sig och långsamt blir man bättre på att se, skillnad mellan sanningar och lögner. Allting kan gå itu, men ett hjärta kan gå i tusen bitar.


Baby take my open heart and all it offers

Vilken helg det blev. Full av överraskningar. Avslutade den iaf väldigt bra med att vakna upp på Moas soffa idag, äta god frukost, åka bil med ett gäng killar på isen (sjukt kul!!), gå promenad, laga supergod mat och se på film. Awesome!

Alla bilder jag lovar är väldigt sena om man säger så haha.. Men dom ska komma upp! Har massa fler från dagen.
Bjuder iaf på två bilder på Joel och Moa från iphonen :)


Show your desire If you want this, don't hold back.

Jobbet gick super, såklart!

Moa skjutsade hem mej och Ante och så hamnade jag här med ricinolja i håret. Ska tvätta ur de och göra en ansiktsmask så man känner sig lite fräsch ikväll då vi drar oss till Henke som fyllde 20 i fredags. Spår en awesome kväll!!

Did you expect me to care?

Jobbat klart och fått i mig lite kvällsmat så nu ska jag landa i Moas sköna säng.
Har haft en sån nedrans bra kväll på jobbet med pulkaåkning, god mat, kortspelande och tvtittande!

Nu är de nattinatti som gäller, upp halv 6 imorgon!


Mot TB!

Drar mig mot jobbet med lite peppmusik i öronen. Inget kan få mig att förstöra min jobbfredag :)


Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Gårdagen var åthelvete! Mådde riktigt jävla dåligt och var lessen och besviken. Länge sen tårarna rann så jag antar att det var på tiden. Vad som händer nu återstår att se.

På kvällen var jag iaf i Gamleby och tränade fotboll och de kändes så nedrans bra! Behövde springa av mig lite och jag försökte ta ut mig så mycket jag kunde. Sjukt skönt och välbehövligt. Fick också prata med ett par vänner som lyssnar på mitt tjat i ur och skur, älskade ni.


Jag kastar ut det sista av dej som finns kvar i mitt liv


Hakar på trenden

I lördags fick jag en liten flaska med ricinolja av Mickis mamma som jobbar på crearome. Verkligen superbra att känna någon som jobbar där för dom har mycket bra produkter!
Idag är första gången jag använder ricinoljan och de ska bli kul att se om jag lyckas hålla i och om det blir nån skillnad. Jag bad farmor ta en bild på håret men hon var inte nått proffs haha!
Dessutom var håret inte helt platt så de var svårt att se längden men de får duga.
Har dessutom tagit hand lite om mina naglar och fötter. Lite hemmaspa helt enkelt :)

Här skulle det ju då komma upp bilder men det funkar inte av någon konstig anledning.


New shoes

Äntligen har jag tagit tag i träningen igen! Har haft mer än en veckas ledigt (mest på grund av jobb) men idag så körde jag ett corepass med Frida, Emelie och Mickis, superskönt. Innan träningen gck jag en sväng på stan med Mickis och kunde bara inte gå därifrån tomhänt. Har länge suktat efter ett par snygga skor på Din Sko men varit lite för snål för att köpa dem. Men nu så är dom mina! Att köpa skor kan vara något av det roligaste jag vet haha.


Din sko 599:-

Like a drug

Det händer mycket bra saker i mitt liv just nu och jag hinner inte med att skriva ner allt! Men jag har lite bilder på kameran som ska komma upp när jag får hem den. Lämnade den hos Moa i lördagsnatt. 

Idag sitter jag hemma i Stenserum men ska en snabbis till stan för att träna och sen skjutsar Mickisen hem mej till skogen igen!



Jag dansar aldrig nykter

Alltså, varje gång man har druckit lite så börjar man dansa. Eller iaf jag haha. Allra helst på toan när ingen ser, där man kan gå lös på riktigt!
Sitter just nu i Moas lägenhet med en massa brudar och sen blir Palle!


I look around tryin' to find myself

Ibland behöver jag bara få höra att jag betyder något. Få lite bekräftelse. Det är sån jag är, jag måste få höra att jag duger. Att mina vänner ställer upp för mig och inte tar mig för givet. Jag söker inte uppmärksamhet. Jag vill bara veta vilka mina riktiga vänner är.

Ibland blir jag riktigt trött på allt, ingenting känns bra och allt blir bara fel. Det känns som om jag ger så mycket men inte får något tillbaka. Men jag kanske har fel, det har hänt tidigare.

Just nu vet jag ingenting. Min hjärna är min värsta fiende, likaså mina drömmar och förväntningar. Men tro inte att jag inte kämpar, för det gör jag, varje dag.

Jag är aldrig nöjd med något
jag har alltid varit sån.
När jag ser mig själv i spegeln
vänder jag mig om.


Tävlar lite hos Keela!

Jag är med i en tävling hos Keela där man kan vinna valfri vara från "Uffes saker och ting". Klicka in till detta inlägg och var med du också!